Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy játékban tudod állítani a joystic mozgásának azon tartományát amelyen belül nem érzékel mozgást.
Elöre is köszi!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
De csak su33-mal, A10-el és F-15 -tel lehet légiutántölteni!
www.smart-bus.hu
A balf*sz eladó nem tudta, hogy ott vannak...
www.smart-bus.hu
Nagyon megtetszett a játék, ezért szeretném beszerezni. Egy joystick-et már vettem, meg a demóval tolom, de az kevés.
BÁlint
Örömmel látom népes tábora van itt az SGn a Lock-on kedvelõknek! Még új vagyok itt és csak pár hónapja bontogatom szárnyaimat ezzel a játékkal, nagyon tetszik, de az hamar kiderült a HW igény jelentõs. Próbálom felvenni a fórum fonalát, de 144 oladal az csak 144 oldal. A hétvégi Légiharckupán láttam nagyon szépen futott a game, ezúton is graulálok a gõzteseknek! Nem tudjátok véletlenül milyen HWen futott ott a Lock-on?
Üdv
ma ebédidõben megnézem még az árkádban, hátha...
bálint
http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=30859
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Tegnap fél napig a játék után rohangáltam. 2 tesco, 1 auchan, egy media markt, és egy saturn. Sehol sem lehetett kapni. Ill a media markt-ban volt 3 darab, az akciós kosárban 500 másik játékkal. 10 percig keresgéltem, de feladtam. ez a Westend-ben lévõ media markt volt. Esetleg ötlet, ahol tuti van?
Bálint
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Rendelj virtuális bankkártyát! Én 600ft-ért(1 éves díj) rendeltem a bankomtól, és ezen keresztül rendeltem a CF-et, átszámítva kb 2800 ft-ért.
Az alapjátékot (lock-on) én 2400-ért vettem meg, bár úgy tudom Budapesten 999-ért is kapható! 😊
Szóval érdemes ezt a kis pénzt kiadni érte, mert nagyon megéri, ha pedig elakadsz a fórumozók segítenek. 😊 Nekem is segítettek a vásárlással kapcsolatban, amiért ezúton is köszi! 😊
A Black Shark-al kapcsolatban tudjátok mikor jelenik meg?
Üdv:
A Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
#ofp.hu@irknet
Az 1.00-át és az 1.02-õt nem tudod pathcelni 1.12a-ra, mivel az csak az 1.1-re megy fel. Az 1.1-et pedig onnan tudod letölteni, amit az elõbb mutattam.
1.1x ezt nem kapod meg itthon, csak netrol rendelve (lockon.ru vagy simw.com). Starforce-os, igy nincs warez belole (najo van aze, mert tudok arrol, hogy vkiknek megy az 1.12b win2k-n, daemontools 4.09-cel).
#ofp.hu@irknet
No ha megvan a Lock On Modern Air Combat nevezetû játék, amelynek a tokjánez van, akkor szépen feltelepíted. Ha megvan, patcheled 1.02-re (Ez megtalálható a FAQ-ban). Ha ez megvan, belépsz a játékba, repülgetsz kicsit, kitanulod a gépeket, beállítod a joyod, a grafikát, szóval úgy mindent megtanulsz, utána letöltöd a FAQ-ban ismét csak megtalálhato 'hyperlobby' nevezetû programot. Felteszed, beregisztrálsz ahogyan oda kell, és ott vannak a szerverek. A legtöbb szerver 1.12a verziójú lesz, de ha szerencséd van, akkor találsz netán egy 1.02-es szervert (ami persze rettentõ ritka). Felcsatlakozol rá, és örülsz.
Ha esetleg a telepítés után felrakod az ubi.com progit, és azzal keresed meg a szervereket, nagyobb esélyed van az 1.02-es szerverekre.
Körülbelül ennyibõl áll.
A másik megoldás a dobozos verzió, vagy csak a sima 1.00, amit magyarországon a nagyobb hipermárketekben (ósön, teszkó, metró, stb), ha van szerencséd, be tudod szerezni.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nah yoo szórakozást vele, meg yoo munkát. Aztán majd valamikor ha majd ráérsz reppenhetünk is egyet ha gondolod.
Túlképpen az FCC jelentése Forece Controlled Cougar. 2 féle alátétet kaptam a cucchoz az egyik fém ekkor nem mozog semmit a bot amásik pedig egy kicsi gumialátét ezzel alig mozdul taln 0,5mm-t. Tehát fixen beszerelt. A Base szinte totálisan üres. nincs mechanika csak az FCC2.ben lévõ nagyon vékony fémszálak melyek feszessége döti el ,hogy milyen hatás érte a cuccot (ugyanezt a technológiát használják az F-16-osok FCS-ében is. Az irányítás baromi jó és nagyon jól állítható az érzékenysége is. És a legkisebb mozdulatra is reagál. Egy baromi nagy hátránya van, hogy érzékenyen reagál a feszültségingadoázásra a gépen belül. azaz lmászik, ha nem stabil a 50 hz a frekvencia a konnektorban, de ezt egy kiegyenlítõs hosszabbítóval vagy a UPS-al megoldható.
Az irányítás elsõre megdöbbentett ugyanis nem mozog a joy. Aztán megszokja az ember. alig fejtesz ki erõt a kis mozdulathoz kicsit többet a nagyhoz. A Cougar programozásából adódóan beépíthetõ a programokba egy elõre definiált parancssor melynek köszönhetõen elõhozható a minnél nagyobb erõt adsz hatványozottan növeli a kitérést effektus is.
Nagyon tetszik. csak keveset van idõm repülni mert felújítjuk nõvérem lakását mielõtt beköltözök a jövõ héten így nagyrészt ott vagyok.1-2 hónap múlva bõvebb tapasztalatokról tudok majd beszélni😊
mindenestre nagyon jó lett a cucc😊
Bõvebb információra itt van Arend Van Oosten oldalaának egy google-ben tárolt változata (átalaktás alatt épp az oldal) és egy leírás a cougarworldön róla
www.smart-bus.hu