Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SimWare
- drága de gyors, HW és SW is van.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Bucser
Flaming Cliffset nemtudsz beszerezni csak a lockon.ru-ról vagy pár international webshopból.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

wardogzombie
hogy hogy neten keresztül veszitek üzletben is van még vagy tévedek? esetleg nem tudtok valami webshopot ahonnan rendelni lehetne?

Bucser
lehetséges. Nekem Mastercardal azonnal emelik a rendelési értéket.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Papa01
Az esetleg nem lehet gond , h ma délután küldtem a rendelést és, csak a következõ értéknapon zajlik le a tranzakció?

Üdv:
A Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Boconadi
arra, de nem ezt vártam. Mind1, várj egy-két napot hátha lesz vmi.
Papa01
Sziasztok,
Köszönöm a választ! 😊

Boconadi: Erre gondoltál? :

Transactions History

You have not paid for anything yet.

Üdv: A Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Bucser
rá van írva, hogy VISA MASTERCARD vagy AMERICAN EXPRESS???

Visa Electron nem jó sajna.

HA nincs akkor nem. Ugyanis ezek bankgarancia szolgáltatások amelyek biztosítják az eladót hogy a pénz megérezik hozzá a vásárlás pillanatában.

üdv!pár kérdés.utalni nem lehet nekik bankszámláról?azzal a kártyával,amivel külföldön lehet fizetni,pénzt felvenni,azzal lehet ezen az oldalon flaming cliff-et venni?kereskedelmi és hitlbankos kártyám van,és külföldön már többször elõfordúlt,hogy használtam.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Boconadi
Érdekes, én mihejtsd kitöltöttem mindent, már kaptam is a serial-t, és tölthettem is.

Papa01: Nézd meg az accountodnál a "payments" menüpont alatt, hogy ott van-e, hogy rendeltél lock on -t.
Bucser
1-2 nap lehet a processing. Ha már zárolta a bank az azt jelenti, hogy még nem tudta elutalni, de az accról már ezt nem tudod elkölteni. A Pénz elõbb utóbb elkerül hozzájuk és kapsz majd egy e-mailt is errõl. hisz meglesz elküldik a számla másolatát is (ha jól tudom).

Szóval hátradõlsz és vársz😊

Papa01
Jah még annyi h a Transactions History állapota_

You have not paid for anything yet.

A bank azt mondta, az összeg már zárolva van.

Üdv:
A Papa01

Papa01
Szia Boconadi!

Köszi a választ!
Az lenne a gondom, hogy ...ö mi helyzet. 😊

Ugyanis megrendeltem és kaptam 1 mailt:

Your order from The Fighter Collection has been successful

The unique reference for this transaction is: XXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Dear XXXXXX

Thank you for your order. Your payment has been processed successfully.

Thank you for purchasing our product
Please quote your order number XXXXXXXXXXXX in all correspondence with either The Fighter Collection or Protx.

Order total: 14.95
Card used: - Ending:XXXX XXXX XXXXXXX - Attempt:
You bought: LOCK ON 1.1b - Flaming Cliffs
Description Quantity Item Value Item Tax Item Total Line Total
LOCK ON 1.1b - Flaming Cliffs 1 $14.95 $14.95

Ezek után mit kell csinálni???

Köszi a segítséged! 😊

Boconadi
Én így vettem meg.
Papa01
Sziasztok!

Visa virtual bankártyás vásárlással kapcsolatban szeretném kérdezni, h van olyan aki így vásárolta meg Lock On - Flaming Cliffs-et? Érdemes, lehet ezzel vásárolni?
Segítségeteket köszönöm!:
A Papa01

wardogzombie
köszönöm az infót

sure
999 Ft a MediaMarktban a Lock-On Exclusive (BP, Westendben legalábbis)

Isten nem bottal, hanem VMware.

Bucser
www.lockon.ru

A Lo-MAC-et (1.02) meg még cdgalaxisban is.
Flaming Cliffset (1.12) csak a fentebb említett oldalon

wardogzombie
sziasztok bocsi a zavarásért de segitséget kérek.hol vehetem meg eredetiben ezt a játékot?<#help>

Boconadi
Az a mondat vhogy kimaradt <#crazya>
Idézet a #11483. hsz -bõl:

" Sõt végigkerestettem vele az összes vinyót és egy darab játékot nem
talált, pedig mindjárt 3 is van amit támogat... "

😊

Boconadi
Próbáld meg hogy bekeresteted vele.
Ehhe, köszi. 😊 Használtam már sokszor, csak most nem akar mûködni... Egyébként az ott leírtak mind2 módját pontosan megcsináltam és mégsem... Nincs valakinek esetleg egy régebbi kliense a latestnél ? Megpróbálnám azzal...

Vááá, nemigaz már annyira fölb***tam magam!! Letöltöm az úgy HL klienst, fölrakom és amikor megadom neki az elérési utat ahol a LockOn van, aztmondja nemtalál exe filet...

Ezt írja: Warning HyperLobby cannot find the game executable in this path: D:\Progr...Lock On\LockOn.exe

Hozzáteszem, megadtam neki a teljes elérési utat az exefile nevével, amit kompletten a játék parancsikonjának tulajdonságlapjából másoltam ki csak az idézõjeleket vettem ki. De megpróbáltam az exe file nélkül csak a LockOn könyvtárra mutatva is. Sõt végigkerestettem vele az összes vinyót és egy darab játékot nem talált, pedig mindjárt 3 is van amit támogat. ( LockOn, IL2, DW ) Szal nemértem. Már újraraktam és úgysem. Valakinek valami 5lete ?

Értem, köszi a válszt. Azt hittem csak a már benntlévõket lehet variálni... Akkor ideje lenne megcsinálni az Observereknek 1-2 hõlégballont! 😊

42nd Intruder
Jelen állás szerint Lock On-ba új modelt egy meglévõ helyére lehet beilleszteni. Tolóerõvektoról így nem is lehet mégcsak álmodni sem.

Nemtudtam, hogy ilyet is lehet... Azthittem, hogy csak a meglévõkbõl lehet "építkezni". Egyébként vajon a játék fizikája kezeli/számolja/szimulálja -e a tolóerõvektoros repülõgépek meghajtását, vagy ez csak azért lett lemodellezve, hogy úgy nézzen ki, mint a valóságban? Képes ez egyáltalán ilyesmire? Vagy esetleg eddig is benne volt ez feature az esetleges késõbbiekre gondolván kihasználatlanul ?

42nd Intruder
Új model.

Ezt meg hogy ??

http://www.youtube.com/watch?v=s2OOzWKlB_E

Ja, így már mûködik! Köszi! Nemvolt kiterjesztése...

Molnibalage
Bármit is szedtél le, nevezd áv valami rar kiterjesztésû fájllá, és tömörítsed ki. Benne van az összes rész. Ha nem megy akkor felrakom az egészet máshova. Ez a tárhely szutyok, de a Rapidshare esetén meg csak x idõnként tölthetsz le..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Üdv neked! Lenne kérésem és kérdésem is Hozzád.

Ez a Pilótasuli ez mi? Nem bírtam rájönni... Lejött egy Pil nevû file aminek nincs kiterjesztése. Mi ez ? <#smile>

A kérésem: ha esetleg lenne rá idõd megtennéd, hogy bescanneled a BVR -rõl szóló cikk többi részét is ? Ugyanis nagyon érdekesnek találtam és sok mindent tudtam meg a dologról.

Egyébként ezek a leírások ( amit most is csinálsz, meg amit az AF -hez is csináltál ) igazán hasznosak és minden tiszteletem a tiéd amiért egyáltalán fektetsz abba energiát, hogy ezt a sok dolgot lefordítsd és a tapasztalataiddal együtt "könnyen emészthetõ" formába öntve közzé teszed. Annak aki most kezdi az adott szimmel igen nagy segítség! <#eljen>

Nem vagyok vele tisztában mert nem követem a dolgokat mióta megvettem... De ha nem találtál akkor valszeg nincs.

Mar nincs lockon.ru fele web installos verzio? Aminel persze nincs szallitas, esetleges vam koltsege....

#ofp.hu@irknet

Például itt:

http://lockon.co.uk/index.php?end_pos=1322&scr=shop&lang=en&cat_sid=2

vagy esetleg itt:

http://www.simw.com/index.cfm?fuseaction=dsp_product_details&pid=1338

De itt a lap alján föl van sorolva szerintem az összes lehetséges hely:

http://lockon.co.uk/?end_pos=9&lang=en&scr=list&page=8#543

Sorry, de még új vagyok ezen a fórumon és 30 napig nemlehet linket beszúrni a postba...

üdv.a flaming cliff-et még mindíg nem forgalmazzák kis hazánkban?anno az VMH59-es oldalon volt rá lehetõség a csaoportos rendelésre.de ahogy láttam,már nincs.tud valaki valamilyen beszerzési lehetõséget?

Nice flyin'! 😊 o/

ÓÓó-óó! Hát ez nice work! Találtam a manõverrõl leírást, de ehhez képest kicsit bonyolult volt nekem... És így in-game videoval bemutatva állati nagy segítség!!!

Nagyon köszönöm! <#worship>

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DummyBoy
Óóóóóóó bakkker ... qrvára bekevertem 😊 😊 😊

Kösz a kiigazitást <#idiota>

59 az a 49 ...<#integet2>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Boconadi
inkább ne <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak vicceltem, támogatom <#smile> (A falconban a haditeknikai rész nagyon tetszett!
59-es csak nettóban....

Reklám, 59th 😊

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

halihó!

az mi az a 49-es fórum?<#rolleyes>
Cream78
Köszi szépen!
Ezzel könnyebb lesz megérteni a dolgokat!
<#worship>

sure
Továbbra is tartom, hogy aki képes normálisan kérdezni - még ha egyszerû dolgot is -, az normális választ is kap. Vissza lehet olvasni akár ezt, akár a VMH59 fórumot (mert nagyjából ez a 2 van, BOP-os meg az indexes kihalt). Az igénytelen és bicskanyitogató stílusra nem (vagy rossz) mentség a "14 év alatti vagyok" szöveg.

sure
Az egyébként nem teljesen igaz, hogy nincs a Lock-Onhoz magyar nyelvû anyag - a FAQ-ra kattintva, legalul van link a magyar nyelvû billentyûzetkiosztáshoz (ez a legelsõ elinduláshoz mindenképp nagy segítség lehet), illetve a Lock-On magyarországi forgalmazója, az Automex oldalán a Lock-On leírásnál volt egy magyar nyelvû .pdf fájl, mert a CD-n is sajnos csak angol, olasz, francia, spanyol, német és holland nyelvû leírás van....

Ugyanez a pdf (csak nem az eredeti fájlnévvel) tölthetõ le a VHM59 oldal letöltés részlegébõl is "Lockon magyar kezikonyv 102.pdf" néven. Ha esetleg neuro erre jár és van lehetõsége a bop-os FAQ-hoz ezt is csatolni, lehet, hogy sokan örömmel veszik majd. Nem egy túl részletes anyag, de arra pont jó, hogy a legalapvetõbb dolgokkal tisztában legyenek a szimulátorozást és a Lock-Ont most elkezdõk.

Egyelõre felraktam ide, Cream78, palinko és a közelmúltban hozzászólók meg tudják nézni, hátha segít valamiben.

ebben igazat adok az elõttem szólónak.ez egy nagyon jó JÁTÉK.és nem pilóták képzésére alkalmas szimulátor.amit minél szélesebb körben kellene megismertetni a néppel.és szerintem ebbe beletartozik az is,hogy igenis nagy türelemmel válaszolgatunk azokra a kérdésekre,amiket anno mi is feltettünk a nálunk jobbaknak.mert gondolom mindenki kérdezõsködött ilyen-olyan fórumokon.de ez csak az én véleményem.

Cream78
Alább írták, hogy aki repüléssel akar foglalkozni tanuljon meg angolul....
Ez igaz, de aki csak virtuálisan repül, hobbi szinten, és nem akarja minden mûszerét kapcsolóját ismerni bizonyos gépeknek, hanem csupán munka után kicsit kikapcsolódásképp repkedni, annak azért ne kelljen már angol tudás.... Valamennyi persze kell, de az úgyis ragad arra akit érdekelnek a számítógépes játékok....

Cream78
Köszi megnézem az írományt, biztos hasznos lesz....