Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
de de de. Csak átrakták a repcsik modelljére 😄

De megnéztem volna...
a kuznyecov nem volt benne eredetileg is?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Boconadi
a HungaroJet ék olyat csináltak, hogy a repcsik modellje helyett berakták a cvn-73 -mat meg az admiral kuznetsovot, meg ilyenek 😄
Mark007
Pedig igy van, ha jol tudom..
Repulo modellt beletehetsz barmilyet, de attol meg nem annak a tulajdonsagait fogja hasznalni, hanem a kicserelt gepet.
Nem?

L Viper
Az tök jó, egy helikopterkötelék F15-ös figurákat mutat be, az lenne ám látványos videó <#vigyor1>
Mark007
A repmodell is marad, ha jol tudom.
Vagyis hiaba nez ki helikopternek, megis jet-kent fog repulni..remelem erted.

Bucser
kb talán egy fél oldalt kéne visszaolvasnod....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ja és a Flaming Cliffs Magyarországon megkapható és ha igen menyi kb?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

kössz a belsö mindegy mert csak a trükökhöz kellenének

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

létezik a MODMAN nevû kis program,amivel bármilyen mod-ot,vagy skin-t be lehet rakni egyszerûen.innen le tudod tölteni. plusz van ott még pár su27-es skin is.amúgy igazavan balage-nak,valóban ha másik gépet akarsz betenni,csak külsõre lesz más,a fülke az egyik alaptípus fülkéje marad.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
A játék szinte nem is moddolható úgyhogy próbálkozni nem érdemes. A NAGYON profik tudnak egy-két gépet kicserélni, de akkor az a kicserélt gép repmodelljével és kabinjával fog repülni. (tudtommal)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hello mindenki hogy lehet a játékba repülöket berakni?Milyen program kell hozzá?Elöre is kössz

Tudnátok segíteni hogyan mûködik a Pilot Log-ot az FC-ben? Valahogy nekem össze-vissza vagy megjelennek vagy nem a teljesített küldetések. Elõfordul, hogy a Fast Battle Planner is bekerül a Pilóta Log-ba, de van amikor nem. Már kitöröltem a pilótákat és csak egy maradt, azt állított be default-nak. Ja és van valami ötlet, hogyan lehet feltámasztani egy halott pilótát? Köszi

LeonSilver
Nemtudom mi pontosan az sms szövege.Én nem ápolok kapcsolatot a bankokkal 😄 és ezért a sógorom karijáról fizettem.De asszem azt mondta, hogy levonták az összeget és az emilben többek között ez szerepel : Thank you for your order. Your payment has been processed successfully.
Én már holnap nekiállok zaklatni õket.A Lock On már elég régóta megvan ( amikor bejött az országba akkor vettem meg) és hát azt reméltem, hogy ma este már nyomhatom az FC-t.
Na mindegy.Valami majd csak lesz 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Bucser
az sms szövewgében az van, hogy az összeg zárolva? mert ha igen akkor csak hétfõn küldik el a pénzt. Ha nem jön meg a link péntekig akkor írj nekik, hogy derítsék ki, hogy hol a pénzed.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boconadi
vali már vette meg olyan modszerrel
LeonSilver
Az FC-t vette meg már valaki ilyen kártyás/letöltõs módszerrel??
Mert az sms meg az emil megjött, hogy sikerült az eksön de nemtudom letölteni, üres a payments ....<#fejvakaras>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Na, azt már sikerült elérnem, hogy az F-18 indítsa a HARM-ot, kicsit magasabbra tettem és rávolabbra és akkor már használta. Azért az "vicces" volt, hogy amikor ráindjtott az SA-6 ahelyett, hogy használta volna inkább vészleoldással ledobta...

Az AH-64 még mindig nem támad. Hát lehet, hogy kéne az FC.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
De lehet indítani, de csak "pre defined" célok ellen. Az meg úgy nem az igazi...

Boconadi
magyar mûrepülõ század nincs sajnos, egyszer akartak a vmh-sok csinálni egyet, de ha jól tudom nem volt meg a kellõ létszám.
Boconadi
Ja hogy igen, neked 1.02 van. El is felejtettem. :$ Talán ez okozza a hibát. És igen, az 1.1-ben sok adatbázis hibát javítottak. Sõtt még számos bugot (mint ahogyan nem rég lehetett olvasni, hogy a su33-ról nem tudtad inditani a kh-t 1.02-ben).

Magyarul az 1.02 egy nagy rakás szar.
Sziasztok, láttam a neten hogy virtuális vadászszázadok csinálnak videókat a mürepüléseikrõl, ezek nagyon tetszettek, érdekelne hogy magyarok is csinálnak hasonló videókat? és honnan lehet ezeket letölteni? ha lehet jóminõségben, nem youtub-os minõségbe. köszi.

Molnibalage
A másik meg, hogy töménytelen mennyiségû adatbázis hiba van benne. Ezt késõbb javították az 1.1 felett?

Molnibalage
F/A-18C repcsit küldök rá egy SA-6 állásra. Van rajta HARM, de õ is b*aszik támadni...

Igen egyszerû, csak nem mûködik. Az AI még véletlenül sem csinálja azt amire én gondolok.

Boconadi
szerintem tök egyszerû a küldetésszerkesztõje 😛

Azt pedig hogy mit rontassz el nemtudom.
Molnibalage
Kösz, erre idõközben rájöttem.

Molnibalage
A másik ami nem megy, hogy egy Apache köteléknek létrehozok egy attack waypointot és kijelölöm a célokat (SA-6 és egy menetoszlop), de nem támadnak semmit! Mit rontok el?? (Most minden fikázás nélkül ezzel ilyen szenvedés egy nyamvadt bevetést létrehozni?)

Boconadi
olyat nem lehet csinálni hogy ha nem ül bele senki akkor ai vezeti a gépet.

Egy groupon belül csak egy gépre enged client beállítást. Tehát ahány játékost szeretnél klient ként, annyi csoportot kell lerakni.
Molnibalage
Egy gyors kérdésem lenne. Hogyan tudom kijelölni a küldetés szerkesztõben azt, hogy egy gépbe beleülhessen egy másik játékos multiplayerben? Azt meg lehet csinálni, hogy ha nem ül bele senki akkor AI vezzesse a gépet?

Csak egyetlen gépre enged client beállíást.

Koszonom.

#ofp.hu@irknet

LeonSilver

A lockon.co.uk vagy run oldalon hol talaltal letoltheto valtozatot? En csak cd-set latok, amihez persze hozzajon me'g a szallitas koltsege.

#ofp.hu@irknet

LeonSilver
Kössz szépen!

Strami11
YZFR1: koszi😊
Leon silver: igen

Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!

LeonSilver
Srácok lenne egy kérdésem.
To Pay For : LOCK ON 1.1b - Flaming Cliffs
Amount : 14.95 USD

Ez a verzió ilyen letölthetõ izé ugye??
Ha kicsengetem, letöltöm akkor simán felírom egy cd-re és menni fog ugye??
Azért kérdezek ilyen alma dolgokat mert eddig csak dobozos cuccot vettem a la cdgalaxis.

dankesÜn

Boconadi
megy vistán a lockon...
Strami11
akkor viszont a sima 1.0 lock on is menni fog, tehat megveszem 😄😄 Mark007, en le tudtam 😛 sot, moge is kerultem, csak ugye raketa, gep agyu meg minden nelkul csak kamikaze van... :S😄 amugy amit most itt leirtal hogy csinaltad nekem total a kamikazek nyelvere hasonlit :S😄 (es most a nemet kamikazekat is bele ertem mert nemetul se tudok 😄)

Nem. Mikor a demo és a LockOn készült Vista még sehol nem volt...

Mark007
Amikor meg a demo volt, azt egyedul ugy tudtam megcsinalni, hogy egybol, indulas utan close combatra valtottam, raketa kivalasztottam, Lock a mirage-re es kilottem. Mindezt amig elottem van, miutan mogem kerult, nem tudtam lerazni.

Strami11
nah, megvan letoltottem... gyonyoru a jatek, meseszep, ilyen grafikat.. le a kalappal 😄 de... problemam: nem tudnak leloni, de ami meg nagyobb gaz, hogy en se oket, itt a demoban egy mig 29el kell egy mirage 2000es elol futkarozni akinek nem akarnak elfogyni a raketai, en meg nem tudok vissza loni, mert nem tudok fegyvert valtani (jah es amugy mar az egesz controllst atallitottam, szal... XDXD)

Strami11
bocsassatok meg ha hulye kerdes, de ha most letoltom a demojat es fut vista alatt akkor elvileg a teljesnek is kell ugye? <#idiota>

Strami11
nah az nem tul jo :S😄 amugy most hogy mondtad hogy bajod van vele, mar bekepzelem magamnak :S😄 ma reggel egy sraccal multiba mentem 2 Extra 300al es trukkoztunk, stb... es tobbszor is olyan volt mintha a twist nem mukodne :S "vagy mar csak ezek a piti 12 G-k hatnak a gepre?" 😛😄😄

Mark007
Csak nekem a twist muanyag haza nem jo 😊
Ha kiveszem onnan, a poti jo, viszont a rugo nem kozepre hozza vissza, es egy ido utan nem ter ki teljesen

Boboka12: szivesen

szióka! nah ilyen progira gondoltam😊😊😊 köszi így már okés lett...<#worship>
Ha a megvétel alatt a Flaming Cliffs (1.1) -re gondolsz akkor az igen, menni fog ha fölteszed rá az "1.12b" nevû patchet. Ha az alap 1.0 -ra gondolsz, azt nemtudom. Lehet ahhoz is van Vista patch de nemtom.

Strami11
jah es Mark007, nekem is Cyborg evom van es tokeletes a twist es minden egyeb, kiveve FSX alatt az egyik Bell helikopter.. (de ki az aki azzal repul... 😄😄)

Strami11
haliho, kedves repulo fanok 😊!!!
van vki akinek megvan a jatek es Vista alatt fut? mert addig nem akarom megvenni amig nemtom 😄 (bar asszem nem draga de akkor is full penz kidobas lenne 😊)

Mark007
Hello!
En Ezt hasznalom a Cyborg evomhoz, mivel a twist nem tokeletes:

DXTweak

azt én vágom nem vagyok láma de próbáltam és kicsit így is félrehúz😞😞
vkinek vmi ötlet vmi középrehozó progi??
Értem én, csak ennél hosszabban nehéz lenne megfogalmazni... 😊