Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyre kevesebben ahogy jönnek rá az emberek hogy a FC -hez képest igencsak butácska és bugos is... Ráadásul az FC nem is egy hatalmas összeg szóval mindenképpen megéri megvenni! (www.lockon.ru)
maszat19
Ahogy vissza olvasgatok, az 1.02-öt nem játszák a neten?

Számítógépét működtesse elektromos árammal.

maszat19
Kössz szépen

simán megy a neten a tört verzió.de a flaming cliff kiegészítõbõl nincs tört verzió

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

maszat19
sziasztok. A lock on megy a neten tört verzióval is? Ha nem, tudtok adni egy linket ahol meg lehet rendelni a játékot?

mission editor,fent a "file"-ban az "open",az elõugró ablakban lent a legördülõ menüpontok közül kiválasztod a "track files" pontot,ezután kiválaszod a listából azt a track-et,amit szerkeszteni akarsz,megnyomod alatta a "map"gombot,majd ezután ,fent ismét, megkeresed a "video edit" pontot a "flight" menüponton belül,és elindítod.javaslom,hogy kameraváltások elõtt mindíg nyomd meg az "s" gombot,ilyenkor ugye pause állapotba kerül a játék,és nyugodtan be tudod lõni a legjobb kamera állást.

Hali!
Tudnátok segíteni abban, hogy lehet visszajátszás közben nézeteket váltani? Van egyáltalán erre lehetõség? Nekem nem engedi, és nem találtam sehol erre vonatkozó utasítást. Elõre is köszönöm
nekem simán megy most az XP alatt mindkettõ.az AIR ASSAULT,és a LONGBOW is.és szerintem a grafikája pl a LONGBOW-nak meglepõen szép,a korához képest.

L Viper
A D.I-s Apache Longbow volt a kedvencem sokáig, és jó a DosBox-al és kompatibilitás módban XP alatt is, csak akkor cpu killer kell neki, hogy folytassam én is az OFF-olást.
két régebbi apache szimulátor megvan nekem is.az egyik szerintem a longbow elsõ része.

Scottt
Huh Hardcore?Jól hangzik<#wink>Kiváncsi vagyok rá de mire 10kbval lecsorog<#buck>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Bocs az offért, de itt van. Amíg nincs BS addig jó lesz ez is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Ez annak idején egész jó volt.De sajnos igencsak eljárt felette az idõ.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

egy igazi harci helikopter szimulátor már nagyon kéne.és nem amolyan 3 gombos,árkádos fajta.

LeonSilver
Ez a lényeg 😉 Felõlem hívhatnák akár tamagocsinak is 😄 A lényeg a lényeg.Ez pedig nem más mint a KA-50 ... Már unom a SAR-t meg a MedEvac-ot
Az EE II-rõl meg inkább nem is szólok semmit.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Igazad is van meg nem is... DCS egy sorozat új neve ellenben a BS meg a DCS elsõ tagja...
Molnibalage
Nem lesz BS! Hahó! DCS lesz, de az nem lesz kompatibilis az elõzõkkel.

LeonSilver
Szerintem annyiért is megéri 😉
Amikor bejött anno az országba a mezei lokkon és hozták a cd galakszisból 9900 volt az ára de egy percet sem gondolkodtam, hogy megvegyem e.ÉS azóta sem bántam meg.Ha kijön a Black Shark az tuti, hogy az elsõk között fogom megvenni. 😛

Boconadi
ami rohadtul megéri <#eljen>

Én 3000-ért vettem még..
LeonSilver
14.95$ azaz cirka 2600ft

www.lockon.ru => Files => Downloads => $14.95 => 2601 Ft jelenleg...
Scottt
Bannánt neki

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

a letöltõs verzió mennyibe kerül?

LeonSilver
Azt tudom, hogy én majdnem lepetéztem örömömben amikor megvettem/letöltöttem/feltelepítetem az FC-t ...

értem.a játékot nem ismered,de azt tudod,hogy a flaming cliff nélkül nincs értelme.igazad lehet.

dragon11
De van lelkesedésem...csak tudod^^...nincs értelme anélkül a cliff nélkül..😞 szal^^inkább IL2...

vagyunk azért páran még,akiknek 1.02-es verzió van.megbeszélni a játék idõpontját,csak szervezés kérdése.viszont hamar elmúlt a lelkesedésed.így szerintem valóban nincs értelme.

dragon11
Áh értem...de akkor meg sem veszem nincs értelme..nem veszek hozzá +ba neten ilyeneket...nincs értelme...akkor inkább IL2 sima légcsavarossal azt jó van...(1646..)...😞 örültem volna ennek de hát...............😞

Mark007
Ubi.com-on neha talalni szervereket, de vagy nagy a ping, vagy nem normalisak az emberek..De 1.02-re nincs sok ember sajnos..

dragon11
Aham értem én...köszi!De van magyar server az ,,alapon"(ami magyarországon kapható..maxig felpatchelve..) fizetõs server mondjuk,vagy alig vannak?😞 remélem ezt is sokan játszák...

Boconadi
Az FC-t (Flaming Cliff) igen, többen játszák mint ami magyarországon kapható (1.00, modern air combat)

De az FC alá kell az 1.00 (pontosabban ennek a patchelt változata, az 1.02)
dragon11
De a flaming Cliffs vagy mi kiegbe többen játszanak mint a simával ami magyarországon van ? 😄 ja és kellene hozzá az alap magy.o.-gi vlami ?

L Viper
Amit Magyarországon megveszel az csak 1.02-ig patch-elhetõ.
A Flaming Cliffs-et használják inkább neten, azt viszont csak online vásárlással szerezheted be. (tudtommal)
Scottt
NE keserítsetek el.Ha jól értettem félre akkor elõbb utóbb benne az az Apache?Ugye<#buck>

És akkkor hátha esetleg ha már minden beleraktam akkor hátha esetleg véletlenül beraknák a hindet<#buck>

dragon11
Áhh köszönöm szépen..😊 Elnézek majd a Media Markt-ba...😊 Tescoba/Metro-ba már nem volt..😞 elfogyott ^^akcióba volt 😄

Még 1 hülye kérdés...mennyi online server van?😊 jobb mint IL2?(Mert én a turbinás gépeket szeretem nem pedig a légcsavaros...) magyarok servere hogy áll ?x-fire-val lehet csatizni vagy külön kliens?😊 Thx a választ..!!

a media markt-ban ömlesztve 990.-Ft

www.smart-bus.hu

cdgalaxis,576kyb.ha itt niincs,akkor Boconadi által mejelölt helyeken

Boconadi
ósön, teszkó, metró
dragon11
Hello all...Vlaki plz mondjon egy helyet ahonnan megvehetném..(online webáruház..)thx.

igazad van.így valóban olcsóbb és tényleg az kapja,aki dolgozott is a rendszerben..nekem volt egyszer egy rendõrségi ügyem,még anno rendeltem újságból játék cd-ket néhány száz forintért.a vége az lett,hogy amiért elmarasztaltak írásbani megrovással,az a szerzõi jogdíjak ki nem fizetése.ez kb akkor volt,amikor a BF1942 még újnak számított.9 játékról volt szó,mind az akkor legújabbak voltak,és az általam ki nem fizetett szerzõi jogdíj összesen nem érte el a 12ezer forintot.viszont a boltban ezek a játékok akkoriban darabja volt 8-11ezer forint.

Molnibalage
Szerintem ennek azért lehet örülni is, mert így azért olcsóbb. Ma itthon egy új játékért 12-14 ropit gombolnak le rólad és 20-30 óra élettartamuk sincs. Ennek szinte végtelen. Az FC most kb. 3 ropi környékén van. Ha ezt 25 dollár/euró környékén adják akkor még az sem lesz túl vészes és nem a szutyok kiadóhoz megy a pénz, hanem a fejlesztõhöz. Ez benne a nagy szó.

ez a másik gond,hogy ezt is majd csak moszkvai GUM áruház keravil részlegén lehet majd pocon látni.a világ többi része meg rendelje meg postán.

Bucser
Semmi sincs róla.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Egyébként a DCS áráról van valami hír? Lesz letöltõs vagy csak dobozos lesz?

Ez is igaz, de szerintem nem ötezren vennék meg...

www.smart-bus.hu

Bucser
Ezt nem egy ember készíti. Ráadásul beleölsz a fejlesztésbe cirka 6-7 évet. fejlesztitek 30-40-en szerte a világban. úgy már eléggé karcsú az a fél millió dollár... Pláne adózás után...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Ez biztos. Volt olyan régi szim, ami annak idején csak "törve" volt meg, mikor megláttam polcon, azonnal megvettem.
Egy jó szim megéri az árát.
Ha egyszer sok pénzem lesz, összehozok egy magyar fejlesztõ csapatot, lesz egy saját kiadóm, és szimes nagyhatalommá teszem magyarországot! 😊) Mindenesetre a fórumozók vélemyénye és javaslatai alapján kezdeném a fejlesztést... Biztos naív vagyok, de tuti, hogy egy igazán egyedi és jó szimulátor kasszasiker lenne...

www.smart-bus.hu

Molnibalage
A Fighter Ops annyi körül lesz. Abból, ha csak 5000 darabot eladnak az 500'000 dollár! Ez még leadózva sem rossz. Szerintem ennyien tuti meg fogják venni. Namármost a legnagyobb kasszasiker játékok szoktak ennyit hozni, de ott van kiadó és az sokat elvisz.