Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL!
Csak tudod az a csöpögõs, folyós MiG-29 anó megfogott egy földközelben manõverezõ, elektronikai harcra felszerelt C-130-ast, amin igencsak dolgozott a rendszer és az amcsik nem hittek a szemüknek, mikor a jó öreg "szent tehén" bemérte. A másik, hogy elsõ kézbõl ismerek történetet, hogy az amcsi pilóták milyen jól tudnak sípákolni, mikor a "szent tehén" 2 fordulóból mögötte van.
IAF szerezte a légigyõzelmek nagy részét, de milyen gépek ellen? Továbbá az lehet hogy az ott lelõtt állomány nagy részét Oroszországban képezték ki, de szerintem hazakerülésük után nekik se volt meg a megfelelõ repidejük. Másik, hogy ne felejtsétek el, hogy az orosz hadiipar exportra mindig külön altípust fejleszt, ami több szempontból is gyengébb mint az anyaországnak gyártott változat. Itt bele lehet érteni a védelmi rendszert fõleg.
L_Viper! A mi gépeinknek lehetne rendes alkatrész ellátás, de az úgy nehéz, ha a kedves HM nem rendeli meg a kért alkatrészt, mert szerintük felesleges és különbenis Gripen...
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Vajon hány századnyi korszerû gép van egyáltalán ma Oroszországban ?
Pár darab prototípus a fotózások kedvéért !?
Zseniális mérnökeik, nagyszerû ötleteik vannak, pénzük nincs a megvalósításukra!
Az egykor híres hadiflottájuk szétrozsdásodva rostokol a kikötõkben.
A mi MiG 29-eseinkhez sincs rendes alkatrészellátás !
A 90 évek elején mikor elõsször idejözttek az amcsik 2 F16 ossal,jöttek a ruszkik is a szent tehén Mig 29 el.Magyar piloták lefilmezték mindkettõt,aztán az egyik odaszolt a ruszkinak ,mutatva az F16 szárnyát,látod Iván ti még disznóölõkést se tudtok ilyen vékonyat csinálni.Mikor leszálltak a Migek egybõl tepsit basztak alá az olajnak.
Ennyit a gyártástechnologiájukról,akkor csucsidõben,mikor minden pénzt beletettek
a hadiiparba.
Meg kell nézni a két országot és látni m indent.
Nem kell persze szeretni az amcsikat,de látni hogy ki élt az átkosban is.
Tupirozott jelentések?Ja.Általában az amcsik szokása.Nem a ruszkiké....Nevetséges.
Az F15 ösök légigyõzelmeinek jó részét meg az IAF szerezte.
Tényleg ,de jó hogy mondod...már akartam kérdezni hogy kicsit nem az orosz haditechnika hazabeszél az alcime a Lock Onnak?A multkor ráinditottam két apachot kb 12 T-72 re és lelõtték õket.<#gun>#gun>
Egy újabb világméretû konfliktusba nem mernek belemenni egy sziget miatt, ami ugye nagyon sokáig amúgy is Kína része volt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egy-egy ellen meg nem mennek bele, max az említett baratságos erõfitoktatásos fordulózgatásba, ahol nem mindig van szerencséjük 😊 Nah de ez már nagyon haditechnika én meg még a lovakhoz se értek 😄
Lelövik, mielõtt észrevehetné õket. Azt én sem vitatom, hogy egy-egy elleni küzdelemben másképp alakulna, de erre nem is adnak esélyt az amerikai stratégák.
Szerintem már a su-27 -nél gondban lenne 😊 Azért nem kell leírni az oroszokat, még most is azt mondom, mégha sokan ezt nem veszik figyelembe.
Azért kíváncsi lennék, hogyha az F-15 összetalálkozna egy Su-27essel, MiG-29OVT vel, vagy Su-30 MKI val... Nem biztos (sõt!), hogy akkoris ennyire yool helytálna az usa-i csoda.
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
<#hehe>#hehe>
Intruder: egy kis of megint, válaszképp neked: Az EE2 valóban kevés, az elõd a Supermoddal sokkal jobb. Rengeteg a hadszíntér és az erdõk is csak az alapszíntereken nem külön álló fákból állnak. EE2 egy át*aszás !!!
Amíg nincs DCS Black Shark, marad ez heliszimnek. Gondolom az azért nagyon ütni fog és áttörés lesz helikopter szimulátorok terén.
nemhiaba! a sok repulozes mostanaban... :-) heli helyett...
Seven-Four-Seven--Heavy
a (hadi)technikai reszevel meg elegge tisztaban vagyok ui.ez a hobbim legalabb 15 eve.. :-)
ha a flogger igy szerepelt volna barmely konfliktusban ahol alkalmazasra kerult(egy kuldetesben amit en csinaltam,4Eagle-t kuldtem 4 Floggerre--en mast csinaltam--es ritkan eltek tul a sas-ok,AI vezette mindet)masrol szolna az orosz fegyverek tortenelme...nem kell reszleteznem:tobb mint 100(!)legiharcgyozelem a Sas merlege,veszteseg nelkul!!!!ez mindennel tobbet mond.....haat ezt nem sikerult a jatekban lemodellezni...igy nem tudom mennyiben tekintheto szimulatornak...
Seven-Four-Seven--Heavy
Nem kötekedésképpen mondom, csak nah...
Beállításnál a repmodelt, radart stb-t vedd fel realisztikusra (nyoj rá az ACE gombra), majd ha csinálsz egy küldetést akkor a gép lerakását követõen meg tudod határozni a képzetségét.
Egyébként az AI csal, lop, hazudik, szóval ne lepõdj meg, hogy átesési sebesség körül is manõverezik mint Tom Krúz.
fegyverzet eleg realis,graf,szep(bar alig kapunk terepet,hadszinteret)
Cockpit,HUD adatok kiraly,a repmodell elmegy,sztem 9(ha massal hasonlitjuk ossze...aki nem ezt mondja legfeljebb kepregenyekbol ismeri a Longbow-t....
Seven-Four-Seven--Heavy
Uj vagyok a forumon...
Eredeti dobozolt FC-mvan.16$+posta(kb.15$de rendeltem mast is) volt egy Dán on line shopban..
kb.3 nap alatt megjott...
A kerdesem..:tud vki.vmi modszert amivel lehet allitani az ai-t?
Nem igazan realis...ugyanolyan allasszogekkel repul a F-4 mint egy 29-es(vagy akarmi) kb 160km-re(nem merfoldre!) lassult es siman manoverezik...
Az orosz raketafegyverzet hatasfoka meg az orosz fejlesztok vagyalmait is felulmulja!!!!!-nemhogy a valosagot!!!!
Hogyan lehetne fokozni a realitast???
Seven-Four-Seven--Heavy
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
www.smart-bus.hu
http://www.simw.com
Most tudtam meg, hogy a III. Repülõszimulátor Európa Bajnokságot az általam hõn szeretett Jakabszállási Repülõtéren rendezik meg. Szerintetek nézelõdõként ott lehet lenni, vagy ez teljesen zárt körû rendezvény lesz?
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
az A1 koma még válaszolni se hajlandó.....stb stb
Mert javits ki ha tévedek,de a FC nem inkább egy nagy patch mint külön szimo?
Ja,arrol nem is beszélve hogy gyorsan vennem kellett annak idején egy uj videokarit,
mert a GF2 esemen 256MB memoirral nem indult se xp-n,se W22000-en.Ahogy meg '98 alatt ment bááááá..
Cseréltem elõtte rendszert 6x,drivert x-szer,semmi.A guta megütött.Na uj kártya be
és seggre ültem.Azzal se ment.Kiderült hogy amég nem patcheltem ökelme nem is indult el.
Ezek után csoda hogy azt vallom,Viva la warez?Pedig minden szimot inkább vettem boltban.....elhiheted.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Tudod akik a stuffot csinálták azoknak is kell élni valamibõl.Nem mondhatja a kölkinek, hogy szedjen össze ezt - azt a boltban de ne fizessen érte.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Számítógépét működtesse elektromos árammal.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"