Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy kis szimulátor történelem!ez a HIND!!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Egyetértek, bár szerintem arányait tekintve a bevételük hasonló lenne. Ezeket a csili-vili játékokat 90%-ban letõltik, nem szeretik megvenni, mert ahogy mondod egy fél nap alatt végig lehet játszani. Viszont a szimes réteg szerintem 90%-ban inkább megveszi, mert évekig lehet élvezni egy-egy játékot. Én biztos kiadnék akár 20ezer forintot is egy igazán jó szimulátorért...

www.smart-bus.hu

ez sajna így van.a mai játékok 9 giga méretûek,új unreal motorral készülnek,csak olyan videokártyákon futnak,ami minimum 30000Ft,és egy esõs délután végig lehet játszani õket.ja és persze 11000Ft-ba kerülnek.viszont az is igaz,hogy a repszimek nagyon réteg-játékok.ezekkel nem lehet véresre keresni magukat a fejlesztõknek.sõt.minél jobban közelít a valósághoz egy szimulátor,annál kevesebben fogják játszani.

L Viper
Az ! Ha már kicsit több billentyû kombinációt kell megtanulni akkor : " Húúúúúú ez agyalóóóós, hûûûûûû ez bonyolúúúúlt."

<#lookaround>
Boconadi
mert mézgagézga a csilivili sz*rokat veszi meg, és erre van igény. Talán most...
L Viper
Szerintem itt mindannyian ki vagyunk éhezve normális, korrekt szimulátorra.
Sokszor visszagondolok, hogy a 90-es évek közepétõl 2000-ig mennyi szimulátort adtak ki. Tele voltak a polcok szimulátorokkal, nem úgy mint most.
sure
Amugy persze szerintem is kocsogseg volt az ED reszerol a porhintes BS ugyben az utobbi 1.5-2+ evben. Csak azert tudjak ezt megtenni, mert nincs versenytarsuk ebben a kategoriaban.

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Jon meg majd kutyara teherauto, FC-vel kapcsolatban is sokan karogtak (engem is beleertve), hogy fuj aztat nem mert mennyi penzer csakennyit ad pluszba, meg gepigeny, meg mijazhogycsak netenrendelhetos, aztan idokozben valahogyan megis megszereztek/tuk. Igy lesz ez a BS-kal is, most megy a fikazas, hogy kocsogED igymegugy, de ha addig sem lesz hasonlo elmenyt nyujto konkurrens szim, a nyakam ra, hogy a most leghevesebben fujjozok az elsok kozott lesznek, akik megveszik.

Molnibalage
Akkor sem kell. Az 0 fejlõdés. A DCS-nél van remény arra, hogy lehessen majd idõvel nem csak pre defined célok ellen nagy hatótávolságú rakétát használni és HARM és LGB használatra is van remény. A Lock On az innentõl fogva nem tart sehová. Sõt idáig sem tartott sajnos 😞

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Boconadi
lesz 1.13
L Viper
Ha dobozos nincs, nekem sem kell FC. Elég jól elmultiztunk mi az 1.02-vel is, azt legalább lehetett kapni. Az A-10 egész jó benne.
Molnibalage
"még csak hozzá a szinkronos oktato videokat"

Hej, miért nem szóltak nekem? 😊

"Én biztos nem fogok DCSt venni. Mostmár azért se, dugják föl meguknak a helikopterüket."

Hát én meg ezek után FC-t... Minek, ha úgysem fog fejlõdni soha?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
Armed Assault (bár ne várj hûdenagy repmodellt de mókás mert lehet desszantoltatni is róla már meg egyéb nyalánkságok...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

a HIND az olyan,amiben MI24-est lehet repülni.még a DOS-os idõkbõl

most már vágom😄 Pedig reménykedtem h lesz egy játék amiben lehet Mi-24-el repülni. Nem tudtok olyan játékot amiben Mi-24-el lehet szotani a népet?

Mark007
Pont az lenne a lenyege, hogy EGY gepet dolgoznak ki nagy reszletesseggel.
Remelem nem csillagaszati aron fogjak adni..

Adam II
Legalább elfut a gépeden. Azért nem olyan rossz ez.

jó bocs nem sokat olvastam vissza de nem teljesen úgy értettem h tök olyan legyen mint a modern air combat hanem h ne csak egy típus legyen benne

L Viper
Ez van, nem igazán sok szimulátort fejlesztenek manapság, ennek is örülhetünk.
Bucser
HA nem tûnt volna fel pont azt nem akarják, hogy olyan legyen mint a Modern Air combat.... Normális szimulációra törekednek minden modulban. azaz nem lesz balance. (hiszem ha látom) Az engine hiányosságait talán majd javítják...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

én a helyükbe beleraktam volna a Mi-24-et is meg más orosz és amerikai típusokat is és akkor már olyan lett volna mint a modern air combat csak helikopteresbe

Reaper
Tök jó, hogy van aki még hisz a mesékben...😊 Amúgy a képek alapján továbbra is látható az "új" engine, ami csak úgy 8-9 éves:-D

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

42nd Intruder
2 hét... jah az másik topik... 😄

repvez
Állitolag már kész van csak mivel ez már nem a kezdö szimeseknek készül ezért most csinálják még csak hozzá a szinkronos oktato videokat és a manuálokat a rendszerekhez, meg ugye a bugokat most akarják kiszedni még.Valamikor 2008 folyamán akarják kiadni és 9 honap mulva a következö modult.Ha valaki tud angolul itt egy kicsit bövebben:
DCS
plusz,mínusz 10 év

Reaper
2015...szerintem nem tévedek sokat:-D

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

valaki a megjelenés dátumát írja már ide egyszer!!!

Boconadi

ez a fülkében kapcsolgatás akkor jó,ha szinte csukott szemmel rátalálsz a gombokra.a fülkében gombokat keresgélni harc közben,nem egészséges.

Siluro
Plusz az orosz gépekben a felirat is ciril betükkel van megoldva. 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

sure
Es persze roppant kenyelmes is olvasgatni+klikkelgeni 5 meter magasan 250-el repulve ellenseges tuzben (amikor pusztan a manoverezeshez is 3 kez kellene) meg az egerrel is klattyogtatni.

rtfmZoli
csak klikkelhetõ legyen minden gomb a pilótafülkében(megkönnyíti a tanulást, mert nem 110 billentyûkombót kell megjegyezni, hanem feliratozott a gombok 99%-a)

Bucser
egy fél oldalt olvass vissza...

egyébként Digital Combat Simulation

mi az a DCS?

Bucser
Ahogy gondolod😊

Siluro
Én biztos nem fogok DCSt venni. Mostmár azért se, dugják föl meguknak a helikopterüket.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

L Viper
Meggyõzõek <#eljen>
Bucser
Nos ugye volt itt pár emberke aki temete a DCS-t hogy soha nem lesz kész az A-10 és a Apache. Íme pár cockpit shot róluk.

rtfmZoli
sikerült megoldani..

rtfmZoli
Szervusztok!
Lenne egy problémám, van egy saitek cyborg evo force-os joystickom, de nem ismeri fel a játékban a gombjait.
A profile managerhez letöltöttem a saitek honlapjáról a dat fájlt,csak az a baj, hogy hiába nyomom meg a profil editorban, hogy mostantól azt a profilt használja, ha újra megnyitom a profil managert, akkor egy üresd profilt találok.A driver cd-rõl magic mouse, hd, keyboard-ot sikeresen telepítette, úgyhogy nem tudom mi lehet a baja.
Esetleg akinek van mûködõ evo force profilja a lockonhoz (cfg, nem a profil managerhez), az küüldje már el, vagy adjon egy linket

L Viper
Na az ilyen kérések már jobban tetszenek 😊
Én nem akarok veszekedni senkivel, szerencsére kedvencem mindkettõ. Sajnos nincs is több normális szim már lassan 😞
Siluro
Flame off, a Falcont, meg a megfelelõ topicba. Köszönöm!

42nd Intruder
Flame szagot érzek 😄 Tudjátok van külön topik!😄

Joy-ból a 10k körüli áron a Saitek Cyborg Evo ami igencsak megéri. Ha komolyabb kell, akkor vagy X52, vagy ami most nagyon felpörgött a Cougar.

L Viper
Nem neked szólt a válaszom.
Nem értem miért kell nyírni azt ami nem Lock On ?
A kioktató stílusra pedig nem vagyok vevõ, htx, vagy thx, vagy bittudomén.
Boconadi
aki x52-est akar venni az jöjjön át a falcon 4.0 topikba! <#idiota><#idiota><#idiota> <#banpls>
én is X52-est szeretnék venni, már csak a nejem kell meg gyõzni arról,hogy feltétlenül szükségünk van itthon egy ilyenre.

Gundark
Ez király 😊 Nekem FFB 2esem volt sokáig 😊 Az sem rossz vas. Most X52esem van.

LeonSilver
Én meg már több mint 8 éve nyüstölök egy M$ Sidewinder FFB pro botot és hát mit mondjak.Qrvára szeretem.Egyszer vettem egy hasonló kaliberü csak lóógitek botot de igen hamar elpasszoltam.
Ez az ni

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

sure
Feltetlen szukseges minden HSZ-be belecsempeszni egy "Falcon igymegugy" kommentet? Mert ha igen, emiatt felesleges idejarni a topikba.

Elore is koszi, htx.

nekem volt genius joy-om.amikor meguntam,hogy nem tudtam kalibrálni,mert folyamatosan húzott valamerre,akkor ballisztikus pályára álítottam.most egy saitek cyborg 3D gold van,és nagyon jó.kb 4. éve gyûröm.