Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

42nd Intruder
FS X-rõl kinek mi a véleménye? Esetleg az Arma repülõmodelje milyen?<#idiota>

L Viper
Azért ne feledkezzünk meg az AF-rõl, aminek páratlanul jó a netkódja !

És innentõl jó lenne, ha ez tényleg csak Lock On topic maradna.
át kéne járni a falcon topic-ba,és beírni néha,hogy milyen szar játék a falcon,és mennyivel jobb repülõgép a MIG29.miért nincs itt senkinek ilyen kényszere??

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
".... A gyakorlatot a 14. ezred 113. „Fekete Sasok” Repülõgép hordozófedélzeti korai elõrejelzõ századának E-2C Hawkeye-i irányították.
A gyakorlat során Jill Dougherty hadnagy irányította az elfogásokat és biztosította a valós légi helyzet képét a MiG-eknek, hogy megtalálhassák az ellenséget.
„Csodálatos volt irányítani és együttmûködni egy olyan repülõgéppel, ami az egyik legnagyobb fenyegetést jelenti az amerikai repülõgépek számára napjainkban.” mondta a Lexington Parkba valósi hadnagy.
Stephen Dean hadnagy egy Super Hornettel küzdött egy MiG ellen az egyik reggeli bevetés során. Dean szerint az egyik leglenyûgözõbb dolog, amit ellenfelétõl látott, az egy kilenc G-s forduló volt. „A MiG-29-es egyik elõnyösebb tulajdonsága a jobb manõverezõ képessége,” mondta a hadnagy.
Keven Harms korvettkapitány, a 115-ösök hadmûveleti tisztje szerint a gyakorlat igazi siker volt. „A lehetõség, hogy a MiG-29-esek ellen repülhettünk, ami valódi fenyegetés a haditengerészeti repülõk számára, valóban egy olyan esemény volt, ami csak egyszer adatik meg egy életben, és biztos vagyok benne, hogy minden résztvevõ számára ez volt az utunk csúcspontja.
A Stennis repülõgép hordozó jelenleg a terveknek megfelelõen a Csendes-óceán nyugati térségében hajózik, és várhatóan õsszel tér vissza San diegoi kikötõjébe."

**--**

A MiG-29 szárnya hátranyilazott, amely négyszögletes uszonyokban végzõdik. Levegõbeömlõ nyílásai rombuszalakúak és erõsen nyilazottak. A hajtómû elsõ-felsõ részén kopoltyúk vannak, hogy a hajtómû ne szívjon be semmi felverõdõ szemetet, amíg a kifutópályán gurul, ezért a levegõbeömlõ nyílásokat lezárja és a hajtómû ezeken a zsalukon keresztül kapja a levegõt. Ezzel a megoldással az elsõ volt a világon és nagyon hasznos gyengén felszerelt repülõtereken. Nagyméretû fúvókái vannak. Még földközelben is képes 1500 km/h-s, vagyis szuperszonikus sebességre. Törzse hosszú, kecses, az orra lefelé hajlik. Ebbõl magasan kiemelkedik a pilótafülke, amely buborékalakú és nincsen megosztva merevítõkkel, mint a korábbi MiG-ek. Így a pilótának kitûnõ kilátása van a gépbõl.
A gép kitûnõen manõverezik, pedig az alapváltozatban még nem is volt fly-by-wire, ez kivívta a Nyugat elismerését is, de elektronikája fénykorában is elmaradt amerikai megfelelõitõl. Azt mondják, hogy 60 kilométeres távolságból az F-15 van elõnyben, de 15 kilométeren belül az elõny a Fulcrum javára billen, mivel itt már nagyobb jelentõsége van a manõverezõ képességnek. Látótávolságban már egyértelmûen a MiG van helyzetben a pilóta kitûnõ kilátása és a gép manõverezõképessége miatt. A gép 9 g-s túlterhelést képes elviselni. A pilóta a sisakjába épített célzókészülék segítségével tudja célra vezetni a rakétát: amerre néz, arra megy a rakéta is. Az alapváltozat földi célok ellen maximum gravitációs bombákat és nem irányított rakétákat képes használni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Bucser
#11895-tõl

Szerintem meg vihar a biliben😊

Dogfight lockonnal ground punding meg falconnal oszt kész. nincs gond.

Ha meg jót akarok marhulni ott az Il-2.

bár igaz, hogy jó ideje egyiket sem vettem elõ már😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boconadi
"2. A FreeFalcon 4 köv megapach fejlesztésében én is részt veszek és úgy néz ki, hogy még nagyon szép 10 év áll a játék elõtt. A Lock On az ami meghalt és helyette új DCS kell, mert a régi tarthatatlan. Gratulálok..."

Te pedig ezzel mondtál egy oltári baromságot, és un. ezzel sértettél meg sok embert!

Ha látnád mennyien repülik a lock on-t és mennyien a falcon-t talán nem írnál ilyen hülyeségeket.

Például: itt a VFAT, rengeteg mûrepülõ csapat vesz részt, rengeteg ember áldoz bele munkát, és ezt lockon-ban teszik meg. Stream-en biztos vagyok benne, hogy több ezren nézték a bemutatókat. (Még apám is ide ült mellém, mert annyira tetszett neki.)
Ha olyan ultrakirály a falcon ahogy Te isteníted, akkor miért nem ott van a VFAT? Ez csak egy példa volt, és te is tudod hogy még tudnék rá írni! És hogy még tíz évre elõreláthatóan élete van a falcon 4.0-nak? Akkor a DCS-nek miért nem?! Ha minden jól megy lesz normális A-10, Ka-50, és még kitudja mi, honnan tudod hogy nem fogja megállni a helyét?!

És most átmegyek a Te stílusodba:

Hogy lehet hogy egy olyan játékban, amit már lassan 10 éve folyamatosan fejlesztenek, nem sikerült egy értelmes netkódot összegyúrni? A lock onhoz képest eme kategóriában a falcon nagyon gyengusz...
A játékban szereplõ repülõ mozgásokról és néhány gépreakcióról már nem is beszélve!

Én NEM istenítem a lock on-t, nem istenítem a falcon-t, mind a kettõt szeretem, de kénytelen vagyok kiállni amellett, amirõl még talán nem is hallottál/láttál...

Nem akarok vitát, legfõkképpen veled nem, de azért néha átgondolhatnád miket írsz.

Béke veled!
Molnibalage
Ok. Semmi flame. H alett volna F-16 akkor az magával hozta volna a A-G radarüzemmódokat is, terepkövetõ radarral, FLIR és LGB bombákat és HARM alkalmazástz is? Mert önmagában egy 6 DOF full kabin az kevés szerintem. CSAK ettõl nem lett volna dármai változás.

A inamikus hadjárat szintén egetverõ gond. Nem érzem a súlyát a cselekedeteimnek. A Falconban igen.

pl.: Kergessen -e azt a gépet hazafele és kockéztassam, hogy leszednek egy kis J-5 trófeáért cserébe? Azzal az egy géppel igen sok felszállást lehetne teljesíteni még... Vagy pl. TÉNYELG megéri -e szétbombázni azt a célt? Megér akár 4-5 gépet is? VAN hatása a következõ bevetésre sõt még messzebre is ennek. HIHETETLEN varázsa van ennek.

És ami a legfontosabb, a játék fejlesztése nem fog megállni úgy tûnik még JÓ darabig. Én magam is csinálok új hadjáratot a koreai helyszínhez és, ha az meg lesz még további helyszíneken is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Siluro
Semmit helyett senkit, bocs, scak ma iszogatás, meg késõn van. 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Siluro
Várjál, ezt akkor írtam, amikor még volt arról szó, hogy a Lock Onba integrálják az F-16ost! Voltak ilyen híresztelések. Akkor ez úgy nézett volna ki, hogy az F-16 teljesen kidolgozott, kapcsolgatható és mindent tartalmaz, amit a Falcon! A repmodellben, és látványban cserébe a Lock On tényleg magasabb szinten áll. Nem volt célom megbántani semmit, nem is készül el ez a kiegészítõ, illetve az F-16os integrációja a Lock Onba. Nem volt célom bárkit is megsérteni, de gondold el, hogyha megtörtént volna az, hogy a Lock Onba "beépítették" volna a Falcont, akkor szerinted az emberek melyiket választották volna? Nem akarok flamet kezdeményezni, csak szépen nyugisan beszéljünk róla. 😊
Egyébként nem az én oldalam, csak írtam egy cikket.

Üdv!

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Molnibalage
És még végszóként hozzátenném, hogy hány olyan repszim van, amiben 6 DOF-os FULL clickable kabinok vannak? (és még ingyenes is egy része...)

Nekem semmi bajom nincs a Lock On táborral, de azért az kicsit zavaró ahogy egyesek hozzászólnak a témához...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Hát jártam Siluro oldalán...

" Falcon sorozatnak vége lesz, hiszen fõleg látványban és repmodelben marad el a Lock on mögött."

Atyaisten... Most NAGYON vérig sértettél sok embert.

1. Nagyon úgy tûnik, hogy a Lonci még azt is képtelen elérni avionikában amit a Falcon kb. 10 (!!) éve tudott.

2. A FreeFalcon 4 köv megapach fejlesztésében én is részt veszek és úgy néz ki, hogy még nagyon szép 10 év áll a játék elõtt. A Lock On az ami meghalt és helyette új DCS kell, mert a régi tarthatatlan. Gratulálok...

3. A Falcon-t SZABADIDEJÜKBEN és INGYÉRT készítik az emberek. Kettõ, azaz KETTÕ darab exe kóder van és néhány modellezõ és teszter. Ehhez képest tessék megnézni, hogy melyik elõtt áll nagyobb és stabilabb jövõ. Hát nem a DCS elõtt.

Béke veletek.

Molnibalage
Mármint, a F-15 repülte simán a 29-est.

Molnibalage
5. pontnál kihagytam Japánt. Dél-korea asszem talán már valamilyen AWACS gépet.

Molnibalage
Azért a kelet-nyugati haditechnikai vitához hozzászólnék.

1. Teljesen felesleges arról papolni, hogy AWACS nélkül mit tudnának az USA piltórák. MINDIG AWACS támogatás van és pont. Egy atomháboróban fordulhatna elõ, hogy nincs ilyen gép. Pont.

2. Igen, az orosz gépek is jól manõvereznek, de aki 2003-ban Kecskeméten látta az F-15C gépen repülni az tudja az igazságot. Az F-15 is simán olyna jó, mint a többi. A 29-es ott SIMÁN lerepülte a bemutatón...

3. Az orosz gépek gyenge pontja tényleg az elektronika volt régen, de ma már ez valószínûleg nem olyan markáns. Nem akarok senki lelkébe gázolni, de az NDK MIG-29 gépek tesztelésekor az R-27R (AA-10A) rakéták képességeit a németek a VITENÁMI Sparrow rakéták (AIM-7E) képességeihez mérték! Na ezt adjátok össze! És akkor a megbízhatóságról még szó sem esett. Az szovjet/orosz rakéták 20 óra repülés után mehettek nagyjavításra! Az USA rakétáknál ez az érték több SZÁZ óra volt már akkor is. A meghibásodások is kb. ezzel voltak arányban. Azért el lehet ezen töprengeni. Van a gépem X rakéta és annak jó, ha a fele fog egyáltalán a géptõl rendesen elváni...
(A MIG-23 kapcsán is egy zsoldos orosz pilóta megjegyezte, hogy az elektronika max. ballasztnak jó, mert olyan megbízhatatlanul mûködött..)

4. A nyuati pilóták (izraeilek fõleg) mindig is többet repülhettek, mint a keletiek, de azért feltûnõ, hogy SEHOL nem tudtak egyértelmû fölénybe kerülni az ellenfél felett a szovjet gépekkel és a szovjet típusú kiképzési rendszerrel a nyugati (és izraeli) gépek felett. Ergo a fenti két elem kombinációja ENNYIRE képes!! Ez van. Aki ezt nem tudja elfogadni azt csak sajnálni tudom...

5. Igazán hatékony AWACS gépe, még mindig csak a nyugati országoknak, Ausztráliának és Izraelnek van...

Még sokmindent írhatnék, de itt és most nem teszem meg.

Siluro
Ez itt ilyen minden napos dolog. 😊

és nem voltam itt a nagy suttyózás alatt...most olvasom, hogy milyen kis flame ment itt.😊

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Boconadi
holnap leírom, de már most nincs rá enegiám.
Nah megtaláltam h hol kell de a statikus gépeknek nem lehet beállítani a festést meg ilyesmiket?

És h lehet statikusként berakni?

sure
Static objectként kell betenni a repcsiket, így gyakorlatilag bárhova elhelyezheted õket (szárazföld felett). Boconadi, amúgy valami hasonlót kérdeztél pont a vmh59 fórumon is. Arra a választ lásd ott. kb. 2 perc volt letesztelni... <#mf2>

Isten nem bottal, hanem VMware.

köszönöm a választ.

leonforce
nincsennek....a tukrok..

Seven-Four-Seven--Heavy

Boconadi
van arra mód,hogy az ember gépeket tegyen be a reptérre,csak a látvány kedvéért,és azok ne kezdjenek el gurulni kifelé az "S" lenyomása után?

Igen, van rá mód.

<#confused>
igen mi??

Boconadi
tükrök bevannak kapcsolva?

Kapcsold ki, voala + 10-15 fps.
leonforce
Koszi a valaszt!!!
Igen 3.GHZ..bocsi!
Akkor mit javasolsz???
Mar bocs hogy b..sztatlak!!

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
Marmint F16,29 ellen nem F-15 ellen...
Amugy tobbet mondok...orosz pilotak is repultek az emlitett gepek 1 reszevel,nem csak arabok..minthogy mas"zsoldos"pilotak is...

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
Bocsi Intruder!
Nem tudok F-18 vs MiG-29 legiharcrol...gyozelemrolmeg vegkepp.. ;-)
A gyakorloharcok nem szamitanak...a raketa fegyverzet a kritikus pontja az orosz oldalnak(es az elektronika ami ezeket a rendszereket vezerli,ezek nem kohalyigalo gepek)... AWACS-al-vagy anelkul...
Egyebkent pl.az orsozo szogsebessege a Falconehoz sincs sehol a 29-nek(ami alapveto fordulekonysagnovelo tenyezo),pedig fiatalabb par evvel....tehat az hogy melyik manoverezik jobban eleg sok retu kerdes..
En attol kapok szivrohamot a jatekban mikor latom hogy Su-17,24,MiG-23,F-4,5.stb.ugyan olyan repmodell szerint repked elottem gepagyus legiharcban mint egy 16-os vagy 29 es..ez azert gaz....

Seven-Four-Seven--Heavy

sure
A 3GB-os proci gondolom 3 gigahertzest akar jelenteni. De szerintem nem lesz nagyságrenddel több FPS-ed, ha nem a swappelés miatt alacsony az FPS (=nézzed, kaparja-e a vinyót, amikor alacsonyrepülsz. Ha nem, akkor nem a RAM-on múlik). De szerintem ha RAM-ból töltené folyamatosan a sceneryt, akkor nem kevés FPS-ed lenne, hanem inkább "beszaggatna", és nem 17, hanem helyenként 1.7, helyenként meg 35+ FPS-ed lenne. Jól optimalizált kis game ez 2003-ból, hogy a mai atomerõmûvekkel se fut 60+ FPS-sel minden körülmények között.

Isten nem bottal, hanem VMware.

leonforce
Sajnos elkell keseritselek...!
Nekema Flanker a kedvencem...sajna igy sem tudok eleg elfogult lenni...
Nagyon jo repulogepek az emlitett tipusok..de semmi tobb..Ugy nevezik ezt a kategoriat hogy"szuperszonikus sportrepulogep"mint fegyverrendszerek hasznavehetetlenek..Ez a helyi haboruk eredmenye...Egyebkent talalkozott mar a 29-es a sas-sal(mint ahogy F-16-tal is)az 91'obolhaboruban...az egyiket lelotte,a masik manoverezo legiharc kozben a foldnek csapodott(asszem a 16-os 2X,nem reszletezem az eredmenyt)...Az biztos hogy repulo teljesitmenyuk kivalo..a 29-essel az a baj hogy hiohetetlen alacsony a tuzeloanyag mennyiseg amit magaval visz...manoverezo harcban ebbol kifolyolag hihetetlen ido alatt elegetne,es vagy eleri a repteret,vagy nem...(vszleg ez volt az oka az egyik obolhaborus"eredmenynek")
De nem ez a legnagyobb problema hanem az orosz legiharcraketa-fegyverzet alkalmatlansaga...egyszeruen ilyen minosegu fegyverekkel harcba kuldeni pilotakat,tobb mint bunteny...sajnos :-(
Az a baj hogy kozvelemeny(a szakertoi is)a gyari adatokat veszi alapul..nem amit a valosagban tudnak..
Egyebkent vettek reszt egymas elleni legiharcban MiG-29-ekes Su-27-ek..a DelJemeni polgarhaboruban nehany peldany..reltive sok raketainditashoz kepest nem sok talalat esett...
De nem akarom hogy haditech vitaforumma valjon..a helyihaboruk statisztikajat nezze meg akit erdekel...
Amiben a segitsegeteket kernem: 3GB-s 2magos,Pentium D,procim van,512MB-s videokartyam,de csak 1 GB RAM-om,es igy elegge belassul alacsonyrepulesben varosok felett(kb.25FPS,es 17FPS ha tobb gep van es lovik egymast ui.magassagon)Az lenne a kerdesem hogy ha rakok belemeg 1GB RAM-ot van esely hogy jobb lesz???!!
Koszonom!

Seven-Four-Seven--Heavy

Boconadi
igen
egy kérdés.van arra mód,hogy az ember gépeket tegyen be a reptérre,csak a látvány kedvéért,és azok ne kezdjenek el gurulni kifelé az "S" lenyomása után?csak parkoljanak.

üdv!nemértem mirõl folyik a vita.ez két nagyon jó játék,és kész.és semmi több.itt az újságok által leközölt féligazságokra hivatkozva vitát indítani arról,hogy melyik géptípus jobb a másiknál,vagy melyik szimulátor jobb a másiknál,teljesen felesleges,és értelmetlen marhaság.itt billentyû kombinációkról,meg skin-ekrõl kellene beszálgetni,és nem arról vitatkozni,hogy mi lenne,ha egy F15 összeakadna a MIG29-el.ez ugyanis szerintem leginkább az adott pilóta felkészültségén fog múlni,és nem csak a géptípuson.amúgy meg a legtöbb idejáró,játszik a Falkonnal is,úgyhogy felesleges itt azt bizonygatni,hogy mennyivel jobb,élethûbb,stb.én pl most ismerkedek az IL2-õvel.is.egyszóval nem vitázni kéne,"kié a nagyobb" stílusban,és tartalommal,hanem játszani.szerintem.

Mintha úgy rémlene kb akkor kezdte a Lock On vonalat... xD
Bucser
Mióta is tolod? Flanker 1.0 óta?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Siluro
Köszönjük szépen, nagyon tanúságos volt, csáó!

Reaper
"Mellesleg vagy azóta,vagy elõbb Lock On-ozok mint te."

Hát biztosan...<#eplus2>

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Elnézést, hogy pár szó erejéig zavarok még ezen a topicon.Igérem utoljára.
Öszintén bocsánatot kérek mindenkitõl ,akit a szerencsétlen szóhasználatom megbántott.Mentségemül szolgáljon,nem nagyon beszélem ezt a nyelvet,mint az az elõzményekbõl is kiderül,hiszen csupa"baromságot"irtam,és valószinûleg mind nyelvtanilag,mind mondattanilag hibásan,hiszen több jeles topicoló nem értette.
Szóval még egyszer elnézést,mindenkitõl aki magára vette és a reagálók közül Intrudertõl.
Reaper,szeretném a figyelmed arra felhivni,hogy önálló személyként reagáltam,nem tudom mely topicokra gondolsz,de izléstelennek tartom azt hogy olyanokat is belekeversz ,akiknek ehez semmi közük.Ha baromság,az én baromságom.Gondolom ez a te szótáradban udvariasabb mint a suttyó.Mellesleg vagy azóta,vagy elõbb Lock On-ozok mint te.
Silur,eredetileg a bocsánatkérésem neked is szólt,de tudod elég szarul tûröm ha fenyegetnek.A topikodrol huzok magamtól is,az hogy ki hány pilótát ismer,mulattató,
Én ha megbántok valakit oktalanul,bocsánatot kérek....ha megbántanak,próbálom tisztázni,nem fenyegetõzöm.Ha sok benned a tesztaszeron keress egy nõt.
L Viper
Lassan már csak a "Facon fanok" tartják életben a Lock On topicot is <#hehe>
Speciel én sem csak egy szimmel repülök.
42nd Intruder
Ácsi! Nem errõl van szó! Csak nagyon sokan összetévesztik a kettõt! Baromság. Nem kellene úgy indúlni, hogy összehasonlítom a 2 szimet mert esélytelen. Grafika, fizika jobb a Lock Onba. Játékmenet, rádiózás, élmény, avionika jobb a Falconba. Mint ott is írtam a Lock On inkább keleti szimulátor, a Falcon nyugati. Reméljük a DCS-nek sikerül összehoznia a kettõt, bár ez még a jövõ zenéje...

Boconadi
jajaja [idiotg
Gundark
Ja hogy ha falkon fan vagyok azt jelenti hogy mást nem is játszhatok? Akkor már értem .... 😊

42nd Intruder
Na jó mostmár lehetne kulturálnod magad! Milyen jogon suttyó kölyközöl valakit le? Mindenkinek megvan a maga véleménye! Csak tudni kell véleményt kultúrált formában elõadni. De látom erre képtelen vagy. Vagy talán érzed hogy lehet igazunk van és másként már nem tudsz könnyíteni érzékeny lelki világodon, csakha mást megsértesz és ettõl úgy érzed vagy valaki? Pedig tévedsz. Továbbá nem tudom hol szidta az amcsikat, csak a te állításaidon nevettünk jót, mivel semmi bizonyítékkal nem támasztottad alá, ezzel ellentétben, é 2 példát is mondtam, hogy az amerikaiak, hogy beszívták magyarországon, mikor menõzni akartak.

Továbbá mostmár ne szójjá be, mert ugyse leszek itthon péntekig, szóval hiába keresnél, nem találsz, másrészt itt nem szeressük, ha valaki így fejezi ki a kisebbségi komplexusát, már bocsika... További jó vadászatot!

Boconadi
asdsdasdsdsdssdasdasdads
Reaper
Csávókám jó lenne, ha a spanjaidat suttyó kölyköznéd inkább le, pláne ismeretlenül! Ismerõs a stílusod egy másik fórumról... Egyébként megtarthatod a jó szokásod és tényleg ne reagálj, pláne baromságokat. A flakon fanok pedig húzzanak a flakon topicba! Thx...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Szia Vipera
Szerintem kb ugyanazt mondjuk,a Lock On-os hozzászólásra gondolok.
Pontosan azt irtam utána Gundarknak,amit te reagáltál,csak felháborit ha suttyó kölykök szajkózzák a hülye demagóg szövegeket az amcsikról.
Na ,persze ,õk nem élték le a fél életüket a ruszki hazugság mocsárban.
Nem is nagyon reagálnék itt,de remélem te azárt érted mire gondoltam.
Érdekes hogy itt addig Lock On topicos a téma, amég az amcsikat szidják .....
Csak én nem értem ezt a szépen fogalmazott hozzászólást?

L Viper
Én annyit mondok, kicsik vagyunk mi ehhez és a valóságban inkább soha ne kerüljön sor egy igazi éles próbára. Szerintem egyik fél sem örülne neki.
És azt se feledjük, hogy hazánk is NATO tag lett idõközben és elõbb-utóbb a légierõnkben is csak nosztalgikusan gondolhatunk a keleti gépekre.
Siluro
Teljesen mindegy, te se fogsz engedni és én se fogok engedni. Amíg te azért nem engedsz, mert fejedbe vetted azt, hogy nah, ez most amerikai és F-15 és AMRAAM és húdeyoo, csak yoo lehet, akkor is a legyoobb má'! Én ezzel szemben a szememnek hiszek és a bizonyítékoknak.

42nd Intruder
ON