Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fura az, hogy az izreali pilóták meg lealázták a németeket.
"MiG-29 üzemeltetési eljárásában is benne van, hogy engedélyezett fegyverzettel és póttankkal a hangsebesség feletti repülés"
Aha. A hangsebesség feletti az kis magasságon kb. 1230 km/h. Ez hol van az 1500-tól?? Hát azért messze.
"te tudod azt, hogy kb 700km/h-nál a MiG-29 esetében egyedül a pilóta jelenti az idõkorlátot a tartós 9G-s terhelésnél, mivel folyamatosan képes azt tartani. Csendben jegyzem meg, hogy a MiG-29 12-14G terhelési többszöröst is kibírt már a magyar légierõn belül is, de pár esetben a MiG-21 is produkálta ezt"
Ez mind igaz a nyugati gépekre is. A Falcon fórumra linkeltek be oylan F-15 videót amin úgy megtépték, hogy a képrögzítõ sem móködött a túlterhelés ifeje alatt. 20 G felett tépték meg az F-15 gépet. Jó gép a MIG-29, de azért az, hogy mindent ûberel az erõs túlzás.
Nagy a különbség a PC szinten világbajon és a valós modell között. A kisebb állászögek tartománya paraméteres görbékkel igen jó leírható, más kérédés, hogy valódi katonai szimulátornak ez kevés.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Inkább önbizalomnak mondanám, amibõl neked több van. A tudásod az MiG-29 kapcsán igencsak sekélyes.
mit jelent az hogy "Mellesleg az F-16 votl az elsõ ami tartósan tûrte a 9G-t és nem a MIG és Szuhoj gépek."
te tudod azt, hogy kb 700km/h-nál a MiG-29 esetében egyedül a pilóta jelenti az idõkorlátot a tartós 9G-s terhelésnél, mivel folyamatosan képes azt tartani. Csendben jegyzem meg, hogy a MiG-29 12-14G terhelési többszöröst is kibírt már a magyar légierõn belül is, de pár esetben a MiG-21 is produkálta ezt.
"Az F-15C és az svéd Viggen is képes 1500 körül tépni alacsonyan. Nagy jelentõsége nincs, mert csak külsõ fegyverzet nélkül tudja az összes gép ezt a mutatványt."
Ki mondta neked ezt a marhaságot, hogy csak fegyverzet nélkül tudja az összes gép? Még az általad herótozott német MiG-29 üzemeltetési eljárásában is benne van, hogy engedélyezett fegyverzettel és póttankkal a hangsebesség feletti repülés. Nem tudás kérdése, hanem az üzemeltetési eljárás része.
"Ja és a játék F-16 modellje világbajnok, az tényleg ilyen."
remélem ezt azért magad sem hiszed el. 😊 Otthoni gép nemigen bírná el egymaga a real számítást. Ha jó vagy számítástechnikából, akkor ezt tudnod kell.
a Gripen kiképzõ szimulátor modellje valóságos. Tudod hány szervergép kell hozzá, hogy számolja? Több terra csak az alaplapi memória. A grafikája még így is FS98.
Anno az F-22 ADF dobozán is rajta volt, hogy pilótákkal fejlesztve. Igen, ennek a neve a marketing...
Igazán szép, hogy véded az általad fejlesztett játékot. Írsz mellé kézikönyvet és mindenkit helyre teszel, aki más véleményen van a Falconról, de azért ne szólj le mindenkit, fõleg ilyen stílusban butaságokat írva, mert ettõl nem lesz igazad valamint megutálnak érte.
És bizony a magyar MiG-29 pilcsik dogfightban lenyomták a F-15-öt, az F-16-ot majdnem minden esetben.
A régi orosz gépek elektronikája valóban szánalom. Amikor készült még éppen elment. A mostani, továbbfejlesztett MiG/SU viszont tekintélyt parancsoló.
És még a többieknek annyit, hogy felesleges az orosz és az amcsi gépek repülési képességeit firtatni, mivel nem tudni, hogy aki vezette mennyire volt felkészült, milyen pozícióban kezdõdött el a harc, kinek mennyi üza volt a tankjában stb stb, mert ezek bizony nem elhanyagolható tényezõk egy dog-fight kimenetelében.
Товарищ Путин
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
LINK
A track-ek nem tudom hogy lejátszhatóak-e az 1.02 alatt.
Gyorsanhamahama összeharácsomlom rá a szetonyt.Szegény M$ joyom már kiöregedett.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Skacok nézzetek át a Falcon topicba. F-15E kabin. Nem semmi!
ON
A viruális repnap nem lesz késõbb letölthetõ valahonnan? A Thunderbirds köteléket sajnos nem láttam.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Nem, sõt, kuplung és kézifék sincs a csomagban.
De szerintem Logitech G25-re gondolsz, azon van kormány, gázpedál, és külön gázkar oldalt. Az jó autóversenyhez és repszimhez is!
Isten nem bottal, hanem VMware.
A legújabb,ingyenes patch-nél van sok online server..?😊 Mert ha itt igen,gondolkodás nélkül megrendelem...mert nem akarok költeni még egy patch-re is pénzt...😊
A tegnapi ukránok nagyot toltak, csak túl unalmas volt, de voltak nagy megmozdulások! Most volt a white ravens, kurva jó volt.
Most nézd a virtual russian knighs-ot, aztageci, egyszerre kobráztak meg ilyenek... :S
Nem értem a kérdést...
Ez kb olyan minthogy mondod, hogy Veszel egy G25-öt és mit adnak hozzá ajándékba? Semmit. A G-25-höz nincs szükség semmire csak egy driverre (szerintem) meg egy programozó szoftverre.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Most láttam, hogy a Saitek X52-t fing pénzért árulják már.Lehet a jó kis MS Sidewinder FFB pro-t lecserélem egy ilyenre 😊
Nem tudok dönteni az IL2 és e között.Én a turbinás gépeket kedvelem jobban,de áldozatot hajlandó vagyok tenni,ha a legfrisebb patch(NEM FIZETÕS,nem neten kell venni,ingyen van)azzal játsznak online-on(van mindig online server elég sok..😊 és jó a közösség.Persze eredetivel!Mindkettõ bejön,csak ez picit jobban(képek alapján)mivel a tubniásokat jobban szeretem,de a legfontosabb az,hogy sok az online server mindig a legfrissebb patch-hel és nem fizetõs patchek 😄 thx a választ...😊
Boldog "õskor" <#hehe>#hehe> !
Aki engem ismer, ismeri a véleményem, én nem akartam ebbe a felesleges mi a jobb, melyik a jobb témába beleszólni, minek is amikor mindkét szimet szeretem.
Kevesen vagyunk, nem sok a szim, mindenki azzal játszik amit szeret. Sokan "Lokkon", sokan "Flakon", néhányan mindkettõ.
Egy BMW mániákust sem lehet soha megyõzni arról, hogy jobb autó a Merci, vagy a Subaru, vagy akármi.
Na errõl mondja meg valaki, hogy milyen a repmodellje 😄 😄
( 1984-es stuff )
LINK
A 29-es qrva sokat zabál, eléggé sz@r a mûszerezettsége de azért azt nemlehet rá mondani, hogy rossz gép.
Nem személyeskedés és fõleg nemakarok senki megbántani de én inkább hiszek a cikkben említett Stephen Dean hadnagynak illetve egy általam nagyra tartott embernek aki mellesleg néhány órácskát letolt már a nagy vassal mint olyanoknak akik ( velem az élen) a tapasztalatukat szimulátorokból szerezték 😛
Amúgy meg mi, szim õrültek egy viszonylag szûk közösséget alkotunk és ( szerintem ) nem veszekednünk kellene, hogy melyik a jobb hanem egy kicsit összekellene tartanunk.Ahogy tanult kollégám mondta semmi értelme ezekne ka parttalan vitáknak.Ez kb. olyan mint más fórumokon az amd vs. intel;Ati vs. nVidia.Értelmetlen.Aki a lokkont szereti az azzal játszik, aki a Falcont az me gazzal és esetleg aki mind a kettõt annak meg sok a szabadideje 😄
Viccet félretéve:
Megint elõjött a szokásos usai vs orosz párbaj... Szerintem ez tökéletesen felesleges még ha vannak érvek és ellenérvek is mert a felek egymást ha vért izzadnak sem fogják meggyõzni...
Van aki az usai technikát isteníti van aki az oroszt van aki a "flakont" van aki a lock on -t és ez így van jól... De hogy ebbõl több száz HSZ -es flame kerekedjen annak nem sok értelmét látom.
Én e szóltam! <#ravasz1>#ravasz1>
Érvek, ellenérvek és semmi személyeskedés :-)
<#eljen>#eljen>
A masik estetben azt probaltam erzekeltetni hogy onmagaban a jol kormanyozhatosag es a nagy allasszogek alacsony sebessegtartomanyban mire is eleg....valos harcban...
Ennek semmi koze a trivialitashoz...ugytunt sokak szamara nem ennyire az..mert meg mindig a"szuperszonikus sportrepulogep"-ek erenyeibol vezetik le a harcaszati kepessegeket(ti.a bemutatokon alacsony sebessegu nagy allasszogu manoverek,sb)
Talan annak hogy meg mindig nem tudom hogy eromuvem van es megis miert lassul be az FPS 20 korulire...talan a RAM mert az csak 1 GB..Tehat javasolt meg 1GB,vagy nem fog segiteni...?!Ja eredeti dobozos FC-mvan...ha ez jelent vmit...
Seven-Four-Seven--Heavy
Vedd meg szépen a flaming cliff-et, menj fel lobby-ra, majd ott pedig az aviasibir_lo serverre, vagy a raf-ra, vagy a 169th dedicated-re. Ezután megváltozik a véleményed.
De ha nem teszed meg, akkor elárulom neked, hogy mozgat egyszerre 50-100 egységet!
Én azt mondom itt hagyjuk abba, mert ezt a "vitát" sosem zátnánk le!
Azért ENNYIRE trivális dolgot én sem írok le.
"KIVALLO ALLO CELPONT LEHET"
Ezzel is egyet tudok érteni, de ez is trivális. A Falconban és a Lock On-ban is csak akkor kezdeményezek ilyen szitut, ha tudom, hogy senki sincs 15-20 km-es körzetben, aki veszélyt jelenthtne rám. Ha csak 1:1 maradunk akkor viszont mehet a móka.
De pl.a Sas pilotajanak sokkal jobb a korkilatas mint a Fulcrumnal..Tehat jo nagy baromsag.. akarki irta..nezz ki elore a cockpitbol....
Pont az egyik leglenyegesebb elem nem volt kiemelve(MolniBalage-nal sem) aminek jelentos szerepe van a manoverezokepesseg szempontjabol az pedig a toloero..(probalj fuggolegesen emelkedni egy 29-cel,utanegetovel is belassul es lehullik,es elegeti azt a keves tuzeloanyagot amivel feltoltheto)a sas-t a hatalmas rendelkezesre allo hatalmas toloerofelesleg(is)teszi az egyik legjobb rep tulajdonsagokkal rendelkezo geppe(fuggoleges emelkedes kozben kepes gyorsulni!!!)...Amiben a 29 jo: a"lassanrepulo"tulajdonsagai(tehat alacsony sebessegtartomanyokban nagyobb allasszogekre kepes valamivel...)ez 1 dologra jo=KIVALLO ALLO CELPONT LEHET pl egy AIM-9M-nek...tehat senki ne probalkozzon vele valos harcban!!!!!!(a simre is ertem)
Balazs abban teved hogy a mai modern technika NEM csak AWACS tamogatassal kerulhet konfliktusba,hiszen sok kis orszag alkalmaz ilyen reptechnikat de AWACS nem all rendelkezesre... csak primitiv szinten(pl.az Iraniak az F-14 eseiket hasznaltak/jak ilyen feladatra)
Persze arra kivancsi lennek a valosagban egy Szovjet(Orosz)AWACS mennyiben tekintheto annak...mire kepes ha hatalmas technologiai folenyben levo ellenfellel kerul szembe? Pl.az afganisztani konfliktusban nem sok hasznat lattak hogy megovjak az atrepulo csapasmerokotelekeiket a pakisztani F-16-oktol....
Tenyleg nem akarom folytatni...csak adalek volt...bocs erte..!
De nem irtatok..Kell meg 1GB RAM a gepembe vagy felesleges...?!
Seven-Four-Seven--Heavy
Az F-15C gépen AIM-9X rakéta van ami azért jóbval combosabb, mint '80-as éveket végét jellemzõ R-73. Az F-15C kabijából nem látni ki jól, elõny a MIG-nél? Na ne röhögtess.
Ha ezt rosszabnak nézi valaki a MIG-nél az be van rúgva. A MIG fejtámlája sokkal nagyobb és igencsak zavarja hátrafele a kiltást.
Az F-15C és az svéd Viggen is képes 1500 körül tépni alacsonyan. Nagy jelentõsége nincs, mert csak külsõ fegyverzet nélkül tudja az összes gép ezt a mutatványt.
A tapasztalatszerzés az tényleg fontos, de nem tudom ,hogy ez a post mit akart bizonyítani...
Azért azt ne felejtsed el, hogy a Falcon-t hobbiból fejlesztik. A Loncit nem és annak is kellett két szép patch a kiadás után, hogy neten hátszható legyen. Mellesleg, ha nem tudnád új netkód készül (már szinte készen van) a Falconhoz ami olyan lesz, hogy melette a többi eddigi játék szinte egy gyenge tréfának fog hatni. És nem tíz éve fejlesztik, mert az 1.08 patch tuán jóformán nem történt semmi 4 évig és aztán is csak adatbázis frissítés. Igazi szép egységes új külsõt csak 2004-ben (vagy 2003?) kapott az FF3 alatt, amikor is az összes addigi dolgot összefogták (SP4 új cuccai és BMS grafikai fejlesztését, stb.) Augusztusban jött ki. Na akkor hol van a tíz éves fejlesztés? Gratulálok. Ja és a Lonci mikor mozgat egyszerre több 50-100 egységet?? Hát elég ritkán...
Miért nem repülnek Falconnal az eseményen? Ember, nem olvastad a kézikönyvemet?? A RedViper jogilag illegális! Hogy férne bele ez egy ilyen rendezvénybe? SEHOGY! Mielõtt firkálsz találn gondolkozz...
Ja és a játék F-16 modellje világbajnok, az tényleg ilyen. Ezt nem én találtam ki, hanem azok a pilóták mondják akik játszanak a játékkal. A gond ott van, hogy ez a motor mozgatja a többi gépet is. Ettõl függetlenül még így is jó szerintem. Egyébként lehet, hogy pár év múlva ez is változni fog...
Mellesleg azt sem mondtam, hogy a DCS elõtt nem áll 10 év, de a Lonci még 5-öt sem bírt ki. Nos? Amíg nem lesz dinamikus hadjárat addig én nem, tudok mit kezdeni vele. Egy normális bevetés szerkesztése ÓRÁKIG tart...
És az Achilles sarok, 2003-ban kiadni egy olyan szimulátort ami gyakorlatilag csak kínszenvedéssel moddolható vagy semennyire igen nagy rövidlátásra mutat szerintem.
Szóval összeségében "kicsit" több tapasztalatom, rálátásom és tudásom van a témában, mint neked.
ON