Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Товарищ Путин
arról nem is beszélve, hogy hol van már az 1.02?
Товарищ Путин
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha szépen kéred, és leírod a problémád frankón, és bebizonyítod hogy egyszer már tényleg megrendelted, akkor adnak még plusz aktiválási lehetõséget. Nálam pont nemrégiben történt ez!
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Egyetlen program sem tartja a hivatalos megjelenési dátumokat... dobálózhatsz velük össze-vissza és rakhatod a sajnálkozó smiley-kat, de attól még nem fog hamarabb megjelenni.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hmm ... ezt nem is tudtam ... akkor sorry ... én csak ugyanarra a winre telepítettem újra, akkor nem kellett 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ha más a windows serial, akkor bizony ujra kell aktiválni. (Sõtt, néha még akkor is, hogyha ugyan azt a win-t rakod fel)
Csak saját tapasztalatból beszélek...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ez nagyon gyenge próbálkozás volt :-D
Elõre is kösz a választ!
Hú amikor a Pacific-ben elõsször letettem anyahajóra, az nagy élmény volt.
Telik az idõ, az alap Il2 is már jó régi <#hehe>#hehe>
Emlékszel, mikor betört az ablaka a DeltaWingben a gépnek, ha lövést kapott az ember? 😊)
Igen, az inerface valóban probléma volt. a szomszéd gyerek egyszer kihúzta a gépbõl mikor az be volt kapcsolva. azonnal meghalt és egy vagyonért javították meg.
A 128-as az ZX Spec. Sinc QL volt. A BME-n láttam egyet amin basicben és 128k-ban hihetetlen jó 3d-t programozott egy srác. Még ma is megállná a helyét.
Товарищ Путин
A Spectrumnak a legnagyobb baja az illesztésekkel volt.Ha péjdául egy joyt akart az ember csatlakoztatni akkor kellett egy interface hozzá.
Hehe, jól szét offoltuk a topikot de inkább ez mint a bunyó 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Én kérek elnézést!
Товарищ Путин
Ja és az ACE-ban volt légitankolás és nehezebb volt leszállni, mint bármelyik mai szimben 😄
kész, feladom! 😊)) erre már nem tudok mit írni 😄
Товарищ Путин
Ismeri valaki még a ZX Spectrum Sinclair idõbõl a Delta Wing és a Tomahawk progikat?
Товарищ Путин
Multi elõfutára 😄 És nem veszekedtünk a repmodelleken, stb...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Én szeretem mindkét progit.Szeretem a 16-ost mert olyan szép ( Ez van az ágyam felett például <#eljen>#eljen> ).Nagyon tetszik a Tomcat mert oylan brutális, a 29-es mert olyan "Nagy Vas" , az a-10 és a su-25 is a szivemcsücske.Tök felesleges ilyenen vitatkoznunk, hogy melyik a jobb.
Mind a két gép qrvajó és mind a két szim nagyon faszányos.Ennyi 😛
Juteszembe.Öreg c64-es fanok játszottatok anno az F-14 Tomcat-el???Az egyik nagy kedvencem volt.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Van egyáltalán reális esély arra, hogy Dogfight alakulhatna ki az AWACS által támogatott Nyugati gépek és MiG-29, közt?
Az amerikai stratégák rettegnek is egy ilyen szituációtól, mert közelharcban valóban jól manõvereznek a Su-27 és MiG-29 -es gépek!
Épp ezért fejlesztették ki erre az Amraam + AWACS harctaktikát, hogy még azelõtt lõjék le az ellenfelet, mielõtt a Dogfight kialakulhatna.
Mert a legtöbbjük aki kritizálja nem nagyon repült vele, én viszont a Locnit is nyúztam elég rendesen, hogy meglássam mit tud. Az itt hozzászólóok nagy része, csak az egyik oldalon "járt".