Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Nagyjából sejtem, hogy a Loncinál miket kell átírni.
De itt valamiért nem is használja azokat a fájlokat, amik benne vannak talán csak valami backupként, kompatibilitási okból.
De homályosíts fel kérlek ha tudsz valamit. Az biztos, hogy a cockpit fájlok, az A-10 fájljai teljesen külön vannak, nem abban a könyvtárban, ahol a többi gépé.
<#wink>#wink>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Mióta ismered EDe termékeit ?
Csak tudni szeretném, mióta csuklózol, mert annyit azért elárulhatok, hogy a DCS-ben olyan nincs, hogy "nem hajlandó" 😉
Csak vigyázz, mert az a para, hogy EDe keze mexire elér ! ! !
HAVE A BANDIT DAY !
Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudom cyborg X joyomra beállítani a két gázkarra külön külön a "gázt". Valaki esetleg tudna segíteni?
Persze nem várom, hogy az A-10-es szintjén jöjjön be a többi gép is. Gondolom azokat még nem dolgozták át. De akkor is.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mennyi ideig tartott egyébként?
Mennyi ideig renderelte le a gép és mekkora vinyó kellett hozzá? 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Remélem nem ez volt az utolsó ilyen repülés / videó amit élvezhettünk!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.pcpilot.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.smart-bus.hu
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Last Dance movie
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Üdv Carlos
De nálam a joy csak porosodik és mivel olcsón adom, hátha valami fiatal tehetséghez kerül olcsón. Kicsi ez a közösség, kell az összetartás, úgy gondolom.
Szünetelt a szimulátoros repkedés 5-6 évig.
Jött a gyerek, munkahely átszervezõdött, építkezni is kellett, jött még egy gyerek... de azután 2007 év végén a szekrény mélyérõl csak elõkerült a joy és kezdõdött (folytatódott) megint minden. Most kialakítottam egy kis vackot. A párom sem zavarja annyira, fõleg mivel a fiú is megismerkedett a szimulátorokkal és szeret repkedni 😊.
Szerintem biztos lehetsz benne hogy lesz még joy az asztalodon 😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Egyébként pedig ajánlom szíves figyelmedbe a bannerban látható feliratot.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ez milyen videó? Innen a cégtõl nem tudom megnézni sajnos... nem is tudom minek járok be... 😄
Már több helyen találkoztam vele.Nem mintha nem tetszene 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Siluro, az elõzõ linket töröld...
Ez a jó...
Sok a munkám, mellette fõiskola plusz hétvégén zenélek és még van egy szerelmem is, akit szintén nem hanyagolhatok el. Már az FC 2.0 -t se vettem meg, mert porfogónak nem akarom használni, játszani meg nincs idõm. 😞 Szar dolog, mert az életem egy része volt, de kevés a napi 24 óra és a pénz se a fán terem. Kitudja, lehet, hogy egyszer még visszatérek és erõsebb leszek, mint valaha. 😊 Azért még figyelemmel követem az eseményeket, itt is rendet tartok még ha néha picit késõbb is tudok takarítani. 😊
Vettél másik Joyt?
Vazze jöhetnél repülni újra!
Vagy ez már a vég és tényleg jön a világvége?
Egy harcossal kevesebb...
Csak komoly érdeklõdõket várok itt, sg üziben. Remélem másnak is annyi örömet fog okozni, mint amennyit nekem.
A játék ugyan egy példányban van jelen, de a modman saját beállításaival futtatja, így alakulhatott ki ez a skizofrén állapot.
X akta.