17989
  • Sanyo
    FC2 és DCS 33%-os akciók.
  • Siluro
    Milyen százalékban működnek a műszerek?
  • macleody
  • LeonSilver
    Nem a legtökéletesebb, de azé' nem rossz ;)

[flash][center]
    [/flash][/center]
  • MiG man #17584
    Köszönöm a segítséget! Közben kaptam útmutatót Reaper mestertől is és teljes egészében megoldódott a probléma. Már fullosan megy a game.
  • carlosfly
    Vagy még ez a megoldás is jó lehet... :) Integrity Check
  • carlosfly
    Szivesen.
  • MiG man #17581
    Félsiker... csak az 51 serverre enged... de azért még1x köszönöm! :)
  • MiG man #17580
    Millió köszönet érte ember!!!!
  • carlosfly
    Megoldás
  • Papa01 #17578
    Én is köszönöm Beczl munkáját! :)

Egy kis nosztalgia:

MiG-21-esel régen és most. :)

• MiG man #17577
    Korábban nem csinálta...
  • MiG man #17576
    Sziasztok!
    Megen egy (ostoba) kérdés: miért dobál ki szerverekről a játék (és mit jelent?) integrity check failed üzenettel?
  • mcsaba
    Nagyon jó lett a Mig-21, mióta leszedtem csak ezzel repülök, csak a leszállással vannak még gondjaim, legtöbször nem is sikerül.
    Arra lenék kíváncsi, hogy sikerült úgy berakni hogy a többi gép is megmaradt és nem valamelyik helyett került be? Hogy sikerült teljesen új fülkét betenni? Ezekrő korábban úgy olvastam hogy hogy nem megvalósitható, mert nem úgy lett megoldva a szim, de ha mégis sikerült megoldani, elképzelhető hogy más gépeket is elkészitenek?
  • MiG man #17574
    NamégegyszerNAGGYONN KÖSZÖNÖM!!!
  • LeonSilver
    Semmi probléma, előfordulhat bárkivel.
  • MiG man #17572
    ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ hogy én mekkora AMATŐR ÁLLAT VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát persze, hogy így kell állítani!!! Millió bocsánat!!!!!
  • LeonSilver
    Igen, kicsit távol van.

• MiG man #17570
    Nekem valahogy nem akar Magyar felség jelzésű lenni...
  • MiG man #17569
    Rendben. A pilótafülke alap nézete neked is "kicsit távoli" a műszerfaltól?
  • LeonSilver
    Nem, semmit. A ModMan megcsinálja amit kell.
  • MiG man #17567
    Már csak egy kérdésem lenne: a MiG-21 Bis templates mappa tartalmát manuálisan kell bemásolni a Bazar\Temp textures almappába?
  • MiG man #17566
    Nekem még megvan az eredeti csapat karjelzés. Az eredeti hímzett és nem az utólag vasalásos technikával, tömegben, eladásra gyártott változat!
  • LeonSilver
    Nagyon szívesen!
  • MiG man #17564
    Igen, így már ő az!!!! Köszönöm a türelmet és a részletes segítséget! Már működik is! Ott hasaltam el, hogy nem tömörítettem ki a ZIP-et. Még egyszer millió köszönet!!!!!!
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Szívesen segítek ;)

Simán lehet 1904-es :)

kép
  • MiG man #17561
    7.3 asszem kezdem kapisgálni.... pill.... de nélküled nem menne...
  • LeonSilver
    Milyen modman?
  • MiG man #17559
    ModMan fent, elindítottam, kiléptem, újraindítottam de nincs addon fc2. ablak...
  • LeonSilver
    Persze, nekem is fent van a peccs.

**--**

Látod azt nemtudom. Lehet azt fotóboltban kell megcsinálni.
  • MiG man #17557
    Az eredeti (1904) oldalszámot is lehet generálni Cápetihez?
  • MiG man #17556
    Uhhh, köszi. Mindjárt próbálom... akkor az 1.0.2. patch mehet fel előtte?
  • LeonSilver
    Kis biztatás a ModMan használatához ;)

• LeonSilver
    Ez a bibi. ModMan kell hozzá, ez nem vitás.
    Nagyon könnyű használni, telepítsd fel a modmant.
    Ha fent van és elindítod, akkor megkérdi, hogy melyik játékhoz akarod használni. Kiválasztod az FC2-t, megadod az útvonalat. Kilépsz belőle (bezárod).
    Ha minden igaz, akkor lesz egy oylan mappa a modman-on belül, hogy addons_fc2. Ide bemásolod a Mig21bis_FC2_2_0.zip -et (tehát nem a Mig21bis_FC2_BECZ.zip -et, ezt kell kicsomizni).

Megint elindítod a modmant, kiválasztod at Fc2-t, rányomsz a mod installer-re, ezután tudsz mahinálni. Neked csak egy mod lesz a listában, kipipálod és install. Ha valami nem megy, kérdezz!!!

• MiG man #17553
    Az 1.0.2-t sem szabad telepíteni?
  • MiG man #17552
    Amúgy manuálisan másoltam át a fileokat (mappákat), mert fogalmam sincs, hogy a ModMannal hogyan is kéne csinálnom...
  • MiG man #17551
    Igen nagyon szép! Azért is szeretném telepíteni, mert annak idején Taszáron, a 2.Turul Repülőszázadban ezt a típust is reptettem. Cápeti volt az egyik gépem... de ez itten nekem nem műkszik...
  • LeonSilver
    Nekem akkor csinált hasonlót amikor valami modot feltettem de az nem csinálta meg valamelyik fájlt. Valamelyik lua-t vagy mi a fenét. Ha jól emlékszem, akkor azt írták is a mod leírásában, hogy kézzel kell szerkeszteni.

**--**

Nagyon baba lett beczl mester MiG-21bis-e..!!

• Sharks
    Biztos, hogy minden letörlődött rendesen az újratelepítés előtt? Ha igen, akkor passz. Kérdezz rá itt.