Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sure
Jah, a város textúrája nem illeszkedik rendesen a terrain modhoz.

Isten nem bottal, hanem VMware.

macleody
Azért ez egy kicsit lol.

NEXUS6
Hát csináltam már 1-2 modocskát.
Nagyjából sejtem, hogy a Loncinál miket kell átírni.
De itt valamiért nem is használja azokat a fájlokat, amik benne vannak talán csak valami backupként, kompatibilitási okból.

De homályosíts fel kérlek ha tudsz valamit. Az biztos, hogy a cockpit fájlok, az A-10 fájljai teljesen külön vannak, nem abban a könyvtárban, ahol a többi gépé.
<#wink>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

HungaroJET
Nexus !
Mióta ismered EDe termékeit ?
Csak tudni szeretném, mióta csuklózol, mert annyit azért elárulhatok, hogy a DCS-ben olyan nincs, hogy "nem hajlandó" 😉
Csak vigyázz, mert az a para, hogy EDe keze mexire elér ! ! !

HAVE A BANDIT DAY !

hooah
Sziasztok
Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudom cyborg X joyomra beállítani a két gázkarra külön külön a "gázt". Valaki esetleg tudna segíteni?

NEXUS6
Kipróbáltam a DCS:A-10-et. Sokkal pofásabb, mint a FC2. Sajna bármennyit csuklóztam, csak nem sikerült rábírnom, hogy a LockOn-os alapgépekkel is repülni tudjak. Pedig ott vannak benne a fájlok 1-2 kivétellel, azokat meg átmásoltam. Hiába írogattam át a szokásos paramétereket (humancockpit pl.), nem volt hajlandó. Na mindegy.

Persze nem várom, hogy az A-10-es szintjén jöjjön be a többi gép is. Gondolom azokat még nem dolgozták át. De akkor is.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Sharks
FC2.0 a legújabb. Ehhez az alap verzió kell, hogy fent legyen a gépeden. Ezt meg tudod venni itthon 1000 Ft-ért kb. A 2.0-át pedig letöltõs verzióban vagy megrendeléssel tudod beszerezni a hivatalos oldalról. Így a leggazdaságosabb, de persze lehet az alapot is onnan venni, csak úgy drágább.

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

mijki
Megveszitek a sima Lock On-t, és a flaming cliffs-eket csak ingyen lelehet tölteni hozzá?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Melyik Lock On-al játszotok?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Reaper
A helik AI-k voltak, a többi gépet én vezettem (leszámítva a két kísérõ F-15-öst, a gurulásom közben háttérben mókoló 27-est, vmint a végén az An-26-ost, illetve a kísérõmet - ezeket ezredtársak repülték)...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Molnibalage
Volt multis repülés vagy ennyire frankón lehetett az MI-t kommandírozni, hogy mitcsináljon? A heliken lepõdtem meg leginkább, az én szememnek szépen mozogtak. A felszállás utáni agresszív emelkedések is jól néztek ki.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Reaper
Pár napig elszórakoztam vele. Csak a reptér berendézese, a modok belövése örökkévalóságnak tûnt és akkor még a snittek lerepülésérõl nem is beszéltem, sõt a vágásról sem. A tömörítés megvolt röpke 1 óra alatt.

Molnibalage
Még nem tudtam végignézni, de szép. Nagyon szép.
Mennyi ideig tartott egyébként?

Mennyi ideig renderelte le a gép és mekkora vinyó kellett hozzá? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Szerintem ez már a 29-es védjegye is lehetne, bár az ukrán SZ27-es is kormolt rendesen.
Van olyan mod, ahol a jellegzetes hajtómû kormolást szimulálják??
Reaper
Köszi az elismerést! Meglátjuk majd mit hoz a jövõ...

DummyBoy
Gratula! Neked is meg a többieknek is akik a videóban - skinekben segédkeztek! <#worship> <#taps>

Remélem nem ez volt az utolsó ilyen repülés / videó amit élvezhettünk!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Boconadi
Ennél precízebben és tökéletesebben még sohasem láttam senkit sem repülni Eme szimulátorban (és másban sem). Ez az igazán magyaros, és büszke lehetsz rá, mi pedig rád. <#eljen>
Reaper
Köszi mindenkinek!😊

Sanyo
GaBika6
Nagyon ott van gratula...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Kib@szott jó!!! Gratulálok!

www.smart-bus.hu

DonZorro
GRATULA REAPER MESTER!!! <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Reaper
Na elkészült a mû, amely tartalmazza a tavalyi VFAT-os bemutatóm illetve egy kis visszatekintést az elmúlt néhány évre. Nem lett túl rövid, szóval popcorn és némi pia elkél mellé. A videó HD 720p felbontású és remélhetõleg megéri végignézni ezt a cirka 31 percet... Jó szórakozást hozzá!😊

Last Dance movie

Reaper
Jó pár moddal. Részben saját cuccok, illetve innen-onnan összeválogatottak...

Molnibalage
Hú, ezt m ilyen moddal csinálod?

Siluro
Eladva! Bocsánat az offért!

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Siluro
Megvan még, küldöm az üzit!

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Hali! Meg van még a joy? Ha igen átutalnám neked a pénzt..aztán egyszer majd el jutok érte. Nem sürgõs van itthon is bõven de a repnapokon soha nem elég 😊

Üdv Carlos
Siluro
Én biztos is vagyok benne. 😊
De nálam a joy csak porosodik és mivel olcsón adom, hátha valami fiatal tehetséghez kerül olcsón. Kicsi ez a közösség, kell az összetartás, úgy gondolom.

JoeDestroy
Én is jártam hasonló cipõben 2001-2007 között.
Szünetelt a szimulátoros repkedés 5-6 évig.
Jött a gyerek, munkahely átszervezõdött, építkezni is kellett, jött még egy gyerek... de azután 2007 év végén a szekrény mélyérõl csak elõkerült a joy és kezdõdött (folytatódott) megint minden. Most kialakítottam egy kis vackot. A párom sem zavarja annyira, fõleg mivel a fiú is megismerkedett a szimulátorokkal és szeret repkedni 😊.

Szerintem biztos lehetsz benne hogy lesz még joy az asztalodon 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Siluro
Orvosoltam! 😊

😄😄😄 oké... bocs fiúk nem zavarok tovább
LeonSilver
Igen, mindenki megvette és nincs orvosság az említett problémára. Illetve van egy de az téged úgysem érdekel.

Egyébként pedig ajánlom szíves figyelmedbe a bannerban látható feliratot.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Reaper
Köszi! Amúgy super mario-s videó...😊

Siluro
Töröltem. 😊
Ez milyen videó? Innen a cégtõl nem tudom megnézni sajnos... nem is tudom minek járok be... 😄

Reaper
Én sem értettem mi ez a Scooter-es link...

repvez
csak érdeklödök, hogyha én is belefutnék ebbe, a scooteres video linkelés valami bug az SG forumon, vagy hogyan sikerül mindig csak ezt a videot véletlenül beszurni?
Már több helyen találkoztam vele.Nem mintha nem tetszene 😊
Reaper
Köszi, azért majd a teljes videó lesz a tuti...

LeonSilver
Kolléga úr, ez kurva jó. Nekem legalább is nagyon tetszik!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Reaper
LOL

Siluro, az elõzõ linket töröld...

Ez a jó...

Siluro
Sajnos itt a vége. 😞
Sok a munkám, mellette fõiskola plusz hétvégén zenélek és még van egy szerelmem is, akit szintén nem hanyagolhatok el. Már az FC 2.0 -t se vettem meg, mert porfogónak nem akarom használni, játszani meg nincs idõm. 😞 Szar dolog, mert az életem egy része volt, de kevés a napi 24 óra és a pénz se a fán terem. Kitudja, lehet, hogy egyszer még visszatérek és erõsebb leszek, mint valaha. 😊 Azért még figyelemmel követem az eseményeket, itt is rendet tartok még ha néha picit késõbb is tudok takarítani. 😊

Szeva Sziluro!

Vettél másik Joyt?

Vazze jöhetnél repülni újra!

Vagy ez már a vég és tényleg jön a világvége?

Egy harcossal kevesebb...
Siluro
Eladó egy, a 3. Jetfly Légiharc kupán 3. helyezést elért Saitek X-52 joystick. Mivel az életem része volt, nagyon vigyáztam rá, semmi baja nincs, folyamatosan lítium bázisú hidegzsírral kenve, így tökéletesen mûködik. Kisebb esztétikai hibák akadnak rajta, de elenyészõk. Az új ára 26 ezer forint, én mindössze 10 ezer forintért adom dobozba, driverrel, mindenével együtt. Aki elõbb fizet, az viheti. Posta nincs, csak személyes átvétel Budapesten.
Csak komoly érdeklõdõket várok itt, sg üziben. Remélem másnak is annyi örömet fog okozni, mint amennyit nekem.

Úgy néz ki, a modman okozza, okozta ezt a problémát.
A játék ugyan egy példányban van jelen, de a modman saját beállításaival futtatja, így alakulhatott ki ez a skizofrén állapot.
Egyedül a deaktíválást hagytam ki.
Szerintem a win7 csinálhat valamit, mert uninstalláltam, töröltem a könyvtárat, az 1.2.1-et is uninstalláltam, a tartalék példányt is töröltem, ürítettem a lomtárat, majd ezután újraraktam. A patches simán fölment. A végeredmény ugyanaz, sõt még a joystick beállítások sem változtak. Egyedül a freetrack nem mûködik, hisz a fixert nem futtattam.
X akta.
Nem marad más.
Boconadi
rakd ujra
Nem jött be.