17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
ravensoul #17628 Üdv! Egyik boltban a Lock On Modern Air Combat (Exclusive) változatát kínálják. Mit takar ez a nagyon hangzatos Exclusive? -
#17627 Zsír. -
#17626 Vimeo-ra regelsz és máris letölthető..:) -
#17625 Használd EZT Balázs. Mindent-mindenhonnan letölt, majdnem tetszőleges formátumban. Beépül a böngészőbe. Qrva jó!! -
#17624 Az igen. Lesz letölthető változat is? -
#17623 nicht schlecht !!!
-
#17622 Újra egy igényes videó, köszönjük! És persze várjuk a teljes verziót! :) -
#17621 A full videó valószínűleg egész estés lesz, mivel 17 évet nem lehet 10 percbe sűríteni. Nem tudom hány perc lesz, de lehet 1-1,5 óra is..:DDD Majd kiderül.. Igyekszünk minden állomást feleleveníteni ebből a szomorédes 17 évből, szóval soká lesz még kész. Az igazat megvallva ez most a 10 éves jubileumunkra lett összedobva, szóval a nagy filmnek nem sok köze lesz ehhez. Új modellek, LHKE, stb. várható abban, szóval ezek a felvételek is újra lesznek véve és jócskán kibővítve. Egyelőre szorított az idő és a technikai korlátok ezért csak ennyi fért bele. Az utóbbiak végett van sok pontatlanság a videóban, pl. az elején bisek vannak, aztán igazából az UB-kat kísérték be a 21-esek, stb-stb., de egyelőre abból lehet gazdálkodni, ami van.. -
#17620 Ez igen nagyon jol megszerkesztett video, szépen végiglehet követni a fontosabb állomásait a 29-eseknek.
Ha ez csak egy izelitő akkor mennyi lesz a teljes.
ÉS mit fog még tartalmazni a Veres Zoli-val valo kötelékezés albákkal esetleg benne lesznek a gépveszteségek is vagy csak a szépre emlékezünk?
mindenesetre nagyon város , jo lenne egy hasonlot összedobni a pápai bucsuról is 15 gépes kötelék. -
#17619 Nagyon jó lett ismét. GRAT. -
#17618 Azanyámkenyerit.. Ez megint qrvajó! Drakulálok ;) -
#17617 Na egy kis ízelítő..
Fulcrum Rhapsody trailer -
MiG man #17616 Szia!
Vmilyen kép van róla, hogy melyik is ez?
Köszi, üdv. -
Wampa #17615 Urak,valakit érdekel egy Jane's at the controls:How to flight and fight a MIG 29 fulcrum kiadvány? -
MiG man #17614 Teljesen egyetértek!!! Sok sikert! -
#17613 Örülök, hogy Reaper Úron kívül más is képviselteti magát magyar színekben az ilyen rendezvényeken. További sok sikert Neki! -
#17612 Interjú a VFAT 2010 Hungarian Gripen Demo Team pilótájával. -
#17611 Előre az 5k-ért!:)
LD movie:) -
#17610 Itt részletesen leírják és videóval illusztrálnak minden fontos dolgot (beleértve a fegyvereket is). -
#17609 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, föltelepítettem az FC2-őt, de nem tudok sehogy rakétát kilőni, se a Space-el, sem a tűzgombbal. Van valami ötlet, hogy mi a franc okozhatja? -
#17608 Hello
Úgy döntöttem megint felrakom az FC2-t, de most sokkal jobban beleásom magam és megpróbálom minden fontos részét megtanulni. Mivel már rég volt fent, lenne néhány kérdésem.
Jelenleg az 1.1-es LockOn manualt tanulmányozom. Van ehhez hasonló iromány magyar nyelven is (boldogulok az angollal is, de azért érdekelne hátha van )?
Melyek a legfontosabb/ajánlott MOD-ok a játékhoz ? Tud esetleg valaki egy jó tweak-et mellyel "jobban futna" a játék ? Ezen a gépen milyen beállításokkal menne a FC2: Win7 64bit, Intel Dual Core 2.93GHz, 4GB RAM, Nvidia 9800GT 1GB RAM-al. Tudom, hogy már régebben kérdeztem, de melyek azok a legfontosabb dolgok amit a joy gombjaira kell rakni (most nem az érdekel, hogy ez úgy is mindegy mert valaki a kettesre rakja a befogást más meg az ötösre, hanem ténylegesen az, hogy a legfontosabb: a befogás, fegyverválasztás stb.;főként MiG-29 érdekelne). Nem valószínű, hogy lesz ilyen de esetleg tud valaki ilyen joy-hoz profilt ?
Nos egyenlőre ennyi lenne. A válaszokat előre is köszönöm. -
MiG man #17607 Ezer köszönet!!! -
#17606 Bazar\World\Shapes\Kabina-MIG-29A.skins, notepad-del megnyit és editálás után így kell kinéznie az alábbi blokknak:
{
value = 1.0;
material = {"Tutorial_gauges", "Lighting Standart", "Tutorial_gauges_lm.bmp"};
material = {"Mig21_Cockpit_1_guncam", "Standart", "Tutorial_gauges.bmp"};
material = {"Mig21_Cockpit_1", "Lighting Standart", "Mig-21-cockpit-1_night.bmp"};
material = {"Mig21_Cockpit_2", "Lighting Standart", "Mig-21-cockpit-2_night.bmp"};
material = {"Mig21_Cockpit_3", "Lighting Standart", "Mig-21-cockpit-3_night.tga"};
material = {"Mig21_Cockpit_4", "Lighting Standart", "Mig-21-cockpit-4_night.bmp"};
material = {"Mig21_Cockpit_5", "Lighting Standart", "Mig-21-cockpit-5_night.bmp"};
material = {"Mig21_Cockpit_6", "Lighting Standart", "Mig-21-cockpit-6_night.bmp"};
material = {"Mig21_Cockpit_7", "Lighting Standart", "Mig-21-cockpit-7_night.bmp"};
material = {"Mig21_Cockpit_8", "Lighting Standart", "Mig-21-cockpit-8_night.tga"};
material = {"Mig21_HUD", "Standart", "Mig-21-cockpit-ILS_night.tga"};
material = {"Mig21_Cockpit_1_guncam", "Standart", "Tutorial.bmp"};
material = {"Mig21_Red_Light_SPO", "Lighting Standart", "BANO-SPO-10.tga"};
material = {"Mig21_Cockpit_KM1", "Lighting Standart", "K1M_night.bmp"};
}
Gyakorlatilag az eredeti "Standart"-okat kicseréled "Lighting Standart"-ra..ennyi -
MiG man #17605 Sziasztok!
59-esek segítsetek! TS3-on ti mondtátok, hogy a MiG-21 modban lehet állítani láthatóbbra a cockpit világítást egy file átírásával. Melyik volna az és mit kell tenni?
Üdv. -
MiG man #17604 Tapasztalt pilótával egy F-5E-t még le lehet gyűrni. -
bgabor #17603 Amúgy a Mig-21essel millyen gépek ellen repültök? Annak a gépnek lehet még az F-5E is sok AIM-9P-kel felvértezve. -
#17602 Életed legjobb döntése volt. -
pepe88 #17601 egyre jobban megy a repülés :-)
megrendeltem az fc2-t :-)
-
#17600 Szia Wittman!
Köszi szépen a meghívást! :) Nekem is nagyon tetszik a 21-es, nagyon örülök, hogy bekerült a repülhető típusok közé. :) -
wittman #17599 Szia Papa!
A 59th szerveren fut a MiG-21Bis freeflight mission.
Így mindenki nyugodtan jöhet ezt a remek addont használni! Nagyon jól eltalálta beczl a repmodelt is.
Szerver név: HDF 59th VAB Virtual Server
-
#17598 Szia!
Köszi a választ! :)
Nem a belépéssel volt gondom, hanem azzal, hogy a saját host-olásommal nem tudtam játszani.. hiába nyomtam a Pause-t nem történt semmi... csak akkor, ha engedélyeztem a mod-ot, és ez a hiba akkor is előjött, ha csak simán offline repülni akartam..
Érdekes, ha pause-t pedig másik billentyűre akartam tenni, akkor pedig összeomlott az FC2...
A megoldás az volt, hogy újra telepítettem a szimut, de ModMan-t nem raktam fel... :( -
MiG man #17597 Szia!
Ha MiG-21 MOD-ot használsz csak olyan szerverre tudsz belépni, ahol szintén ez a MOD van használatban. Egyébként úgy jársz mint én (integrity check hibával kidob). Az efA2 MOD szintén egy másik verzió, ezt ne keverd össze más MODdal, mert szintén hiba lesz a vége. A legtöbb szervere az efA2-vel tudsz bemenni.
Üdv. -
pepe88 #17596 köszi mindenkinek
először még sp-ben gyakorlom a sima lock on-t
az orosz gépeket szeretem nagyon és látom az amcsikat egyszerűbb kezelni
hogyan tudom befogni a célt a sukhoi-al miután a radar keres?
merthogy sehogysem tudom kilőni a rakétát míg nem rögzítem a célt -
#17595 Bocsi, annyival egészíteném ki, hogy single-ben sem enged repülni,ha a mod ki van kapcsolva. :( -
#17594 Sziasztok!
A következő problémában kérném a segítségeteket. Egy barátommal szeretnénk multizni, és én lennék a host. A mod-ok közül a Mig-21-est tettem fel.
A gond az, hogy ha letiltom a mod-ot, akkor miután elindítom a szervert, nem enged repülni. (Hiába nyomom a pause billentyűt nem történik semmi.) Viszont, ha engedélyezem, akkor tudok repülni, de ő nem tud csatlakozni, mert neki nincs fent, az említett mod.
Az FC2 természetesen eredeti.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
-
MiG man #17593 Szia!
Szerintem érdemes felpeccselni (1.2.1. patch), mert sok szerverre csak a peccselt verzióval tudsz majd belépni.
Üdv. -
#17592 Van hozzá egy patch, de szerintem a nélkül is lehet multizni, bár nem tart semeddig feltenni. Sokak szerint az eddigi legélethűbb harci repülőszim. (minden hibájával együtt), szóval érdemes beszerezni, ha érdeklődsz a téma iránt. -
pepe88 #17591 köszönöm a válaszod
még annyit hogy multi hogy működik kell patchelni vagy bármi program hozzá?mármint az fc2-ben
eddig sturmovikoztam azt még németországban vettem ezt meg egy barátom rámhagyta -
#17590 Én úgy tudom, hogy csak részleges magyarítása volt, de javaslom, hogy szerezd be az FC2-őt, főleg, hogy most le van árazva teljesen, úgy hallottam. Oktatást majd megoldod multiban valakivel... gyorsabban tanulsz, elvileg jobb, mint az alap. -
pepe88 #17589 sziasztok
most kezdtem a sima lock on-t
nem tudja valaki teljes magyarítása nincs sehol nem fejezték be?
tudok angolul csak jó lenne az oktatórepülésnél