Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Változtasd meg a 'kis képernyõ' felbontását.
Az infra keresõ csak akkor találja meg az ellenséges gépeket ha nekem háttal vannak, vagyis a hajtómüvük felém vannak, vagy ha az orruk van velem szembe akkor is be tudja fogni?
Nem, ha szembe vannak veled akkor is betudod fogni, csak jóval kisebb távolságból.
Hogyan tudom azonositani az ellenség vagy baráti gépeket?
Mutatja az MFD körrel illetve háromszöggel.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Elmondanátok, hogy hogy kell hostolni/ szervert indítani?
Indítottunk router sima kábeles diginet, meg modem alól is sõtt hamachin LAN on keresztül is de még direkt IP-vel sem láttuk egymást.
Tudtok segíteni?
és miután letöltöttem amit mondott carlosfly modmanban feltelepítettem, és még utána is minden szerver integrity check faileddel leállt.
Elõre is kösz!
A Su-27/33,MiG-29 sisakcélzóját lehet hasznosítani F-15/16/18-hoz is.
A 9X repmodell megpiszkálása után a raksi indítható 7-tõl 5-óráig is 😄
HAVE A BANDIT DAY !
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Lenne pár problémám a multival.
Elõször is, az összes neten található szerver integrity check failed-del kiáll
ha én csinálok szaervert, akkor viszont nem tudok repülni,mert a pause gomb a jobb felsõ sarokban villog, és hiába ülök be egy repülõbe, mnem tudok nézelõdni meg a hangárajtó sem nyílik ki.
Más: Egyik haverommal sem tudunk együt játszani,mert sem hamachin lanon, sem interneten nem látjuk egymás hosztját!
Köszönöm a segítséget!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Soha egyetlen videóm nem állt össze talán ennyi darabból összesen pedig azért van majdnem 6 perces videóm is. Szóval ehhez az ugráláshoz képest én kispályás vagyok... 😊
Konkrétan melyik videóban van ilyen villódzás Fejben lefutattam az összest, de max. a BoB vége jut eszembe, de ott lehalább nem remeg a kamera...
A képek egy történetet meséljenek el legyen eleje és vége.
Szerintem.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A lassúbb részek tetszettek enne igazán. A videó jól megmutatta, hogy mire alkalmas a Lomac széria számomra. Videót csinálni, másra nem. 😊
Kár, hogy régebbi gépek és SAM rendszerek hiányzonaka progiból, olyan frankó hidegháborús videókat lehetne csinálni. 😞
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Egyébként valaki nem tudja véletlen, hogy mit/hol kell átírni ahhoz, hogy olyan kameranézetet érhessünk el amit a videó elején?
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mert FC1 alatt volt egy olyan sûrûn elõforduló bug is - gyengébb kapcsolat mellett - , hogy valakit meglõnek rakétával. A meglõtt játékos programja úgy ítéli meg, hogy messze robbant a raksi és csak pár repesz jelenik meg a gépén és ezt a játékosok egyik része is így látja, míg a rakétát indító játékos gépe úgy ítéli meg, hogy telitalálat volt és lángol az egész gép és ezt a többi játékos fennmaradó része is látja.
Akkor most mi volt ? - és ez a BUG FC2 alatt is visszaköszön néha.
A program nem egyeztet néha 2 Kliens között mi is történt valójában 😞
Ha a Server is benne van a dologban, akkor már egyértelmûbb a dolog, de a lényeg a lassú vagy túlterhelt szerver. Ilyenkor a gépek és a raksik térbeli helyzete sem stabil. Ugrál össze vissza minden a térben. Néha még a gépágyú sorozatok is.
Olyat már hallottam, hogy az üldözött csít-max-sávszélességû letöltést indított és elúszott a térben. Nem találta el semmi. Sajnos az IL-2-ben is láttam már hasonlót. Ezek az online játék árnyoldalai 😞
Sok serveren ezért már minimum ping van. Ott a server már simán kivágja automatikusan azokat akik a fent leírt trükkel próbálnának meglógni üldözõik elöl. Javaslom az ilyen minimum pinges szervereket.
Ott kevesebb a trükk, de ha mégis lenne akkor is jobban látszódnak.
HAVE A BANDIT DAY !
Lehet szárnyak nélkül is repülni. De ha csak egy szárny hiányzik az szívás 😞
Az ominózus csatt után - ami nem csít volt - gyorsan elfogyott a keró, nem jött ki a futó - a hidro is elszállt, de nehézkesen azért lehetett még irányítani a madarat. Szóval ilyen az FC és az FC2.
DCS alatt ilyen már nincs. DCS-WH alatt még pl. azt is figyeli a program hogy a futómû szár, a kerék és a tengely hol van a térben és milyen állapotban van. Kidurrant-e már elõzõleg a kerék? Félig jött-e csak ki a futó? Forog-e a kerék még? Ha pl. felemelkedés után visszarakod a gépet a még pörgõ kerekekkel akkor nincs nyoma a kifutón. Álló kerekekkel odakozmál kissé 😊 A kikapcsolt ABS-rõl nem is beszélve 😄
HAVE A BANDIT DAY !
@Hungarojet: egy kis nosztalgia, 2005 vagy 2006:

Isten nem bottal, hanem VMware.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nem azért mondom, de 2010 után szerintem a fizika valahol ott kezdõdik, ahol a Rise of Flight van. Nagyjából az összes "szim" fényévekre van lemaradva attól.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs