Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Beszólás nélkül:
-Alapból hülye vagy
-Vagy csak tetted magad, hogy a többiek nagyobbnak nézzenek?

Kihangsúlyozom, csak kérdés volt.

sure
Könnybe lábadt szemekkel olvasom a FAQ-t:

5. Mi az a Black Shark?

A Black Shark (BS) a Flaming Cliffs-hez hasonló kiegészítõ lemez lesz (verziószáma 1.2), amiben egy Ka-50-es helikopterben tehetjük majd próbára a tudásunkat. Megjelenés: 2006 nyár.

Ne haragudjatok, srácok, rájöttem, hogy a csúszás miattam van. Mert más az ízlésem. Most már comingoutolhat az a beépített ügynök, aki beköpte Edééknek az itt zajló fensõbbrendû és egoista magatartást, és kérem, hogy próbáljunk meg peren kívül megegyezni az e magatartással elijesztett vásárlók miatt keletkezett bevételkiesés kártérítésének ügyében. Elõre is htx!

Isten nem bottal, hanem VMware.

dragon11

Tetszik az a dolog, hogy megfogom egérrel és kihúzom az urlt xD

LeonSilver
és bocsánat.

Nem is olyan régen éppen errõl beszélgettem a sógorommal.
Ha megjelenik egy cikk az SG-n, hogy akárhol akármilyen HOZZÁÉRTÕK megállapították, kiszámolták, megmérték, felfedezték, stb ... az akármit akkor rögtön megjelennek a tudósok, hogy az mekkora baromság mert nem is annyi, nem úgy - nem ott van és nem is akkora.
Neveccccsssséges.

és mégegyszer bocsánat.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Deus kérlek alásan Deus Ex néven van SG -fóumon mint meglepõ de ezt a topicot csak akkor olvassa ha oltári baromságok röppennek a képernyõinkre. Sajnos ez itt elég gyakori mostanság...

De pl tudományos cikkek hozzászólásaiban imádja szapulni a sok önjelölt atomfizikust aki azt hiszi okos pedig nem! 😊
DummyBoy
A BF2 topiknak volt régen egy gyûjteménye a kérdések kérdéseirõl ...

Sokra tényleg az volt a válasz hogy "42" <#hehe>

Maga a BF2 atombonyolult FPS, de a "Hogyan kell a sznájperrel zúmolni?" kérdés ott is ütött... (Hogy azok is értsék akik nem jétszanak olyan bonyolult FPS-ekkel mint a BF ... jobbklikk <#hehe> )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Igen, erre.Ez tényleg szivenütött...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

sure
Végigjáccásttuttoke, erre gondolsz szerintem... A VMH fórumon Deus Exnek ez az aláírása, nem is tudom, ide milyen nickkel ír vagy csak kapta a linket a többiektõl egyszeri mulatságra.

LeonSilver
Kifelejtetted a " ;nehéz a pálya végén a bosst megölni??" kérdést 😉
Volt valmi hasonló....

sure
OFF (uccsó, bannerben a gumis topik link a fekázáshoz)

Semmi baj Veletek, sõt, maximal riszpekt. Az FSX tápigban is nagyjából az megy, hogy aki veszi a fáradságot és nem "Hy! hoan tok felszáni? elörre is kösz, htx"-stílusban kérdez, annak segítetek, a "betékelõ outsider lámák" (="érdeklõdõknek" hívtam õket), akik lewarezolják, és még installálni sem tudják, kapják az osztást.

Ez a szûrõs dolog lehet, hogy kissé erõs volt ebben a formában április 1-i "tréfának", mindenesetre volt, aki magára érvényesnek tekintette <#eplus2> -> eszerint van igazságtartalma mégiscsak...

Komolyra fordítva a szót, akinek a repszimek "komoly hobbit" jelentenek, összekuporgat elõbb-utóbb valamilyen komolyabb joyra. 3-4000 körül kezdõdnek a joystickek - a legegyszerûbbel is SZVSZ minimum 10x-es a játékélmény a billentyûzethez képest.

Cougarban, CH-ban nyilván a márkanevet, illetve az általa biztosított minõségi garanciát kell elsõsorban megfizetni - cserébe viszont egyfajta "státusszimbólum" a használójának. A Saitek meg a Logitech ilyen szempontból egyfajta "arany középút" a Juangchin klónok és a top-end között úgy minõségben, mint árban.

ON

Amúgy üdv a tápigban 😊

Clidey
Elsõsorban
nem tudom pontosan te mire célzol, de mindenki elõtt vállalom azt ahogy "hozzáállok" ahhoz ahogy a sok outszájder láma néha betékel mert lusta elolvasni a FAQ-t, Guglit haszálni 2(!) perc erejéig, vagy visszaolvasni egy-két oldalt. Alerttel meg nem tudom mi a bajod, õ aztán tényleg maximálisan toleráns a sok hülyével.

Másodsorban
hosszú idõ óta ritkán szólok hozzá ahhoz topikhoz (is), szóval azt sem értem miért pont engem pécéztél ki magadnak mint megemlítendõ személyt...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

kifli
igazábol énsem értem miért ilyen drága nem is adtam volna ki 25-öt a kormányért meg 25-öt a pedálért :S
Valszeg azért ennyi mert hogy nem igazán van másik csk 1-2 gyártó van aki csinál ilyet
Boconadi
Te ki vagy itt, hogy így utasítgatsz mindenkit?
Sure üzenete szerintem nem beszólás, hanem tény.
De hozzáteszem, szvsz...

"mert azt a kevést érdeklõdõt is elijesztitek"
Jah, biztosan mi ijetsztjük el "fanokat". Arra nem gondoltál, hogy az a sok gomb amit használni kell az ijeszti meg õket? Aki megakarja tanulni és érdekli, azt nem mi fogjuk "elijeszteni" a szimulátoroktól, aki meg ilyen arcade hozzáállással jön be, azt alapvetõen elküldik/elküldjük.... <#hehe>
Mindkét fél érdekében muszáj a szûrõ... igazán csak az kapja az ívet, akiben annyi önállóság nincs, hogy a FAQ-ot elolvassa, és értelmezze. 😊) Hülye kérdés, vagy látszólag evidens dolog nem tudása, nem értése elõfordul mindenkivel. No de az már nem mindegy, hogy ez milyen százalékos arányban történik! 😄

www.smart-bus.hu

sure
OFF

"nem gyárt nektek senki szimulátort mert azt a kevést érdeklõdõt is elijesztitek"

LOL, vegyük például az FSX topikot, ott aztán kesztyûs kézzel bánnak Alerték meg Clidey-ék az "érdeklõdõkkel..."

ON

dragon11
OK.Én befejeztem, nem offolok^^ de utálom ha hülyénk néznek -.-' am nem értem mire veri a nyálát.. ez titok marad^^

Adam II
Te se kezdj flémet légyszi.

dragon11
Olvasd el az allírásom, pont neked való, nem tudsz a kérdésre válaszolni nem muszáj írni.Vagy kötelezõ? Nem is tudtam ...

Adam II
1. Ne foglalkozz vele ha nem tetszik amit írt.
2. Ne viselkedj úgy mintha felsõbbrendõ lennél csak azért mert neked más az ízlésed mert ezzel az egotista magatartással ne csodálkozzatok ,hogy nem gyárt nektek senki szimulátort mert azt a kevést érdeklõdõt is elijesztitek (nem föltétlenül dragon11re gondolok).

sure
A repszimekhez készített analóg irányítóeszközök azért ilyen drágák, hogy ez egyfajta szûrõ legyen, és ne vehesse meg boldog-boldogtalan, hopgy aztán teleszpemmelje a fórumokat, hogy hogy kell beállítani, meg melyik gombbal lehet rajta lõni. <#idiota>

dragon11
Ez miért ilyen drága, hog 50k lett volna?😄

Siluro
Ha már ott demoznak, már akkoris iszonyat hangulatossá teszi az egészet. Egyébként szerintem mozgathatók lesznek, tehát meglehet majd adni nekik pályát. De ez csak tipp, nehogy terjesszétek. 😄

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

ez bizony kjól néz ki!

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Bezony sure jól mondja! Adott esetben az 1.12 jobban is fut mint az 1.02... Ellenben a Su-25T vel történõ mókázás sem terheli le jobban mint mondjuk ugyan annyi MiG-29. 😊
sure
Valami miatt kering(ett) az a tévhit a Flaming Cliffsrõl (én is ezt hittem, míg meg nem lett), hogy nagyobb a gépigénye, mint az alap loncinak; valójában, hogyha Su-25(T)-t nem kell mozgatni, fõleg vizuálisan, akkor semmiképp sem fut rosszabbul ugyanolyan beállításokkal, mint az 1.02, sõt, volt talán az 1.11 patchben egy ground units lod fix, ami a sok földi egység egyszerre történõ megjelenítésekor volt jótékony hatással az FPS-re.

Molnibalage
Az 1.12 menne az én konfigomon?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
se 1.11 sem 1.12-t nem próbáltad.

Benne vagy a fejlesztésben. Tudod jól, hogy az okos erõforráskihasználás mire képes. (RV vs OF).

Nem a te gépedre lesz méretezve ez egyértelmû.

De nem hiszem, hogy nem tanultak az Alap lock-on kiadás hibájából.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Az. Sajna nem lehet élvezkedni az elején azzal, hogy 10m-en 1000-rel döngetsz és úgy vizslatod.

A gépigény. Hát az alap Loncinak is atombrutál gép kell, akkor ennek aztán tuti.

Megjelenés? Ez a kérdés már önmagában nevetésre/sírásra/toporzékolásra késztet itt sokakat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Adam II
Gépigény: határ a csillagos ég

Gyönyörü!! De mikor lehetlessz már szétlõni a reptereket? Van valami infó a megjelenésrõl és a gépigényrõl?

Adam II
És ezek a kis autók meg ilyenek csak díszek lesznek vagy néha mennek néhány kört ne tûnjön olyan kihaltnak minden?

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

kifli
Netrõl nem tudok rendelni szal valahol meg kellene vennem! De ez a 2cd-s? Mert akkor lehet meg tudom venni havertól!
CD-s vagy letöltõs. ahogy akarod. a letöltõsre nem kell várni. amúgy meg ajánlott, mivel van benne egy csomó javítás és extre feature.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

kifli
a flaming cliff az a 2 cd-s kieg?
remek 😄

kifli
Németországból hozták magyar sötétbõrû bennszülött lakosok, akik a lovari nyelvét szívesen alkalmazzák egymás között.
Van nekik minden: dvd-lejátszó, iratmegsemmisítõ, távirányítósautó, mobilkészülék stb...
Ja és az iratmegsemmisítõ volt 5 rugó ez meg 3 😄
Mondjuk tény hogy nem hozzáértõ elsõ ránézésre nem igazán nézi valami komoly cuccnak...
Megtalálhatjátok õket a mórahalmi vásárban és kb 2-3 havonta mennek németbe áruért!
kifli
még szép hogy megérte!! Ha neten veszem akkor kb. 50-bõl jön ki!! Arra meg nincs pénzem
hol vetted ennyiért? ki volt az az agysebész???

kifli
Ja a kormány az még sajna a régebbi fajta de ez van oszt kész...
annyit megért

kifli
csomagolás má sajna nincs meg és számlát sem kaptam (XD) szal azt nem tudom be scannelni
Ja és én nem tudok netröl rendelni sajna 😞 Máshol nem tudnám megvenni?

sure
Nnna, ha tudsz netrõl rendelni, akkor egy füst alatt a Flaming Cliffs kiegészítõt is rendeld meg (cca. 3000 HUF, ha picit visszaolvasol, visszatérõ kérdés-válasz, hol és hogyan lehet megszerezni)), ha multiba akarod nyomatni a lokkont, mert a legtöbben azzal játszanak interneten, a korábbi verziókkal már nemigen. És nincs hozzá mûködõ crack.

sure
Képet, vagy meg se történt... <#idiota>

kifli
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ezt a pedált meg kormányt 3 rugóba vettem bontatlanul ^^
kifli
Ok akkor rendelek 149 dolcsiért egy vadászrepcsi joystickot!
mondjuk nem hiszem hogy lenne annyi pénzem nem vagyok én miller...
biztos, hogy mûködik vele, csak hát milyen lesz az?? virtual pilot pro inkább FS-hez jó...

kifli
hopp csak gyorsan írtam ezt akartam: nagyjából 😊
"nagyábol", Dani?

Térdre vagyok kényszerítve.