Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Alapból hülye vagy
-Vagy csak tetted magad, hogy a többiek nagyobbnak nézzenek?
Kihangsúlyozom, csak kérdés volt.
5. Mi az a Black Shark?
A Black Shark (BS) a Flaming Cliffs-hez hasonló kiegészítõ lemez lesz (verziószáma 1.2), amiben egy Ka-50-es helikopterben tehetjük majd próbára a tudásunkat. Megjelenés: 2006 nyár.
Ne haragudjatok, srácok, rájöttem, hogy a csúszás miattam van. Mert más az ízlésem. Most már comingoutolhat az a beépített ügynök, aki beköpte Edééknek az itt zajló fensõbbrendû és egoista magatartást, és kérem, hogy próbáljunk meg peren kívül megegyezni az e magatartással elijesztett vásárlók miatt keletkezett bevételkiesés kártérítésének ügyében. Elõre is htx!
Isten nem bottal, hanem VMware.
és bocsánat.
Nem is olyan régen éppen errõl beszélgettem a sógorommal.
Ha megjelenik egy cikk az SG-n, hogy akárhol akármilyen HOZZÁÉRTÕK megállapították, kiszámolták, megmérték, felfedezték, stb ... az akármit akkor rögtön megjelennek a tudósok, hogy az mekkora baromság mert nem is annyi, nem úgy - nem ott van és nem is akkora.
Neveccccsssséges.
és mégegyszer bocsánat.\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
De pl tudományos cikkek hozzászólásaiban imádja szapulni a sok önjelölt atomfizikust aki azt hiszi okos pedig nem! 😊
Sokra tényleg az volt a válasz hogy "42" <#hehe>#hehe>
Maga a BF2 atombonyolult FPS, de a "Hogyan kell a sznájperrel zúmolni?" kérdés ott is ütött... (Hogy azok is értsék akik nem jétszanak olyan bonyolult FPS-ekkel mint a BF ... jobbklikk <#hehe>#hehe> )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Volt valmi hasonló....
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Semmi baj Veletek, sõt, maximal riszpekt. Az FSX tápigban is nagyjából az megy, hogy aki veszi a fáradságot és nem "Hy! hoan tok felszáni? elörre is kösz, htx"-stílusban kérdez, annak segítetek, a "betékelõ outsider lámák" (="érdeklõdõknek" hívtam õket), akik lewarezolják, és még installálni sem tudják, kapják az osztást.
Ez a szûrõs dolog lehet, hogy kissé erõs volt ebben a formában április 1-i "tréfának", mindenesetre volt, aki magára érvényesnek tekintette <#eplus2>#eplus2> -> eszerint van igazságtartalma mégiscsak...
Komolyra fordítva a szót, akinek a repszimek "komoly hobbit" jelentenek, összekuporgat elõbb-utóbb valamilyen komolyabb joyra. 3-4000 körül kezdõdnek a joystickek - a legegyszerûbbel is SZVSZ minimum 10x-es a játékélmény a billentyûzethez képest.
Cougarban, CH-ban nyilván a márkanevet, illetve az általa biztosított minõségi garanciát kell elsõsorban megfizetni - cserébe viszont egyfajta "státusszimbólum" a használójának. A Saitek meg a Logitech ilyen szempontból egyfajta "arany középút" a Juangchin klónok és a top-end között úgy minõségben, mint árban.
ON
Amúgy üdv a tápigban 😊
nem tudom pontosan te mire célzol, de mindenki elõtt vállalom azt ahogy "hozzáállok" ahhoz ahogy a sok outszájder láma néha betékel mert lusta elolvasni a FAQ-t, Guglit haszálni 2(!) perc erejéig, vagy visszaolvasni egy-két oldalt. Alerttel meg nem tudom mi a bajod, õ aztán tényleg maximálisan toleráns a sok hülyével.
Másodsorban
hosszú idõ óta ritkán szólok hozzá ahhoz topikhoz (is), szóval azt sem értem miért pont engem pécéztél ki magadnak mint megemlítendõ személyt...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Valszeg azért ennyi mert hogy nem igazán van másik csk 1-2 gyártó van aki csinál ilyet
Sure üzenete szerintem nem beszólás, hanem tény.
De hozzáteszem, szvsz...
"mert azt a kevést érdeklõdõt is elijesztitek"
Jah, biztosan mi ijetsztjük el "fanokat". Arra nem gondoltál, hogy az a sok gomb amit használni kell az ijeszti meg õket? Aki megakarja tanulni és érdekli, azt nem mi fogjuk "elijeszteni" a szimulátoroktól, aki meg ilyen arcade hozzáállással jön be, azt alapvetõen elküldik/elküldjük.... <#hehe>#hehe>
www.smart-bus.hu
"nem gyárt nektek senki szimulátort mert azt a kevést érdeklõdõt is elijesztitek"
LOL, vegyük például az FSX topikot, ott aztán kesztyûs kézzel bánnak Alerték meg Clidey-ék az "érdeklõdõkkel..."
ON
2. Ne viselkedj úgy mintha felsõbbrendõ lennél csak azért mert neked más az ízlésed mert ezzel az egotista magatartással ne csodálkozzatok ,hogy nem gyárt nektek senki szimulátort mert azt a kevést érdeklõdõt is elijesztitek (nem föltétlenül dragon11re gondolok).
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Товарищ Путин
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Benne vagy a fejlesztésben. Tudod jól, hogy az okos erõforráskihasználás mire képes. (RV vs OF).
Nem a te gépedre lesz méretezve ez egyértelmû.
De nem hiszem, hogy nem tanultak az Alap lock-on kiadás hibájából.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A gépigény. Hát az alap Loncinak is atombrutál gép kell, akkor ennek aztán tuti.
Megjelenés? Ez a kérdés már önmagában nevetésre/sírásra/toporzékolásra késztet itt sokakat.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Van nekik minden: dvd-lejátszó, iratmegsemmisítõ, távirányítósautó, mobilkészülék stb...
Ja és az iratmegsemmisítõ volt 5 rugó ez meg 3 😄
Mondjuk tény hogy nem hozzáértõ elsõ ránézésre nem igazán nézi valami komoly cuccnak...
Megtalálhatjátok õket a mórahalmi vásárban és kb 2-3 havonta mennek németbe áruért!
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Ja és én nem tudok netröl rendelni sajna 😞 Máshol nem tudnám megvenni?
mondjuk nem hiszem hogy lenne annyi pénzem nem vagyok én miller...
Товарищ Путин
Térdre vagyok kényszerítve.
Товарищ Путин