Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A moddolhatóság sztem csak bizonyos korlátok között elõny, utánna erõs hátrányba csap át,amikor minden hülye kénye kedve szerint gyárthat hozzá gagyi kiegeket, és nincs egy "rosta" ami biztosít egy minimum minõségi szintet.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ez jó!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én ha gyártó lennék a következõt követném el:
Csinálni kell egy szoftvert ami a keretet adja ( földi cuccok, motor, mittomén ) ez tartalmazna mondjuk egy max. két gépet és jónapot.
Ennek teszem azt lenne az ára 45$ ( vagy valami hasonló ).
Aztán csinálni hozzá mindeféle cuccot az állítható tábori fapinától kezdve a repülõ ruhásszekrényig és ezeket 5-10-15$-ért árulni.Így ha az embernek SU-27-re támadna gusztusa csak hipp-hopp kifizetné, letöltené és lehetne menni.Aki meg KA-52-vel szeretne nyomni az azt venné meg hozzá.
Szóval valami modul szerü izé kellene ide.
Tudom-tudom.Belelóg a kezem .... de azért jólenne.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Flém lesz ebbõl? Mert szerintem ez azért erõs kijelentés volt a javából. Az elektronikus jetek mind simán és finoman repülnek. Ezt talán már elfogadhatnátok. A Lock On repmodlleje is elég fucsa ám helyenként. Miért van az, ha csak kicsit húzom vagy nyomom a botot gép billeg? A külföldi pilcsi aki van az FF fórumon finoman szólva is állatságnak tartja ezt. Az õ véleménye az, hogy van ilyen repmodell meg olyan, de mindkettõ amirõl mi beszélünk "más oldalról" rossz.
Látta már itt valaki az 4.6 új fizikai motorját? Itt van.
Ezt gyakorlatilg tudja az Lonci 1.1 modelljét csak a géptörés nincs benne a 3D modell miatt. Namármost van egy FLCS kód is ráhúzva az alapra, ami miatt olyan "szépen" repül a kicsike.
Mellesleg hogy a túróba hekkelnél össze egyet mikor a legfontosabb paraméter köszönõviszonban sem lesz a valósággal, nevezetesen gép tolóereje? A Gripennek MIG-29 tolóerõ? Aha, tényleg realisztikus lenne. Ebben a Falcon tetszik, nem tetszik világbajnok. Akinek van ideje a simdata.zip-bõl visszafejtheti a görbéket. Magyarán a Lonciban csak olyan gépet tud csak nagyon közelítõleg helyettesíteni, aminek a paraméterei közel vannak a MIG-29-hez. A Falcon a maga szintjén minden 4+ generációs géppel jól boldogul.
Ilyen görbék TÖMKELEGÉBÕL készítettek új modelleket egyes gépeknek.
Fel nem fogom miért kell mindig belerúgni a Falconba... A hibáit elismerem, de azért nem kéne ilyen vad kijelentéseket tenni, mikor az itt jelenlevõk valszeg nem ismerik a progi szerkezetét és lehetõségeit.
Vajon a DCS moddolható lesz? Nagyon remélem. Ha nem lesz sajnos lehet, hogy nem néz nagy jövõ elé. Ma már ez alapkövetelmény kéne, hogy legyen. Ez sok programon lemérhetõ.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Btw igen is hatalmas feeling Gripennel kötelékezni! (szvsz)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A másik lehetõség az F-15/MiG-29 3D modelljének kicserélése egy KÜLSÕRE más gépével - ily módon lehet Gripent meg amit csak akarsz beletenni, de az akkor is csak VALAMELYIK MÁR LÉTEZÕ gép marad, csak másképp fog kinézni külsõ kameranézetben.
Technikai részletekért kicsit guglizni meg témába vágó fórumokban keresgélni lehet, vannak szájbarágós foolproof leírások, hogyan kell ezeket kivitelezni.
Amúgy annyira uncsik már, és annyira kened-vágod az összes alapból repülhetõ géptípust, hogy másra vágysz?
Isten nem bottal, hanem VMware.
egy ilyen gripen jól mutatna benne: http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=75377
Csaby
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Valaki nem tudja hogy lehet átkonvertálni a Wings over europa-ból egy gépet? Vagy az is jó ha valaki megcsinálni 😄 A Jas-39C Gripent kellene 😛 😄
Csaby
www.smart-bus.hu
Felrakod az elsõ lemezen lévõ Lock On: Modern Air Combat nevû csodát (1.02), aztán felrakod a másik lemezen lévõ 1.1-et (FC)
Mivel végre kibökted azt az apró, ám számottevõ információt, hogy Gold verziód van, így letöltöd ezt a patch-et, és örülsz:
1.12a
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
XP-m van nem vista..
igen 2 lemezes...a masodik a flamming cliffs...van benne Su-25T...
tehat eloszor meg kell szereznem a 1.1-et,es aztan amit Reaper-tol kaptam?
Bocs a lamasagert!
Seven-Four-Seven--Heavy
www.smart-bus.hu
Lock On Gold..
es 1 varacskosdiszno huz el 1 T-80 UD felett mikozben az Avenger okadja a tuzet..
tudod esetleg ez melyik verzio?
koszi!
Seven-Four-Seven--Heavy
www.smart-bus.hu
az utolso szoig....
mi lehet a problema?
a lonci konyvtaraba kell bemasolni es ugy elinditani?
Seven-Four-Seven--Heavy
es azt honnet tudom h angol verzio e?
milyen lehet meg?
mi a megoldas?
bocsesz,1enlore ennyi kerdes..:-)
koszi!
Seven-Four-Seven--Heavy
1. bithibásan töltötted le (próbáld letölteni újra, ha a 2. pont nem helytálló)
2. nem angol verziójú dobozos változatod van.
nem akarja feltenni.. 😞
mikor elinditom az alkalmazast
ezt irja ki : error code is 2. installation not completed..
van otleted mi lehet a baj..?!
es h lehetne felulkerekedni..??
Seven-Four-Seven--Heavy
eredeti (dobozos)FC-m van...
korabban olvastam itt h bizonyos patch-ek befojasoljak a jatek futasat..
melyiket kene feltennem?es honnan tudom leszedni?amugy az FC-ben melyik van benne?
ebben sajna jaratlan vagyok... :-(
elore kosz a segitseget!
P/D 2mag 3GHZ,2GB RAM,ATI X1550 512Mb...
Seven-Four-Seven--Heavy
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
szerintem azon,hogy ilyen HSZ-ok jelennek meg,nem kell csodálkozni.ilyen,és ehhez hasonló játékosokat "termel"ki a játékpiac mostanság.a Lock On óta nem jelent meg normális szimulátor.a mai játékosok szemében öreg,csúnya,és halál bonyolúlt,mert ugye nem lehet egér,+4 gombbal irányítani,nem unreal motor hajtja,és nincs benne forgócsöves,1000 lõszeres hentelõgép.és ami a lényeg,nincs a végén valóban szarvas-patás fõgonosz,illetve nem lehet egy unalmas vasárnap délután "végigtolni".ma már nem divat éjjeleken át küzdeni egy olyan mission-ben,amit az ember 5 sör után dobott össze otthon,csak úgy a maga szórakoztatására.úgyhogy ne csodálkozzon senki.inkább valaki készítsen olyan MOD-ot,amiben van szarvas-patás fõgonosz,akit forgócsöves gépágyúval lehet felszeletelni.és ha kész az adot MOD,mellékeljen mindjárt végigjátszást is hozzá.plusz magyarítást,és a cheat-eket se felejtse el.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Itt azért lefittyed a szám. Mert mi van még?
- Fighter Ops
- Falcon 4 fejlesztések
- Jet Thunder (ami nem nagyon néz ki hardocre-nak elsõre)
Ezen kívûl hardcore harci repülõgép/helikopter szim nincs is...Druva.
de miután ez csak azelsõ része gondolom megjelenésig több ilyet is ki fognak tenni a SIMHQ-ra. hisz az egiyk legjobban várt szim jelenleg a piacon.
Feltételezem, hogy sokan tudják, hogy a szimulátor játékokhoz viszonylag nagy "elõtanulmány" szükséges. A játékot csak úgy lehet élvezni, ha az ember tisztában van a repülés és a repülõk valódi tulajdonságaival, fizikájával, avionikával, fegyverzettel, navigációval, sorolhatnám. Ezt meg lehet tanulni a játékból is, de az elsõ felszállás elõtt igencsak foglalkozni kell a valódi repüléssel haditechnikával, hogy élvezhetõ legyen, hogy tudjam mi miért úgy történik, miért esik át a gép, miért nem indul a rakéta, miért nem látok a radaron... baromi hosszan írhatnám. Aki a fõgonoszt keresi a "pálya végén" az nem jó helyen jár. Illik kicsit körbejárni egy új játékot-témát mielõtt megírjuk elsõ hozzászólásunkat a topicban.
Szóval senki ne csodálkozzon azon, hogy a "melyik gombbal lehet lõni" kérdésére sértõ választ kap...
Valamint kérek mindenkit aki betéved ide, hogy olyan embert aki többszáz hszt-t írt már a topicba, ne minõsítse egy hsz-bõl.
www.smart-bus.hu
A mûvészfilmeket kedvelõk között is sajnos akad sok olyan aki fikázza a nagyközönségnek szánt filmeket és ledegradálja ,lehülyézi azokat akik azokat élvezik és nem értik meg a mûvészfilmeket. Ti is így viselkedtek azokkal szemben akik nem értik ,hogyan kell kezelni egy szimulátort és ezért segítséget kérnek. Ha ne adj Isten feltesznek valami tabu kérdést azonnal azt feltételezitek róla ,hogy biztos vérpisti árkádos NFS huszár aki csak ahhoz ért ,hogy egy gombot nyomvatartson és máris arrogáns beszólásokat vágtok a fejéhez.
AZ FS topikban nem tudom mi van mert nem látogatom de ez nem az a topik és eddig az összes katonai szimulátoros topikban találkoztam ilyen magaviselettel.
Amúgy nem értem mi volt Dragon üzenetében sértõ amiért így kellett rá reagálni. Vagy az zavar ,hogy a BF 2ese van a logójában?
És jó valóban nem ti tehettek róla ,hogy kicsi az érdeklõdés a szimulátorok iránt.