Tropico 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is THX
ui.:nem ártana 1 végig játszás :D
Es nekem 1898 DEC -eben volt 4750 penzem es hirtelen az utolso pillanatba ugrotta at a 5000 hatart es nyertem :) Bele izadtam haha :)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Na ja, de 250kb/sec letöltési sebességgel kötöttem meg a szerzõdest, aztán a tvnet önhatalmúlag módosított, mert szerintük elvileg nem konkrétan van benne a szerzõdésben, hogy mennyi a minimum (kiskapu). Ha mégegyszer csökkentik a letöltési sebességet, lelépek, mert akkor már szinte chello szintû lesz. Bár az egyik jogász haveronak szóltam, hogy nézze át tüzetesebben a szerzõdést - aki mellesleg a nemzetbiztonságnál dolgozik -, vagy kérjen meg valakit ott, hogy "kukkantson" rájuk egy kicsit, mert néha megérdemelnék ...
Elhiszem, hogy neked a 17 is öröm, de ha 250rõl esik vissza 88ra, na az már kicsit enyhén pofátlanság ...
Ennyit a fogyasztóvédelemrõl. Ja és még a net árát is emelték ...
A medve nem játék.
sarkany majd fent lesz jo? legy turelemmel.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
na amugy király kis game bárki bármit mond, nekem bejön! :D
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
(A qurva tvnet lefaragta a letöltésemet 120-ról, 88 kb/secre ...)
A medve nem játék.
es ott ilyen turistaparadicsomo tkellet csinalni? mint egy roller coaster tycoon vgymi?
az elso reszben is ilyen menedzseles volt? hogy banyak meg ilyenek? vagy ott mi volt?
figyejetek azokat a Defence full alatti dolgokat oda kell epiteni ahol minnel pirosabb vagy aholl minnel zoldebb a terep? Ugyertem a agyut a anchort a bokrot e van meg valami torony is amiben soha sem hajlando bemenni senki :)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Eppen most lazadtak fel a fogjok es levagtak a fejem bazz. Es csak 3 honap lett meg volna a palyabol. Kellet volna templomot epiteni nekik brrr...
Elvagyok rendesen es elvezetesebb is :)
De ott a bin-cue file is! Gondolom Démonnal akarod nyomni... Azaz akkor ezekre nincs szükséged! Viszont az egész nincs több 1Mb-nál NE töröld és nem kell aggódnod!:D
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Pl. építettem egy favágótelepet, de senki nem akar odamenni:(
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
C:\TROP2A.CCD
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Rafer ennek a masodik cd-je egy 80 perces korongra???
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu