73
Tropico 2 Private Cove
-
#24 Azért, mert CloneCD-vel is felírhatod!;)
C:\TROP2A.CCD -
#23 srácok ! mikor kicsomizom akkor nem a szokásos cue+bin filokat kapm, hanem még sok más fosszart is...még nem volt ilyen nálam...meg kell hagyni azokat is ? vagy neketek is ottvannak azok a fileok ? -
#21 Skacok,
Rafer ennek a masodik cd-je egy 80 perces korongra??? -
[Walaki]D`Lair #20 KIBBBBASZOTT JÓ A TROPICO 2!!! Nekem nagyon-nagyon tetszik! A zene főleg :) Ilyen karibi-basz... -
#19 u.i.: még mindig kéne az flt-tr2b.bin file, nem tudná valaki megosztani?
thx -
#18 csak a demóval játszottam, az nagyon állat. Lehet több fajta hajót építeni, a lakosság 2 rétegből áll (kalózok és túszok), 2 alapanyag kell: deszka és arany. Aranyat csak kalózkodásból lehet szerezni. A kalózoknak csak kardot tudsz készíteni, ágyút és puskát nem, azokat katonai telepekről kell megszerezni. Az összes épület vagy arra van, h szórakoztasd a kalózokat vagy pedig ellásd a kalózokat élelemmel, fegyverekkel, szal ami majd a hajón kellhet. Bizonyos épületeket csak "szakemberek" segítségével lehet megépíteni, ezek a szakemberek szintén nem teremnek a szigeten, tehát olyan küldetésre kell küldeni a kalózokat, hogy ilyet keressenek. Illetve van olyan h megépítheted az épületet, pl kovács, csak ha nincs szakember aki benne dolgozzon, nem jó semmire. -
#17 Aki jacotta irjon mar rola valamit pls! -
#16 qrva jó :D -
#15 valaki nem tudná lécci megosztani DC-n? a második cd-ből hiányzik vagy 350 mega -
#13 Aztán ebben is a ganksztazoli pofázik? -
ricky #12 ha kell gyere dc-re. Tőlem elviheed!!! -
#11 Sephi jelszava: Szal! :D -
#10 Hat nekem az egyesnel mindig veszitettem szal :( -
#9 Nem minden jó ftp fizetős. -
Szöcske #8 Inkább várok pár napot és DCn ingyen letöltöm!
-
#7 még az 1-el sem játszottam:(
de mind1 már ez is megvan,csak lusta vagyok megnézni :) -
ricky #6 Na meg a fizetős ftp-ken is már fenn vannak. :)) -
#3 jonak sem. -
djcom #2 NEm tűnik rossznak szerintem.... -
#1 Sajnos gyengusnak tűnik...