73
Tropico 2 Private Cove
-
Plata #73 Sziasztok,remélem valaki tud nekem segíteni,hogyan lehet kiküldeni a hajókat ismeretlen területek felderítésére?Dél florida-ban kezdtem és ha elküldöm öket felderíteni mindig csak a kezdöhelyt derítik fel. -
MhyCroft #72 Hella, van itt vki? -
#71 jó gém!:)
tetszik... -
tmate6 #70 Re Vki tudna nekem segiteni a T2-ben mert már az 1. kuldetesben elakadtam!!
Előre is THX
ui.:nem ártana 1 végig játszás :D -
#69 Bazkeee.. most volt egy olyan kuldim hogy 1898 vegee legyen 5000 penzem es egyeb epuleteim :)
Es nekem 1898 DEC -eben volt 4750 penzem es hirtelen az utolso pillanatba ugrotta at a 5000 hatart es nyertem :) Bele izadtam haha :) -
#68 Okés kösz. Megnézem. :-) -
#67 elég jól el lehet vele szöszmötölni,az 1nél klasszisokkal jobb az tuti -
neménvoltam #66 Igen! egész nap azzal jáccottam! -
#65 Még nem próbáltam, de az egy tetszett. Érdemes utánanézni? -
neménvoltam #64 Már le tudod tölteni a teljesen magyar verziót, szinkronhangokkal együtt. -
#62 mindezeket a rendeletekkel tudod elérni,amik az építkezés gomb alatt találhatók meg :-) -
#61 harmonius kapcsolatba kell kerülni egy nemzettel,nem?ahhoz köss velük békét,mondd meg a kapitányoknak,hogy ehhez tartsák magukat,és engedd el az adott nemzetiségű foglyokat,ezután bekaszálsz 1500pénzt,és bingó -
#60 hmm,kicsit megkésve,de nálam mostanság indult be ennek a cuccnak a végigjátszása,szal az 5ös pályán építeni kell egy koponya izét(az építésre klickelve az első adag között van,ahol az út az alsó sorban a 3dik asszem),és oda betározni 1000+aranyat,itt is 4 opció van,ha maxot raktározol,akkor kb a zsákmányolt lové 10%a megy be oda,szal 10rugót dobbantassz,már nyertél is :-)...remélem azért már tovább jutottál ;-) én most jutottam lvl11 vagy 12re,de még csak elolvastam a missiont,és már most tom,hogy nem fog menni :-D az hogy 10rugót kell beraktárotni még csak csak,végülis előző pályán is az volt a feladat,de emelett még 67%+os boldogság a kalózoknak,azt kétlem hogy simán menne... -
#59 OFF:
Na ja, de 250kb/sec letöltési sebességgel kötöttem meg a szerződest, aztán a tvnet önhatalmúlag módosított, mert szerintük elvileg nem konkrétan van benne a szerződésben, hogy mennyi a minimum (kiskapu). Ha mégegyszer csökkentik a letöltési sebességet, lelépek, mert akkor már szinte chello szintű lesz. Bár az egyik jogász haveronak szóltam, hogy nézze át tüzetesebben a szerződést - aki mellesleg a nemzetbiztonságnál dolgozik -, vagy kérjen meg valakit ott, hogy "kukkantson" rájuk egy kicsit, mert néha megérdemelnék ...
Elhiszem, hogy neked a 17 is öröm, de ha 250ről esik vissza 88ra, na az már kicsit enyhén pofátlanság ...
Ennyit a fogyasztóvédelemről. Ja és még a net árát is emelték ... -
#58 120-rol 88-ra? boldog ember!! En orulok amikor megy 17-el vazz! Es az se stabil!:))
sarkany majd fent lesz jo? legy turelemmel. -
antijedi #57 király :D -
#56 Lejött ...
:) -
antijedi #55 mert sokat RvS-ezel... :DDDD
na amugy király kis game bárki bármit mond, nekem bejön! :D -
#54 Nekem még 44 perc a 2. cd ...
(A qurva tvnet lefaragta a letöltésemet 120-ról, 88 kb/secre ...) -
antijedi #53 na már tulvagyok az első két küldin :D -
antijedi #52 nekem még 2 óra, a 2. már lentvan :DD -
#51 Végre lejött az első img ... -
#48 Senki semmit nem tud javasolni? -
#47 en nem is tudtam atmeni azon a palyan ahol joba kell lenni valamelyik nemezettel es 1500 penzt beszerezni. Egyszeruen nem tudok met mindgi veszitek. Valaki segietene par jo tanacsal? -
#43 csak azt nem vagom, hogy ha elfogy az ember micsinaljak. hogyszerzek captive embereket? -
#42 képezni kell ujjakat civiekből. -
#39 Grafikában, vezérlésben kopp ugyanilyen. Még a külső menürész "házbelső" stílusa is ugyanaz, csak más textúrákkal, tárgyakkal.
-
#38 es az elso grafikaban ilyen? mert akkor sztem az jobban tetszene nekem, mert ilyenbol eleg sok van. marmint atilusbol -
#37 Nem, az első részben te voltál a sziget ura, olyan banánköztársasági szintű vezető figura és a cél a jólét, a megélhetés volt. Persze a szigeted tele volt mindenféle frakciókkal a komcsiktól kezdve a környezetvédőkön át a vadkapitalistákig, estébé... Forradalmak, titkos társaságok, munkásszakszervezetek és sztrájkok, luxusszállók, katonai junta, nagyhatalmi törekvések, miegyéb. :) Szóval olyan kicsit mini-Kuba, mini-Közép-Amerika keverék. ;)
-
#36 A fullosban van házasodás, mint az első részben? A demóban nem volt és eléggé kiábrándító volt így egy kicsit (sokkal érdekesebb lenne, ha pl. a gazdag fogolynőket a kalózkapitányok lestoppolnák :) ). Meg úgy általában is az első rész sztem valamivel jobb volt (mondom, másodikból csak a demót láttam, az elsővel nagyon sokat játszottam).
-
#35 anno hasonlo ehhez
es ott ilyen turistaparadicsomo tkellet csinalni? mint egy roller coaster tycoon vgymi? -
#34 Hat erosen nem hasonlithato az egyeshez. Bar ami megmaradt azok a farmok azok csak ennyit. Minden mas es az egyesben nemvolt kalozkodas hanem a nepet kellet csabitani es szorakoztatni. Ez lehet hogy azert ilyen jo mert pont ezaz hogy ilyen jatek meg nem volt azaz ilyen stilus. Ha volt is en nem tudok rola :) -
#33 ez egy tok aranyos jatek
az elso reszben is ilyen menedzseles volt? hogy banyak meg ilyenek? vagy ott mi volt? -
#32 Fene a szokasukat.
figyejetek azokat a Defence full alatti dolgokat oda kell epiteni ahol minnel pirosabb vagy aholl minnel zoldebb a terep? Ugyertem a agyut a anchort a bokrot e van meg valami torony is amiben soha sem hajlando bemenni senki :) -
#31 -
#30 Bakeee :))
Eppen most lazadtak fel a fogjok es levagtak a fejem bazz. Es csak 3 honap lett meg volna a palyabol. Kellet volna templomot epiteni nekik brrr... -
#29 Szerintem ez sokkal jobb mint az elodje mert itt legalabb elmagyarazzak pontosan mit is kell csinalni vazz.
Elvagyok rendesen es elvezetesebb is :) -
#28 A CCD a CloneCD Rövidítése!
De ott a bin-cue file is! Gondolom Démonnal akarod nyomni... Azaz akkor ezekre nincs szükséged! Viszont az egész nincs több 1Mb-nál NE töröld és nem kell aggódnod!:D -
#27 Hogy lehet embereket munkához/épülethez rendelni?
Pl. építettem egy favágótelepet, de senki nem akar odamenni:( -
#25 :)) akkor most mi a helyzet ?:) nem akarom kiírni mert nincs íróm... akkor lehet valamit törölni ? vagy mosst mivan ?:)