423
  • lck #183
    Nézd meg hogy a Megjelenítés tulajdonságai > Beállítások > > Speciális > Hibaelhárítás fülöm a Hardvergyorsítás maximumon van-e. ( alapból nem oda rakja )
  • Maffya
    Ha szeretnék egy játékot futtatni ( XIII ) ez az üzenet jelenik meg amit nem igazán értek :GetDeviceCaps failed(D3DERR_NOTAVAILABLE) on adapter 0.

History: GetDeviceCaps <- UD3DRenderDevice::Init <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Légyszi ha tudtok javaslatot hogy mi lehet a probléma köszönettel fogadnám.
  • lck #181
    potyek!
    Pl.: Drive Image 2002 Serverben nem, de XP-módban már működik ( ez is egy arhiváló) , elötte nem. De pl.: tűzfalak ( Kerio, Tiny ) érzékelték hogy server és nem indultak így sem.
  • potyek
    Köszi LCK
    ha ezzel müködik isten császár vagy :o)
  • lck #179
    Icebird!
    Nekem is újra kellett aktiválnom XP-ben, de simán megtette a Net-en keresztül. Olyan gyakran meg nem cserélgetem a módokat.
  • Taranov
    Na kezd elegem lenni ebből a windowsból :)
    A Web Editionben okos webszerver és smtp szerver van, de nincs benne pop3.
    Pff, nincs egy olyan oprendszer, amiben minden van?
    Most tehetem vissza a standard-et.
  • Icebird
    na nekem ilyen aktiválós verzó van, mert ha átlövöm XPre akkor kiveszi ezt a részt és nem lép be a windowsba már, csak ha safe módba újra aktíválom. Neked melyik van meg?
  • Taranov
    Csőzet! A Windows Server 2003 Standard Edition IIS webszervere támogat PHP-t?
    Illetve, ha nem, akkor a webes szolgáltatásokra optimalizált Web Edition támogatja?
  • lck #175
    Bocs MODERÁTOR a Net sz@r@kodott. Lécci töröld a feleslegeseket!
  • lck #174
    potyek !

Lásd a #150. hozzászólást. A progval lehet "XP-síteni" a 2003-at. Nem 100% hogy minden megy utána, de nekem 1-2 progi így már elindult.
  • lck #173
    potyek !

Lásd a #150. hozzászólást. A progval lehet "XP-síteni" a 2003-at. Nem 100% hogy minden megy utána, de nekem 1-2 progi így már elindult.
  • lck #172
    potyek !

• lck #171
    potyek !

• lck #170
    potyek !

• Taranov
    Azért a vajon-t helyesen is le lehet írni, hogyha már a magyar tudásnál tartunk :)
    Egyébként van magyar verzió és DC-n találsz magyarítást is.
  • Icebird
    exe-én jobb klikk / tulajdonság és a kompatibilitásnál próbáld meg XP módban
  • Icebird
    exe-én jobb klikk / tulajdonság és a kompatibilitásnál próbáld meg XP módban
  • potyek
    Sziasztok
    Most probálgatom a win2003 servert, de olyan gondom volna, hogy melom miatt elengedhetetlen egy archiválo progi, xp alá volt is ilyen, ami real-time archivált, tehát a figyelt mappákban bármilyen változást látott, mentett egyet, egy file rol több verziot is tudott tárolni, és bármelyiket vissza is lehett állitani, na szoval ez a progi nem megy a win2003 server en, és sajnos nem is találtam másikat, ami ugyan ezt tudná, és megy a win2003 serveren :O)
    Szoval segiccsetek lécci, ha valaki tudna ilyen progirol, akkor szoljon .
    Köszi
  • Protozerg
    Megnéztem. Ez valyon tud magyarul?
  • Protozerg
    Köszi a válaszokat!
  • Taranov
    De bonyolult ez az IIS. Ne nézzetek lámának, de én nem értem. Apache-ot értettem, de ezt.... nem.
  • Taranov
    Hmm, azt nem nagyon néztem. Megnézem.
    Mikor megnyitottam csak az SMTP szerver szúrta ki a szemem.
  • mrzool
    "HTTP-szerver van valamelyikben? Mert a Standardben csak mailszerver van :( "

Nem értelek én téged. Az IIS mi, ha nem HTTP-szerver?
  • Taranov
    Én még novemberben rendeltem simát, originál magyarul :) Aztán egy Web editiont meg egy exchange servert is, de azok angolok voltak, szóval fel se tettem. Ez így jobb.
    HTTP-szerver van valamelyikben? Mert a Standardben csak mailszerver van :(
  • 2XP
    http://www.microsoft.com/hun/windowsserver2003/sbs/cdorder.aspx

Nekem azt írták, h csak jan. végétől kezdik meg a postázát, úgyhogy türelem... (Ez már ne mcsak a sima s2k3 cd, de már csak ilyen van, persze ez is ingyenes :))
  • Taranov
    Microsoft.hu
  • Protozerg
    Köszi!
    Pontosan hol lehet ezt igényelni?
  • 2XP
    180 napig ingyen használhatod, aztán újra kell telepíteni (ha minden igaz, utána megy is, de van erre crack is). Csak időkorlátos, nincs lebutítva.
  • Protozerg
    Üdv!
    Kicsit le vagyok maradva.
    Mi az a 180 napos ms-től rendelhető próbaverzió ?!
    Valaki felhomályosítana?
  • Taranov
    Köszi.
  • 2XP
    Exchange 2000-ről van pár szó az ms oldalán, gondolom a 2003 is ezt tudja, csak kiegészítve pár dologgal.
  • Taranov
    Hali!

A Windows Server 2003 Exchange Server "kiegészítő" mire jó?
  • 2XP
    How to convert your Windows Server 2003... to a Workstation!

Szerintem ennek is sok hasznát veszitek ;)
  • lck #150
    http://hot.ee/salasource/Win2003v144.exe - Itt a címe !
  • pedestrian
    Ja. Ok. Így már megvan.
  • lck #148
    A teljes neve: Win Server 2003 Optimize Tool v1.37 bY Sala
  • lck #147
    Van 2003 hoz egy baállító progi ami "XP"-síti ( kijelentkezés egyszerűsítése, Xp-s kinézet, kliens módba-váltás ) azok a programok is mennek rajta utána, amik a server mód miatt nem indultak. ( pl.: Drive Image 2002 ) Nem kell telepíteni csak bemásolni. Az exe fájlja: Win2003v137Final
    Keressetek rá megéri! Már nem tudom honnan szedtem le.
  • Taranov
    Igen, szuper. NEkem mondjuk a 400 Mhz-es gépen 128 rammal nem töltődik be gyorsan, de kit érdekel :)
  • pedestrian
    Nem fent van még. Mellette van egy XP. Fent hagyom mert jól működik. Pillanatok alatt betöltődik és baromi gyors is. Ezek csak az első tapasztalatok.
  • Taranov
    Leszedted?