423
-
Nézd meg hogy a Megjelenítés tulajdonságai > Beállítások > > Speciális > Hibaelhárítás fülöm a Hardvergyorsítás maximumon van-e. ( alapból nem oda rakja ) -
Ha szeretnék egy játékot futtatni ( XIII ) ez az üzenet jelenik meg amit nem igazán értek :GetDeviceCaps failed(D3DERR_NOTAVAILABLE) on adapter 0.
History: GetDeviceCaps <- UD3DRenderDevice::Init <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Légyszi ha tudtok javaslatot hogy mi lehet a probléma köszönettel fogadnám. -
potyek!
Pl.: Drive Image 2002 Serverben nem, de XP-módban már működik ( ez is egy arhiváló) , elötte nem. De pl.: tűzfalak ( Kerio, Tiny ) érzékelték hogy server és nem indultak így sem. -
potyek #180 Köszi LCK
ha ezzel müködik isten császár vagy :o) -
Icebird!
Nekem is újra kellett aktiválnom XP-ben, de simán megtette a Net-en keresztül. Olyan gyakran meg nem cserélgetem a módokat. -
Na kezd elegem lenni ebből a windowsból :)
A Web Editionben okos webszerver és smtp szerver van, de nincs benne pop3.
Pff, nincs egy olyan oprendszer, amiben minden van?
Most tehetem vissza a standard-et. -
na nekem ilyen aktiválós verzó van, mert ha átlövöm XPre akkor kiveszi ezt a részt és nem lép be a windowsba már, csak ha safe módba újra aktíválom. Neked melyik van meg? -
Csőzet! A Windows Server 2003 Standard Edition IIS webszervere támogat PHP-t?
Illetve, ha nem, akkor a webes szolgáltatásokra optimalizált Web Edition támogatja? -
Bocs MODERÁTOR a Net sz@r@kodott. Lécci töröld a feleslegeseket! -
potyek !
Lásd a #150. hozzászólást. A progval lehet "XP-síteni" a 2003-at. Nem 100% hogy minden megy utána, de nekem 1-2 progi így már elindult. -
potyek !
Lásd a #150. hozzászólást. A progval lehet "XP-síteni" a 2003-at. Nem 100% hogy minden megy utána, de nekem 1-2 progi így már elindult. -
potyek !
potyek !
potyek !
Azért a vajon-t helyesen is le lehet írni, hogyha már a magyar tudásnál tartunk :)
Egyébként van magyar verzió és DC-n találsz magyarítást is. -
exe-én jobb klikk / tulajdonság és a kompatibilitásnál próbáld meg XP módban -
exe-én jobb klikk / tulajdonság és a kompatibilitásnál próbáld meg XP módban -
potyek #166 Sziasztok
Most probálgatom a win2003 servert, de olyan gondom volna, hogy melom miatt elengedhetetlen egy archiválo progi, xp alá volt is ilyen, ami real-time archivált, tehát a figyelt mappákban bármilyen változást látott, mentett egyet, egy file rol több verziot is tudott tárolni, és bármelyiket vissza is lehett állitani, na szoval ez a progi nem megy a win2003 server en, és sajnos nem is találtam másikat, ami ugyan ezt tudná, és megy a win2003 serveren :O)
Szoval segiccsetek lécci, ha valaki tudna ilyen progirol, akkor szoljon .
Köszi -
Protozerg #165 Megnéztem. Ez valyon tud magyarul? -
Protozerg #164 Köszi a válaszokat! -
De bonyolult ez az IIS. Ne nézzetek lámának, de én nem értem. Apache-ot értettem, de ezt.... nem. -
Hmm, azt nem nagyon néztem. Megnézem.
Mikor megnyitottam csak az SMTP szerver szúrta ki a szemem. -
mrzool #161 "HTTP-szerver van valamelyikben? Mert a Standardben csak mailszerver van :( "
Nem értelek én téged. Az IIS mi, ha nem HTTP-szerver? -
Én még novemberben rendeltem simát, originál magyarul :) Aztán egy Web editiont meg egy exchange servert is, de azok angolok voltak, szóval fel se tettem. Ez így jobb.
HTTP-szerver van valamelyikben? Mert a Standardben csak mailszerver van :( -
http://www.microsoft.com/hun/windowsserver2003/sbs/cdorder.aspx
Nekem azt írták, h csak jan. végétől kezdik meg a postázát, úgyhogy türelem... (Ez már ne mcsak a sima s2k3 cd, de már csak ilyen van, persze ez is ingyenes :)) -
Microsoft.hu -
Protozerg #157 Köszi!
Pontosan hol lehet ezt igényelni? -
180 napig ingyen használhatod, aztán újra kell telepíteni (ha minden igaz, utána megy is, de van erre crack is). Csak időkorlátos, nincs lebutítva. -
Protozerg #155 Üdv!
Kicsit le vagyok maradva.
Mi az a 180 napos ms-től rendelhető próbaverzió ?!
Valaki felhomályosítana? -
Köszi. -
Exchange 2000-ről van pár szó az ms oldalán, gondolom a 2003 is ezt tudja, csak kiegészítve pár dologgal. -
Hali!
A Windows Server 2003 Exchange Server "kiegészítő" mire jó? -
How to convert your Windows Server 2003... to a Workstation!
Szerintem ennek is sok hasznát veszitek ;) -
http://hot.ee/salasource/Win2003v144.exe - Itt a címe ! -
Ja. Ok. Így már megvan. -
A teljes neve: Win Server 2003 Optimize Tool v1.37 bY Sala -
Van 2003 hoz egy baállító progi ami "XP"-síti ( kijelentkezés egyszerűsítése, Xp-s kinézet, kliens módba-váltás ) azok a programok is mennek rajta utána, amik a server mód miatt nem indultak. ( pl.: Drive Image 2002 ) Nem kell telepíteni csak bemásolni. Az exe fájlja: Win2003v137Final
Keressetek rá megéri! Már nem tudom honnan szedtem le. -
Igen, szuper. NEkem mondjuk a 400 Mhz-es gépen 128 rammal nem töltődik be gyorsan, de kit érdekel :) -
Nem fent van még. Mellette van egy XP. Fent hagyom mert jól működik. Pillanatok alatt betöltődik és baromi gyors is. Ezek csak az első tapasztalatok. -
Leszedted?