Windows Server 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lck
potyek !

Lásd a #150. hozzászólást. A progval lehet "XP-síteni" a 2003-at. Nem 100% hogy minden megy utána, de nekem 1-2 progi így már elindult.
lck
potyek !

Lásd a #150. hozzászólást. A progval lehet "XP-síteni" a 2003-at. Nem 100% hogy minden megy utána, de nekem 1-2 progi így már elindult.
lck
potyek !

lck
potyek !

Taranov
Azért a vajon-t helyesen is le lehet írni, hogyha már a magyar tudásnál tartunk 😊
Egyébként van magyar verzió és DC-n találsz magyarítást is.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Icebird
exe-én jobb klikk / tulajdonság és a kompatibilitásnál próbáld meg XP módban

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Icebird
exe-én jobb klikk / tulajdonság és a kompatibilitásnál próbáld meg XP módban

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Sziasztok
Most probálgatom a win2003 servert, de olyan gondom volna, hogy melom miatt elengedhetetlen egy archiválo progi, xp alá volt is ilyen, ami real-time archivált, tehát a figyelt mappákban bármilyen változást látott, mentett egyet, egy file rol több verziot is tudott tárolni, és bármelyiket vissza is lehett állitani, na szoval ez a progi nem megy a win2003 server en, és sajnos nem is találtam másikat, ami ugyan ezt tudná, és megy a win2003 serveren 😮)
Szoval segiccsetek lécci, ha valaki tudna ilyen progirol, akkor szoljon .
Köszi
Megnéztem. Ez valyon tud magyarul?
Köszi a válaszokat!
Taranov
De bonyolult ez az IIS. Ne nézzetek lámának, de én nem értem. Apache-ot értettem, de ezt.... nem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hmm, azt nem nagyon néztem. Megnézem.
Mikor megnyitottam csak az SMTP szerver szúrta ki a szemem.

"HTTP-szerver van valamelyikben? Mert a Standardben csak mailszerver van 😞 "

Nem értelek én téged. Az IIS mi, ha nem HTTP-szerver?

Taranov
Én még novemberben rendeltem simát, originál magyarul 😊 Aztán egy Web editiont meg egy exchange servert is, de azok angolok voltak, szóval fel se tettem. Ez így jobb.
HTTP-szerver van valamelyikben? Mert a Standardben csak mailszerver van 😞

2XP
http://www.microsoft.com/hun/windowsserver2003/sbs/cdorder.aspx

Nekem azt írták, h csak jan. végétõl kezdik meg a postázát, úgyhogy türelem... (Ez már ne mcsak a sima s2k3 cd, de már csak ilyen van, persze ez is ingyenes 😊)

Taranov

Köszi!
Pontosan hol lehet ezt igényelni?
2XP
180 napig ingyen használhatod, aztán újra kell telepíteni (ha minden igaz, utána megy is, de van erre crack is). Csak idõkorlátos, nincs lebutítva.

Üdv!
Kicsit le vagyok maradva.
Mi az a 180 napos ms-tõl rendelhetõ próbaverzió ?!
Valaki felhomályosítana?
Taranov
Köszi.

2XP
Exchange 2000-rõl van pár szó az ms oldalán, gondolom a 2003 is ezt tudja, csak kiegészítve pár dologgal.

Taranov
Hali!

A Windows Server 2003 Exchange Server "kiegészítõ" mire jó?

2XP
How to convert your Windows Server 2003... to a Workstation!

Szerintem ennek is sok hasznát veszitek 😉

lck
http://hot.ee/salasource/Win2003v144.exe - Itt a címe !
pedestrian
Ja. Ok. Így már megvan.

lck
A teljes neve: Win Server 2003 Optimize Tool v1.37 bY Sala
lck
Van 2003 hoz egy baállító progi ami "XP"-síti ( kijelentkezés egyszerûsítése, Xp-s kinézet, kliens módba-váltás ) azok a programok is mennek rajta utána, amik a server mód miatt nem indultak. ( pl.: Drive Image 2002 ) Nem kell telepíteni csak bemásolni. Az exe fájlja: Win2003v137Final
Keressetek rá megéri! Már nem tudom honnan szedtem le.
Taranov
Igen, szuper. NEkem mondjuk a 400 Mhz-es gépen 128 rammal nem töltõdik be gyorsan, de kit érdekel 😊

pedestrian
Nem fent van még. Mellette van egy XP. Fent hagyom mert jól mûködik. Pillanatok alatt betöltõdik és baromi gyors is. Ezek csak az elsõ tapasztalatok.

Taranov
Leszedted?

pedestrian
Honnan látom, hogy számolja-e? Egyébként kb 1 órája talepítettem. Most meg már XP-n nyomulok.

Taranov
És már számolja a napokat? Mert akkor aktiváltad.
Mert telepítés után 15 napig lehet aktiválatlan.

pedestrian
Nem tudok róla , hogy aktíváltam volna. Feltelepítettem.

Taranov
A Microsoft.

pedestrian
Kik tudják?

Taranov
Nem tudom, én aktiválás után már nem merném patchelni, hisz már tudnak mindent, mivel aktiváltad.

pedestrian
Nekem egy Enterprise Edition van. A patch-et lefuttattam már, de még mindíg írja itt jobb oldalt alul, hogy Evaluation. Nem kellett volna ennek a feliratnak eltünni?

Taranov
Ha jól tudom az levelezõkliens.
Itt nem arról van szó.
Ha van The Bat szerver is, akkor bocs.

Egyébként már nem aktuális, sikerült megcsinálnom.

lck
The Bat!
Taranov
Lehetséges, hogy nem lesz más megoldás 😞 Te melyiket javaslod?

Javasolnám, hogy használj inkább valamilyen free levelezõ szoftvert.
Taranov
Sziasztok! Egy problémám van. A Windows 2003 Standard beépített POP3 kliensét használom, tudok küldeni levelet a [email protected] címrõl, de fogadni nem, ugyanis a levelek nem jönnek meg. Se az Axelero SMTP szerverérõl küldöttek, sem az Interware-érõl küldöttek.

bon
Talán nem támogatja a drivered az op rendszer.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hali mindenkinek!
A következõ probléma megoldásában kérném a segítségeteket.
Windows Server 2003, Enterprise Edition telepítése után,
amikor az ATI Shaphire Radeon 9600 Pro driver-re kerül a sor a Server kékhalállal kifagy.
Valaki tud segíteni a probléma megoldásában?
A config XP SP1 alatt tökéletesen mûködik.

Taranov
Hát talán majd ez 😊
Nálam is kb. 200 nap volt a csúcs.

2XP
Nekem is tetszik, de még egy windows sem bírta ki 180 napig nálam 😞 Ilyenkor egy reinstall, és megint nyugi van egy ideig.

2XP
Persze h lehetséges, ha jól emlékszem, a dobozon is rajta van.

lck
Szerintetek a 180 nap utáni újratelepítés lehetséges ?
Én úgy tudom, hogy aktiváláskor az aktiválási kód tartalmazza 1-2 hardware eszköz egyéni azonosítóját, így annak letelte után nem lehet aktiválni. Hacsak nem teszel a gépbe új alaplapot vagy wincsesztert. Van ebben tényleges tapasztalatotok ?
Taranov
Én is ilyet használok, 180 naposat, de nálam ugyan nem fog hamarabb lekerülni,mert marha jó.
Ez az az oprendszer, amire azt mondanám, hogy adnék érte pénzt is, bár nem ennyit
Windows Server 2003 Standard Edition HUN pontosan, már megtaláltam a mailszervert benne, de az FTP és a webszerver démont nem, van benne az is?

2XP
Letölteni? Minek? Megrendeled a ms-tól, és ingyen kipostázzák neked. Annyi korlát van benne, h 180 nap után reinstallálni kell, de addig úgysem fogja húzni...