Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
Nehéz kitalálni!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Zetorg
I.C.ram
Nincs ICQ-d egész véletlenül, vagy msned, vagy yahood?
I.C.ram
Nem nagyon. De szerintem mostmár mindegy, mert úgyis akarok venni egy új alaplapot, majd azzal neki rugaszkodom újra a húzásnak.
Zetorg
ok
akkor nem tudom, hogy mi a baja.
próbáltál feszt emelni?

I.C.ram
Na megnéztem! 2db 2700 DDR333 512 van benne, akkor jól gondoltam 😊
I.C.ram
Ok leszedtem.
Zetorg
aha

I.C.ram
Az valami progi?
Zetorg
aida

Zetorg
passz 😄

I.C.ram
Nem tudom valahogy a két memória modulomat megnézni, hogy milyen típus, mert már nem emlékszem, hogy mit vettem anno.
I.C.ram
Csak azt nem értem akkor, hogy a gép indításkor miért írja azt, hogy DDR333-asom van, de amikor húztam a gépet, akkor megn em bírta a 333-at.
ollie
mennyé aludni!

Zetorg
PC2100=DDR266
PC2700=DDR333
PC3200=DDR400
stb.

I.C.ram
Nem tudna valaki adni egy MSN vagy ICQ számot, amin holnap tudnánk kicsit konzultálni? Fontos lenne, mert holnap szeretnék elmenni venni alaplapot.
I.C.ram
2100-as a ram.
I.C.ram
A mostani 2300(?) DDR 333 ramomat szeretni fogja az alaplap?
I.C.ram
Ez akkor egy jó kártya ugye? CSak ehhez újfajta tápegység is kell? 12voltos, ugye?

Asus A7N8X-X 14400 18 000
CoolStuff
Igen, mert az új Saab-ban Xp vezérli a kilóméterórát!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

M@TriX
Ajjaj, elragadott a tuninghév...
meg akartam állni, de így is csont hideg a kari...
mit tegyek 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

na amd-s témához nemtok hozzá szolni 😊
csak annyit hogy ami pár hszel elõbb volt felsorolás nf7et vagy a7n8x-et vennék de nf7est jobban mer asus naon drága...

...Goa is the key for Peace and Freedom...WoW addikt... DFI LP UT nF3 250GB,A64 3000+ CG + TT Fanless103, 2*512 Hynix BT43-D43, Inno3D 6600GT AGP@ 530/1100, 200gb SATA + 80gb IDE

Falconer
Ha az autókon Microsoft gyártmányú fék, vagy kormánymû volt, akkor igen

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hát persze. Ha az utcán a házatok elõtt karambolozik két autó, azért is Bill Gatest okolod?
Falconer
Nekem szerencsére túl fontos dolog nem volt, de így is egy egész napot gürcöltem míg valamennyire összekapartam a cuccot. Az mp3ak megszerzése meg vagy egy hét volt....

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

I.C.ram
Nekem most pár igen fontos telefonszám szállt el... :/
Falconer
Hát az szar, pár hónapja nekem is leformázódott a vinyóm nagy része, azt írta hogy 2.5GB, a többi formázatlan. Na mondom a kurva annyát a Bill Gatesnak. A Windowsban baszódott el valami. Sík ideg voltam. Még az mp3ak is elszálltak, pedig azokat még keresni is kell. Nem ajánlom senkinek hogy így járjon

I.C.ram
Nem tudom miért kell kiröhögni egy laikust... Most csezõdött el az alaplapom teljesen, legalábbis megkergült. Dátumnál hírtelen 2145 év van megadva... Most formátáltam az egész gépet, hogy hátha most már megjavulnak a programok.

Nem vagyok most túl jó kedvemben, mert rakhatok fel mindent újra.
Nem. 😊
Mi a probléma?
Itt vannak a típusok, keresd ki:
nforce2: EPoX 8RDA*, ABIT NF7*, ASUS A7N8X*
KT880: ASUS A7V880*, GigaByte 7VT880*
CoolStuff
LOL

Falconer
LOÁL vagy

I.C.ram
Mistral oldalán megtudod, mutatni, hogy melyikre gonodlsz?
Akkor nagyon elnéztél valamit.
ABIT NF7 már bõven 20k alatt is van, nforce2 ultra 400.

Lehet utálni az nvidiát, de tény, hogy az nforce2 lapjaik a legjobbak, amit Athlon XP alá jelenleg tenni lehet. Vagyishogy még csak most derül ki, hogy valójában a KT880 tud e valamit kezdeni ellenük, de nem úgy néz ki.
lol 😊 Persze hogy független.

De mondom, ha nem akarsz nvidiát, ott az A7V880, vagy GB 7VT880. 20k körüli áruk van, nem drágák, és *MAJDNEM* hozzák az nforce2 teljesítményét.
I.C.ram
Csak az a baj, hogy az nforce2-es kártyák 2* annyiba kerülnek. 48ezer forint.
Falconer
Független, én meg azért nem vettem Nforszosat, mert alapból rühellem az Nvidiát, és nem támogatom õket

I.C.ram
Azért nem választottam azokat az alaplapokat, mert nvidiások, és radeon kártyát szeretnék, majd. Vagy ez teljesen független egymástól?
Falconer
Itt van , de van az A7V600-X, abban nincs wi-fi slot vagy mi a halál, aztán pár ezressel olcsóbb, nekem az van és király eléggé

Felejtsd el.
Egyrészt, az nforce2 jóval gyorsabb, másrészt ha mindenáron VIA-t akarsz, akkor KT880-at vegyél. Már megjelentek itthon is, van Gigabyte meg ASUS-ból is.
Falconer
Jó, de ajánlom még az Asus A7V600at

I.C.ram
I.C.ram
Azthiszem veszek egy új alaplapot, mert a mostanin nem megy a hûtés sem 😞 Önindiózni kellett, hogy elkezdjen forogni.
I.C.ram
Segítsetek légyszi.... 😞 Teljesen megzavaradotott a gép 😞 Scandisket is lefutettem, de semmit nem talált.
Falconer
Milyen hûtésed van vazze?

I.C.ram
Nem tudod, mi lehet ezeknek az oka? Baromira nincs kedvem formatálni.

Ja és minden másik fórumról újra be kell lépegetnem.

Egyedül az MSN megy normálisan.
I.C.ram
Ez hihetetlen... Tejlesen megzavaradotott a gép!

SG-re, ahányszo becsukom az IE-t, és elindítom újra, mindig be kell lépnem újra! Mi a szar történt???
I.C.ram
Egyébként most visszaraktam mindent eredetibe, de beszartak a programjaim. ICQ, Yahoo messenger állandóan kifagy!

SG-n is mindig elfelejti a jelszavamat, hiába pipálom ki, hogy maradjon meg, de minden bekapcsolásnál újra kellett bejelentkeznem... Mi a franc történt?
I.C.ram
DDR 333-am van. Vagy az más?
Narancs
Mivel a memóriád 266Mhz-es, ezért a 2600+ (333) semmiképp nem fog menni...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

I.C.ram
Ja csak a feszültségnél lehet user definied.