Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Mondjuk nekem is már 11 hónapja ugyanaz az XP van, és azóta asszem csak a vinyó meg a hangkártya maradt ugyanaz (mindent lecseréltem, van amit 2x is), sõt orrba szájba telepítek mindenfélét. 😄D

Bullshit, még akkor sem telepítettem újra, amikor nforce2 alaplapra váltottam intelrõl, meg akkor sem, amikor 9600-ast vettem a 8500 helyett. Ezzel a dumával csak magadat ámítod ,)
CoolStuff
Na bye!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

I.C.ram
Modntam, hogy az segíteni fog.
CoolStuff
Hát ja!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

ollie
ez nem rossz

Falconer
Hát ha nem jáccanék meg folyton telepítenék-törölnék meg ilyenek, akkor biztos nekem is jó lenne,
de én max egy félévente újratelepítem

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CoolStuff
Ez valószínû azért van, mert mi gyakrabban cserélünk hardvert, mint te!
Amióta én itt fórumozok neked szinte ugyanaz a konfigod, míg én havonta cserélek valamit...

Érdekes dolgaitok vannak nektek. Én felrakok egy XP-t, és évekig nincs gondom vele. Ez is már több mint 1 éve fentvan.

Persze ha szar a hardver, a windows is csak szarul mehet rajta.
CoolStuff
Már megvolt a reinstall, és egoldódott!
HTX!

Narancs
Ötletem sincs...azért egy memteszt sosem árt, azt fefuttathatod...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

CoolStuff
Még a 98 bejön csökkentett módban!

CoolStuff
Ja!

Narancs
Csak akkor indult újra? Mindíg ugyanakkor?

CoolStuff
Ez egy friss wintelepítés után jelentkezett az ujraindításnál!
Azóta a másik vinyón a 98 sem indul el!

I.C.ram
scandisket lefutattad?
CoolStuff
Próbáltam a 2.4-es procit 3.3Ghz-en is, hátha erõre kap, de nem!😄

I.C.ram
Nem hinném. Nekem is volt ilyen, és a tápomnak semmi baja, azóta ez van, és ez volt kb. fél éve.
CoolStuff
Zsír új 360W-os Chieftek pedig!😞
Gari sajna nincs!
De ez egyik pillanatról a másikra jött!
Télleg lehet ilyen?
Win98-nál meg olyat csinál, hogy megáll betöltés elõtt, és csak áll!

CoolStuff
😞((

Ha úgy indul újra, hogy nem hagy semmilyen hibaüzenetet hátra a windowsban, sem az event logban, akkor csak táp gond lehet.
stone
Ez full grafikával?

M@TriX
ha jól tudom szeretsz használni style XP, bootXP és hasonlókat nem?
Ha igen akkor szed le õkat és teszteld úgy....
Amúgy a winstartkor a proci magas terhelés alatt van, de mint írtad az nem lehet gond...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Nem valami bazi sokat, de olyan 10-15% körül hozott a tuning. Lehet jól jön még mondjuk a DooM 3 alatt a HL2 alatt 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

CoolStuff
Pihentetve sem jó!😞

I.C.ram
De szerntem az is segíteni fog, hogyha pihenteted a gépet. Ha másra nem is, de arra jó lesz, hogy kimentsd a fontos cuccokat.
I.C.ram
Nekem segített.
CoolStuff
Az a gond, hogy én is trükköztem régebben, de már nem emléxem rá!
Format aszondod?

I.C.ram
Ja meg valamit trükköztem, de hogy mit már nem emlékszem.
I.C.ram
Nekem is volt ilyenem. Tök más konfiggal (AMD), egy sima format megoldotta a dolgokat.
CoolStuff
Hali!
Az mitõl lehet, hogy egyik egyik pillanatban megy a gép, utána újraindítom, és a bejentkezõ képnél újraindul a gép?
Nincs húzva!
Én VGA-ra gyanakodtam, de nem az volt a ludas!
Ja és feszkó is kizárva...
A gép:
P4HT 2.4, ASUS P4P800, 2x512 Kingmax ram, GF FX 5600XT, 2x40GB Maxtor...

Lehet a vinyó a hiba?

Narancs
Abszolúte egyet!

Falconer
Szép darab, ha majd az unokáinak mutogatja a tulaj, télleg antik kinézete lesz😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CoolStuff
Na bye!

CoolStuff
Vazz, még mindig pangunk?

CoolStuff
Ezzel a termálték paddal búcsúzunk:

CoolStuff
Na mgevolt a mai híráradat...
Jó 8 all!(bár ilyenkor már mindenki alszik)

CoolStuff
Motherboard Monitor - vége 😞
dátum: 2004-07-07 - forrás: mbm

Alex Van Kaam, a Motherboard Monitor készítõje hét és fél év után befejezi a program további fejlesztését. A befejezés okaként többek között a hardver gyártókat jelölte meg, akik egyre nehezebbé teszik a program fejlesztését. Mivel információt kérõ leveleire egyes cégek vagy semmit nem válaszolnak, vagy csak valami használhatatlan marketing maszlag érkezik vissza, ezért kénytelen vagy saját próbálkozásra, vagy mások segítségére hagyatkozni. A program végig ingyenesen elérhetõ volt mindenki számára, és a fórumok illetve mailek válaszolgatása a fejlesztésen kívül is elég sok idõt igényelt.

(a köszönetnyilvánítások között szerepel az Aida/Everest magyar fejlesztõjének neve is: "Tamas Miklos, from Everest and finally a fellow developer who I could share info with and also returned info" )

CoolStuff
Vantec UV aktív slot takaró

CoolStuff
ICY BOX - Külsõ HDD keret, ami hûs de nem jégkrém

CoolStuff

CoolStuff
LOL:

CoolStuff
Sztem ár/érték arányban ez az egyik legjobb döntés!

CoolStuff
Egyet értek!

Zetorg
ok

I.C.ram
max majd reggel. Úgyis délután fogom megrendelni futárral. csak 1,5k pénz olcsobb mint a sok jegy meg az idõ.
I.C.ram
ja es 20k netto 😊
Zetorg
sokat=sokan

Zetorg
nem sokat fognak most válaszolni 😄

I.C.ram
Zetorg mesterrel konzultáltunk, és szerinte ezt kéne megvennem:

Asus A7N8X-E Deluxe,NFORCE2 Ultra400,400FSB,DUAL DDR400,GLAN 20k bruttó

Egyetért ezzel a mélyentisztelt AMD közösség?