Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Szted miért csinálja?
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Lenne egy kérdésem. Megjelent a legfrissebb ATI Catalyst 4.7-es verzióval. Nekem az aláírásomban szereplõ kártyám van. Ezek az újabb meghajtók mennyire optamiláztak vajon a régi ill. újabb X-es szériákhoz?
Régebben amikó még Nvidia kártyám volt és bejött az FX széria Nvidia-sok aszonták, hogy nem biztos, hogy jó dolog lecserélni a driver-t ha nem FX kártyám van, me ezek már inkább az újabb kártyákra vannak kihegyezve.
Ez ATI-nál is igaz lehet?
Érdemes mindig frissíteni, vagy maradni kellene egy 9600 szériához leginkább passzoló driver-nél?!
Ha ez utóbbi, akkor melyik verziójú Catalyst-ot ajánlanátok a 9600XT kártyához?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
amúgy honnan vennék észre?..
Próbálgattam a BIOS flash-t, de nem találtam érdemlegeset.
Rátettem egy 5900 flasht, de 400-on se akart menni a kari 😉
De van egy másik jó dolog: bios-t kimented és hexaeditorral át lehet írni az alapfrekit.
Nekem a kártya alapban tud 430/830-at, így az belerakom a BIOS-ban így nem kell semmi tuningprogi.
Jó mi? 😉
"Hogy te mekkora gyök vagy!!!
Tudtam, hogy nem birod ki flame nélkül!!...
"
LOL!😄DD
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Na ki akar nyerni 1 iet?:

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Az új PowerStrip van meg "felpatchelve" 😉
Ha beállítok mhz-eket azt beveszi, de restartkor nem az elmentett beállítással indul a progi. Miért?
Hogy lehet beállítani, hogy a mondjuk "pref" néven elmentett beállítással induljon egybõl az elején a progi?
Piszkáld az orrát a kurzorral!😄
dátum: 2004-07-07 - forrás: mbm
Alex Van Kaam, a Motherboard Monitor készítõje hét és fél év után befejezi a program további fejlesztését. A befejezés okaként többek között a hardver gyártókat jelölte meg, akik egyre nehezebbé teszik a program fejlesztését. Mivel információt kérõ leveleire egyes cégek vagy semmit nem válaszolnak, vagy csak valami használhatatlan marketing maszlag érkezik vissza, ezért kénytelen vagy saját próbálkozásra, vagy mások segítségére hagyatkozni. A program végig ingyenesen elérhetõ volt mindenki számára, és a fórumok illetve mailek válaszolgatása a fejlesztésen kívül is elég sok idõt igényelt.
Sry, de ilyet régen hallottam!😄
Egyébként csak annyi volt, hogy a hõvezetõ paszta nagyon szét volt kenõdve, de aztán rájöttem, hogy semmi komoly. Elöször azthittem, hogy valami olvadás van, de aztán rájöttem, hogy nem 😊
jah 3000+ os A64

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

...illetve hadd emlitsem, hogy a a forumozok fotói közt található a képem, illtve mellettem látható a nejem. Ha helyesebb vagy mint Õ akkor lehet esélyed.Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Ilyet vettem: ASUS A7N8X-E Deluxe nForce2 Ultra 400.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Vagy forraszd be egyszerûen.
A 3 pines csatlakozókból *asszem* a középsõ a fordulatszámmérés, tehát a két szélsõre kell kötnöd.
Van nekem egy 12V-os 2 pin-es vagy milyenes csatlakozóval ellátott régi táphûtõm, amit levegõcserére akarok használni a gépben, de nem tudom hová kell kötni.
NF7 V2.0-as az alaplap.
Segítsetek pls!
Egész egyszerû, bent van az új alaplap, indítasz XP boot CD-rõl, majd a meglévõ installáció javítását (vagy akár ráfrissítést) választod. Ekkor végignézi, hogy melyik driver nem passzol a hardveredhez, és ahelyett alap XP-set tesz fel.
Ezután simán bebootol a jóöreg XP-d, mindne beállításoddal, meg programoddal, és csak fel kell told az új chipset drivert...
(Egyedül asszem az ATI CP nem éli ezt túl, azt fel kell tenni újra. A drivert meghagyja. Bár lehet, hogy új catalystekkel már más a helyzet, régen próbáltam.)
Minden egyéb csere esetében magától megoldja az XP, egyedül a chipset, és ezzel is csak az IDE rész változásakor kell ezt eljátszani. A többi esetben simán bootol, felrakható az új driver, azt csókolom.
Még annyi, hogy MIELÕTT kiszeded a régi hardver elemet, ELÕTTE uninstalld a driverét. Kiszed, új betesz, driver install kész.
btw, ha kétségeid merülnének fel, nekem is már 2 oszlopban vannak a startmenüben a programjaim... (ráadásul 1280x1024-ben)
Én kb 3 hete tértem át Xp-re, elõtte más oprendeszereket használtam...
Azokat télleg újra raktam, de nem azért, mert beszartak, ahnem azért, mert egy csomó adat bennmaradt a registry-ben, amit nem sikerült kiturkálom.
A mostanim nekem is amióta föltettem megvan!
Hallottam már olyanról, hogy van erre megoldás, de szinte sohan nem sikerül senkinek, szal ezzel a dumával csak magadat ámítod!😉
Akit érdekel a dolog, keresse ki itt, vagy várja meg Borg magyarázatát!😄
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)