Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki segitsen megtalálni a rendszerem gyenge pontját amit érdemes lenne fejleszteni, jelenleg igy fest: ASUS P4PE alaplap, 1GB 333-as DDR ram, P4 2,4 proc(nem cerka), 160 GB maxxtor HDD (8mb cache), Audigy 2ZS, Creative gigaworks s750, logitech MX700 egérke, likom monitor 17", LG dvd-rom, Sony cd-rw, 3dvision tv tuner,
Inno3d GF FX 5600 128MB VGA, Cooler Master aero 4 lite prochütõ. 400 watt táp
Én videó karira gondoltam, mjuk egy új x800-ra, + valami egyszerü és olcsó vízhûtésre, de ha baromság akkor mondjatok valami értelmest.
Elöre is köszönöm
Még sajna a triológiát egyben nem volt idõm megnézni.A 3. rész nem tetszett lehet azért 😉
Túl mély tartalma volt 😉
Nekem inkább az akciórészek tetszettek, de sok mondanivalója is volt, de ahhoz meg kell nézni még párszor...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
P A N G Á S
még soha nem volt

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Igazad van, elnézésed kérem, hogy semmit nem írtam be.
Pedig lélekben nagyon megköszöntem 😊
Én viszont kérdeztem Tõled egy off témát, mivel a logod-ból ítélve biztos nem utálod a mátrix c. filmeket 😊 , hogy nekem bizonyos részek nem egészen érthetõek a mátrix2-ben, amik olyanokra hivatkoznak, amiket az elsõben többszöri megnézés után sem véltem felfedezni, ezért megnéztem az animatrix-ot (kicsit alakult) a puzzle.
Te meg erre nem írtál semmit 😞
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Semmi gondom a 4.7-es driver-el csak azért kérdeztem, mert a saját fejemmel gondolkoztam.
Szóval ha v.mi közöm lenne egy új széria megjeneléséhez, akkor vagy teljesen új driver-t készítenék hozzá X széria címmel és kifejezetten az új szériára hegyezném ki.
Vagyis nem foglalkoznék vele, hogy maradjon ua. a driver és legyen jó a 9600-os usereknek is. Hardverek terén drasztikus az amortizáció. Max. hagynám a régi driver-t is, kisebb módosításokkal kiadnám, javításokkal, de biztos az új generációs kártyára helyezném a hangsúlyt.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Én tudom, hogy kik utálnak, de õk nem moderátorok...
Biztos valami span van a dologban!
Na mind1, nem akarok offolni többet!
Amúgy meg addig jó a régi is nem?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Itt a nyár! Tagadhatatlanul egyre melegebb van, és ilyenkor nemcsak a számítógépünknek van melege, hanem nekünk is. Az Antec cég FanPal terméke egy asztalra helyezhetõ USB-s ventilátor, amellyel némileg enyhíthetjük a ránk ható nyári meleget számítógépezés közben.
Pozitívumok:
Látványos ledes ventilátor
USB-s, de továbbköthetõ csatlakozó
Esztétikus külsõ
Állítható dõlésszög
Negatívumok:
Zavaró zajszint
Zavaró lehet a ledes fény éjszaka
Gyenge légfúvó teljesítmény

Szmájl tüntetést tartok!😄
A hozzáférésed le van tiltva!]
üzit kapom még mindíg a CoolStuffos regem bejelentkezésekor!😞
Basszák + az annyukat, de legalább megmondhatnák, hogy miért volt!
Beírok, megkérdezem a Moderátorok topikban, és törlik az üzimet, meg másokét is!
Ez olyan, mint a Chello ügyvélszolgálat hétvégén...felháborító!😄
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

Nem a régi, csak ez a másik gép konfigja...
Ha a mostani kap új dolgokat, abba kerül a régi cucos!
Mint pl:
alaplapom, ram, vinyó, VGA!
Egyébként leszarom!
Legközelebb ki sem megyek a jó öreg pc tuning topikból a sok fasz közé a hálón!
Itt a legjobb!

Látom az aláírásban még az 5600XT ...
Ennek a szmájlnak mi értelme?
Na CoolStuff vagyok, csak kaptam valakitõl bant, szal szopok!
Ilyenkor nem kéne írjanak, hogy miért is kaptam?
mondjuk nekem még egy procim sem halt meg biztos kevés rá az esély...
Sulinetes a cucc, még a pontos típus sincs a számlán.
A matricát a hûtõre ragasztották...
Szóval asszem bukta esély elég kevés, de még filózom rajta azért...

Nagyon nagy havernak kellene lennie..
Mások VGA-val csinálják ezt!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Szóval 1ik ismerõsömnek ugyanolyan a procija mint nekem (illetve csak volt mert tönkrement).
Szóval az enyémre van gari, és azt szeretné, ha visszavinném az õ prociját az én garimmal...
Én ettõl egy csöppet óckodom!
Szóval szerintetek ez lehetséges? Ez bevett szokás?
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Egyébként, hogyan jött neked az az oroszlános lofó?
Az nem én vok a logón!😄DD
😄