Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hat.. ha meg ezek utan megteheted akkor hajra..

Hua mkinek!

Valaki segitsen megtalálni a rendszerem gyenge pontját amit érdemes lenne fejleszteni, jelenleg igy fest: ASUS P4PE alaplap, 1GB 333-as DDR ram, P4 2,4 proc(nem cerka), 160 GB maxxtor HDD (8mb cache), Audigy 2ZS, Creative gigaworks s750, logitech MX700 egérke, likom monitor 17", LG dvd-rom, Sony cd-rw, 3dvision tv tuner,
Inno3d GF FX 5600 128MB VGA, Cooler Master aero 4 lite prochütõ. 400 watt táp

Én videó karira gondoltam, mjuk egy új x800-ra, + valami egyszerü és olcsó vízhûtésre, de ha baromság akkor mondjatok valami értelmest.
Elöre is köszönöm
M@TriX
ha tudtam volna válaszoltam volna 😉
Még sajna a triológiát egyben nem volt idõm megnézni.A 3. rész nem tetszett lehet azért 😉
Túl mély tartalma volt 😉
Nekem inkább az akciórészek tetszettek, de sok mondanivalója is volt, de ahhoz meg kell nézni még párszor...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
lehet Coolstuff új nickjét is bannolták 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

KranaZoli
Eddig szinte minden nap benéztem ide, bár az utóbbi idõben inkább csak olvasgattam, ekkora

P A N G Á S

még soha nem volt

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Igen, köszönöm szépen.
Igazad van, elnézésed kérem, hogy semmit nem írtam be.
Pedig lélekben nagyon megköszöntem 😊

Én viszont kérdeztem Tõled egy off témát, mivel a logod-ból ítélve biztos nem utálod a mátrix c. filmeket 😊 , hogy nekem bizonyos részek nem egészen érthetõek a mátrix2-ben, amik olyanokra hivatkoznak, amiket az elsõben többszöri megnézés után sem véltem felfedezni, ezért megnéztem az animatrix-ot (kicsit alakult) a puzzle.

Te meg erre nem írtál semmit 😞

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

M@TriX
én beírtam neked a táblázatokat a reakció meg 0 lett 😉

KranaZoli
Mi van, mindenki szereli a gépét?

KranaZoli
Hi!

Semmi gondom a 4.7-es driver-el csak azért kérdeztem, mert a saját fejemmel gondolkoztam.

Szóval ha v.mi közöm lenne egy új széria megjeneléséhez, akkor vagy teljesen új driver-t készítenék hozzá X széria címmel és kifejezetten az új szériára hegyezném ki.

Vagyis nem foglalkoznék vele, hogy maradjon ua. a driver és legyen jó a 9600-os usereknek is. Hardverek terén drasztikus az amortizáció. Max. hagynám a régi driver-t is, kisebb módosításokkal kiadnám, javításokkal, de biztos az új generációs kártyára helyezném a hangsúlyt.

CybR
😄

CybR
Ok, htx!

Figyi...hagyd..majd elmulik..nekem is ez a 4-ik nickem....

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

CybR
Szerencsére ide nem járnak!
Ezért ez a bunker topikom!😄

CybR
Tökéletes a régi, csak basztat, hogy a sok geci nem mondja meg, hogy ki, és miért tette!
Én tudom, hogy kik utálnak, de õk nem moderátorok...
Biztos valami span van a dologban!
Na mind1, nem akarok offolni többet!

Narancs
Vkinek biztos nagyon baszod a csõrét...
Amúgy meg addig jó a régi is nem?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

CybR
Kis infó LOL termékrõl:

Itt a nyár! Tagadhatatlanul egyre melegebb van, és ilyenkor nemcsak a számítógépünknek van melege, hanem nekünk is. Az Antec cég FanPal terméke egy asztalra helyezhetõ USB-s ventilátor, amellyel némileg enyhíthetjük a ránk ható nyári meleget számítógépezés közben.

Pozitívumok:

Látványos ledes ventilátor
USB-s, de továbbköthetõ csatlakozó
Esztétikus külsõ
Állítható dõlésszög
Negatívumok:

Zavaró zajszint
Zavaró lehet a ledes fény éjszaka
Gyenge légfúvó teljesítmény

CybR
sry, ezt elbaxtam!

CybR
Hi!
Szmájl tüntetést tartok!😄
A hozzáférésed le van tiltva!]
üzit kapom még mindíg a CoolStuffos regem bejelentkezésekor!😞
Basszák + az annyukat, de legalább megmondhatnák, hogy miért volt!
Beírok, megkérdezem a Moderátorok topikban, és törlik az üzimet, meg másokét is!
Ez olyan, mint a Chello ügyvélszolgálat hétvégén...felháborító!😄http://users.atw.hu/tuvok/index_elemei/jelek/bakancs.gif[/IMG

ollie
A kérdés, hogy miben? Játékokban vagy általános irodai felhasználásban? Játékokban pl amit Stone írt.

stone
Pl. Aquamark.

MoDuS
Nem tom, de nem mondják meg!

Nos, lenne egy kérdésem: -Melyik benchmark tükrözi pontosan a PC öszteljesitményét?...3dmark01se-re gondoltam én is, de valami más ami nem grafikai benchmark.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

Mit követtél el te jófiú?....

MoDuS
<bgsound src=http://w3.enternet.hu/albert2/Wazzup.mp3 loop=1>

MoDuS

MoDuS

MoDuS

Narancs
No, akkor

MoDuS
Készülõdsz lefeküdni, csak annyit jelent!
Nem a régi, csak ez a másik gép konfigja...
Ha a mostani kap új dolgokat, abba kerül a régi cucos!
Mint pl:
alaplapom, ram, vinyó, VGA!

MoDuS
Mostanában sokan utálnak, szal biztos õk voltak!
Egyébként leszarom!
Legközelebb ki sem megyek a jó öreg pc tuning topikból a sok fasz közé a hálón!
Itt a legjobb!

ollie
Egy szmájlinak sem lehet büdös a szája.

ollie
Talán érdezd meg a Moderátoroknak topicban.

Narancs
Nem tom, engem még sose bannoltak...
Látom az aláírásban még az 5600XT ...
Ennek a szmájlnak mi értelme?

MoDuS
Hali!
Na CoolStuff vagyok, csak kaptam valakitõl bant, szal szopok!
Ilyenkor nem kéne írjanak, hogy miért is kaptam?

M@TriX
mondjuk még annyit, hogyha a tiéd megpurcan akkor azt buktad 😉
mondjuk nekem még egy procim sem halt meg biztos kevés rá az esély...

Narancs
megnéztem a számlát.
Sulinetes a cucc, még a pontos típus sincs a számlán.
A matricát a hûtõre ragasztották...
Szóval asszem bukta esély elég kevés, de még filózom rajta azért...

M@TriX
mondjuk én, sztem nem vállalnám be.
Nagyon nagy havernak kellene lennie..

M@TriX
attól függ hol, lehet, hogy sorozatszám alapján van kiadva a gari, mint mondjuk az egyik kedvenc boltomban...

CoolStuff
Simán lehet!
Mások VGA-val csinálják ezt!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Narancs
Na akkor egy kis OFF:

Szóval 1ik ismerõsömnek ugyanolyan a procija mint nekem (illetve csak volt mert tönkrement).
Szóval az enyémre van gari, és azt szeretné, ha visszavinném az õ prociját az én garimmal...
Én ettõl egy csöppet óckodom!
Szóval szerintetek ez lehetséges? Ez bevett szokás?

CoolStuff
Már nincs hétvége, mégis pangunk!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Láttam egy összehasonlitást valamikor a Catalystokra és 3.6 - 4.4-ig voltak kivesézve. a 3.7-es és a 3.9-es a leggyorsabb, de ellenben az ujjabbakban javitások vannak, amiért érdemes használni.

Nem akarom megnyerni..megyek megveszem, ha nagyon kell. De Dell cucc suxx eleve, 1x mert nagyon drága ahoz képest amit tesznek bele, 2x mert jobb az a gép amit te raksz össze, mert saját izlésed, illetve te válogatod össze az alkatrészeket, nem pedig ök. Illetve ha lebontod alkatrész árra amibe kerül ez a cucc, kiderül hogy kb 40%-a kerül mint ahogy ök adják. Igaz a kijelzöre várni kell..😊

M@TriX
neked meg csináltam a teszteket aztán be se bagóztál a topicba 😉

CoolStuff
Gratulálok!😉

ollie
új logot akartam, és egy oroszlános kép akadt a kezembe elõszõr 😊
egyébként én fényképeztem 😉

CoolStuff
Néha nem árt váltani!😄
Egyébként, hogyan jött neked az az oroszlános lofó?

ollie
4.5 vagy 4.6-os tökéletes szerintem.

CoolStuff

Az nem én vok a logón!😄DD

Narancs
Ilyen vagy?
2 ekkora csöcs és banánod is van?

sorry az OFFért...