Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CybR
Én inkánn 3D-s szemüvegre szavazok, de az egy kicsit drágább, mint pár használt monitor!

Falconer
Hát szerintem túl nagy a táv a monitorok képei között, úgyhogy engem kicsit zavarana, inkább 3D-s szemüveg. (Az is igaz hogy így olyasmi mint a valósában mert ott is tagolt a szélvédõ de....)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

ollie
ezzel nincs baj, tökéletes konfig flight simhez

CybR
hát ja, de nem rossz!😄

es spanyol lehet😊

CybR

CybR
LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLL:

CybR
Az aljánál szép, utána megunta...😄

CybR
LOÁL!😄

ollie
huá!

Nos, szerintem drága cucc. Kiprobáltam már, és semmi extra. Nagy szerencsém van, hogy megvásárolok dolgokat, és utánna kiprobálom és eladom...mert környezetemben elég népszerü dolog ez az adok-veszek. Nos, a piacon 3 cucc van ami kimondottan a csucs a vga hütésröl, a Thermaltake Giant3, a Zalman és az Arctic Cooling. Ezekröl a tapasztalatom egyedül az Arctic cooling volt pozitiv, mert nem igényel extra tápot, csendes, jó a hütése, és kb 32CAD-be kerül. A Zalman, ha nincs a hozzávaló venti, akkor melegedös a cucc de nem haladja meg a vga a 70 fokot, nagy a sulya, és kb 60CAD kerül ventivel együtt, egyébként minöségi cucc ( az anyag kidolgozása ).A Thermaltake külsö áramforást igényel, 2 ventije van amelyek zajosak müködés közben, és csak akkor hüt megfelelöen ha mindkettö full-on van. Kidolgozása eléggé durva, nehézkés a kártyára a felrakása, illetve szintén olyan Zalman árkategoria. A 3 közül a Thermaltake maradt meg és az Arctic Cooling. A Thermaltake rajtam maradt, de összeségében ár/teljesitmény-ben a legjobb az Arctic. De ha nem lenne Arctic, a legjobb választás, szerintem a Zalman.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

nem én lehet beszereltem a vízhûtést

msnen jelentkezz be

CybR
Sztem veszel még hozzá egy Zalman
ZM-OP1-es ventit 1600-ért, és tök zsír hûtésed van...
Bár, ha van fölös ventid, akkor azt is rá szerelheted kábel kötegelõvel!😉

CybR
8200Ft a Varázspálca.hu-n!

Mennyibe kerul mert kéne

CybR
De, ha nem vett elõzõt, akkor jobb az, mint a gyári!
De, ha én választhatnék, akkor is a mostanimat venném, szal ilyen szempontból télleg balfasz, aki megveszi!

Jah igazad van! -0,1 fok miatt ujra kifizetni ugyan azt az árat amit a régiért (ha nem többet) tényleg nem balfaszság!

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

CybR
Nem tudtam építõjellegût hozzászólni, mivel nem vásároltam még sulinet keretében, de azzal az egy hozzászólással növelni akartam a látogatottságot, szal sry emiatt!
Egyébként meg tényleg nem te baszod szét a topikot, de az ilyenek is közrejátszanak...
Na spongyát rá, és follyon az eszmecsere, ha benne vagy!

Tudod jobban örültem volna 1 építõ jellegû hozzászólásnak a smiled helyet...
És nem én vagyok az aki szétbassza ezt a topikot...

CybR
Miért lenne balfasz, aki megveszi?
Ha van rá pénze, akkor tegye!

CybR
Én nem is akarok cserélni, mert sztem a mostani a legjobb VGA hûtõ a halkabbak közül!
De sztem a single pipeos bordája nem alumínium!

CybR
Te kezdtél lebuzizni te kis köcsög!
Fejezd mostmár be, ha lehet, és, nem akarok lesûlyedni a szintedre ezzel az anyázásal!!!
Egyébként, meg hagy írjak már olyan smileit a topikba amilyet akarok, nem kell elõbb bejelentenem neked!!!!!
És ne kúrjuk szét ilyenekkel jobban a topikot, plz!

Szerintem meg parszvakítás...
A sok balfasz ugyis megveszi -0,00001 fok miatt

Narancs
Vmivel biztos jobb lesz mint az elõzõk, de sztem lecserélni azért nem érdemes a már meglévõ régebbi fajtát...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Tudod kivel beszélj igy te kis geci? ANYÁDDAL!!!

CybR
Visszatérve a témához:
Mi a véleményetek a Zalman új dupla hítpájpos VGA hûtõjérõl?
Sztetek télleg sokkal jobb lehet, mint a sima eddigi single verzió?

Specifikációk:

Bordák anyaga: alumínium
Tömeg: 350g
Hõ leadó felület: 1350 cm2
Heatpipe: aranybevonatú rézcsõ

Ami ebbõl nem teccik az az aluminíum borda! Bár lehet, hogy így jobban átvezeti a hõt a réz pipeokon...

Egy kis infó:
A Zalman cég eddig elérhetõ egy heatpipe-os csendes és jó teljesítményû VGA hûtõi elég népszerûek. A gyártó új ZM80D-HP névre keresztelt terméke azonban két heatpipe-ot foglal magába és memóriáinkra is találunk bordákat a csomagban.

A ZM80D-HP könnyen szerelhetõ és szinte minden VGA kártyával kompatibilis. A rendszer jól megtervezett és jól kivitelezett. A termék dobozában találunk (a rendszeren és felfogatásokon kívül) kézikönyvet és három tubus zalman hûtõpasztát.

Ami jó benne, hogy adnak memória hûtõket is hozzá!

CybR
És ne anyázzál, ha lehet...

CybR
Te kötöttél belém te giciszájú faszfej!
Fejezzük be ok!
Egyébként mi nem ugyanaz, hogy egy vigyorjelet beírok, vagy, hogy te offolsz, és utána belémkötsz!
Egyébként télleg punciusznak hívták abban a részben, és csak azért írtam, te bunkó állat!

Azért kurvára nem ugyan az...
Anyádat punciuszozd! Utánna meg apádnak jópofizzál te buzi!

CybR
Punciusz!😄
Tegnap volt az a rész, amikor az uccán kocogott pucéran, meg élõ kugliztak!😄

CybR
Micsoda?
Jót vidultam rajta, és ezt kifejeztem!
Ennyi erõvel a te offod sem kellett volna, nem igaz?

ez kihagyhatatlan volt, nem igaz?

CybR
😄

Én már el is adtam a nagy többségét!
És szerintem, nincs olyan adó hivatalban dolgozó személy, aki értene ahhoz, hogy az amd 2400+ úgy néz e ki mint az amd 3200+!

Narancs
Na ez engem is érdekelne rohadtul!
Még nem hallottam olyat hogy ellenõrizték volna, sztem nem is fogják...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Sziasztok
Tom, hogy nem ide vág a téma de aztat akarom megkérdezni, hogy:
Szerintetek mennyi arra az esély, hogy ellenõrzik a sulinetben vásárolt terméket, hogy meg-e van még...

mert ugye vételkor alá irattak egy papírt ami kimondja, hogy 3 évig nem lehet eladni a cuccot.

stone
Zoli, neked fent van az oldallap?

CybR
😄

KranaZoli
Pedig itt aztán igazán élezhetném a nyarat 😊
Nyár elõtt attól féltem túlmelegszik a gépem, erre tegnap rá kellett kapcsolnom a szobában a hõventillátort, me én fáztam 😞

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

CybR

KranaZoli
Nyár
Hol , itt Tihanyban ma reggel egy jó kis záporral kezdõdött a nap

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
* ASUS P4PE alaplap,
(ez szerintem jó)

*1GB 333-as DDR ram,
(nem tom dual channel-ese az alaplapod, de AMD-k ögencsak szeretik - tudom ez intel -)
Én itt tanácsolnám a 400Mhz-es Brand memóra modulokat, még akkor is ha az csak 512MB lesz (ha pl. cseréled), de ez pl. egy gyenge pont

* P4 2,4 proc(nem cerka),
(ez is tökkéletes szerintem)

* 160 GB maxxtor HDD (8mb cache), Audigy 2ZS, Creative gigaworks s750, logitech MX700 egérke, likom monitor 17", LG dvd-rom, Sony cd-rw, 3dvision tv tuner,
(esetleg egy DVD író, talán cseréld le a DVD olvasót, CD írót egy DVD íróra)

>Inno3d GF FX 5600 128MB VGA,
(leggyengébb pontja a konfigodnak!!!)
Nekem volt FX5700-E 128MB is, az sem volt nagy dobás. Ha GF párti vagy, akkor minimum FX 5700 Ultra legyen 256MB-al, de szerintem azok brutál drágák :o , ezért vettem azt amit az aláírásomban találsz. Teljesen meg vagyok vele elégedve)

*Cooler Master aero 4 lite prochütõ. 400 watt táp
(ezekhez sem kell nyúlni)

ollie
Jól gondolod, elég a videokarit lecserélned, és a géped szárnyrakap. De nem hiszem, hogy ez a konfig elég jó egy x800-hoz. Egy 9800 pro is megteszi, mert a másikat úgyis visszafogná a rendszer. X800-at csak akkor vegyél, ha hosszabb távra veszed a karit, és a géped többi részét is fokozatosan fogod cserélni.

ollie
hehehe

stone
Mindenképp videokártyacsere.

CybR
Ezt nézzétek meg, csak várni kell, mert java appletes:
www.web2go.com/coolstuff

CybR
Sztem az 1. volt a legjobb rész!
A 3. már eltúlzott mû!😉

CybR
Nem bannoltak, de most nincsenek érdekes hírek, amiket be szúrhatnék!😊