Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
msnen jelentkezz be
ZM-OP1-es ventit 1600-ért, és tök zsír hûtésed van...
Bár, ha van fölös ventid, akkor azt is rá szerelheted kábel kötegelõvel!😉
De, ha én választhatnék, akkor is a mostanimat venném, szal ilyen szempontból télleg balfasz, aki megveszi!
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Egyébként meg tényleg nem te baszod szét a topikot, de az ilyenek is közrejátszanak...
Na spongyát rá, és follyon az eszmecsere, ha benne vagy!
És nem én vagyok az aki szétbassza ezt a topikot...
De sztem a single pipeos bordája nem alumínium!
Fejezd mostmár be, ha lehet, és, nem akarok lesûlyedni a szintedre ezzel az anyázásal!!!
Egyébként, meg hagy írjak már olyan smileit a topikba amilyet akarok, nem kell elõbb bejelentenem neked!!!!!
És ne kúrjuk szét ilyenekkel jobban a topikot, plz!
A sok balfasz ugyis megveszi -0,00001 fok miatt
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Mi a véleményetek a Zalman új dupla hítpájpos VGA hûtõjérõl?
Sztetek télleg sokkal jobb lehet, mint a sima eddigi single verzió?
Specifikációk:
Bordák anyaga: alumínium
Tömeg: 350g
Hõ leadó felület: 1350 cm2
Heatpipe: aranybevonatú rézcsõ
Ami ebbõl nem teccik az az aluminíum borda! Bár lehet, hogy így jobban átvezeti a hõt a réz pipeokon...
Egy kis infó:
A Zalman cég eddig elérhetõ egy heatpipe-os csendes és jó teljesítményû VGA hûtõi elég népszerûek. A gyártó új ZM80D-HP névre keresztelt terméke azonban két heatpipe-ot foglal magába és memóriáinkra is találunk bordákat a csomagban.
A ZM80D-HP könnyen szerelhetõ és szinte minden VGA kártyával kompatibilis. A rendszer jól megtervezett és jól kivitelezett. A termék dobozában találunk (a rendszeren és felfogatásokon kívül) kézikönyvet és három tubus zalman hûtõpasztát.
Ami jó benne, hogy adnak memória hûtõket is hozzá!
Fejezzük be ok!
Egyébként mi nem ugyanaz, hogy egy vigyorjelet beírok, vagy, hogy te offolsz, és utána belémkötsz!
Egyébként télleg punciusznak hívták abban a részben, és csak azért írtam, te bunkó állat!
Anyádat punciuszozd! Utánna meg apádnak jópofizzál te buzi!
Jót vidultam rajta, és ezt kifejeztem!
Ennyi erõvel a te offod sem kellett volna, nem igaz?
És szerintem, nincs olyan adó hivatalban dolgozó személy, aki értene ahhoz, hogy az amd 2400+ úgy néz e ki mint az amd 3200+!
Még nem hallottam olyat hogy ellenõrizték volna, sztem nem is fogják...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Tom, hogy nem ide vág a téma de aztat akarom megkérdezni, hogy:
Szerintetek mennyi arra az esély, hogy ellenõrzik a sulinetben vásárolt terméket, hogy meg-e van még...
mert ugye vételkor alá irattak egy papírt ami kimondja, hogy 3 évig nem lehet eladni a cuccot.
Nyár elõtt attól féltem túlmelegszik a gépem, erre tegnap rá kellett kapcsolnom a szobában a hõventillátort, me én fáztam 😞
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Hol
, itt Tihanyban ma reggel egy jó kis záporral kezdõdött a nap 
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
(ez szerintem jó)
*1GB 333-as DDR ram,
(nem tom dual channel-ese az alaplapod, de AMD-k ögencsak szeretik - tudom ez intel -)
Én itt tanácsolnám a 400Mhz-es Brand memóra modulokat, még akkor is ha az csak 512MB lesz (ha pl. cseréled), de ez pl. egy gyenge pont
* P4 2,4 proc(nem cerka),
(ez is tökkéletes szerintem)
* 160 GB maxxtor HDD (8mb cache), Audigy 2ZS, Creative gigaworks s750, logitech MX700 egérke, likom monitor 17", LG dvd-rom, Sony cd-rw, 3dvision tv tuner,
(esetleg egy DVD író, talán cseréld le a DVD olvasót, CD írót egy DVD íróra)
>Inno3d GF FX 5600 128MB VGA,
(leggyengébb pontja a konfigodnak!!!)
Nekem volt FX5700-E 128MB is, az sem volt nagy dobás. Ha GF párti vagy, akkor minimum FX 5700 Ultra legyen 256MB-al, de szerintem azok brutál drágák :o , ezért vettem azt amit az aláírásomban találsz. Teljesen meg vagyok vele elégedve)
*Cooler Master aero 4 lite prochütõ. 400 watt táp
(ezekhez sem kell nyúlni)
www.web2go.com/coolstuff
Valami jobb ötleted nincs?