Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CybR
Hát ez nagyon LOL!😄
Akkor most melyik ramot érdemes megvennem, ha a 2-ért olyan 65 körül szeretnék költeni?

ollie
Mire jó a mustár 😊))

Ja, a teljes cikk (sajna német) ITT. Még fogkrémet is kipróbáltak és meglepõen jól szuperált.

M@TriX
legfeljebb beperelem õket 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
a papíron 99év van. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ollie
ja ok

ollie: single chanel ne felejsd el...
matrix: ha nem teszed be egyszer fordítva a ramot, akkor az nem adja meg magát egyszer se...legalábbis én még halott ramot nem láttam ami egyik napról a másikra kipurcant volna...
Amúgy az élettartam gari addig él amíg gyártyák...szóval propagandának jó viszont új tipusnál 4-5évnél nem jelent többet....
M@TriX
"Élettartam garival meg szarra se mész...."

Mert?

ollie
szerintem ennél is többnek kéne lennie

stone
Az alaplapod tuti hogy tudja kezelni, de ilyen modulokat nem találtam a kingmax oldalán viszont ami 500-as ram van az mind cl3-as.

Végül egy BIOS frissítés megoldotta a dolgot így most megy a szinkron tuning....így szerencsére voltage mod se kell...és repeszt a RAM...everest 3800/1350

Amúgy tényleg 2.9-3 körüli érték kellett volna......de nem kell
Anee..végül is találtál voltage mod-ot a lapodhoz?...asszem 2.91 volt ami kellett volna ugy-e?.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

Hát, elvileg jobbnak mondják pár MHz-el mint az A-Datamat...ami úgy 260-270 körül hal be....idõzítése annak is 3-4-4-8.....
És míg az A-Data 21+fa /ready/ addig a tied 26
Élettartam garival meg szarra se mész....
Szóval én a-databól vennék kettõt -és még spóróltunk is
CybR
Na hi!
Lenne egy kérdésem...

2 db-ot ebbõl:

Kingmax
MPTC22D-38KX3

512MB, PC4000/500 Mhz, élettartam garancia, Hardcore RAM

megér 1db 32-t?

A másik, hogy ezek sztetek cl3-asok?
Ja, és, hogy, ha az alaplapom leírásában 400Mhz van írva a ramok kezeléséhez, attól még bírná az 500-asokat?
Htx!

stone
Annyiért vmi ilyesmi tudok elképzelni 😊

CybR
Ne már!😊
Te mázlista!
Gratulálok hozzá!😉

CybR
Nekem mind1, hogy honnan van, de én is kérek egyet!😄

stone
Annyiért nem valószínü.

stone
Nem 3dmark2003-ra gondoltam😊

ollie
megnyugtatlak, a 9800 pro-nál is alig számít

0ppika
Hacsak nem itthon gyártják?!

http://epica.nl

stone
Kintrõl hozzák?

0ppika

Narancs
Kevesebb mint 50 rongyért?
Bármi is az a csúnya dolog én is megteszem...(vagy vki megteszi helyettem a nevemben)

De mégis, HOGY A PICSÁBA???

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Az nem publikus!

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

0ppika
Azt is áruld el hogy milyen csúnya dolgot teszel meg érte!

Jövõ héten meglessz az új karim! !
X800 Pro kevesebbért mint féláron !

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Davidus
Na kösz a tippeket! Minden a boltoson múlik hogy mennyiért veszi be a cuccokat😛

V9ykn8_TZL0

CybR
Hú bazz! Ma nincs pangás!😄 A nagy meleg miatt otthon punnyadtok?

stone
Davidus!
A lényeg hogy ha mindkettõt fejleszted akkor lesz nagy teljesítménynövekedés, a 9600xt-nél teljesen mindegy hogy 4 vagy 8x AGP, nekem is volt 4x-ben az enyém és semmivel nem lett jobb a mostani 8x-os AGP-vel sem, de 9800pro-nál már állítólag nagyonis számít. Én elõbb a helyedben vidikarit vennék.

Narancs
Ja, SoundForce király!

Davidus
SoundForce-ról már sok jót hallottam. Akkor lehet hogy ez a lap lesz mert így el tudom adni a Live!-ot is😊

V9ykn8_TZL0

Narancs
Van még benne vmi Guru nem tom mi a rák technológia is, az abit honlapján részletesebben tárgyalják a témát!
Az AN7 az NF7-S fejlesztése, rajta van a sata és a SoundForce is, ami a sima NF7 -rõl lemaradt...

nForce2 ultra 400 as chipset.gigabites halokartya...kb ennyi😊 gyak a legujjabb nforceos chipsetre epulo alaplapja az abitnak.

Davidus
AN7 miben jobb mint az NF7?

V9ykn8_TZL0

Question: tudom-e tuningolni GF FX 5200-as kártyám GPU-ját?

Born to explore...

Narancs
Ha jót akarsz és olcsón akkor ABIT NF7, vagy NF7-S.
Ha jobbat akarsz akkor ABIT AN7...

9800PRO 40-50 körül van már, ha a 9600XT -t jól eltudod passzolni akkor simán kijössz az 50 rongyból!

hat a 8x agp a 4x es hez kepest nem sokat szamit.szal szerintem ezen az alapon nem muszaj feltelen az alaplapot fejleszteni..mert akkora hu de nagy novekedest nem er el vele...nem egyenesen aranyos az agp4x es a 8x kozt a teljesitmenybeli kulonbseg mint pl anno volt a sima es a 2x es kozt😊 vagy akar a 2x es es a 4x es kozt bar mar ott is kisebb a valodi arany, nem 100% os a sebesseg novekedes.

Falconer
Hát mert a 4x AGp sebessége nem egyenlõ a 8X-AGP-vel, szal nem tudna akkora sebességet csinálni. Nem szó szerint viselné meg

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

ha ugyesen csinalod akkor 50 e bol alaplapcsere is meglesz meg videoartay csere is😊

Davidus
Akkor marad az alaplap csere...

V9ykn8_TZL0

? miert viselne meg?

Falconer
Asszem azt már igen

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Davidus
Mondjuk a 4x AGP 0%-os teljesítmény csökkeénst produkál a 8x AGP-hez képest. Megnéztem 3Dmarkban meg játékokban is. Annyi a különbség hogy 8x módban újraindul a gép kb 2 perc alatt ha 3D-s progit futtatok😊 Kérdés az hogy a 9800pro-t megviseli e ha 4x agp módban kell neki menni?

V9ykn8_TZL0

Falconer
Ha a 9600Xt 4x AGPben megy akkor a 9800sem fog 8X-ban, szal vegyél új alaplapot.

Davidus
Szeretnék a jövõ hónapban gépet fejleszteni a DOOM3 tiszteletáre😊 Olyan 50 körül szánok rá.

Ez most az engine:
Abit KD7
XP 2500+
2x128/1x512 ram
Club3D 9600XT
400W táp

Namármost😊 Nekem az alaplap csípi a szemem mert már nem mai gyerek és a viedokártya is csak 4x AGP módban hajlandó menni benne. Viszont egy 9600XT-9800pro csere többet dobna valszeg a DOOM3-on. Szerintetek új alaplap+egy kis memória vagy 9800pro? Ha új alaplap akkor melyik? Thx😉

V9ykn8_TZL0

perempe
OFF:
Nyaraljatok!

* George Benson : White Rabbit *

KranaZoli
Hát ez a pár igencsak felemelõ üzenet ögencsak hiányzott innen 😞 Ez idáig nem volt divat itt közöttünk ebben a fórumban Mi van veletek, mindannyiunkat anya szült nem? Ollyan feleslegesek ezek, nem?

Keggyetlen brutálak ezek a képek 😊

A 3D-s szemüveg az ér v.mit?
(szal minden gammához használható, vagy csak párhoz? ... me errõl fingom ticcsen)

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Igen, fent van az oldallapom. De még nem volt olyan igazán meleg. Talán ma, vagy mától, ... (melegebb lesz) Bár olyankor meg inkább csobbanok a balcsiban és csak este gép 😊 De ha meleg van még akkor is meleg van 😄 Végre már hûtenem kellett a szobát a ventillátorral és nem fûtenem 😊 Majd meglátjuk mennyire lesz meleg az idõ és mennyire bírja a gépem.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Falconer
12, bocsi, mert a fentit nem számoltam

Falconer
Hát br. 120ezerért már van, ennek van 12monitorja, 10ezerért kapsz ilyeneket? Szerintem legfeljebb valami tök régi hulladékot.