Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor most melyik ramot érdemes megvennem, ha a 2-ért olyan 65 körül szeretnék költeni?
Ja, a teljes cikk (sajna német) ITT. Még fogkrémet is kipróbáltak és meglepõen jól szuperált.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
matrix: ha nem teszed be egyszer fordítva a ramot, akkor az nem adja meg magát egyszer se...legalábbis én még halott ramot nem láttam ami egyik napról a másikra kipurcant volna...
Amúgy az élettartam gari addig él amíg gyártyák...szóval propagandának jó viszont új tipusnál 4-5évnél nem jelent többet....
Mert?
Amúgy tényleg 2.9-3 körüli érték kellett volna......de nem kell
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
És míg az A-Data 21+fa /ready/ addig a tied 26
Élettartam garival meg szarra se mész....
Szóval én a-databól vennék kettõt -és még spóróltunk is
Lenne egy kérdésem...
2 db-ot ebbõl:
Kingmax
MPTC22D-38KX3
512MB, PC4000/500 Mhz, élettartam garancia, Hardcore RAM
megér 1db 32-t?
A másik, hogy ezek sztetek cl3-asok?
Ja, és, hogy, ha az alaplapom leírásában 400Mhz van írva a ramok kezeléséhez, attól még bírná az 500-asokat?
Htx!
Bármi is az a csúnya dolog én is megteszem...(vagy vki megteszi helyettem a nevemben
)
De mégis, HOGY A PICSÁBA???
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
X800 Pro kevesebbért mint féláron !

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
A lényeg hogy ha mindkettõt fejleszted akkor lesz nagy teljesítménynövekedés, a 9600xt-nél teljesen mindegy hogy 4 vagy 8x AGP, nekem is volt 4x-ben az enyém és semmivel nem lett jobb a mostani 8x-os AGP-vel sem, de 9800pro-nál már állítólag nagyonis számít. Én elõbb a helyedben vidikarit vennék.
V9ykn8_TZL0
Az AN7 az NF7-S fejlesztése, rajta van a sata és a SoundForce is, ami a sima NF7 -rõl lemaradt...
Born to explore...
Ha jobbat akarsz akkor ABIT AN7...
9800PRO 40-50 körül van már, ha a 9600XT -t jól eltudod passzolni akkor simán kijössz az 50 rongyból!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
V9ykn8_TZL0
Ez most az engine:
Abit KD7
XP 2500+
2x128/1x512 ram
Club3D 9600XT
400W táp
Namármost😊 Nekem az alaplap csípi a szemem mert már nem mai gyerek és a viedokártya is csak 4x AGP módban hajlandó menni benne. Viszont egy 9600XT-9800pro csere többet dobna valszeg a DOOM3-on. Szerintetek új alaplap+egy kis memória vagy 9800pro? Ha új alaplap akkor melyik? Thx😉
V9ykn8_TZL0
Mi van veletek, mindannyiunkat anya szült nem? Ollyan feleslegesek ezek, nem?
Keggyetlen brutálak ezek a képek 😊
A 3D-s szemüveg az ér v.mit?
(szal minden gammához használható, vagy csak párhoz? ... me errõl fingom ticcsen)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

😊