Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
, még a gamma is jobban ment este
.
Csak egy probléma történt: Sikerült elvesztenem az úszószemüvegem
. Most vehetek egy újat
. De mi a jó isten kerül egy szaros úszószemüvegben 3000 pénzbe?
Ja, és ez még az olcsóbb kategória. 
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Csak azért kérdezem, mert rendeltem ilyen hûtést, de nem tom, hogy két lapka az egyhez kell, vagy kettõhöz?
Sztem a hátuljára nem kell, vagy mégis?

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

Ez a márkája...árlistában ugyanannyi mint az ELixir, amirõl még szintén nem hallottam...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
ezek után nincs mirõl beszélnünk..emberi gyártó ramja nem szál el magától, max hamisított samsung
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
2x512MB A-Data 500-s modul...van szép piros hûtõje is meg minden, Hynix D5 chipre épül, 275öt majd mind viszi...
idõzítése ugyanannyi mint a többi 500-asnak:3-4-4-8
Ára:21+fa
Hely: www.ready.hu
Én megnéztem nállam ment 9*278ön stabilan szal tényleg bizonyított....
Stone: ilyenkor meg kell nézni vásárlás elõtt hogy kompatibilis-e vele...ott van fent a gyártó oldalán szóval nem lehet kb mellé lõni...
Nameg milyen modul és milyen alaplap volt?
DDR2:ollie elfelejtette írni de 2.5-2.7 helyett 1.8 volton járnak, ergó kevesebbet eszik kevesebb hõt termel stb...és sokkalta nagyobb órajelekre képesek, míg a sima DDR órajelét már nem lehetne sokkal növelni
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

99 év mulva... 😛
Nekem döglött már meg ramom úgy hogy egy bizonyos MB-nál hibázott úgyhogy nem csak úgy tud meghalni hogy fordítva rakod a slotba. Viszont az élettartam gari sztem is hülyeség, pl. 99év múlva ezek a gépek már olyan szinten se lesznek mint most a C64 ezekhez😊
Egy Playstation 1-hez kiadott kijelzõt moddolnak, és beépítenek a pc házba:
TV modding
Nekem nyílván a sima DDR van.
Melyik az a legkisebb kategóriájú ASUS lap, ami tudja?
Neked most milyen ramod van?
Kingmax 500-as