Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laalee
ezt most vízhûtésnek szántad? 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

KranaZoli
Én tegnap úsztam egy óriásit a balcsiban és úgy néz ki ma du-n is fogok , még a gamma is jobban ment este .
Csak egy probléma történt: Sikerült elvesztenem az úszószemüvegem . Most vehetek egy újat . De mi a jó isten kerül egy szaros úszószemüvegben 3000 pénzbe? Ja, és ez még az olcsóbb kategória.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

M@TriX
pm...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ollie
Küldj privit az áráról, van hozzá OP1?

M@TriX
PIV hûtõ kellene most jobban, dobozban szépen becsomizva, garral 2 hónapos.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ollie
Neked miért nem kell?

M@TriX
Egy ZM80C-HP nem kell valakinek?

ollie
mindkét oldalán van, feltéve hogy a modulnak mindkét oldalán van chip

CybR
Jó8!

CybR
Ilyen izé mindkét oldalán van a ramnak?
Csak azért kérdezem, mert rendeltem ilyen hûtést, de nem tom, hogy két lapka az egyhez kell, vagy kettõhöz?
Sztem a hátuljára nem kell, vagy mégis?

Kircsi...gratulálok

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

ollie
Akkor említsük meg azt is, hogy a DDR2 ugyanazon az órajelen lassabb mint a DDR.

Mennyibe kerül egy ilyen?

CybR
Ok, meggondolom!
Csõ!

Kb ilyen thermaltake szintû cucc van rajta...de melegszik is mint állat...de bírja is a tuningot rendesen

CybR
láttam...😊

Glpetyus
htx már megvan😊

CybR
HTX!
Milyen hûtés van rajta?

CybR
vízhûtés kütyüje!

Narancs
Amúgy ha már a ramoknál vagytok: nem hallottatok olyanról hogy VM?
Ez a márkája...árlistában ugyanannyi mint az ELixir, amirõl még szintén nem hallottam...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

stone
Nem akarok vitába fogni feleslegesen de akár a te ramod is elszállhat holnap vagy egy év múlva, a márkás ramoknál is van hibaszázalék csak jóval alacsonyabb.

a hangsúly a noname-en van....
ezek után nincs mirõl beszélnünk..emberi gyártó ramja nem szál el magától, max hamisított samsung
Glpetyus
Brutal

stone
Az ára nagyon durva 71500FT

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

stone
Abit ST-6-ba szált el egy noname kb.8 hónap alatt.

"Akkor most melyik ramot érdemes megvennem, ha a 2-ért olyan 65 körül szeretnék költeni? "
2x512MB A-Data 500-s modul...van szép piros hûtõje is meg minden, Hynix D5 chipre épül, 275öt majd mind viszi...
idõzítése ugyanannyi mint a többi 500-asnak:3-4-4-8
Ára:21+fa
Hely: www.ready.hu
Én megnéztem nállam ment 9*278ön stabilan szal tényleg bizonyított....
Stone: ilyenkor meg kell nézni vásárlás elõtt hogy kompatibilis-e vele...ott van fent a gyártó oldalán szóval nem lehet kb mellé lõni...
Nameg milyen modul és milyen alaplap volt?
DDR2:ollie elfelejtette írni de 2.5-2.7 helyett 1.8 volton járnak, ergó kevesebbet eszik kevesebb hõt termel stb...és sokkalta nagyobb órajelekre képesek, míg a sima DDR órajelét már nem lehetne sokkal növelni

Glpetyus
Nemtom mi ez de qrva jó 😛

Punker
egy láb kb 30 centi

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hello a radikalmodon olvastam, hogy egy cooler adatai között szerepel az a paraméter hogy köbláb. ez hány köbméter vagy hogy kell ezt érteni?

stone

CybR
Azt megnézném!😄
Mit mondanának már!

De!, csak belegondoltam mekkora poén lenne ha 99 év mulva vinnéd vissza a memóriát!

CybR
Nem!😄

stone
Miért szted nem baromság?

CybR
Ez csak képletes...
De jó!😄

lol...
99 év mulva... 😛

stone
Akkor csak nem jó bele ez a ram?

stone
Anee!
Nekem döglött már meg ramom úgy hogy egy bizonyos MB-nál hibázott úgyhogy nem csak úgy tud meghalni hogy fordítva rakod a slotba. Viszont az élettartam gari sztem is hülyeség, pl. 99év múlva ezek a gépek már olyan szinten se lesznek mint most a C64 ezekhez😊

ollie
jaaa, Infineon

CybR
Sima DDR, nem DDR2!😊
De úgy értem, hogy milyen márkájú?

ollie
ezt nem értem, mi az, hogy sima?

CybR
Hú, ez nagyon baró:
Egy Playstation 1-hez kiadott kijelzõt moddolnak, és beépítenek a pc házba:
TV modding

CybR
Azt gondoltam, hogy sima van, de milyen?

ollie
az új intel chipsetesek (i915 és i925), de ahhoz új proci is kell (új socket), meg új videokari (AGP helyett PCI-E)

Nekem nyílván a sima DDR van.

CybR
Bakker, most vettem újat!!!
Melyik az a legkisebb kategóriájú ASUS lap, ami tudja?
Neked most milyen ramod van?

ollie
A technológia magasabb órajelekre képes. És persze új alaplap kell hozzá, mert a mostaniak nem tidják kezelni.

CybR
A DDR2 memóriák miben különböznek elõdeiktõl?
Mert árukban eléggé...

CybR
Itt van leírás, már látom, hogy cl3-as!
Kingmax 500-as

CybR
És ez nem ég rá a procira?
Pl a kecsap?