Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narancs
ÁÁÁ!!!
Ez nagyon durva volt!
X800XT VS 6800 (sima!!!)
közli a gyerek:
-ugyanannyi a pipe (nem igaz!!!)
-a neten a hûtõ nagyobbnak tûnt (ÁÁÁ persze, mert az ULTRA volt, ami meg elõtte hevert az sima, vagy GT)
-mint látjátok az UT2004 nem szaggat rajt, király kártya!!!
Ez volt a nagy teszt! ut2004 nem szaggat!!!
NEVETSÉGES!
Ráadásul a 6800ról azt sem tudták pontosan melyik verzió, azt hitte csak ULTRA van és csodálkozott miért van csak 1 molex és miért ilyen pici a hûtés...
Eszem-faszom megállt!
Legalább elolvasta volna a doboz oldalán a feliratot! Ráadásul végig FX ezett!!!
Iszonyú!!!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

M0Dair
De legalább számítástechnikával foglalkozik, de sajnos csak ilyen szinten!😊

Te atya úr isten! 😊
Ez a Fix TV már mindig 10-12 éves szinten marad?
Sok GYÖK!

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

M0Dair
Nem jó ahoz a téglalapos... A téglalapok rövidebbek, szal nem érik át! Nekem is ez volt a gondom, azért nem vettem memcsihûtõt, de tulképpen nekem szerencsére nem szükséges tenni.

M0Dair
Nézzétek a fix.tv-t... Tesztelik az X800-ast, meg a 6800Ultrát!

Falconer
Hát ha nagyobb akkor raksz rá duplán aztán kész.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CybR
Igen, már elég régen...
Este használhatom az új regem, és abban benne van a hardver infóm!😊

KranaZoli
Mi a gond ezzel a kártyával? Lemaradtam 😞 Ha hûtõborda kell hozzá, akkor ilyenek vannak a Titan Cooler VGA Copper csomagban. De így a képet nézve a szúnyoghálót körülvevõ drótkerítés az olyan, mintha útban lenne akármilyen hûtõborda felszerelésének...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Látom készültek a nyárra, hogy szúnyoghálót is raktak a ventillátor fölé

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

M@TriX
Az 5900 ilyen memek vannak:

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ollie
Most akkor neked is 9800 pro-d van?

Falconer
Ja, olyasmi. Nekem szerencsér a memek is olyanok.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CybR
412/365-öt visz max, utána hibázik ezzel a GPU hûtéssel!

KranaZoli
Mennyi ideig dolgozik az ATI Tool nálad? Mert én lelõttem, ui. baromi sokáig dolgozott (volna)...

M@TriX
😊)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ollie
Vagy nagyon lassút

Én anno hõvezetõ ragasztót használtam vettem egy kis csomaggal 400Ft-ért...-sima elektronikai boltban-
CybR
Nálam hûsvös a memcsi a VGA-n... Akkor nagyon jót foghattam ki!

ollie
Ja, de fentartással használd.

stone
Az Atitool az végülis arra lenne hogy megmondja meddig lehet húzni a Gpu-t és a mamóriát?

ollie
Nem hinném. Pl a 9800 pro magjának még a 85 fokot is ki kell bírnia (legalábbis az a biztonságos sáv felsõ határa). A karim gpu-ja (kitalálhattad már hogy nekem 9800 pro van) teljes terhelésnél 70 fok felett szokott lenni, fõleg ilyen melegben.

stone
Atitool-al meg lehet ölni a VGA-t? Nekem most 70 fokon jár és még nem hibázott. Nem fog meghalni?

M@TriX
azokat láttam arról beszélsz aminek itt lennt a táblázatát beszútram nem?
De azok ki téglalpok a VGA memek meg kockák.
Akkor 2t kel majd feltenni?

Falconer
VAn Coolermaster sima memhûtõ, öntapadós bármely boltban. Én spec a Bluefishben vettem br.1200Forintért egy csomaggal (8 csipre elég, a VGAkon 4van, de kétoldas, szal elég rá)

M@TriX
van egy régi hûtõm meg vasfûrész is 😊
De a rögzítés mivel legyen?

Én anno a Radeon7200-ra csináltam mem hûtõket
Recept: veszel 1000 forintért egy PII/PIII hûtõt és akkora darabokat vágsz le fûrésszel vele ami neked kell....
anno bevált +15MHz-et dobott az 5.5ns-os ramokon
Sufnituning rulez
stone
Ja, én is kiváncs vagyok.

CybR
Majd írj a fejleményekrõl!😊

M@TriX
430/830-on simán megy, de memhûtõkkel meg akarom nézni mi az ábra...

CybR
Mit akarsz húzni már annyira!😊
Égess bele más bioszt, aztán méhûtsd le, és jöhet a tuning!😄

M@TriX
de mondj már hûtõket, amik jók az 5900-re...

M@TriX
én spec húzni akarom 😉

ollie
A Remote Procedure Call-ra gondolsz? Azt nerm lehet leállítani (a stop szürke marad).

CybR
Nálam tök hideg a VGA memória, pedig nincs rajta borda...
Csak a GPU-n van hûtés, de az fújja a memcsiket is!

Falconer
Ha VGA ra akarod rakni akkor feltétlen kell. Az nem 42 fokra melegszik hanem tovább.

M@TriX
pár tesztet olvasva csak pár fokkal hidegebbek a memóriák. Megéri?
Mondjuk itt van a Coolermaster táblázat:

Mondjuk itt alaplai RAMon mérték, nem VGA memcsin...

M@TriX
5900-ra milyen memcsihûtõk vannak és mennyiért?
Sürgõs lenne...

CybR
"A keze alól!"😄DDDDDD
Hát nem tom, de az Ánrilt nem csípem!

KranaZoli
Nem baj, talán van újszölött is itt 😊
Azé érdekes egy dolog ez, nem... Vajon mi telhet tõle, ha Õt is elkapja a modding és tuning véra? Mik kerülhetnek ki a keze alól 😄

CybR
Láttam!😊

KranaZoli

CybR
Uganez volt nélam is!

Laalee
ha megfelelõen pachelve van a windows nincs is baj. én mondjuk beraktam egy linux routert ugyhogy blaster kizárva

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

ollie
Na de nekem még sose volt blasterem, amióta megjelent. Az elõbb említett eset sem otthon történt meg, hanem egy haveromnál.

Amugy:
Start menü-->
Vezérlõpult-->
Felügyeleti Eszközök-->
Szolgáltatások-->
Távoli eljáráshívás-->
Helyreálítás-on belül tudod kikapcsolni, hogy ne induljon ujra... 😊

Bizony, ez blaster! 😊
Blaster win XP HUN FIX

Narancs
Velem ugyanez volt! összeraktam a gépet, minden fasza, föltoltam az XP-t, install közbe belõttem a netet ugyebár, elsõ dolgom az volt letöltöttem a ZA-t, de persze már késõ volt...azóta van Norton AV is, meg ZA is CD -n...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Laalee
szerintem a blastert egy sw tüzfal sem fogja meg, és elég ha aktiv net kapcsolatod van explodert sem kell futtatnod 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

ollie
Na ezt figyusszátok:
Tegnap felnyomom a friss expít. Persze tûzfal és vírusírtó még nincs, sebaj letöltöm. Fel is nyomulok a zonealarm oldalára, na meg még ellátogatok a mikorsoft weboldalára is (ezen kívûl asszem csak a startlap indult el egyszer). Erre bazz mit látok, elkezd visszaszámolni egy ablak, hogy a winfos leáll. Nem hittem a szememnek, hogy a francba került ilyen hamar a gépre az a rohadt féreg??? Csak percekig voltam a neten. Fél órába tellett mire leírtottam, mert a rohatt vírusírtót is mindig lefagyasztotta (ill vele együtt a windowst), pedig már nem tudta kikapcsolni a gépet, mert elsõ dolgom volt felnyomni a javítást hozzá. Szóval a végén csak csökkentett módban tudtam használni az oprendszert, és ott persze a vírusírtó nem akart elindulni, de szerencsére regeditel el tudtam távolítani a köcsög worm auto indulását, és utána már nem volt gond. A fejemet vertem a falba! Soha többet fel sem nézek a netre, amíg nincs élõ tûzfal és vírusírtó.

KranaZoli

Részben igen. Du-ra nekem teljesen felforr az agyvizem, mert szart sem ér az irodában az ablak légkondi . Egyébként imádok úszni, kb. 2 éve tanultam meg 30 éves fejjel . Annyira jó, amikor beúszol a hajózási vonalba és szólnak a vitorlásról, hogy azért jó lenne visszaforulni.