Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 64 bites AMD -k 2 Ghz körül lazán felveszika versenyt a 3 Ghz vagy afeletti P4 ekkel még a 32bites alkalmazásokban is!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
V9ykn8_TZL0
amd64 vs. intel64 vki tud helyet ahol már van vmi összehasonlítás?
A másik oldaláról ne is próbálkozz mert ha letörik a kis mûanyag fül akkor baszhatod a lapot.
V9ykn8_TZL0
A fórumában az egyik tag eladásra kínál egy IBM AT túlhajtó eszközt, amivel a gyári 6MHz-rõl 8Mhz-re lehetne túlhajtani szegény múzeális értékû gépet.
Ugyan az eszköz tényleg bizonyos értelemben a túlhajtás gyökereit jelképezi, de 500$ azért mégis kicsit soknak hangzik érte...

V9ykn8_TZL0
Elég ideges vagyog most a winem miatt, de ez..........

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Bocs, csak megin fölhúzott ez a fasz!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Bazz, olyat álmodtam, hogy a Mennyország egy bevásárló központ, és az összes számtech cucc kifutott már, szal el lehet vinni õket ingyen...
Nagyon állat volt, én valamilyen hub-ot, meg két vincsit kaptam föl!
Tök fura, hogy mindenre emléxem...
Ja, és volt egy Pontius nevû emberke benne!😄DDDD
Õ bevásárló kocsival vitte a 19 colos monitorokat!
Meg ollie is ott volt, de már nem emléxem mit csinált.
Asszem még a fogorvosomat is láttam, szal nagyon kesze-kusza volt, de azt a sok hardveres cumót, nem is értem, hogy miért csak a vinyókat, meg egy ratyi hubot kaptam föl!😊
Gondoltam ezt leírom ide, mivel kicsit hárdver éma!😄
Elmondaná nekem valaki, hogy BIOS-ban azok a RATIO-k hogy vannak és mire jók?
Per pillanat nekem 6/6-on van így 333proci 333 ram (NF7-ben) Turbo beállításokkal.
Mit érek el vele, ha azt állítgatom?
Nem mintha csúnya lenne, csak kíváncsi vok!😊
Nem sok egy picit?

😄DDDDD