Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
attól függ honnan nézed

Narancs
Nekem van mûanyag keret, amibe csak be kell pattintani, ha ilyen nincs akkor fölcsavarozod egy szerûen...
A legjobb ha csak 1 ventid van, ha az kifelé fúj, kifújja a házból a provi melegét...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Hát hátulra a kijelölt helyre.
Olcsóbb ház, ilyen lyukacsos kör.Majd ki akarom vágni, mert csak akadályoz.

Egyébként ezek a hûtõk szívják, vagy fujják a levegõt a házban?

Narancs
Házra hová?

8 cm-es ventit mivel kell felfogatni a házra?
Van valami speciális csavar?

barret
Konkrétat nem tudok mondani,de a boot folyamat igen érzékeny a vinyó sebességére.

Bérbe vehet? reklámfelület...

stone
Ok, véleményed szerint amit írtam a #5897-ben aszerint érdemes megcsinálni? Lesz érzékelhetõ gyorsulás?

barret
Ne add fel! Ha átmásoltad és nem indul el,ráfrissítesz!!!!Megkapod az eredeti vindowst.

stone
Gondolom neked fat32-esen volt a win amikor csináltad, na mindegy egy próbát megér ha meg nem megy akkor reinstall.

Van egy progi, Ontrack Disk Manager a neve, azzal szoktam windows alatt átmásolni egyik vincsiröl a másikra. Megcsinál mindenféle particiót, formáz, stb. illetve van egy DOS-os floppycsináló progija ami ugyanugy DOS-ban töröl, formáz teleírja "00"-kal a vincsit. Ezt tudom javasolni ha minden más nem sikerül illetve tul bonyolult.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

M0Dair
Bocsi a méretért...😛
Még ez ide jön:
A ház elején az "ajtót" érdekes X alak díszíti. E mögött 5 db 5,25"-os és 2db 3,5"-os hely bújik meg. Az oldallap plekszi részében egy 80mm-es ventillátor felfogatására van lehetõség melyet egy érdekes rács takar. Ezt a ventillátort különleges módon fogathatjuk föl, mert a tervezõk egy külön "foglalatot" építettek be.

M0Dair
Meridian Tech. XClio premodded ház...
dátum: 2004-07-25 - forrás: systemcooling

Ismét egy premodded (elõre moddolt) ház került bemutatásra a systemcooling oldalán. Az XClio nevéhez hûen sok X formájú díszítést visel magán. A ház minõség elég jó. A szellõzõnyílások korrekt módon lettek elhelyezve. Az elõre beszerelhetõ 80mm-es ventillátornak még beépített porszûrõ is jutott.

Meridian Tech. XClio premodded ház...
dátum: 2004-07-25 - forrás: systemcooling

Ismét egy premodded (elõre moddolt) ház került bemutatásra a systemcooling oldalán. Az XClio nevéhez hûen sok X formájú díszítést visel magán. A ház minõség elég jó. A szellõzõnyílások korrekt módon lettek elhelyezve. Az elõre beszerelhetõ 80mm-es ventillátornak még beépített porszûrõ is jutott.

Narancs
sztem jó így, nem?

M0Dair
Sztetek az és milyen színû legyen a bannerban?

barret
Ez igaz...akkor marad a win alól másolás. Amit nem tudsz átmásolni azt lemented egy másik géppel,aztán átmásolod a helyére.

M0Dair
Még béta, de javtom a hibákat!

M0Dair
New banner!

stone
És dos alatt hogy fogom látni az ntfs partíciót? Mert sztem sehogy😊

barret
Sima ügy,Dosból másold át az egész vinyó tartalmát! Ha nem indulna el,ráfrissítesz!:Gyõzelem.Már nem egyszer csináltam 😊(Windows alatt több file-t nem enged másolni).

hejhó
Nemtudjátok, hogy idehaza meik nagyker forgalmaz 6800 Ultrákat?
Bocs, hogy ide irtam, de másik tobikban nem válaszol senki... 😞

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

M0Dair
Télleg van már béta, de nem kell license!

M0Dair
ték... jaja

Narancs
Úgy hallottam hogy le lehet tölteni vmi béta windowst 1 éves licenszel...de mivel ezt fix.tv -n mondták kételkedem benne kicsit...

ollie
Mondjuk szerintem még nem is lehet legálisan 64 bites windows-t kapni itthon.

stone
Van két Maxtor vinyóm, minkettõ 80GB-os.

Az egyiken, amelyiken az oprendszer van az 28MB/s adatátvitelt tud, a másik meg 45MB/s-et.

Érdemes átrakni az XP-t a gyorsabbra, vagy nem lenne túl nagy sebességbeli változás?
Illetve át lehet úgy rakni hogy ne telepítsem újra?

Narancs
Az úgy teljesen oké!
Elsõ még nekem sincs, illetve oda drótoztam már, csak az ajtóba kéne egy ventilátor méretû lyukat vágnom, amire még nem szántam el magam...

lwb
OK. Kösz. Nekem se ment még soha 62 foknál feljebb, de még nem is nagyon próbáltam húzni. A ház oldalát levettem, fenti ventillátor van, elején nincs, sajnos hely sincs neki. Valahogy oldalról azért megoldom.

Narancs
70 fok körül asszem már hibázik, de nekem még a legnagyobb melegben 100% terhelésnél sem volt több 62-63 foknál...
A ház oldallap levétel használ!
A lényeg hogy jól szellõzzön a házad, én 2 ventit használnék, 1et a ház tetején (kifelé fújja a meleget), és egyet a ház elején, ami befújja a friss levegõt...

Narancs
De mûködnek, csak semmivel sem gyorsabban, mivel akkor úgy viselkedik a proci mintha 32 bites lenne...érted?
Szóval nem elég a 64 bites proci, 64bites programok is kellenek hozzá, amikbõl valljukbe egyenlõre nincs túl sok...(ahogy én tudom, de mint említettem nem vagyok a téma nagy szakértõje...)

lwb
Lenne egy-két kérdésem. EPOX 8RDA+ alaplapom van 2.2-es AMD Athlon XP-vel.
1. Mennyi az optimális proci-hõmérséklet, ami még elvileg nem okozhat instabilitást?
2. Milyen nagyteljesítményû és nagyon jó/megbízható proci-ventillátort ismertek, ami esetleg jobb lehet a standardnél?
3. Meg úgy általában, milyen léghûtési megoldásokat tudnátok mondani? (pl. ház oldalának levételétõl a szimpla házi ventillátor ráirányításáig v bonyolultabb dolgok)

Kösz, elõre is.

Narancs #5881: 64 biten nem ûködnek a 32 bites dolgok, vagy mért kérded??

LoL !
Eddig ezt magyarázta Jakusza...

3 választáod van:

1. 100Mhz (elvileg most ezen megy)
2. 133Mhz
3. 166Mhz

133 Mhz-et megpróbálhatod talán menni fog, ha menni fog akkor nem kell félned, hogy ettöl fog tönkremenni
166Mhz-en ahogy Jakusza is irta már kevés az esély...

[Jakuza]
Elmeletileg +33 MHztol a P4 Celeronok nem szallhatnak el.
De a mukodes kozbeni stabilitas mar nem feltetlenul garantalt ekkora emelesnel.
Barmi elofordulhat.
Lehet kifogni olyan szeriat ami 2260 MHzen minden hiba nelkul megy, viszont elofordulhat olyan is ami mar 1850MHz-nel programhibakat okoz. Igaz ettol meg nem megy tonkre a proci, csak eleg visszavenni az orajelet a hibamentes mukodeshez.
De amint lattam a masik topicban, te meg azt sem tudod mi modon lehet bejutni a BIOS-ba, szvsz ne kiserletezgess, hanem kerd meg az egyik ismerosodet, hogy mutassa meg neked es magyarazzon kozben el mindent.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Adam5
és meddig érdemes felvinni hogy ne száljon el?

[Jakuza]
Dehogynem csak a te lapodban, nem lehet 1MHz-enkent emelni az CPU orajelet, hanem csak 33-ankent.
Es ugye bizony ez nem kedvez az overclocknak.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Adam5
Nem igazán értem de akkor aza lényeg hogy nem lehet 2200-ig felvinni a procit?

[Jakuza]
Hat az nem egy tuningbajnok lap.
Egy ugyanilyen lapban az 1.7es Cel4 a baratomnal fagy.
Komolyabb lapokban azomban 2100-2260 MHz kozott meg, altalaban elmegy sima leghutessel minden abrakadabra nelkul.
Az a gaz hogy abban a lapban ami neked van csak 100/133/166 MHz-et lehet allitani.
Persze attol meg siman megprobalhatod 133MHzen, de az mar kb 98% hogy 166on nem fog menni.

Adam5
ECS P4S5A/DX Socket478 SIS645 SD+333DDR

Mien alaplapod van?

Adam5
Azt szeretném kérdezni hogy celeron 1700-as procit meddig lehet/érdemes felhúzni amennyit ki bír úgy hogy nem szál el?

Narancs
Jövõre nézve mindenképp 64 bit, csak kérdés hogy mennyire jövõ?
Nem vagyok a téma szakértõje, azt kéne megérdeklõdnöd hogy kb mikorra lesz 64 bites Win (asszem már van vmi) illetve mikorra lesznek mind azok a fontos progik 64 bitesek amik kellenk neked.

M0Dair
Nálam megy, meg másoknál is...
Az ön készülékében van a hiba!😊

Na most akkor döntsük el amd64 vagy P4!!! A jövõre nézve nem inkább 64bit!?

ollie
nem hallok semmit

M0Dair
báj!

M0Dair
Htx!
Polifónikus csengõhangok mérete pont jó ide...
Olyan 200Kb-ig akármit be lehet tenni!

Narancs
ez király!

M0Dair
Hát ez lol!😄
Kísérletezgettem kissé a html kódokkal, és, ha egy kis hangot varázsoltam a user infómba a fórumon belül!
Csak megnyitom az infóimat, és már szól is a MyBand dallama, mivel, ha nagyobbat töltök, akkor sokat kell várni!😞
Lehet hallgatni!😄

Narancs
Ja nem az nem lehet!

Narancs
Az nem notebook cucc?
Dothan magos izé télleg nem rossz, és 64 bites?