Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legjobb ha csak 1 ventid van, ha az kifelé fúj, kifújja a házból a provi melegét...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Olcsóbb ház, ilyen lyukacsos kör.Majd ki akarom vágni, mert csak akadályoz.
Egyébként ezek a hûtõk szívják, vagy fujják a levegõt a házban?
Van valami speciális csavar?
Bérbe vehet? reklámfelület...

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Még ez ide jön:
A ház elején az "ajtót" érdekes X alak díszíti. E mögött 5 db 5,25"-os és 2db 3,5"-os hely bújik meg. Az oldallap plekszi részében egy 80mm-es ventillátor felfogatására van lehetõség melyet egy érdekes rács takar. Ezt a ventillátort különleges módon fogathatjuk föl, mert a tervezõk egy külön "foglalatot" építettek be.
dátum: 2004-07-25 - forrás: systemcooling
Ismét egy premodded (elõre moddolt) ház került bemutatásra a systemcooling oldalán. Az XClio nevéhez hûen sok X formájú díszítést visel magán. A ház minõség elég jó. A szellõzõnyílások korrekt módon lettek elhelyezve. Az elõre beszerelhetõ 80mm-es ventillátornak még beépített porszûrõ is jutott.

Meridian Tech. XClio premodded ház...
dátum: 2004-07-25 - forrás: systemcooling
Ismét egy premodded (elõre moddolt) ház került bemutatásra a systemcooling oldalán. Az XClio nevéhez hûen sok X formájú díszítést visel magán. A ház minõség elég jó. A szellõzõnyílások korrekt módon lettek elhelyezve. Az elõre beszerelhetõ 80mm-es ventillátornak még beépített porszûrõ is jutott.
Nemtudjátok, hogy idehaza meik nagyker forgalmaz 6800 Ultrákat?
Bocs, hogy ide irtam, de másik tobikban nem válaszol senki... 😞
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Az egyiken, amelyiken az oprendszer van az 28MB/s adatátvitelt tud, a másik meg 45MB/s-et.
Érdemes átrakni az XP-t a gyorsabbra, vagy nem lenne túl nagy sebességbeli változás?
Illetve át lehet úgy rakni hogy ne telepítsem újra?
Elsõ még nekem sincs, illetve oda drótoztam már, csak az ajtóba kéne egy ventilátor méretû lyukat vágnom, amire még nem szántam el magam...
A ház oldallap levétel használ!
A lényeg hogy jól szellõzzön a házad, én 2 ventit használnék, 1et a ház tetején (kifelé fújja a meleget), és egyet a ház elején, ami befújja a friss levegõt...
Szóval nem elég a 64 bites proci, 64bites programok is kellenek hozzá, amikbõl valljukbe egyenlõre nincs túl sok...(ahogy én tudom, de mint említettem nem vagyok a téma nagy szakértõje...)
1. Mennyi az optimális proci-hõmérséklet, ami még elvileg nem okozhat instabilitást?
2. Milyen nagyteljesítményû és nagyon jó/megbízható proci-ventillátort ismertek, ami esetleg jobb lehet a standardnél?
3. Meg úgy általában, milyen léghûtési megoldásokat tudnátok mondani? (pl. ház oldalának levételétõl a szimpla házi ventillátor ráirányításáig v bonyolultabb dolgok)
Kösz, elõre is.
Eddig ezt magyarázta Jakusza...
3 választáod van:
1. 100Mhz (elvileg most ezen megy)
2. 133Mhz
3. 166Mhz
133 Mhz-et megpróbálhatod talán menni fog, ha menni fog akkor nem kell félned, hogy ettöl fog tönkremenni
166Mhz-en ahogy Jakusza is irta már kevés az esély...
De a mukodes kozbeni stabilitas mar nem feltetlenul garantalt ekkora emelesnel.
Barmi elofordulhat.
Lehet kifogni olyan szeriat ami 2260 MHzen minden hiba nelkul megy, viszont elofordulhat olyan is ami mar 1850MHz-nel programhibakat okoz. Igaz ettol meg nem megy tonkre a proci, csak eleg visszavenni az orajelet a hibamentes mukodeshez.
De amint lattam a masik topicban, te meg azt sem tudod mi modon lehet bejutni a BIOS-ba, szvsz ne kiserletezgess, hanem kerd meg az egyik ismerosodet, hogy mutassa meg neked es magyarazzon kozben el mindent.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Es ugye bizony ez nem kedvez az overclocknak.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Egy ugyanilyen lapban az 1.7es Cel4 a baratomnal fagy.
Komolyabb lapokban azomban 2100-2260 MHz kozott meg, altalaban elmegy sima leghutessel minden abrakadabra nelkul.
Az a gaz hogy abban a lapban ami neked van csak 100/133/166 MHz-et lehet allitani.
Persze attol meg siman megprobalhatod 133MHzen, de az mar kb 98% hogy 166on nem fog menni.
Nem vagyok a téma szakértõje, azt kéne megérdeklõdnöd hogy kb mikorra lesz 64 bites Win (asszem már van vmi) illetve mikorra lesznek mind azok a fontos progik 64 bitesek amik kellenk neked.
Kísérletezgettem kissé a html kódokkal, és, ha egy kis hangot varázsoltam a user infómba a fórumon belül!
Csak megnyitom az infóimat, és már szól is a MyBand dallama, mivel, ha nagyobbat töltök, akkor sokat kell várni!😞
Lehet hallgatni!😄