Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
LOL😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

gaywaccs? 😄

vagy, biztos a memóriával van a baj 😄DD
mindig az bassza el a gépet ^^^^^^^^^^^^

CoolStuff
Sci-Fi irányító panel az Aerocool-tól...
dátum: 2004-09-23 - forrás: Aerocool

Az Aerocool GateWach névre hallagtó kontrollpanelje nem tartozik a mindennapi kinézetû tarmékek közé. A 2 db 5,25"-os helyre beépíthetõ irányító panelt, igen csak méretes LCD kijelzõvel látták el.

Errõl a kijelzõrõl leolvasható 4db ventillátor aktuális fordulatszáma, 4db kihelyezett hõszenzor által küldött értékek, és még sok érdekes adat. A nagy kijelzõre az adatok mellé még egy hangérzékeny equalizer is kifért. Az LCD körül szimmetrikusan helyezték el az irányításhoz szükséges gombokat. Ezekkel szabályozhatjuk a ventillátorokat és a "Master "hangerõt is. A LCD háttérvilágítása három szín (kék, piros és rózsaszín) közül választható ki. A GateWatch-ok fekete és ezüst színben kerülnek majd a Falsh üzletek polcaira Október elején.

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

esetleg alaplap probléma...

CoolStuff
Akkor gõzöm sincs sry!
Ha friss win, akkor nem tom mi lehet!
Próbáld másik vinyóval!

Tökmindegy, mert ha új rendszert rakok fel, akkor is balfaszoskodik...

CoolStuff
Nem a táp nem bírja, hanem a winfos...
Bár elvileg 4 partíciót, még elkéne vigyen, ha nincs szétzuhanva!😊

Próbálkozom akkor még... Köszi a segítségeteket, hétvégén tesztelek akkor. Köszi...
Mentem számgép garfika órára...

Szerintem is tökmindegy a partíciók száma, de kipróbálom egyszer úgy is. Táp 400as, de csak egy vincsi, és egy dvd olvasó van benne, valamint egy 9800pro, meg 2 memóriamodul, táp 100% elég, igaz, hogy a táp nem márkás, de bírnia kell ezt a picike terhelést.

CoolStuff
😄DD

CoolStuff
mondasz valamit!
a sokfelé osztás nem csak win98-nál volt lassító tényezõ?
Mármint Xp-t is belassítja, de nem annyira!

lolmár, mindig elõttem postolod amit mondani akarok ^^

csinálsz egy games, egy movies, meg egy others könyvtárat. és ugyanazt kapod ^^ (és talán még menni is fog...)

Zetorg
szerintem tök mindegy, hogy hány fele van osztva a hdd, akár lehet 500 fele is osztva attól még mûködik.
szvsz hdd vagy sata driver baja lehet.

CoolStuff
Mások idióták!
4 részre faszság különíteni!
Rakd külön mappába a dolgokat, vagy virtuális meghajtóra!😛
Sztem nem bírja a géped ezt a megterhelést!😊)

Szeretem elkülöníteni a cuccaimat. Másoknál sohasincs ilyen probléma a partíciókkal, mibõl gondolod hogy ez a baja? Egyébként akarok venni mégegy ilyent, és berakni RAID0-ba.

nem a winyónak van hibája, hanem annak hogy túl sok részre van osztva

CoolStuff
vááááááááááááá!
Nem a vinyó a rossz, hanem a sok partíció!
Egyesítsd õket!

Szóval szerintetek a vinyó a rossz. Egyszer már cserélve volt a vinyóm, vagyis ezt kaptam egy másik ugyanilyen helyett. Annak az volt csupán a baja, hogy legelsõ formázásnál a 23-dik százaléknál egyszerûen megállt. Öt-tíz percig tökölt ott, aztán kinyomtuk, hogy fizikai hibája van😊

CoolStuff
A cigány bámulja a juhászt amint az nagyot kanyarint bicskájával a ropogós
szalonnából. Kis idõ múlva a juhász megkérdi:
- Na cigány, kérsz egy harapást?
- Igen!
- No eriggy Bodri!

😄DDD

CoolStuff
Ez a legjobb!😄DDDDDD

Egy amerikai, egy brit és egy iraki katona söröznek egy bárban. A jenki iszik egy
sört, majd feldobja a korsót, elõrántja fegyverét és a levegõben szétlövi:
- Nálunk az Államokban olcsó az üveg, nem iszunk kétszer ugyanabból a korsóból.
A brit szintén kiissza a sörét, majd feldobja a korsót és szétlövi:
- Nálunk Angliában sok a homok, olcsó az üveg. Nem muszáj kétszer innunk
ugyanabból a korsóból.
Az iraki szintén kiissza a sörét, feldobja a korsót, elõrántja fegyverét, majd
lelövi az amcsit, meg az angolt:
- Nálunk Bagdadban olyan sok az amcsi, meg az angol, hogy nem muszáj kétszer
ugyanazokkal innunk.

CoolStuff
- Mi az Mszp jelképe?
- Szegfû.
- És miért?
- A szeghez KALAPÁCS kell, a fûhöz pedig SARLÓ...

LOL 😄DDD

max warezról, és norton utilities be van benne
DE MI NEM TÁMOGATJUK A WAREZT!

CoolStuff
Megvenni tudod, vagy rákeresel gógülben, letöltöd a demót, és az andr.net-rõl húzol egy krekket hozzá!

CoolStuff
Kis offtopik, bár itt már minden az!😄

Két cigány megy a faluban, találkoznak a pappal, akinek be van gipszelve a keze.
- Mi történt magával, atyám?
- Elcsúsztam a fürdokádban.
Mennek tovább a cigányok, egyszer csak az egyik megkérdezi a másikat.
- Te Gazsi, mi az a fürdokád?
- Nem tudom, én nem járok templomba.

Ez nagyon LOL!😄D

Errõl a programról nem hallottam még, honnan lehet letölteni, és kb mekkora?

szerény véleményem szerint az a baja, h 4 particióra van osztva...
esetleg norton disk doctorral megnézethetnéd

CoolStuff
Nekem 160 van egyben, de sztem 400gigát sem érdemes particionálni, max 2é!

CoolStuff
Vendi van a fix.tv-n!

egy 20 gigáson a rendszer, + progik, egy 30as játékoknak, 1 a filmeknek, és a maradék kb 31-32 gb az átmeneti cuccoknak.
tavasszal vettem a vinyót valamikor max fél éves akkor kb

CoolStuff
Te tudod!
Én tuti vizet raknék arra is, mármint nem közvetlen!😄

mennyi idõs a winyó?

Zetorg
nem akarok.
meg ez nem is a gyári venti, szal azt még vissza tudom rakni.

sztem az a 4 rész picit sok, minek neked annyi? 😄

Tudom, de nem tudom orvosolni...

tudod mi a problémád? M$.

CoolStuff
Az gáz!
Rakj arra is blokkot!

Sziasztok! Nem találtam megfelelõ topicot, ezért ide írok. Konfigom: gigabyte 7n400pro2 rev 2.0, barton 2500+, thermaltake volcano 11, radeon 9800pro, 2x512 Hynix, Sata 120GB Seagate Barracuda 7200.7, pioneer 120s,integrált 5.1 hangkártya😊 Nos az a problémám, hogy a a vinyóm 4 részre van osztva, és a D partíciónál folyamatosan vezérlési hiba lép fel, és emiatt kilép mindig a játékokból. Formáztam már, rendszervisszaállítást, és a lomtárat is kikapcsoltam, Biost frissítettem már, nforce2 drivert is cserélgettem, felrakosgattam mindig új XP-t is, de semmi sem oldotta meg a problémát. Vincsi lehet gányos, vagy esetleg a satavezérlõ, vagy valami más?? Eseménynaplóban a DISK-re panaszkodik mindig. Van, hogy 1 perc alatt 2-3szor is hibázik. Segítsetek please...

Zetorg
meghalt az NB-n a venti :o
csak akkor indul, ha meglököm 😞

CoolStuff
Jah, sajna!😞

suli 😄 (már akinek =P)

CoolStuff
Pangás!😞

CoolStuff
Sztem jó, bár kicsi az a ház!

Punkerwork
ocsmány

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

CoolStuff

Szép az a radi beépítés a tetején!

CoolStuff
Ez kurva jó, de tarbis kéne!😄

huh 😊) az messze van ^^