Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
Köszi, ezt bóknak veszem!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
mind1

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Nálam 60 foknál garantált a kékhalál. Ha 58-nál még nem lépett volna ki az alkalmazásból súlyos hiba miatt. "szarabb is" a te procidhoz és hozzáállásodhoz viszonítva nemcsodálkozok a véleményeden.

CoolStuff
köszi!
Egyébként õ lenne az:

Na ez lehet jól hangzik, hogy drágább, de nem egy szakadék válassza el az NW-tõl, azaz kb 2ezer forint. Hõfokot meg nyugodtan el is felejthetitek két különbözõ proci összehasonlításánál. Prescott 70 alapban és akkor mivan?? 😛 Legalább nem kell fûteni, csak minden 2. nap 😊
NW alapban 36-40 fok, és akkor mivan?? Nem összehasonlítható. Nyílván nem futtat be egy világcég egy olyan terméket, ami halálra van ítélve. Legfeljebb nem tud az ember gizdúlni, hogy neki a procija fele annyi a hõmérsékletet termel... és akkor mivan?? Komolyan mondom már... agyameldobom. Inkább nézzétek meg, hogy gyakorlatban mit teljesít a különbözõ termék! Nem pánikolni kell, mint az öregasszonyok szoktak.

Punkerwork
galériámban van kép

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

CoolStuff
Tudnátok mondani olyan linket, vagy képet, ahol Zizon Ex ház van moddolva?
8500-at megér egy ilyen ház táp nélkül?

DE EZ NEM LÉNYEG !! 😄DDD

mondjuk azt nem mondtam h cerka 400 at emeltem ^^

😄DDD

CoolStuff
idióta😄DD

játszunk kinek füstöl elõbb a prociját (persze hütõ nélkül^^)
én kezdem... 25% ot nyomattam procimra ^^ (és simán él 😊)
ezt csinálja vki utánam =P

CoolStuff
60-at simán bír, de prescotot senkinek nem ajánlok, mert 1, hogy drágább, mint az nw, kettõ, szarabb is... 3 kurvára melegszik!

Zetorg
nem annyira.
de hagyjuk ezt!

Nem mérvadó a hõfok. NW 60 foknál már meghal.

Zetorg
nekem volt prescott, nem kell megmagyarázni. 😉
memkezelése tényleg jobb, mint a NW-é, de semmi több szvsz.
melegedésrõl meg annyit, hogy egy átlag hûtõvel nekem 70 fokos volt idle-ben!

Ha meg netán húzni akarná az illetõ, hát csak annyit, hogy az NW-re is kell hûtés alaposan a sikeres tuninghoz.

Hogy lenne már olcsóbb? Mondom megfizethetõ, persze drágább, mint az NW, de jobb is annyival, játékra. Melegedés meg nem olyan nagy gáz (mint azt egyesek állítják), tuning nélkül egy egyszerûbb hûtõ elég.

Zetorg
olcsóbb mint a NW?

Talán mert játékra ez a legjobb p4-es megfizethetõ processzor.

Zetorg
de miért prescott?

nemcsakfeel
"stratégiai - pl. Sims 2"

*hihi ** *

Punkerwork
VGA a gyenge pont, amúgy azon a gépen simán elfut bármi

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Szervusztok! Érdekelne a véleményetek, hogy egy
- ASUS P4C800 E-DELUXE alaplap,
- Pentium IV 3.0 GHz 1MB 800MHz -es processzor és
- 1 GB DDR400 RAM
konfig (a videókártya késõbb lesz lecserélve, jelenleg GF 4 Ti4200 4xAGP 64M😎 megfelelõ-e a legújabb (elsõsorban stratégiai - pl. Sims 2, Rome: Total War) játékok futtatásához.

Sziasztok! Vannak új híreim a problémámat tekintve:
Csináltam a 4 partícióból 1-et partition magic-kel. Nos most van egy elsõdleges C partícióm, és egy dvd olvasóm, ami a "g" nevet viseli, illetve egy író, ami "h". Mivel nincs most d,e,f kiosztva ezért nem értem, hogy miért írja megint ugyanazt a hibát ki az eseménynaplóban: "vezérlési hiba a következõn: \Device\Harddisk0\D" ha épp játék közben vagyok, akkor smián resetel a szemétláda. Nincs is D partícióm, mi a baja vele?

KranaZoli
Hi!

Rég nem jártam erre, azonban most a segítségeteket szeretném kérni. Nem HW-es tuningról van szó, még csak nem is SW-es, de érintõlegesen mégiscsak az.

Az XP-hez úgy nézem 2 fontos új cuccos jelent meg mostanában. Ezekrõl szeretnék infót kérni, hogy valaki használja-e már õket, érdemes-e felpakolni õket?

* WinXP SP2 magyar verzió
* DirectX 9.0c

Az utóbbi azért érdekelne, mert mint gondolom itt sokan azért tuningolnak, mert gamer-ek. A DX-nek meg elég sok köze van a gammákhoz.

Az elsõ meg úgy általánosságban, pl. telepítés után crack-elt XP-re (SP1-es) feltéve nem fogja-e újra feldobni, hogy még 30 napom maradt regisztrálni a Windows XP példányomat?

Köszi: KranaZoli

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

CoolStuff
jó 8

azonkívül persze 😊)

CoolStuff
A legjobbak!😊

ha igen mondhatnál róla egy kis véleményt ^^

termáltékhez volt már szerencséd?

Punker
Zizon-t nem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CoolStuff
Jah, meg ragasztott!😛
Te mit ajánlasz?

Punker
ilyet szereltem múlthéten, nem jó, a plexi elhelyezése nagyon béna

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CoolStuff

en dáwn

CoolStuff
ápp

CoolStuff
jaja, így van nekem is...
De már van eg szabályzóm!😊

és a helyére egy sima dvd olvasót be

van 4 hely...
1.dvd iro
2. rack
3. rack
4. szabalyzo
pont elég 😄

CoolStuff
DvD író, mobil rackek, venti szabályzó...

egy ilyenre is szert kell még tennem 😊)

ja tudom... ilyet😄DDD

miért mi mást raksz oda 1 dvd írón, meg egy olvasón kívül? 😄

CoolStuff
De elfoglal egy cd-rom helyet!😊

kecseg termálték kettészedte a képet ^^

ekem ez jobban teccik 😄