Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Egyébként õ lenne az:

NW alapban 36-40 fok, és akkor mivan?? Nem összehasonlítható. Nyílván nem futtat be egy világcég egy olyan terméket, ami halálra van ítélve. Legfeljebb nem tud az ember gizdúlni, hogy neki a procija fele annyi a hõmérsékletet termel... és akkor mivan?? Komolyan mondom már... agyameldobom. Inkább nézzétek meg, hogy gyakorlatban mit teljesít a különbözõ termék! Nem pánikolni kell, mint az öregasszonyok szoktak.
8500-at megér egy ilyen ház táp nélkül?
én kezdem... 25% ot nyomattam procimra ^^ (és simán él 😊)
ezt csinálja vki utánam =P
memkezelése tényleg jobb, mint a NW-é, de semmi több szvsz.
melegedésrõl meg annyit, hogy egy átlag hûtõvel nekem 70 fokos volt idle-ben!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
- ASUS P4C800 E-DELUXE alaplap,
- Pentium IV 3.0 GHz 1MB 800MHz -es processzor és
- 1 GB DDR400 RAM
konfig (a videókártya késõbb lesz lecserélve, jelenleg GF 4 Ti4200 4xAGP 64M😎 megfelelõ-e a legújabb (elsõsorban stratégiai - pl. Sims 2, Rome: Total War) játékok futtatásához.
Csináltam a 4 partícióból 1-et partition magic-kel. Nos most van egy elsõdleges C partícióm, és egy dvd olvasóm, ami a "g" nevet viseli, illetve egy író, ami "h". Mivel nincs most d,e,f kiosztva ezért nem értem, hogy miért írja megint ugyanazt a hibát ki az eseménynaplóban: "vezérlési hiba a következõn: \Device\Harddisk0\D" ha épp játék közben vagyok, akkor smián resetel a szemétláda. Nincs is D partícióm, mi a baja vele?
Rég nem jártam erre, azonban most a segítségeteket szeretném kérni. Nem HW-es tuningról van szó, még csak nem is SW-es, de érintõlegesen mégiscsak az.
Az XP-hez úgy nézem 2 fontos új cuccos jelent meg mostanában. Ezekrõl szeretnék infót kérni, hogy valaki használja-e már õket, érdemes-e felpakolni õket?
* WinXP SP2 magyar verzió
* DirectX 9.0c
Az utóbbi azért érdekelne, mert mint gondolom itt sokan azért tuningolnak, mert gamer-ek. A DX-nek meg elég sok köze van a gammákhoz.
Az elsõ meg úgy általánosságban, pl. telepítés után crack-elt XP-re (SP1-es) feltéve nem fogja-e újra feldobni, hogy még 30 napom maradt regisztrálni a Windows XP példányomat?
Köszi: KranaZoli
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Te mit ajánlasz?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De már van eg szabályzóm!😊
1.dvd iro
2. rack
3. rack
4. szabalyzo
pont elég 😄