Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
Mi lesz az oldal rendes címe?

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Marha faja, de a random kép helyén mi lesz?

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

updated, megvan a menü font

paintshop/dreamweaver

Narancs
Télleg állat!
Amúgy mivel/hogyan csináltad?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

áááá zsirkirály lett a lap ^^
már csak egy font kéne a menüpontoknak, meg 2 normális logo(egy 488*96, és egy 90*70 es), meg még apróbb finomítások, aztán jöhet a feltöltés
tesztlap
amúgy télleg extra pop-upja b*szta el a random kódot 😊

Narancs
áz...

barret

Bérbe vehet? reklámfelület...

CoolStuff
Yó reggelt!😊

CoolStuff
Oké dizájner úr!😄

jóvanna, majd leszedem, egyenlõre most nem azzal foglalkozom =P
(különben meg nekem teccik, és amig csinálom a lapot, addig örülök hogy látom =P)

CoolStuff
Faja!😊
De azt a kiba TT jelet szedd má le plz!😄
Oda e-mail jel kõ!😛

jelenleg:

CoolStuff
Most mi van?:S

"A leadott megrendeléseket hétköznapokon teljesítjük, és a megrendelt termékeket munkatársunk ingyenesen szállítja ki a megrendelésben megadott budapesti címre (kivéve Budapest-Belváros 8 és 18 óra között)."

Szal akkor mikor hozza, hajnalban, vagy késõ este?😄

CoolStuff
Ha nem tod, hogy hol, mivel és hogyan, az azt jelent, hogy nem tudsz mindent!😄

Narancs
Bios -ból...

LazLoW
Hali!
Segitseg kene.
Hol lehet felhuzni a procimat? Mert mar mindent tudok a p.felhuzasrol, csak azt nem , h hol/mivel/hogyan kell.

Elore is thx

MrStokes
MEGA LOL!!!!! <#buck>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Narancs
Fix.tv -n VGA moddingot mutatnak...😊

ma sem fejlõdött még, mert egész nap guild warsoztam =P
ki kell használni, mert az útóbbi 2-3 hónapban nem volt olyan játék ami lekötött volna... 😞

na hogyan áll a hompédzs?

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

vótmá 😄DD
<#banplz>

Punker
Sapphire valszeg venti nélkül dobja majd piacra és akkor olyat veszek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Narancs
speedfan volt hogy a másikét se taláta, soxor szaraxik...
Mind1, nem tûnt túl melegnek tapintásra, de azért benyomtam egy ventit elé, biztos ami biztos...nem akarom hogy ez is kinyiffanjon egy év után mint az elõzõ...
Amúgy nem tudjátok, hogyan lehet rákötni egy molex csatis ventit 5Voltra?

RelakSfromhome
VAN hõszenzora, az enyémen biztosan <#idiota>

Az meg hogy a speedfan nem találja, nemtom

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CoolStuff
Sztetek az sp2-val integrált Xp cd-n rajta van az sp1 is?

CoolStuff
Nem, mert szilikon csõ!😊

CoolStuff
Sztem nincs...

RelakSfromhome
Nem túl merev azzal a csõvel együtt?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Szerinted? <#idiota>

CD+Vinyó kombó.

Melles amikor én csináltam, akkor ha jól emléxem, 8db 5 eres részt vágtam ki belõle. és azokat hajtogattam egymásra

Narancs
Van egy kis 'gond' a vinyóval...
A SpeedFan nem találja a hõszenzorát...lehet, hogy nincs is?
Meg akartam nézni hány fokos, de nem tudom...

CoolStuff
Nekem se, de nem hinném, hogy egy olyan hivatalos hír képei közt egy másik progi által támogatott témát tettek be... de lehet, hogy télleg hivatalos skin...

Narancs
mármint a kérdést..

Narancs
köcce, fölteszem!

Narancs
Jár? nekem nem járt...😞

CoolStuff
Az új Windows Media Player is ilyen, szal sztem az eredetihez jár egy pár ilyen csicsa is...

CoolStuff
Sztem ez a magyarhoz alapban jár...😊)

0ppika
Kapásból nemtudom, kérdezd meg a Hogy néz ki az asztalod? topikban!

http://epica.nl

0ppika
Estleg 8000 akart lenni <#idiota>

http://epica.nl

ez nincs benne alapból az sp2ben? 😄

Narancs
nem találom...😞((
Ezen az oldalon, ami a középsõ desktop képen van...

CoolStuff
themexp.org
wincustomize.org
stylexp.com
...

google😛

Narancs
radlinker nevû progival próbálkozz, vagy Ati tool -lal...elvben megkeresi a maxot amit bír a kártya...
Viszont hallottam olyan 9500pro -król amikhez hackelt bios kellett a húzáshoz, mert alapból lockosak voltak...

Narancs
Hell!
Megvan az új vinyó! 160gb maxtor 7200rpm 8mb cache pata powa...😛 Yeee!
Viszont lenne egy kérdésem:
Honnan lehet leszedni azt a WinXP Royal Theme, vagy vmi ilyesmi asztal témát?
Asszem Oppi tudta talán a címet, de nem emléxem pontosan...azt tom hogy vki itt mondta annó...
Tudjátok, asszem hivatalos XP téma, de már ebben se vok biztos...

CoolStuff
Ez jó!😄D

256 400MHz Samsung DDR memória - 8.00Ft

Hali! Egy Ati Radeon 9500 Pro 128Mb 275/275 -öt szeretnék tuningolni, azt hallottam hogy akár 350/305- öt is ki lehet hozni belõle! Mi kell ehhez? Milyen ventit tanácsoltok? És hogyan járjak el? Köszi.

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Falconer
Az jóóóó

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

nyitási akció az aqua új üzletében:
Bruttó akciós áraink:

512MB MultiMedia kárta - 10.400Ft
256MB Telstar MP3 lejátszó - 13.500Ft
256 400MHz Samsung DDR memória - 8.00Ft
AMD Sempron 2200 processzor - 10.000Ft