Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
már csak egy font kéne a menüpontoknak, meg 2 normális logo(egy 488*96, és egy 90*70 es), meg még apróbb finomítások, aztán jöhet a feltöltés
tesztlap
amúgy télleg extra pop-upja b*szta el a random kódot 😊
Bérbe vehet? reklámfelület...
(különben meg nekem teccik, és amig csinálom a lapot, addig örülök hogy látom =P)
De azt a kiba TT jelet szedd má le plz!😄
Oda e-mail jel kõ!😛

"A leadott megrendeléseket hétköznapokon teljesítjük, és a megrendelt termékeket munkatársunk ingyenesen szállítja ki a megrendelésben megadott budapesti címre (kivéve Budapest-Belváros 8 és 18 óra között)."
Szal akkor mikor hozza, hajnalban, vagy késõ este?😄
Segitseg kene.
Hol lehet felhuzni a procimat? Mert mar mindent tudok a p.felhuzasrol, csak azt nem , h hol/mivel/hogyan kell.
Elore is thx
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ki kell használni, mert az útóbbi 2-3 hónapban nem volt olyan játék ami lekötött volna... 😞
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
<#banplz>#banplz>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mind1, nem tûnt túl melegnek tapintásra, de azért benyomtam egy ventit elé, biztos ami biztos...nem akarom hogy ez is kinyiffanjon egy év után mint az elõzõ...
Amúgy nem tudjátok, hogyan lehet rákötni egy molex csatis ventit 5Voltra?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Az meg hogy a speedfan nem találja, nemtom
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
CD+Vinyó kombó.
Melles amikor én csináltam, akkor ha jól emléxem, 8db 5 eres részt vágtam ki belõle. és azokat hajtogattam egymásra
A SpeedFan nem találja a hõszenzorát...lehet, hogy nincs is?
Meg akartam nézni hány fokos, de nem tudom...
http://epica.nl
Ezen az oldalon, ami a középsõ desktop képen van...
wincustomize.org
stylexp.com
...
google😛
Viszont hallottam olyan 9500pro -król amikhez hackelt bios kellett a húzáshoz, mert alapból lockosak voltak...
Megvan az új vinyó! 160gb maxtor 7200rpm 8mb cache pata powa...😛 Yeee!
Viszont lenne egy kérdésem:
Honnan lehet leszedni azt a WinXP Royal Theme, vagy vmi ilyesmi asztal témát?
Asszem Oppi tudta talán a címet, de nem emléxem pontosan...azt tom hogy vki itt mondta annó...
Tudjátok, asszem hivatalos XP téma, de már ebben se vok biztos...
256 400MHz Samsung DDR memória - 8.00Ft
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Bruttó akciós áraink:
512MB MultiMedia kárta - 10.400Ft
256MB Telstar MP3 lejátszó - 13.500Ft
256 400MHz Samsung DDR memória - 8.00Ft
AMD Sempron 2200 processzor - 10.000Ft