Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
mihez használsz 40 eres kábelt?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

barret
Ez aztán a modding!
Biztosan jól szellózik😊))

Bérbe vehet? reklámfelület...

CoolStuff
Õszintén megvallom, hogy nem voltam oda az ötletért, hogy ereke szedjem, ezért nem is tettem azt...
Fogtam, lapokra hajtogattam és minden hajtásnál szigetelõ szalagoztam egy csomó helyen...
Igaz, így nem a leghajlékonyabb, de nem is megy össze-vissza az áram benne!
Nekem bevállt, próbáld ki, fél óra és kész az összes, ha ügyi vagy, max, ha nem jön be marad az erekre szedés...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

RelakSfromhome
Hazacsomóztam egy 40 eres kábelt a melóból, hogy mûködök belõle csõkábel. Már otthon csináltam ilyet, de régen.

Ha valaki csinált már ilyen "mod"-ot, segítene, hogy hogyan nyaggassam össze a kábelt úgy, hogy tartós, egyszersmind viszonylag hajlékony legyen? (tehát hajlékonyabb, mint egy vascsõ [<#idiota>], hogy a gépeken mindig be tudjam vezetni a megfelelõ helyre)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Narancs
akkor szét nyúzom a vinyót, napokig csak másolgatok ide-oda, ha nem lesz semmi gixer akkor marad...😛

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

CoolStuff
Nem hozza ki, de ne fossá!😄

Narancs
aggyá zsét...😛

Narancs
Maxtor...és ha part magiccel el van rejtve? a tesztprogi akkor is kihozza?

vegyél újat =P

Punker
milyen winyó? maxtornak van tesztelõ progija, meg aszem a többi gyártónak is.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Narancs
na, srácok! Hogy derítsem ki, hogy van e bad sector? vagy ez lehetetlen?

CoolStuff
dll van, csak nem tom javítani😊

CoolStuff
htx

Narancs
ehh...driver cleaner megoldja sztem!

esetleg egy 1 perces vga csere is segíthet ^^

Narancs
még egy kérdés: hogy lehet rájönni, ha egy vinyó bad es és elrejtették part magiccel?
16K ért vehetnék 160gigás maxtort, csak épp 3 nap gari van rá...
Szal 3 napom van hogy kiderítsem rossze-é vagy sem...

nézz körül itt, hátha segít: http://www.dll-files.com

CoolStuff
nv4_disp.dll
Valami nvidia cuccos, de a forceware nem cseréli le, azaz lecseréli, de a dxdiah ugat, hogy a whql nem írta alá és fos... a gémek meg halnak tõle!😞

Egyébként milyen file?

CoolStuff
áz😄

akkó vizesnyócas <#idiota>

CoolStuff
Nincs floppy meghajtója a srácnak!😛

CoolStuff
kössz

sajátgép/3,5lemez jobb klikk/formázás/rendszerindító lemez készítése...

CoolStuff
de hogyan menjek be dosba?
xp-nél nemvágom...

vga hûtés: zalman vs tt giant
link

winyót be a másik gépbe, azt mehet 😄

Narancs
dosból pl...

CoolStuff
Nem tudjátok, hogy egy win által nem törölhetõ fájlt, hogyan tok lecserélni, vagy törölni?

CoolStuff
Sátgán powa, mi?😄

eztet én topicomba is tedd be pls 😄ide tedd be

http://thenamelessphoto.com/

CoolStuff
😄DD

0ppika
😛PP

http://epica.nl

CoolStuff
Én pénzt kérnék!😊

CoolStuff
ja

CoolStuff
Sima császár, nem IstenCsászár, szalz...😛

sztetek sp2-t megéri felrakni (munka/game gépen)?

Narancs
Kinek kell szólni pontosan? AMD magyarország? Vagy mi?
Fölveszek pár adást, adásonkánt kb 6X minimum fikázzák az AMD -t, aztán megzsarolom a Fixeseket hogy megy az AMD nek az anyag...<#vigyor1>
Mondjuk kérem a Warm Up mûsoridejét, és Punk mûsort nyomok helyette napi egy órában...<#hawaii>

Falconer
Mivolt a Kristóffal hogy eltûnt most meg visszajött?
Remélem most meg a Vendi tûnik el

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[Jakuza]
AZ Isten meg az IstenCsaszart. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

CoolStuff
Dõlök a röhögéstõl, olt az arc!😄DDDDDDDD

CoolStuff
A császár megsem közeltheti az Istent!😊)

CoolStuff
Meg P4 notebookja 1 pár....😛

Punkerwork
apró részletkérdés 😊 amíg valaki meg nem unja és nem szól az AMD-nek és azok nem perelik be õket hitelrontásért addig fikázhatnak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Narancs
ja, neki is csak celója volt eddigi élete során...(saját bevallása szerint...)

Narancs
De a rómaiknál annó istenként tisztelték a császárokat is...😛

Punkerwork
hát persze mert Intel az Isten, csak azt felejtik el megemlíteni hogy az AMD meg a Császár 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

CoolStuff
Ez is Intel powa-zik állandóan!😄

Narancs
ja, legalább nem informál félre...meg jó hogy poénkodik azon hogy dagi...😛