Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Ezen a Silenceren is van több ford.szám mód? (régebbin 2 állás közt lehetett választani asszem....)
Btw, nem kifejezetten a tuning miatt vettem, de az sem utolsó szempont 😊 A cél csak egy megbízhatóbb hûtés, és egy konstans tuningolt állapot elérése.
A jelenlegi hûtéssel 508/720-ig tudtam küldeni. (TRIPLEX = válogatott Sapphire tuningkártyák)
Majd írj tuning eredményeket a silencerrel, érdekelne mennyivel jobb mint a gyári, egy barátom is gondolkozik vmi hasonlón...
De egyébkéntjó, bár én nem tenném be a gépembe!😄
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Most csináltam a héten, mert vettem egy 160-as samut, és a régi moddolt házamban már nem volt hely neki. Fasza rezgéscsillapító állványzat, ami a házban pont egy 120-as venti elõtt tartja a winyokat 😊
Meg vettem egy ilyent is, de majd csak holnap rakom fel:
Egyszercsak beszart a cd-rw-m?
Nem akarja kidobni magát, a read lámpa 1 villogás/sec...
Mia szar van véle?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Egyébként a sok free cucc miatt érdemes regelni!😊
De ti tudjátok...
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Nem reklámozom!😛
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A mini-itx lap ellenére is komoly kihívás egy komplett gép bezsúfolása egy WinXP dobozba. Fõleg, ha nem akarjuk hogy a különbözõ HW elemek mindenfelé kilógjanak.
Hogy ne nyomják ki a belsõségek a doboz oldalát, és minden szépen stabilan a helyén maradjon, a papír doboz belülrõl 3mm-es mûanyag merevítést kapott:

Majd fog!😛
nem kért sazlé....
football without ultras is nothing
de éncsak segíteni akarok
nemkényszer tudod......
Nem kell foglalkozni a tuning kérdésekkel, hogy pl: "van egy 2.4es celóm, hogy húzzam fel", "meg mivel tudnám húzni a VGA -m" ...stb
Eccerûen megnézheték a lapon...😛
Amúgy AMD proci húzásának fortéjait szívesem megírom ha köll!
http://epica.nl
Nem én vótam, letagadom, hogy én vagyok a kitaláló!😄DD
Ezt nem kéne eröltetni!😄DD
inkább csusszon le egy kép egy barkácsoldalon, mint h napi 30-40 spyware-t kapjak...
amugymeg nem minden honlapot IE-re kell(ene) optimalizálni <#lookaround>#lookaround>
mival az én gépem hardware háztartása nem bír oly tulajdonságokkal, hogy elfussun rajta a pl. a MOHPA. ezért gondoltam, h egy program segítségével meglehet oldani. de látom nem lehetséges a dolog.
Persze 100-as sebesség mellett!
Bérbe vehet? reklámfelület...
Lenne egy borzalmasan borzasztó kérdésem. Meglehet az oldalni, h egy hálózatban lévõ két gépnél az egyik gépen futtatott játékot a másik gépen lehessen jáccani?
Tehát ülök a helyemen és jáccok egy játékkal, ami egy másik gépen fut?Van erre vmi progi?
pctuning.dos.ms lesz, ami ugyan ez a dkg.uw.hu-s oldal, csak fedõ cím alatt!😊
Vagy, ha tudja valaki, akkor nyomja át egy rendes címre...
Az a gáz, hogy így már 2db bannerünk van!😞(
pctuning.dos.ms
Próbálok könyizni egy tárhelyet valahonnan.
a random meg majd a modding/tuningból egy jól elkapott kép lekicsinyítve egy adott cikkbõl, ami rögtön arra nyit oldalt(érthetõ? 😄DD)