Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narancs
1500on téleg elég sájlensz lehet ami azt illeti, azért kár hogy az állítás lehetõsége lemeradt a kettes verzióról...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Te, egyelõre még csak dobozában figyel itt elõttem, de úgy nézem nem fordszám állítós. Annyi van rajta, hogy 1500RPM (ilyen spirális venti van rajta), és adtak hozzá olyan csatit is, amivel közvetlenül a videokártya FAN csatijába dugható.
Narancs
nem semmi egy 9600pro -tól...
Ezen a Silenceren is van több ford.szám mód? (régebbin 2 állás közt lehetett választani asszem....)

Nekem 7K volt, boltban kb 8 nettó.
Btw, nem kifejezetten a tuning miatt vettem, de az sem utolsó szempont 😊 A cél csak egy megbízhatóbb hûtés, és egy konstans tuningolt állapot elérése.
A jelenlegi hûtéssel 508/720-ig tudtam küldeni. (TRIPLEX = válogatott Sapphire tuningkártyák)
Narancs
Egy ilyen Silencer mennyit kóstál?
Majd írj tuning eredményeket a silencerrel, érdekelne mennyivel jobb mint a gyári, egy barátom is gondolkozik vmi hasonlón...

Hogy miket szórok?
CoolStuff
Bazz, a víhûtés kütyüket így szórod?😮OO
De egyébkéntjó, bár én nem tenném be a gépembe!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Mit szóltok ehhez:

Most csináltam a héten, mert vettem egy 160-as samut, és a régi moddolt házamban már nem volt hely neki. Fasza rezgéscsillapító állványzat, ami a házban pont egy 120-as venti elõtt tartja a winyokat 😊

Meg vettem egy ilyent is, de majd csak holnap rakom fel:
bazza
Nah ne má...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

0ppika
Elromlott?! <#idiota><#zavart1>

http://epica.nl

bazza
Hja!
Egyszercsak beszart a cd-rw-m?
Nem akarja kidobni magát, a read lámpa 1 villogás/sec...
Mia szar van véle?

CoolStuff
Nem is fórum, csak kis kiegészítés!😄DD
Egyébként a sok free cucc miatt érdemes regelni!😊
De ti tudjátok...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Punkerwork
SG-n kívül nem létezik más fórum aki ezt terjeszti az hazudik 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

CoolStuff
Na végre nyílik a warezclub2-n is egy hardver fórum, amiben én leszek a góré, szal majd dõlhet a népség, addig is regeljetek!😊)
Nem reklámozom!😛

Falconer
sörösrekesz nekem sokkal jobban tetszik

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Ekkora baromságot

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CoolStuff
hátjah

Punkerwork
lol bakker, ennél rondáb gépet nehéz elképzelni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

CoolStuff
Csókolom, 1doboz windowspc-t kérek😄DD

A mini-itx lap ellenére is komoly kihívás egy komplett gép bezsúfolása egy WinXP dobozba. Fõleg, ha nem akarjuk hogy a különbözõ HW elemek mindenfelé kilógjanak.

Hogy ne nyomják ki a belsõségek a doboz oldalát, és minden szépen stabilan a helyén maradjon, a papír doboz belülrõl 3mm-es mûanyag merevítést kapott:

minemteccik heeeee??? <#idiota>

CoolStuff
😄DD
Majd fog!😛

hát akko száksz 😄
nem kért sazlé....

football without ultras is nothing

CoolStuff
Segíccs neki, ha kõllsz!😊

hát nemigazán
de éncsak segíteni akarok
nemkényszer tudod......

CoolStuff
Látom neked nem jön be a mostani!😄DD

ha valaki vállalja a designt, segíthetek lapot gyártani. van egy kevéske html/php tudásom...

Narancs
Sztem zsír baze!
Nem kell foglalkozni a tuning kérdésekkel, hogy pl: "van egy 2.4es celóm, hogy húzzam fel", "meg mivel tudnám húzni a VGA -m" ...stb
Eccerûen megnézheték a lapon...😛
Amúgy AMD proci húzásának fortéjait szívesem megírom ha köll!

CoolStuff
Nem baj, én idénre nem tervezek lapot, egyébként mondta, hogy szívesen csinálja, mert legalább van dolga!😊

0ppika
Akkor meg mondd meg szegény DelVikingnek hogy ne fáradjon ezen a pro lapon 😛 mert még a végén kész lesz vele, és akkor már hiába ...

CoolStuff
Én fogok is majd csinálni, ha lesz kedvem/idõm!😛
Nem én vótam, letagadom, hogy én vagyok a kitaláló!😄DD

0ppika
Te vagy a nagy mû kitalálója, miért nem te csinálod? Vagy legalább irasd ki hogy a te 5leted volt <#hehe>

0ppika
Ez az oldal karácsonyi meglepetés lesz? 😛

CoolStuff
Õszintén...
Ezt nem kéne eröltetni!😄DD

CoolStuff
Haccnájj Óperát!😄DD

nem a mozillát okolnám...
inkább csusszon le egy kép egy barkácsoldalon, mint h napi 30-40 spyware-t kapjak...
amugymeg nem minden honlapot IE-re kell(ene) optimalizálni <#lookaround>

CoolStuff
Ja, csak nálad, a Mozila mindig is ilyen vót!😄

csak nálam csúszik le így a random pikcsör?

Narancs
naon zora!!!
mondjuk fórum már van...😄

CoolStuff
Faja!😊

nna, mára ennyi... utolso verz

jah, ezt nem...

bazza
nemnem...
mival az én gépem hardware háztartása nem bír oly tulajdonságokkal, hogy elfussun rajta a pl. a MOHPA. ezért gondoltam, h egy program segítségével meglehet oldani. de látom nem lehetséges a dolog.

0ppika
Azért mert egy másik gépen van a játék, attól még a te gépeden fog futni szerintem.

barret
Szvsz sok game el fog indulni,kivéve aminek kell registry-s bejegyzés!
Persze 100-as sebesség mellett!

Bérbe vehet? reklámfelület...

CoolStuff
Hú, max úgy, ha az egyik gép virtuális...

bazza
hajló skacok!
Lenne egy borzalmasan borzasztó kérdésem. Meglehet az oldalni, h egy hálózatban lévõ két gépnél az egyik gépen futtatott játékot a másik gépen lehessen jáccani?
Tehát ülök a helyemen és jáccok egy játékkal, ami egy másik gépen fut?Van erre vmi progi?

CoolStuff

CoolStuff
A másik megoldás, hogy a 20megás enternet tárhelyemre töltjük föl, vagy az srv.hu-ra, mert a legtöbb topiknak ott van oldala...

CoolStuff
Az oldal címe:
pctuning.dos.ms lesz, ami ugyan ez a dkg.uw.hu-s oldal, csak fedõ cím alatt!😊
Vagy, ha tudja valaki, akkor nyomja át egy rendes címre...

Az a gáz, hogy így már 2db bannerünk van!😞(
pctuning.dos.ms

Próbálok könyizni egy tárhelyet valahonnan.

azt majd te kitalálod 😄D
a random meg majd a modding/tuningból egy jól elkapott kép lekicsinyítve egy adott cikkbõl, ami rögtön arra nyit oldalt(érthetõ? 😄DD)