Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
az alaplap nem egy nagy durranás, cerkára még ha D is nem szabad office-nál terhelõbb dolgot engedni (néha az is sok neki) a ram nevetségesen kevés, 512 a minimum manapság ha játszani akarsz, a VGA pedig hulladék nem játékra való.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

mert mi a nemjó benne fejcsd ki!játok a roller coaster tycoon3,ford racing3
Ja, egyszerû a magyarázat: Mert nem játékra való gép. Ahhoz túl lassú benne minden. Nem a legolcsóbb cuccokból kellett volna összerakni, ha játékra kell.
Punkerwork
mi baja? milyen játék? amúgy ez a gép max irodába való nem játékra.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

mért van az hogy amit kipróbáltam játék akadozik ezen:ASRock P4i45E,intel celeron 2,4 ghz(gyorsabb fajta),256mb ddr(gyorsabb fajta márkás),ati Radeon 9250 128mb 128 bit
mi lehet a baj?
köszi
CoolStuff
Te a RunDMC-rõl nevezed magad Master Jay-nek?😊
Túl közel van a cuccos a moncsihoz, lehet az a gáz...
Próbáld meg az invertert távolabb rakni.

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Hello Vettem ilyen hideg katód sugárcsövet, hogy megvilágítom vele a billentyûzetem. És a gondom az hogy zavarja a monitort. De csak akkor ha 85Hz-s képfrissítésen van.Egy picit hullámzik a kép.. Egy ilyen inverter van hozzá. Mi lehet a gond miért zavarja a monitort?

CoolStuff
Ha lefaragsz belõle, akkor belefér, kicsit meleg víz hatására összenyomod és faja lesz, bár én se mertem kockáztatni!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Hali!
Jó táp sztem nincs 10 alatt, hacsak nem PH!-n!😊
NorthWood powa!😉

NW szentem

http://thenamelessphoto.com/

xj700t
Üdv!

Elég alma vagyok, ezérta kérdés:
Northwood vagy Prescott ?
Illetve ha 1 jó tápot tudnátok ajánlani 10k környékén (alatt) azt mgköszönném.

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Narancs
Zalman blokkos rendszer 10es belsõ csövezéssel.
Ami OBI sat hoztál az nagyobb, lemértem és 1,5 centi külsö szélességõ, 13mm belsõ kb...
sorry a nagy képért, de manapság kevés a modemes...😊

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

0ppika
Na majd hamarosan rakok be képeket, ha megjönnek a rendelt cuccaim <#crazya>

http://epica.nl

CoolStuff
PPAANNGGÁÁSS!!:😞(

CoolStuff
Pfujjjjj!😊

CoolStuff
Igen, és egyenként szétszedsz 80000000 kis szart?:S
Egyénként nem spirál, hanem sima karika...

nagyon jó <#worship><#eljen>
amd powa

football without ultras is nothing

xj700t
Akvárium ? 😊

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

0ppika
<#mf2><#vigyor1><#buck>

Zetorg
fujjj...😄

0ppika

A zuhanytölmõ burkolata spirálos, csak ügyin kell szétakasztani...

barret
Ez nem ide,hanem tápcsati..........

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Mi sem egyszerúbb ennél! A négy tüskére egyenként rátolsz egy régi fajta tollbetétet(rézbol van)és egyszetüen kihúzod a molex csatiból a kábel meghúzásával! Ugyan ilyen egyszerq visszarakni,ügyelve a szinekre😊 Sok sikert!Két kis "szárnya " van a tüskének amivel kapaszkodik,ezeket hajtja be a tollbetét!

Bérbe vehet? reklámfelület...

CoolStuff
Igen, de mivel szedjem szét?
Max karikákra tudom, de az se fér rá erre a szarra így...

Persze, ollóval meg lehet oldani, de miért nem a tusolócsövet berheled szét? ugyesen szét lehet szedni, és utánna össze is tudod rakni. Onnan tudom, hogy a mi tusolószõvünk állandóan szétesik (egy ócska bóvli) és mindig sikerül összerakni.....

CoolStuff
Ha kábelrõl beszélek, akkor az számtech cucc!😄DD
Szal a molex gecajt...😛

Mhosah Myth
Mármint a tusolócsõ bizgentyûjét vagy a molex csatit akarod levenni?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

CoolStuff
Hali!

Na lenne 1 kis modding problémám...
Ugye adott az általam hengeresített IDE kábel, és egy fém tusolócsõ.
Hogyan tudnám rátenni a kábelre a csövet, ha nincs fémvágó ollóm, se semmi különösebb vágó eszközöm.
Valahogy lelehet venni a kábel végérõl a bizgentyût, hogy rátolhassam?

CoolStuff
Jó estét!😛

CoolStuff
Hát jah!😊

0ppika
Amúgy elárulom hogy semmi értelme 5V-on, mert igaz hogy halk de semmit nem hût így. A Zalmanos szöveg is átverés hogy hangtalan a venti ...

0ppika
Kicsit rossz a kép 😞
Ez egy Zalman OP1-es venti csatlakozója, a fehér foglalat 5V a fekete 12V

CoolStuff
Nem kell Zalman venti leszabályzó?
írj privit, ha kõ, ócsóé adom!😛
Van nagy Vantec is 2 neonnal, de az drága!😄

Narancs
No, az én ventimen csak sárga meg feket van...
Hogy csináljam meg?
Itt van pár kép:

CoolStuff
Lötyögött a flipp, de bolti ár fölött ment el a teló, szal vidulok!😄DD

Zetorg
ja télleg, thx!

RelakSfromhome
Pirosat a pirosba, nem? #12934

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Zetorg
ventin molexén van 1 fekete meg 1 piros.
a fekete feketébe, a piros sárgába csatlakozzon.ennyi

Narancs
És azon a molexen, ami a ventin van, cseréljem meg a kettõt?

Zetorg
molex csatin a piros kábel az 5V, a sárga meg 12V

Narancs
Hogy kell ventit 5V re kötni? nem tudja senki?

Narancs
elkelt? nem vót jó?

CoolStuff
Sehogy, én is a hétvégét várom!😊
Most telót akarok venni, mert elkelt a másik...

CoolStuff
Faja, akkor nem szóltam!😊)
Van neked minden bazz!😄

Az kérlekszépen ipari gumirugó. És csak a színbesorolása miatt narancssárga, ami a leglágyabb keveréket jelenti.
Narancs
Az asztal alatt pihen, még nem volt lelki erõm nekifogni...
Héten beszerzek mindent ami még kell, aztán szombaton letc gó kántri és összedobom a cuccost!
Te hogy állsz?

CoolStuff
Hali!
Mi van a radival?😞

CoolStuff
Azt a csövet, ami sztem UV reagens!😊