36836
-
#19830 megnézem Thx -
#19829 Nézd meg Ezt! -
#19828 Everest-1.52.211 ebből kéne nekem 1 rendes telepíthető verzió :) -
#19827 EVEREST Home Edition v1.51.195 megtalálod: Itt -
#19826 A memoria egyébként DDR, de szerintem is egy új gép lenne a tuti. Na mindegy, megpróbálom az újraparticionálást. Üdv, és köszi a tanácsokat! -
#19825 1.52-es Everest-ből van már rendes, mert itt SG-n csak valami beta szerűséget találtam. -
#19824 Hát most mit mondjak? Szerintem lassan az egész cuccodat le kellene cserélni. De legalább 1 jó alaplapot és memóriát(400mhz) be kellene újítanod, ha sebességnövekedést szeretnél. Manapság az SD ramok már igencsak gyengécskének számítanak. Én azt mondom, h SD rammal már ne bőbítsd a gépedet! -
#19823 Éppen erre gondoltam, mostanában akarok venni. Szerintem muszáj lesz egy 512-est venni, mert a jelenlegi 133 MHz-es.
Nem tudom, hogy a nagyobb fizikai memória megoldaná-e a problémát a SWAP kezelésére. Elméletben igen, de minden a gyakorlatban dől el. Sajna ennek nem kis ára van, de ha csak ennyi lenne a gond akkor inkább rákölteném a gépre.
Lehet hogy kevés a MHz is? -
#19822 De egyenlőre az is elég ha átpartícionálod a winyódat. -
#19821 Azt sajnos nem tudom, h normális-e. Azt viszont igen h nem ártana legalább még1 256-os ramot beszerezned. -
#19820 Akkor semmi extra dologra nem kell gondolnom, lehet hogy ennyi a megoldás? Szóval 5 GB szabad terület kevés. OK-s megpróbálom. Ja, egyébként a memória meg visszamászott egyesével 72-ig, normális ez? Egyébként köszi a gyors választ! -
#19819 Az 5GB piszkosul kevés egy SP2-es Windóznak. Legalább adj meg neki 10GB-ot!!!!!!!!!! -
#19818 Most néztem meg a sajátgépben, 5 Gbyte, ... basszus a szabad memoria meg éppen most lement 15! Megára 75-ről+ a panda figyelője is kilépett. Az egyik ismerősöm azt mondta, lehet hogy a hűtéssel van a gond. Lehet ez? Csak böngésző van elindítva, meg az Everest, még a Winampot sem hallgatom. Ha még itt vagy akkor mit nézzek meg az Everestben? Kéne valami jó tanács, mert . Még várok egy kicsit aztán megint újra kell indítanom... -
#19817 Esetleg kevés a hely a partición? -
#19816 Szevasztok!
Segítségeteket kérném!
Ahogy olvasom a topikot Ti már elég sok mindenen keresztülmentetek. Tudtok-e nekem abban segíteni, hogy a WinXP SP2-es NTFS fájlrendszerrel miért írja ki folyton, ha már egy ideje dolgozok vele -nem is sok progit futtatva- hogy: A virtuális memória minimuma túl kicsi, a Windows megnöveli a virtuális memóriát, eközben… Na ilyenkor kilép a Panda antivírus 2004, állandó figyelője és a gép borzasztóan lelassul. Ilyenkor a fizikai memória is nagyobb lesz, de az már nem számít, mert „használhatatlan” a gép.
Amit eddig próbáltam: a SWAP külön meghajtóra helyezése; a SWAP kezelése a Windows gondjaira bízva + utána saját beállított érték. A Memtest86 lefuttatása is pozitívan zárult.
Rendszerem: Abit KD7-es alaplap, AMD Athlon XP2000+, 256 Mb memóriával. Ami esetleg lefoghatja a rendszert: A Panda 2004 és a Zone Alarm legalább is eddig úgy gondoltam. Egyéb progik: Semmi extra, mert nem régen telepítettem újra.
Előre is thank’s a segítséget!
-
Pontius #19815 200e fölöttre tippelem
amugy sztem ocsmács lett, de ennél a háznál ugysem a látvány a lényeg... -
#19814 Mennyibe fáj egyébként egy ilyen ház? -
#19813 Ja, a házon sikerült finomítaniuk -
#19812 a fölső az új vga hűtő?
a ház meg fasza!sokkal szebb mint az előző. -
Dr DeViLKiNG #19811 zalman újdonságok
-
#19810 Addig húzd, amíg memetest86 nem hibázik. Ha a procinak nem emelsz feszt, akkor mehet a tuning gyári hűtővel is. Anee gyárihűtővel 2500MHz is húzta pl...
Proci tesztre kiválló a SuperPI... -
#19809 Egyébként a max amit eddig kipróbáltam a proci gyári hűtőjével az a 3400+ volt és a ram 480Mhz-n ment... Tovább nem mertem menni -
#19808 400Mhz-s PQI ramot meddig lehet károsodás nélkül húzni?
Most 440Mhz-n megy... Időzítések: 3-4-4-8 (CL-RCD-RP-RAS)
-
#19807 Ram sebességre ott az everest/hibázásra meg a memtest lemez (kiírod és arról bootolsz be) -
#19806 Valaki nem tud mondani nekem olyan progit amely a CPU-t és a ramot teszteli le nem pedig a VGA-t? -
#19805 beleírhatod aláírásodba hogy még a kábelezéshez is lusta voltál -
#19804 Jaja... Egyelőre semmi gond -
#19803 ramok gond nélkül viszik a 440-et? -
#19802 fél 8-kor jöttem el a tetves boltból -
#19801 ha gond van ICQ-n megtalálsz. -
#19800 Nah az aláírásomban olvasható a mostani configom... A VGA jövőhét csütörtökön jön ASUS V9999 TD 128MB FX6800-as lesz... -
#19799 na Myth elvitte a gépét, ha 1,5 giga ram van benne csak 200-on mennek a ramok tényleg, úgyhogy tesója nyert félgiga ramot :) -
#19798 Mármint mit fog vissza??
Nálamár amióta kiadták(kb fél éve)azzal megy a gépem és semmi baja nincs!nem vesz vissza semmit a teljesítményből! -
Pontius #19797 pl? -
#19796 Registryben meg tudod tweak-elni. És akkor az SP2 sem rinyál pl. állandóan. Nem lesz érezhetően lassabb se.
Amúgy én is még SP1-et használok. :) -
MasterJay #19795 Az SP2-t nem nagyon ajánlom mert visszafog egy csomo mindent. -
#19794 Rakd fel a WinXP alá az SP1-es vagy SP2-es szervízcsomagot. Akkor látni fogja mind a 160GB-t. Letöltés: Win SP2 -
MasterJay #19793 A franc sem venne ilyen hűtőt hallod! -
MasterJay #19792 Hát igen csak az a baj, hogy még az AGP adta lehetőségeket sem használták ki! -
#19791 erre a gépre már nem akarok költeni, 64 bites Intel meg tuti megfőne alatta, amúgy szerintem a mostani procim simán meghűtené.