Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk annak a teljesitménye alapbol mindenre elég.
333-as fsb-shez még nem volt dolgom, az ugye alapbol 2.33 ghz azt sztem 2.6ig fel lehet huzni fesz emelésekkel.
De nekem elég volt az a vizsga ami alá vetettem gondolj azért csak bele 10 alkalmazás + játék, és azért a 10 alkalmazás közül mindegyik kivánta a procit, meg a memoriát.Szoval nekem nem kellett több bizonyiték
2.8-ra voltot nem raknám személyszerint, Igy lehet h van egy gyors géped de max percekig ha fagy
Akkor az elég rossz jel, ha terhelés nélkül fagy le mert nagyon nem birja az azt jelzi😞
én ugy szoktam winben tesztelni a memet h kb 10 alkalmazás fut, köztük winamp zene és vmplayer video és benyomom a world champ snooker 2004-et mert az önmagában is memoria teszt😊
400-on 2-3-2-5 ben ezt könnyüszerrel teljesitette
de pl athlon 64 rendszereknél 2-2-2-10 a legjobb beállitás, de azon kivül 2-2-2-5 a legjobb.
Mert az lehetetlen?Nem nagyon vágom ezt a témát, csak annyit tudok, hogy minél kisebb annál jobb😊)
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Ez valami ûberfasza beállítás?
Mert nekem ment 2-2-2-2-õt ha jól emléxem de a 2-3-3-3 biztosan megvolt.
Bérbe vehet? reklámfelület...
De kinem szarja le....<#hawaii>#hawaii>
De ez mázli hogy megtudtam, majd ha eladom jó árat kérek<#ravasz1>#ravasz1>
De végülis csinálhatták a tiedet Ukrajnában is ha ilyen jol megy😊
Neked fölszitázták a gyártó nevét is? Mármint hogy Lemel?
Szal attol még lehet noname a ramod de attol még jo
Hú, király! Csodálkoztam is, mert azt hittem noname ratyi, és mázlim van vele...de ezekszerint zsír jó márka!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Nem tom h neked h megy de nekem mint a barom.Twinmos ramomnál is jobban szeretem😊
333-as ram 400 on 2-3-2-5 azért szép
410-et is még sztem elvitte volna azzal az idözitéssel
VM chipes ramok
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Eddig 388 mhz Default értékeken cl 2.5!
Még nincs vége!
Majd ráér, csak hirtelen eszembejutott!😊
Bár már elment a kedvem a CoolTv-s incidens miatt!
Bezzeg a hülye anime alatt nincs reklám!😞
Remélem visszajön a száusz park a rajzfilm alatt!😄D