Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narancs
Persze
De ha van DC -d akár most is le tudod szedni, csak 50 mega és megosztottam...<#circling>

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

0ppika
Szerintem ITT kéne folytatni ...

http://epica.nl

CoolStuff
Bazzzzz, egész este ezt a vártam, erre közbenyomják a kis pitiánerek ezt a pudvát!!!<#schmoll2>

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Narancs
Kutyafasz pogácsás rongybatekert faszukat szopják keresztbe!!!!!<#mf3><#falbav><#boxer><#gonosz2> Ilyen nincsen!

CoolStuff
Wow, odatod majd adni?
Hú, marha régen láttam azt a részt, a sp oldalát meg törölték, szal nem tom letöltni, pedig az egyik kedvenc részem...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Hekkeljük meg a cooltv honlapját, hogy b*sznák meg...

CoolStuff
Bazzzzzzzzzzz, mi a fasz van...
Kapják be a geci animéjukkal, vááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!4
Hihetetlen lol, félbevágták egy szar miatt!!!!!!!44

Narancs
Az megvan nekem CD -n! Pont tegnap néztem meg!
ÖÖÖÖ Ez meg mi a picsa? Vége?

CoolStuff
Bazz, percenként reklám van?😮

CoolStuff
Mindegyik faxa, kivéve 1 karácsonyit asszem, persze nem a Kulabásat, hanem egy különkiadást...
Az melyik rész, amikor Cartman Hitlernek öltözik farsangkor?
Állítólag azt betiltották, de megnézném megint!😊)

Narancs
Fasza rész ez is naon!

CoolStuff
LOL, elemes autóval menekülnek mexikóba!😄D

CoolStuff
Én is a 6600GT-rõl!😊

CoolStuff
Száusz park!!!

RelakSfromhome
Gyere Gödöllõre, kaphatsz pirosat

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Falconer
Ezt hol veszed?
Elég kamu

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Narancs
Csináltál már?
Én fogok asszem, a vízzel hûtött 9800se -rõl...

CoolStuff

CoolStuff
Sztem az egész kivitelezés a gáz, nem maga a ház...
Bár az a mûanyag sem néz ki tartósnak...

nekem pl ez a szín teccik =P

Narancs
No, csakhogy legyen 1 kis tuning is mára:
Van 2*256Mb 333Mhz CL2.5 ös noname sulinetes ramom, amit dulaban 2.7V -on 400Mhz ez hajtottam, elég ratyi, 3-4-4-9 es idõzítésekkel...
De ma gondoltam egyet, és beállítottam az optimal helyett a turbo idõzítéseket: 2.5-3-3-7
Memtest86 végigfuttat, és yeah! Semmi hiba!
Szal noname sulinetes ram rulez!<#eljen><#hawaii>

Punker
nem réz ki rosszul kékben ez a kép gagyesz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
szerintem a táp ajándék, bár Codegen szintet lehet hozza 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CoolStuff
Undorító kínaipiaci forma...
Szal a 420W-os táp 15e és a ház ajándék?😛

RelakSfromhome
Ilyet láttam, csak cigányvörösben (tudjátok, mint a cigánylada, vagy a ferrari szine 😄)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Narancs
Még nincs pumpám, de kari után veszek, aztán rászánom magam és összerakom...asszem elõbb összerakom külön a földön, és letesztelem...nehogy erresszen vhol, azt elárassza a víz a gépet érted...<#lama><#gonosz3><#vigyor2>

Narancs
Világít a lámpa?
Ez k*va fain! Nekem ilyen kell!!!!

Narancs
Lehet hogy nem rossz, bár én nForceban gondolkodom, ha K7 -rõl van szó...
OFF: azt is hallottam, hogy via chipsetes lapok tudnak vmi PowerNow! dolgot használni, ami olyasmi mint a C&Q csak K7 ben...ez igaz?
Vmint azt is mondta egy elvetemült viás, hogy nem kell a fix agp/pci órajel sem, mert arányokban beállítható és így nem növexik ha tuningolsz...ezt alátámasztani nem tudom, mivel nincs és nem is volt soha viás lapom, de nem hangzik rosszul...

Punkerwork
hát persze <#banplz>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

és egy ajándék x800 is jár hozzá, jól tudom? <#nevetes1>

Punkerwork
420-as táp van benne elméletileg de még nem néztem bele 😊

Punkerwork
bruttó 15

jaj de cuki... ez menniybe fáj?

0ppika
<#wow2><#eljen>

Punkerwork
ilyen csak kékben:

Punkerwork
tudni kéne a gyártót

0ppika
képet

Punkerwork
most hoztunk 1 házat ismeretlen gyártó, úgy néz ki mint mint 1 kék BMW orra, világítanak a lámpák meg hasonlók.....

CoolStuff
Nincs, ha minden igaz 2005-ben talán meglesz!😄
Neked a vízhûtés?

CoolStuff
Riva tunerrel húztam, de én barkácsoltam rá home made hûtést, úgy tudtam húzni, gyári hûtéssel nem érsz sokat sajna...

ASUS A7V880-al van valakinek tapasztalata?
Tufa16
valamit írnál róla? ugy értem mit csináltál vele egészen pontosan 😊
Nekem is Fx5600 van, és érdekelne hogy mit lehet vele csinálni 😊

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

CoolStuff
Nem, bár alap órajelen is kezdett szemetelni, szal sztem valami elpatant benne!😄
Valakinél vígan üzemel, nem kaptam visszajelzést felõle!

Narancs
Megvan már az új gép?

Narancs
emléxem...végül meghalt a kicsike?

CoolStuff
Hm, nekem tuning ügyben csak jó véleményem van az fx5600-as szériáról!😊)

Narancs
Ez a 2D órajel lesz...GeForce oknál ha 2D ben vagy, leveszi az órajelet...(okos)
Szal a gyári órajel az 325/550 kell hogy legyen, a 3d fülnél húzd a kártyát, ne a 2D nél...

barret
Na én kidoltem csá!

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Teszt és játék közben!

barret
Nekem Ati van,a memokon 100 mhz-et tudok húzni.De az ideális az kb 70 mhz.