36836
-
#19790 nekem is alapon volt annyi.minden húzva 9568.
PCI-E és AGP 6600gt között nem hiszem, hogy van sebességbeli külömbség. -
brucklta #19789 Hi!Asus A7A266os alaplapom van amikor beleteszem a 512-es 400MHz es DDR-t nem indúl el a gép miért van ez tudna nekem valaki segíteni???? -
#19788 Hát ez nem egy egetrengető pont, pedig a pci-x még "gyorsabb" is.
Nekem full alapon megy minden és ~7300 ... -
#19787 Pontosan! -
#19786 Hát állítólag nagyon jó chip van a modulokon, amiket amúgy noname ként vettem.
Nekem NF7-S lapom van, és szerencsére lehet állítani a memória feszültséget. Így hát adtam neki 0.1Voltot, így 2.6 helyett 2.7voltom megy, alig langyos....:) Szépen megy 400on, 2.0-3-3-5 -ön, ami nem rossz...általában szoktak menni 400on a 333as ramok, főleg a márkásabbak. -
#19785 Találni találtam... Nem én írtam oda azokat! Passzívnak passzív csak nem ajánlatos mellette overlockolni a procit mert lehet beleolvad az alaplapba a cuccos -
#19784 Ez most hogyvan???"Passzívként való használata nem javasolt overclockolt vagy erősen melegdő processzorok esetén."
akkor most találtál passzivat vagy nem?! -
#19783 Punker!!! Találtam neked passzív CPU hűtőt :)))
NCU-2005, Scythe
Gyártó: A Scythe
Cikkszám: NCU-2005
Leírás: Kompatibilitás:
Intel:
Celeron (socket 478)
Pentium 4 (socket 478)
LGA775 (socket 775)
AMD:
Athlon64 (socket 754-939)
Athlon64FX (socket 754)
Opteron (socket 940)
Passzívként való használata nem javasolt overclockolt vagy erősen melegdő processzorok esetén.
Méretek:
108 x 83 x 140 mm
Zajszint: Teljesen passzív, 0 dB
Tömeg:445g
Anyaga: Aluminium és réz
Lehetőség van egy 120mm ventilátor felhelyezésére (nem gyári tartozék)
Ára: 17.500 Ft
Esetleg valaki tud válaszolni a #19772-es hozzászólásomra? :) -
#19782 jah már rájöttem Én is! -
#19781 már egy órája volt amikor le akartam tesztelni a gépet azóta nem fagyott le!de elötte se!
Most meg 34 fokos!
Lehet azért fagy ki mert a proci 750 duron? -
Pontius #19780 sata winyón jumper! Ez yó! -
zizzenet #19779 Jaja, NTFS-ben particionáltam, és mondom, a BIOS 160 GB-nak látja. Csak ez az állat oprendszer nem. De ahogy olvastam, az SP1 v. SP2 telepítése önmagában még nem oldja meg a problémát. (Állítólag már S-ATA-ra telepíteni önmagában is rizikós...) -
Pontius #19778 SP2-t nyugodtan telepíthetsz...
Én még nem találkoztam olyan játékkal ami ne indult volna el rajta. Sztem ez valami baromság lehet, hogy nem mennek rajta játékok.
1. NTFS-ben particionáltad?
2. Esetleg rakj fel egy Partiton Magic-et, és azzal nézz rá a particióra. Hátha többet tudsz meg a problémáról... -
zizzenet #19777 lelett particiozva?
rakd át a jumpert máshova!
Mivel erre a vinyóra települt a WinXP, eddig csak egy partíció van. De már akkor 130-nak látta. Jumper nem volt, de asszem a mai alaplapoknál és vinyóknál már nem annyira fontos. Mindamellett kötve hiszem, hogy ez lenne a probléma.
Megjegyzés: angol oldalak (pl. a Maxtor oldala is) foglalkozik a témával. Sajna van az XP-ben egy limitáció, ami meggátolja a nagy merevlemezek kezelését. Megoldása az SP1 telepítése, azután meg registry átírások. Gáz. Nagyon gáz.
SP1-et nem szívesen telepítek, mert kegyetlenül lelassítja a gépem (már próbáltam), SP2-t sem szívesen telepítek, mert egy halom játék (a Microsoft részéről is nyíltan beismerten) behal tőle. Ha meg egyiket sem telepítem, nincs nagy vinyóm. Baromi jó egy helyzet. -
Pontius #19776 Ha egyszer csak ujraindul a gép akkor több mint valószínű, hogy a procival van valami baj. Vagy a procira vonatkozó bios beállítások vagy egyszerüen csak túlmelexik...
Ha viszont a beállítások akkor lehet, hogy a memóriák nem bírják a terhelést -
#19775 igen!ha ugyanolyan akkor igen! -
#19774 mitől fagy ki egy 3dmark?
Elinditom betölteni a Wings of fury vagy mi a szöszt aztán egyszer cak ujraindul a gép! -
#19773 Ja igen a másik amit kérdezni szeretnék: hogy nemrég hallottam hogy az AMD64 bites 3400+os proci gyári hűtője ugyanolyan volt mint a 3000es-é... Vagyis akkor ha most 3000es procit veszek elvileg gyári hűtővel húzhatom 3400ig nem? -
#19772 Vagyis hogyha a cpu FSB-je 200 akkor a ram 400as és ha mondjuk növelem az FSB-t 225-re akkor a ram 450ig lesz húzva? Vagy hülyeséget beszélek? -
#19771 megvan a 6600gt :)
első nekifutásra 8077 pont 3dmark03-ban -
#19770 régi a windowsod. -
#19769 lelett particiozva?
rakd át a jumpert máshova! -
#19768 mond már meg hogy huztad fel a 333Mhz-es memcsidet 400-ra!
milyen alaplapod van?
nekem asus a7n8x-es!Ebben lehet huzni?tudod hogy kell ebben a deszkában huzni?
kössz
-
zizzenet #19767 Könyörgöm, valaki segítsen, nagyon sürgős! Vettem egy S-ATA 160 GB Samsung vinyót. BIOS-ban rendesen 160 GB-nak látszik. Ostoba WinXP csak 130 GB-ot lát. Miért?????? (Feltettem alaplap legfrissebb driverét is.) -
#19766 Ha az FSB:CPU ratio mondjuk 3/3, vagy 6/6, szóval egymással elosztva 1 az eredmény, akkor a CPU FSB jének a kétszerese a memória órajele.
Remélem érthető volt.
Szóval ha emeled az FSB -t, húzod a ramot is... -
#19765 Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy nem nagyon vagyok otthon a ram húzásában és azt szeretném megkérdezni hogy mivel lehet húzni a ramot és honnan lehet tudni hogy meddig húzható? -
#19764 A cd-tápkábel lehúzása idézhetett ilyen összeomlást? -
#19763 kb olyan mint amit linkeltem, kicsit több jött le a VPU -ból...:(
És kb úgy fogom megoldani mint Reac... -
Pontius #19762 lol, ez brutális
nekem is van ismerősöm garban, volt, hogy szanaszét égetett AMD-t visszavették, de ezt hogyan intézed el...
elképzeli sem tudom...
Nem tudod lefényképezni? -
#19761 Úgylátszik nem csak én jártam így ezzel a kártyával: Reac és a 9800se -je... -
#19760 simán, ne viccelj...
De ez legyen az én titkom... -
#19759 és szerinted kifogják úgy cserélni, hogy letépted a vpu felét? -
#19758 Fasza. Mozgattam ide-oda, egyszercsak csattant, és elvált a hűtő a VPU felével együtt
Baszki vehetek pillanatragasztót, és holnap vihetem vissza garba megint...ma kaptam szintén garba egy másik szar helyett...ilyen nincs...
No gond, nem moddolható 9800se volt, csak bassaz a csőröm a bénaságom, és hogy újabb 2 hetet szopok VGA nélkül... -
#19757 Kössz, mostmár működik...Azt eltod árulni, hogy merre vagy hogy tudom letiltani a cdromokat kábelhuzogatás nélkül? -
#19756 És már vitted vissza a boltba garanciára,hogy most csak GF2MX/MX400-osod van? :PP -
#19755 Nincs semmiféle kép?
akkor vedd ki a memóriát azt a VGA-t is!utána rakjál vissza mindent,de eközben a 220-ból huzki a tápkábelt! -
Pontius #19754 nekem is ez volt X800pro-val
én jobbra-ballra kicsiket csavargattam rajta és elengedett a ragasztó -
#19753 Ezt már egyszer kérdezetd!vagy nem?
De igen!
talán egy kis aceton tolsz alá az megpuhítja a mélyhűtő után! -
#19752 Hali!
Figy tudna vki megint segíteni? A toca 2 miatt lehúztam a cdkről a tápkábeleket. A játékban a betöltésnél lecsukott a gép, és azóta nem indul...hiába csináltam cmos clear-t, a gép zúg, de nem indul el a bootolás. vagy nemtom:( szóval most mit csináljak?
köcce.
ui.: narancs! Emléxel még rám a multkorról? ha igen plz segíts! -
#19751 Hali srácok!
Van nálam egy új VGA, de nem tudom leszedni a hűtőjét, mert vmi trutyi rohadt erősen a VPU hoz rögzíti. Csavarhúzval feszítettem alé, már hajlott a nyák, de meg se occant az a trágya hűtő...
Vhol azt olvastam, hogy mélyhűtőbe kell tenni, és akkor elenged a ragasztás. Badobtam a ládába, most ott van.
Sztetek hogy a rákba lehet leszedni azt róla? Vagy ez a mélyhűtős módszer tuti?