Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kell a fék a reaktorba, nehogy megszaladjon!<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Bérbe vehet? reklámfelület...
Egyik haverom tegnapp vette át a sulinetes gépét,fx 5200-as karival!
A 9600 pro túl olcsónak tünt neki...Ezért az fx-et kérte a gépbe...
A 9600 pro túl olcsónak tünt neki...Ezért az fx-et kérte a gépbe...
nvidia retek, tehát csak a baj van vele <#hehe>#hehe>
Nem csak azért mert olyan van, hanem mert nincs vele semmi gondom. Ha szar lenne akkor nyilván ...
http://epica.nl
egyetlen értelmes dolog lesz ma 1 sulinetes MSI NX6800
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
5200-vel és a manusz még azt is drágálta <#szomoru1>#szomoru1>
<#hehe>#hehe><#taps>#taps>
nem tom nincs idõm visszaolvasni, már 2 hulladék árúhiteles 2,3-as Sempron-t raktam ma össze <#szomoru1>#szomoru1>
yay... 102 új üzi ~
történt valami érdekes? 😄
történt valami érdekes? 😄
Te akartad 😄
INTEL AZ ISTEN!!!! 😊
gondolhoztam, hogy kipróbálom az A64-et, de meggondoltam magam 😊
INTEL AZ ISTEN!!!! 😊
Na mért nem?😄
MONDJJJ😊)
MONDJJJ😊)
AMD mikor megalkotta a procit ugy gondolta azzal lesz egy szintben dehát több teszt átlagát tekintve az A64 3400+ 6-7- %-os elönyben van single channel rammal.3500+ duallal pedig még többel.Azok a számok csak tájékoztato jelleggel birnak.Exakt értéket soha nem fognak adni.
Amugy meg Intel uj procijai jelölésében pont az AMD stilusát vette fel. Gondolok itt a 560 meg ilyenekre.
Amugy meg Intel uj procijai jelölésében pont az AMD stilusát vette fel. Gondolok itt a 560 meg ilyenekre.
Na meg egyenlõre az AMD számozza a procijait az intelhez viszonyítva. Majd ha az intel fogja az amd procikhoz hasonlítani a sajátjait, akkor lehet, hogy elgondolkozok a váltáson. 😉)
Egyenlõre intel, a teljesítmény különbséget meg majd meglátjuk. Olyan nagy egyébként már azért sem valószínû, mert pont az AMD hasonlítja az intel procikhoz a sajátjait, tehát egy 3400+ nagyjából egy 3.4-es P4 teljesítményét hozza, az AMD szerint.
Én nem is azt mondtam h nem ad le elegendö teljesitményt.
1-2 év mulva honnan tudod h milyen szinten állnak a mostani fejlesztések?Lehet h arra még jobban elhuz az AMD.És ha mondjuk 2 év mulva a teljesitmény különbség satbil 15 % lenne akkor is Intelt vennél?Inkább a név kerülne elötérbe a teljesitményt mellözve?
1-2 év mulva honnan tudod h milyen szinten állnak a mostani fejlesztések?Lehet h arra még jobban elhuz az AMD.És ha mondjuk 2 év mulva a teljesitmény különbség satbil 15 % lenne akkor is Intelt vennél?Inkább a név kerülne elötérbe a teljesitményt mellözve?
Most is lehet asztali gépekben használni, mert vannak ilyen speckó alaplapok, de egyenlõre csak alacsony órajeles példányok léteznek.
Annyira azért nem nagy a különbség, hogy rámozduljak az AMD-re. Elég nagy teljesítményt nyújt nekem a HT-s 3 gigás P4-em. Majd 1-2 év múla lecserélem egy újjabb technológiára épülõ intel procira.
😄
Hát az lenne a legjobb, mert akkor AMD is elöállna megint vmi finomsággal.😊Nforce 4 SLI pedig csak olaj a tüzre, nem hiszem h az ellen sokmindent lehet tenni😊
Hát az lenne a legjobb, mert akkor AMD is elöállna megint vmi finomsággal.😊Nforce 4 SLI pedig csak olaj a tüzre, nem hiszem h az ellen sokmindent lehet tenni😊
Na erre kíváncsi leszek! De nem értem mi tart ennyi ideig nekik, hisz már megvan a proci nem? Csak kicsit át kéne szabni asztali formára...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Én abban sem lennék olyan biztos.Az intel az 1066 fsb-töl várt megváltást vagyis az uj technologiával szemben azt akarta csatasorba állitani, mégse jött meg. DDR 2-vel is mellényultak, melegednek mint állat.Aztán lehet h fél év mulva már elöállnak megint vmi joval, de jelenleg te is tudod h az AMD vezet ami a teljesitményt illeti
Yoyoyo yól nyomod tesó!😛
Azér remélem intel is elõrukkol vmi pénztárca kímélõ 64 bites dologgal, és leljebb nyomja az árakat...
Azér remélem intel is elõrukkol vmi pénztárca kímélõ 64 bites dologgal, és leljebb nyomja az árakat...
Na de az új P4 is a Netburst-re épül, ami már 3-4 éves technológia. Majd a Mobil P4-ek asztali gépekre portolásával fordul a kocka.
És?
3.46-os p4 1066 fsb-vel mos jött ki a 3500+ meg mikor? és mégis elveri az uj p4et.
Elhiszem h p4 fan vagy de azt a lemaradást amit az Intel most magáénak tud nem tudod megmagyarázni.😊
3.46-os p4 1066 fsb-vel mos jött ki a 3500+ meg mikor? és mégis elveri az uj p4et.
Elhiszem h p4 fan vagy de azt a lemaradást amit az Intel most magáénak tud nem tudod megmagyarázni.😊
Az lehet😊 Nem vagyok Amd párti,gyözzön a jobbik,avval csak mi nyerünk!
32 bites felületen használva.
32 bites win xp-ben tesztelik ezeket mivel csak ott lehet összehasonlitani a p4-ekkel amik ugye csak 32 bitesek😊
32 bites win xp-ben tesztelik ezeket mivel csak ott lehet összehasonlitani a p4-ekkel amik ugye csak 32 bitesek😊
Az Athlon64 ok, bár kiváncsi vagyok, hogy mi lezs, ha megjelenik a 64 bites P4. Akkor lesz egy kis felfordulás.
Ok. nem is akarlak semmire rábeszélni.
S939-et 3500+-al dual ddr-el nem akartam felhozni mert az nem csak játékban és valos teljesitményben de az oly sokat emlegetett mem olvasás irásban is megveri a p4-et.
S939-et 3500+-al dual ddr-el nem akartam felhozni mert az nem csak játékban és valos teljesitményben de az oly sokat emlegetett mem olvasás irásban is megveri a p4-et.
hááát, mobil barcinál van meg a 2500Mhz általában. De van akinek csak 2400at megy a mobil...szal sztem léggel az asztali vhol 2300 körül kifújt...
p4nél dual ddr-röl beszélek
Ebben egyetértek,harer gépe 2600-as p4 ht 5000 körül megy! Irígylem is érte...
😊
és akkor szted mi a jobb mondjuk játékban egy nforce 250 gb mondjuk 3400+-al 400 mhzen hajtott single channel rammal vagy egy 3.4-es p4 dual ban?😊És itt van a kutya elásva😊 Sokan elvesznek a mhzekben és a mb/secekben és nem nézik a valos teljesitményt
és akkor szted mi a jobb mondjuk játékban egy nforce 250 gb mondjuk 3400+-al 400 mhzen hajtott single channel rammal vagy egy 3.4-es p4 dual ban?😊És itt van a kutya elásva😊 Sokan elvesznek a mhzekben és a mb/secekben és nem nézik a valos teljesitményt
Azért mondom h 200-as fsbvel rendelkezövel max 210 fsb érhetö el viszont a 166ost böven meg lehet rántani mivel a 200 jobban ki van hegyezve mint a 166.
Milyen tervek? Most õszintén, egy P4-es dualos rendszerhez képest labdába se rughat az Athlon XP.
Vagy egyszerüen maxon megy a proci? Nincs szorzólock? Én úgy tudom,hogy van...
Ezt miböl szürted le amugy?
Mi van a szorzólock miatt?