Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tiszta lol eze a sok szar gép <100k
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
kiváncsi leszek meddig lesz ez a csillag itt?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
a másik pedig egy nv7 133r volt :
ez elõbbi sajnos felpúposodott,de az Nforce-os lappal nem volt gond...
meg voltam vele elégedve!!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
amúgy kiváncsi vagyok, hogy hány elmebeteg küldött egy "köszi" választ a script-nek 😄
tompika hónlapja
Attól hogy sikkasztanak, még LEHETNEK jó alaplapjaik IS 😊
Bár nekem a BF6 óta itthon nem volt abitom... melóban is csak egy SA6, ami fél év után pupos kondikkal vérzett el.
régi lapokhoz csak annyi, hogy majd' 5 év után is még müködik simán, csak az egyik ram slot ment tönkre benne ^^ (az is csak azért, mert egy akkorát ba... ütöttem a házra 😊))
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
régebbi lapjait nem nagyon ismerem, de az újakkal szerintem semmi baj.
mióta P4-em van, volt elõsször egy Asus P4S533-E, ez egy kurva jó kis lap volt, aztán lett Abit IS7-E, ebben egy 2ghz celeron volt 3g-n járatva (aztán volt benne 2,6/400 P4, 2,8/800 P4)- semmi baj nem volt vele, utána IC7 3ghz P4-el - ezzel sem volt bajom.
szóval engem meggyõzött az abit.nem volt vele semmi bajom, nincs miért utálnom.én tuningolok, ott a soft-menu, ami tuningosokna szerintem egy áldás 😊
ennyi.ha megmarad a cég, én kitartok mellette!
azt nem tudja hogy abban hulladék integrált vga meg hasonlók vannak, mert azt se tudja mi az a vga.
az árlisták, meg nem szánalmasak csak próbálnak megélni a boltok.ha egy bolt csak 3,2 P4-et megy 3,2 bartont árulna 1gb rammal, nem hiszem, hogy sokáig birná.
Az árlisták meg szánalmasak, mindenhol szinte csak a szar sempronokkal lehet találkozni, meg a celeronokkal
Tavaly novemberi angol PCs újságban sem láttam 2.2Barton alatti procit, de celeront még elvétve sem, nagyon durva itt keleten mi van 😞
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
2,2 sempron, 2,8 barton, 3,0 P4
ezeket viszik, persze 2,2 az ász.viszik mint a cukrot 😊