Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
régi Foxconn gépeken volt olyan, ha ráraktad a ház tetejét, benyomott egy gombot.
a régi alaplapomon nekem is volt és sok értemét nem láttam
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
de a képekbõl nem látom azt a kábelt!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
vagy esetleg Te rakhatnál fel képeket a házadról!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
http://thenamelessphoto.com/
De ahogy Tufa is mondja: az élsimitás is lehet ok!
egyik sincs húzva...
<#confused>#confused>
hát jah értem hogy mit mondasz de maradjon úgy ahogy van.
amúgy olvastad ezt itt azért kaptam kritikát!
na de mindegy
thx mégegyszer!<#smile>#smile>
Casetek házam van és van egy olyan kábel ,hogy case open.
ezt hova kell bedugni? nem vágja valaki?
http://thenamelessphoto.com/
Még annyit tennék hozzá, hogy és a 9800SE -t kivenném belõle.
Mégpedig azért, mert a 9800se nem hivatalos ATi kártya, ezért nincsenek is ati elõírások a kártáyra vonatkozólag. Mondhatnám hogy ahány gyártó annyi 9800se, de az a helyzet, hogy egy gyártón belül is nem ritka a 3 féle 9800se változat.
Vagy pedig csillagban oda kéne vésni, hogy mi a helyzet a 9800se kártyákkal.
Amúgy grat, baró lett!!!<#taps>#taps><#hawaii>#hawaii>
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Szóval az lett volna a kérdésem, hogy a driver tartalmaz-e (esetleg képminõség rontó) optimalizációkat, vagy csak bugfix -ek vannak benne, és nem tartalmaz TÖBB optimalizációt mint a gyári driver...?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Mit jelent, hogy optimalized? Optimalizált?
ゾルターン
Egy probát megér<#wink>#wink> itt megtalálod
ゾルターン
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Aztán legyenek mézesek az éjszakák<#taps>#taps><#kacsint>#kacsint>
Érdekes dolog történt.
Letöröltem az Xtreme G drivert, mert Driv3r folyamatosan fagyott vele, míg a régivel nem. Visszatettem a régit, 71.valahány, és most nem tudom húzni a kártyát. Ha ráklikkelek a módosítások tesztelésére lefagy a gép a picsába.
Riva tunerben meg csak 450 ig van a csúszka a magnál. Mondjatok már nekem vmi rendes húzó progit plz, meg vmi rendes drivert 6600-hoz, mert megõrülök lassan.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A nászút Szlovéniában lesz, de most már tényleg abba kell hagynom a fórumozást.
Sziasztok!
<#integet2>#integet2>
hmm, imádom a lagzikat... <#pias>#pias><#buck>#buck><#pias>#pias><#buck>#buck>
Hova mentek nászútra?<#integet2>#integet2>
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Meg sok boldogságot, de az úgyis lesz!<#hawaii>#hawaii><#wave>#wave>
Neked mennyi tuningolva? Vagy még nem húztad?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
mondjuk nekünk nem a pont a lényeg hanme hogy fut e gond nélkül 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.