Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gabesz amd64
Off:

_Hát öcsém ki huzott fel ennyire?

Ha Én bocs!

Én csak leírtam hogy nem kellett volna ennyi pénzt kidobnod!vehetél volna olcsobb deszkát,meg kisebb procit ha úgyis tudod hogy lecseréled majd késõbb Intelre!

bocs mégegyszer

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Punker
szokás szerint te, aki nem AMD fanatista az szerinted mind hülye.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gabesz amd64
ki kezdte el?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Narancs
By OPPI???

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Zetorg
én itt befejeztem.

ZALMAN CNPS 9500 a Prohardver!-en (by 0PPI)

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Punker
Na ne kezdjetek el flémelni!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zetorg
kurva nagy arcod van...
mi a fasz közöd van hozzá, hogy mit csinálok?
azt se tudod, hogy mit mennyiért veszek és itt ugatsz nekem...

Gabesz amd64
nagy terv! látom kidobtál jó sok pénzt AMD-re és amikor eladod 20 vagy 30k-val kevesebbet fog érni!

Óriási terv! gratula<#taps><#taps><#taps>

Punker
jó lesz ez nekem, veszek még 1 Zalman tornyot és ha elköltözök nem kell télen fûteni a dolgozószobát 😊

[NST]Cifu
Sebaj, ha így haladunk, lassan már messzirõl látni lehet melyik lakóházban milyen számítógép csücsül - a ház mellett felépített hûtõtoronyra festett feliratokból. 😊

Sõt, jobb ötletem támadt. Felvetem a következõ önkormányzati gyûlésen, hogy kezdjük meg a vezetékes folyékony nitrogénhálózat kiépítését, mint a sziliciumvölgyben... az a tuti megoldás. <#idiota>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Punker
vagy csak tudják hogy az iker magos Intelek 200 watt körül zabálnak min 😞

[NST]Cifu
Van egy sanda gyanum, hogy a Zalmannál azon dolgoznak a mérnökök, hogy tudnak egyre nagyobb, nehezebb, és furábban kinézû hûtõt megalkotni. 😊)

Punkerwork
a kis drága😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

csak neked, csak most... 😊
ZALMAN CNPS 9500

Punkerwork
jaja reserator Plus se volt még kint múlthéten.

Zalman stand
Szóval több mint egy matrica... 😊

csávó NFS Most Wantedet nyomja a gépen? lola...

lol
Ezek bemutató termékek amik csak most fognak forgalomba kerülni, szal hiába keresed zalman honlapon 😊)

Punkerwork
nem tom nevét, Zalman oldalt végig kéne nézzni.

Narancs
De a hûtõn is Fatal1ty matrica van a Zalman helyett...<#wow1>

Milyen tipus ez? Ilyet akarok 😄 Tetszik.
Punkerwork
hõcsöves procihûtõje a zalman-nak.

Punkerwork
mi? a kék zalman blokk a csövekkel? 😊

Ez viszon mi, ilyet még nem láttam?
Szvsz sima (áztatós)matrica, amit az abithoz kapsz...
Narancs
Ja ja...😊
Ez már sokkal komolyabbnak néz ki mint a mostani...remélem ennek ellenére nem lesze drágább...<#ravasz1>

Punkerwork
nekem is azt tûnt fel elöször 😊

nagyon úgy néz ki <#wilting>
Bár szerintem ez valami Limited Edition cucc lehet...

Narancs
Háttérben látható az új GPU blokk...asszem egy olyanra majd benevezek

Narancs
Fatal1ty??? Zalman Abit együttmûködés?

<#wow2>Azta*rva<#wow2>

Punkerwork
hát ez jó mindne megjött a nagykerbõl a gépekhez, csak a 3 winyó nem 😞

[NST]Cifu
Semmiféle "számomra" nincs. Ennyit írnak az MSI kézikönyvében, szó nincs benne ajánlásról, és egyebekrõl, amirõl te a #22511-ben szóltál...

[Jakuza]
A Chaintech alaplap kezi konyvebol.
Nem veletlenul csinaltak a +4 tut, ami csak a szamodra marhasag.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[NST]Cifu
Bizony, bizony, elolvastam a kézikönyvet, és semmi ilyesmit nem írnak benne, a fene tudja honnan szedted ezt a marhaságot.

Ennyit írnak:

"You may use the 20-pin ATX power supply or the 24-pin SSI power supply as you like"

Ezen kívûl csak annyiról van szó benne, hogy dugd rá a 20 pinest a deszkára.
Tanulmányozd te is bátran.

[Jakuza]
Orulj neki, de azert remelem elolvastad a lap kezikonyveben azt a nem elhanyagolhato sorocskat, hogy :

"It is strongly recommended using the ATX2.0 power supply with 24-pin and
4-pin plugs."

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[NST]Cifu
Jelentem nálam hibátlanul megy az MSI K8N Neo4-F a 20 tûs, 420W-os Chieftec táppal, pedig a proci még tépve is vagyon...

Zetorg
nekem eddig minden lapom 20pin-es táppal (is) ment hibátlanul.3 ilyen lapot volt.

ez a memória hiba...nem is foglalkozok vele, hiába gondolkozok, úgyse jövök rá, hogy mi baja van.meg nem is nagyon érdekel, úgy is két ramom lesz 😊

[Jakuza]
A tap csere nem meglepo szamomra, a mar 24 tus ATX 2.0 szabvany nem igazan szereti a 20 tus csatolokat siman fagyhat a gep vagy ujra indulhat, de lattam olyat is , amikor csak leallt a gep egy ido utan es nem lehetett visszakapcsolni, majd 5 perc allas utan ismet elindult a gep, aztan nem volt problema tobbet.
De a nalad tortent memoria hiba teljesen Murphy jellegu, ilyennek nem szabadna megtortennie.
Ott lehet, hogy valami hardwer hiba van elsore lapra gondolnek.
Elkell indulnia 1 modullal is a lapnak, hacsak a gyartok a BIOSban nem rontottak el valamit, amit majd BIOS frissitessel orvosolnak.

Zetorg
ráadásul még tegnap meg kellett bontanom a vízhûtést is, mert ezen a lapon egyel följebb van a pci-e, mint az aa8xe-n és ott volt bevezetve a csõ 😞

Zetorg
hát igen...én is csak annyit tudtam mondani, hogy érdekes.
sose gondoltam volna, hogy az egy darab ram lehet a hiba.

[Jakuza]
Hm ez nagyon erdekes, mert amit nemreg tettem ossze gepet, Chaintech lap siman elindult egy db 512-es memoriaval.

Zetorg
nem a lap hibája, hanem a procié.
gondolj arra, hogy a prociban van a memória vezérõ!

lol. 1 rammal el se indul az asus lapod??

http://thenamelessphoto.com/

Zetorg
azt még nem is meséltem, hogy milyet szoptam, amikor elösször be akartam kapcsolni a cuccot!
elcseréltük, bementem melóhelyre dolgozni, de gondoltam, azért kipróbálok a cuccot.asztalon szépen összeállítom, minden a helyén van.indítom, nem csinál semmit...dugtam rá egy szpíkert és csak sípolt.kicseréltem minden alkatrészt kivéve a lapot és úgy is csak sípolt.elvörösödött a fejem és fölhívtam az embert és kiderült, hogy neki se indul el az én cuccom.
szépen visszaraktam mindent a dobozba, gondoltam majd ma találkozunk és visszacseréljük az egészet.
pár órával késõbb hívott az ember, hogy sikerült elindítania, de win telepítésnél mindig újraindul.

estére mindkettõknek hibátlanul mûködött.
nekem az volt a baj, hogy csak egy ramot tettem bele és ez a geci csak kettõvel indul el!!!
neki pedig tápcsere volt a megoldás.

Zetorg
FSB 250, HTT 4x, cpu vcore 1,5v, FSB:RAM rati 1:1

próbálkozok még 😊

[NST]Cifu
A teszteredmények kevésbé érdekeljenek, nézd meg játékok alatt mit alkot, úgy is az a lényeg. 😊

[NST]Cifu
Lehet a memória miatt is, de lehet a HT szorzó miatt (ha 230-250 felett van az FSB akkor már célszerû 4x állítani), vagy a procinak kell egy kis fesz még. Lehetõség van bõven... 😊

[NST]Cifu
Az M$ oldaláról letölthetõ egy 3 hónapig használható teszt verzió. Egyébként most szedek egy verziót én is, miután az elsõ "változat" mint kiderült az Intel Itanium procikhoz való volt, ami meg nincs... >😊