Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_Hát öcsém ki huzott fel ennyire?
Ha Én bocs!
Én csak leírtam hogy nem kellett volna ennyi pénzt kidobnod!vehetél volna olcsobb deszkát,meg kisebb procit ha úgyis tudod hogy lecseréled majd késõbb Intelre!
bocs mégegyszer
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
ZALMAN CNPS 9500 a Prohardver!-en (by 0PPI)
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mi a fasz közöd van hozzá, hogy mit csinálok?
azt se tudod, hogy mit mennyiért veszek és itt ugatsz nekem...
Óriási terv! gratula<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Sõt, jobb ötletem támadt. Felvetem a következõ önkormányzati gyûlésen, hogy kezdjük meg a vezetékes folyékony nitrogénhálózat kiépítését, mint a sziliciumvölgyben... az a tuti megoldás. <#idiota>#idiota>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
csak neked, csak most... 😊
ZALMAN CNPS 9500
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Zalman stand
csávó NFS Most Wantedet nyomja a gépen? lola...
Ezek bemutató termékek amik csak most fognak forgalomba kerülni, szal hiába keresed zalman honlapon 😊)
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Ez már sokkal komolyabbnak néz ki mint a mostani...remélem ennek ellenére nem lesze drágább...<#ravasz1>#ravasz1>
Bár szerintem ez valami Limited Edition cucc lehet...
<#wow2>#wow2>Azta*rva<#wow2>#wow2>

Nem veletlenul csinaltak a +4 tut, ami csak a szamodra marhasag.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ennyit írnak:
"You may use the 20-pin ATX power supply or the 24-pin SSI power supply as you like"
Ezen kívûl csak annyiról van szó benne, hogy dugd rá a 20 pinest a deszkára.
Tanulmányozd te is bátran.
"It is strongly recommended using the ATX2.0 power supply with 24-pin and
4-pin plugs."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ez a memória hiba...nem is foglalkozok vele, hiába gondolkozok, úgyse jövök rá, hogy mi baja van.meg nem is nagyon érdekel, úgy is két ramom lesz 😊
De a nalad tortent memoria hiba teljesen Murphy jellegu, ilyennek nem szabadna megtortennie.
Ott lehet, hogy valami hardwer hiba van elsore lapra gondolnek.
Elkell indulnia 1 modullal is a lapnak, hacsak a gyartok a BIOSban nem rontottak el valamit, amit majd BIOS frissitessel orvosolnak.
sose gondoltam volna, hogy az egy darab ram lehet a hiba.
http://thenamelessphoto.com/
elcseréltük, bementem melóhelyre dolgozni, de gondoltam, azért kipróbálok a cuccot.asztalon szépen összeállítom, minden a helyén van.indítom, nem csinál semmit...dugtam rá egy szpíkert és csak sípolt.kicseréltem minden alkatrészt kivéve a lapot és úgy is csak sípolt.elvörösödött a fejem és fölhívtam az embert és kiderült, hogy neki se indul el az én cuccom.
szépen visszaraktam mindent a dobozba, gondoltam majd ma találkozunk és visszacseréljük az egészet.
pár órával késõbb hívott az ember, hogy sikerült elindítania, de win telepítésnél mindig újraindul.
estére mindkettõknek hibátlanul mûködött.
nekem az volt a baj, hogy csak egy ramot tettem bele és ez a geci csak kettõvel indul el!!!
neki pedig tápcsere volt a megoldás.