36836
-
#25439 nf7-en 2 hét után meghalt a sikítozós venti. Egész nyáron a maradék alu "felfogató kerettel" ment, és kutya baja nem volt. Most ősszel belefogtam egy kis moddingba, és csak a rend kedvéért rákerült egy Zalman NB47-es (a "nagy kék"). De ez még nforce2. Lehet, az nforce4 2x annyira melegszik is?;))) -
#25438 még egy indok,hogy az életbe ne vegyek Abit-ot már -
#25437 abit = hulladék (bár ezt már sokszor elmondtam) érdekes módon sok ember gyári passzív hűtéssel is el van gond nélkül szal szerintem nem a Zalman-nal van a gond :) -
#25436 40 ? ejha
a procim nincs ilyen hőmérséklet közelében terhelés alatt -
#25435 Akkor biztos, hogy rosszul tetted föl, nem szorul rendesen. Az eredeti pöckei nekem se tartották jól, fogtam két csavart és azzal tettem föl. -
#25434 aktív hűtéssel is 40 fokos mp3 halgatás közben
ordít a gyári hűtő ez kxrvára zavar este -
#25433 én se értem azt tom hogy néhány alaplapnál az elhelyezés miatt nem fér be, de hogy kicsi lenne a hőleadása arról most hallok elöször :) -
#25432 az amit itt a fenti képen látsz azta kéket az harmatgyenge
ha leállítom az Abit aktívhűtőt 1perc és megfagy a gép és nem lehet megfogni mert olyan forró kb 60fokos
ezért kéne valami erőssebb -
#25431 Nem értem miért ne lenne elég a zlaman, másoknak is azzal megy. Mellesleg haverom 9600PRO -ján is ilyen borda van, semmi más. -
#25430 én már 4 éve csinálom a vizhűtésem de sose érek a végére
nincs szerszámon hozzá, meg egyedit akarok
félig már készvan forrasztani kell a csonkokat meg 1 szivattyut kell vennem -
#25429 ha kicsi neki a nagyobb Zalman passzív blokk akkor sok lehetőség nem maradt, esetleg barkácsol egyet valami procihűtőből :) -
#25428 Zalman bővel elég, még sok is neki. -
#25427 nem azért mondtam... persze, igazad van, hogy a vízhűtés biztos elég hatékony rá, de ki tudja lehet nem épp erre gondolt :) -
#25426 de most nem? vagy te tudsz más megoldást NorthBridge hűtésre ami elég hatékony is? -
#25425 -
#25424 tegyél rá vízhűtést..... -
#25423 Valami Márkásat! -
#25422 Valaki mondjon már valami passzív Nforce4 hűtőt! (megfizethetőt)
A Zalman-valami47j enyhén szólva is gyenge ide -
#25421 Igaz, hangerőre nem gondoltam. -
hano2 #25420 Nekem is u.az a kérdésem,mint Scrat-nak(#25412)CPU 33 C,GPU 39 C,memória-TwinMos 1024 kit(2x512)Minden alap beállításon van.(FSB is)Érdemes a Bios AI N.O.S.-t emelgetni-vagy nem sokat számít? -
#25419 szétkapod és megnézed, hogy hova megy rá a nyákon mert elvileg szolgálhat képátvitelre is. -
#25418 bithumenen van -
#25417 akkor 3 világít...
mute, bementet és a hangerőszabályzó. -
#25416 ha gamer-ek között csinálták akkor kevés az AMD előnye :) -
#25415 Nekem is ilyen van, és 2 zöld led akkor világít ha megnyomod a mute-ot -
#25414 cska érdekesség képpen:
Melyik kedvesebb csöpp kis lelkednek?
Amd 55%
Intel 41%
magyarul légyszíves mert ezeket itt nem értem. 4%
Szavazatok: 2,870
-
izb #25413 milyen ramjaid vannak? -
#25412 Na akkor még1x:
Hi.
Közelmúltban újítottam Athlon64-re (3000+ s939) egy Asus A8N-es deszkában figyel, és az lenne a kérdésem hogy mennyire húzható?
Venice magos a kicsike, és a gyári hűtő van rajta.
Biosban állítottam az FSB-t, most 1800 helyett 2200-on megy, mindn gond nélkül.
De jó az ha csak az FSB-t állítom?
Így egyébként tehelés alatt 48 fokra melegszik max és kb 5-7 perc üresjárat után visszahúzódik 38-ra.
Ez jó?
Köszi a segítséget, nem vagyok mélyen otthon a tuningban! -
#25411 kösz -
#25410 Csak egy tápcsati van benne, de majd a cédét megküldöm másik tápról.
Tehát a sárga az valami hang lesz? Sajna semmilyen leírást nem találtam a cuccról a neten... -
CUCLI #25409 Megvan az új vga hűtőm. artic cooling ati sil. rev4
délután szétkapom karit :P majd tolok pár képet ha érdekel valakit =) -
#25408 amúgy meg anno irodai munkára tökéletes volt, tetőt lekapod bekötsz egy optikát és tudsz telepíteni. -
#25407 hang/video ki/be vezetés? :) -
#25406 Amúgy nem tudjátok ezek a csatik mire jók?
Szereztem egy minipc-t, de nem tudom mire lehetne használni, mivel nincs rajta CD nem tudok win98-at rányomni...
Sztetek mire jó egy ilyen? Amúgy ha jól láttam 64mb ram és 180MHz Círix ruduzsol benne.
UI: Boldok szülinapot Gabesz, most olvasom, hogy tegnap volt! -
#25405 Tényleg ver a sors...ezeket a szarokat már nem csinálják meg rendesen.
Nem baj, még egy indok a TFT-re -
#25404 nekem az 5.1 szettem haldoklik asszem :(
genius 5.1 HT, két led világít zölden, ha be van kapcsolva, de néha csak az egyik és akkor nem szól.ha kikapcsolom a főkapcsolót, aztán vissza, akkor megjavul... -
#25403 ez mindennél így van, ezért mondtam mindig hogy aminek nincs garanciája attól szabadulni kell :) -
#25402 Téged ver a sors wazze mindig akkor kezd besz@rni(winyod már meghalt) amikor lejár a gari! :(
amúgy qz Én monitorom is kezd furcsa dolgokat csinálni(LG) fogja magát aztán egyszercsak bezöldül :( -
#25401 mind2? -
#25400 Hali srácok!
Kicsit off téma, de segítsetek plz!
Kb 2 hete a monitorom (LG F700B) hangosabb lett, és lassabban melexik be a képcső. Mondanom sem kell, hogy a gari 2 hónapja járt le. Lehet ez valaminek az előjele? Haldoklik ez a dög, vagy csak öregszik?