Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
csak egy második rendszernek akarom kipróbálni.
ami nincs a listában azt gondolom nem próbálták!?
CS:S megy? 😊

[Jakuza]
Keresd a torrent keresokon van kismillio, de nem minden fut rajta ezt ne felejtsd el, mint ahogy a CD emulatorok sem, mint pl a Deamon Tools.
Itt a kompatibilis szovtverek listaja.
http://www.3dvelocity.com/articles/win64compatibility/win64softlist.htm

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Zetorg
válasz ment

Tufa
pm ment a címel

Zetorg
memória írás 1667...ez szar

Zetorg
hát mittudomén 😄

Zetorg
ok.
64bit xp-t honnan lehet szedni?

Mi más miatt lenne? 😄
[Jakuza]
Ja.
Addig allitsd az orajeleket, amig hibauzenet nelkul lefut a prime.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Zetorg
ez a húzás miatt van?
FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4
Hardware failure detected, consult stress.txt file.

Zetorg
most megy a prime és közbe csinálok mindent.most jó.
kicsit lassabb mint a p4, de megy.
ja és kipróbáltam ezt a agyi ramot és megy 500-on 😄D

[Jakuza]
Ja es meg valami, a mostani megitelese az Intelnek sokkal rosszabb lenne, ha a nagyobb cegekkel, nem lenne olyan jo viszonyban.
Itt pl Microsoft es hasonszoru cegekre gondolok, mert akkor ilyen elonyoket nem levezne, hogy a szoftvergyarto szandekosan nem siet a 64bites operacios rendszer kiadasaval, hogy az Intel a lemaradasa miatt, ebben a szegmensben ne szenvedjen hatranyt.

[Jakuza]
Igy van szerintem is most AMD van elonyben es ezt partatlanul allitom, (tehat ne jojjon ide senki AMD vs Intel flamet kezdeni).
Raadasul van egy sanda gyanum azzal kapcsolatban, ha tovabbra is ilyen lassan noveli az Intel a processzorjai orajelet (en ebben latom az elonyet mindossze), akkor bizony joval tul fogja az Intelt szarnyalni az AMD.
Raadasul, amire regen a hivok hivatkoztak a megjegyzeseikben (processzormelegedes,aramfelvetel tobblet, energiatakarekossag stb ) trend megfordult mindenteren es itt is hatranyba kerult az Intel.

[Jakuza]
Nem tom. 😛
Dehogy, nalam a 2. gepem egy sokkal kisebb gep, es ilyen problema nincs, hogy megkell varnia egy alkalmazasnak a masik befejezeset, hogy eltudjon indulni.
Mondjuk tobb RAM van ebben a gepben mint nalad es kitudja hogy allitottad be a swap file kezeleset.

[NST]Cifu
Ezt én sem tudom mire vélni. Azt elhiszem, hogy lassabban nyílik meg, mint egy HT-s procinál, de hogy egyáltalán ne nyiljon meg...

Bár végülis mindenkinek a saját véleménye a legfontosabb. :Ð
Láttam a HT-t, de nem látom értelmét a jelen helyzetben, mindennapos használatban túl sok elõnye nincs, játékra pedig az A64 jobb. Nálam legalább most az AMD áll jobban. Mondom úgy, hogy a pentium szériát a 3-asig bezárólag végignyomtam (Pentium 100, Pentium Pro 150, PII.-233, CeleronA 300, Celeron 566, Pentium III. -1Ghz).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Punkerwork
mi? 2,2-es szutyok sempron-on is simán telepítek 2 progit egyszerre 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Zetorg
mit kellene beállítanom?

[Jakuza]
??????
Na nehogy mar ne nyiljon ki a masik program. 😛
Valami gebasz van nalad.

Zetorg
valahol igazat adok neked!
erõsen gondolkozok, hogy megmarad-e.még pár napig használom, aztán kiderül, hogy mi lesz vele.

Zetorg
pl ha telepítek egy programot és közben megnyitok valamit, akkor az csak akkor nyílik meg, ha kész a telepítés.
ez nekem kurvára zavaró!

Punkerwork
mert? inkább a meg nem értett emberek listájára, volt 1 frankó géped amit elcseréltél egy számomra gyengébbre.

[Jakuza]
Nincs HT es kesz, raadasul ahogy jonnek ki a tobbmagos processzorok, lenyegtelenne is valik a HT.

[NST]Cifu
Megkérdezhetem hol hiányzik a HT? Te is ingame videókat szoktál felvenni? 😉
Mert akkor még megértem a véleményed.

Zetorg
végül is igazad van.nem tudom, hogy miért akarja mindenki megmagyarázni a másiknak, hogy az a jobb, ami neki van.

más: elfogulatlanul kijelentem, hogy kurvára hiányzik a HT!!!!! 😞
ha lenne HT, sokkal jobb lenne, mint egy intel, de így kicsit elmarad!

[Jakuza]
Es mar gondolom, mar banod a cseret, hogy 30%-al tobb FPS-t produkalt a jatekban. 😛
Szegeny Zetorg most mi lesz veled, mert megfo majd a processzorod, miutan HT nelkul csak egy taskot futtathatszz sebessegcsokkenes nelkul, raadasul zabalja az aramot is a proci az elfogult Intelrajongok szerint. 😊))

[Jakuza]
A lenyeg hogy jo geped legyen , minnel olcsobban, ha lehet.
Akik egy termek gyartoja mellett leteszik a nagyeskut, aztan szajkozzak csak, hogy az enyim nagyobb, jobb, szebb stb, mert...., azoknak a szava elfogultsaguk miatt nem mervado.

Zetorg
persze!

[NST]Cifu
Mert AMD-re cserélted az Intelt? 😮

Zetorg
így gondoltam én is.

Zetorg
azt hiszem felkerültem Punker fekete listájára 😄

[Jakuza]
Hat...
Elhiheted, hogy nem azert, mert naluk ez a problema nem fordul elo, hanem mert kevesbe celpontok, mint a szerverek.
Ugyanolyan problema ott is.

barret
Mintha egy konzolos mondta volna! De igy van😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

Zetorg
érdekes...de:
"Az asztali gépek felhasználóinak nincs okuk igazán az aggodalomra..." 😊

[NST]Cifu
A VST 117FPS nem azt jelenti, hogy HL2 vagy CS:S alatt ennyi FPS-ed lesz, hanem csak egy mérvadó szám. 😉

Az emberek döntõ többsége pedig nem szokot ingame videókat felvenni játszás közben. 😉

[Jakuza]
"Biztonsági rést rejt az Intel Hyper-Threading technológiája"

" Egy pénteken nyilvánosságra hozott tanulmány szerint az Intel Hyper-Threading technológiája komoly biztonsági sebezhetõséget rejt magában. A Pentium 4, Pentium Extreme Edition, Pentium D és Xeon chipekbe beépített megoldás lehetõvé tesz két programszál párhuzamos futását egy processzormagon.
Az utasításszálak a processzor több erõforrásán is osztoznak, többek között a gyorsítótáron. A 23 éves kanadai Colin Percival szerint ez lehetõvé teszi egy ártó program számára, hogy betekintést nyerjen egy másik program futásába, adott esetben pedig adatokat, például jelszavakat vagy titkosításhoz szükséges kulcsokat "lopjon el". Az asztali gépek felhasználóinak nincs okuk igazán az aggodalomra, de a Xeon-alapú szerverek tulajdonosainak már több a félnivalójuk. Percival tanulmányában számos megoldást javasol a processzortervezõknek és szoftverfejlesztõknek a probléma kiküszöbölésére. A biztonságért aggódó rendszeradminisztrátoroknak addig is a Hyper-Threading kikapcsolása ajánlott."

Zetorg
nem hiszem, hogy a HT miatt könnyebben feltörik a gépedet 😄

[Jakuza]
Te ugye a Hypertreadigrol beszelsz, ezaltal ?
Akkor gyorsan tedd melle a Hypertreadingban talalhato biztonsagi rest is. 😛
Szeretheted stabilan a 60FPS-t ha kotoraszik valaki a gepedben. ;0 LOL

Zetorg
hát nekem nem elég a 60

Zetorg
ja

Punkerwork
nem, csak nem hiszem hogy lényeges a 117 FPs, nekem 60 bõven elég de az legyen stabilan 60 😊

[NST]Cifu
Ez a mániád? 😊

barret
Én is 😛 L2 rulez😊)

Bérbe vehet? reklámfelület...

Punkerwork
csinálj közben ingame videot, akkor kiderül mit tud 😊

[NST]Cifu
Videokari ugyanaz?

Zetorg
egy teszteredmény:
lefutattam a hl2 VST-t és 117fps lett az eredmény.
4ghz-re húzott P4-el 87fps volt...

Zetorg
de lehet.
majd meglátom még mi lesz!

[NST]Cifu
Az SLI-s deszka 15-20e Ft-vel többe kerül, és akkor már nem 6600GT, hanem X800Pro kártya lenne a választott a plusz pénzbõl, nem jobb megoldás?

Zetorg
nem az áráról van szó, hanem az egy idõben kiadott pénzösszegrõl.

ah ezaz. köszi

[NST]Cifu
nV kártyát pl. Rivatunerrel, ATi-t pl. AtiTool-al.