Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
szerintem nincs 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

janos666
Én a sima Inno3D 6600GT-ben csalódtam, lehet hogy az baj és nem csak az SLI. Van errefelé olyan elvetemült aki 6800GT-ket kötött SLI-be?
[NST]Cifu
Egy újabb ember, aki csalódott az SLI-ben?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Zetorg
egyek szemem sír, a másik nevet...
legalább megmarad a pénzem.amúgy sem hozta azt a teljesítményt, amire vártam...

Punker
akkor csak az SLI miatt <#falbav>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zetorg
megcsináltam 😊
belenyultam egy zsepivel és mûködik <#idiota>

Punker
bakker<#wilting>

Zetorg
flesseltem a két kártyára ugyan olyan bios-t, de a 3dmark03 az elsõ teszt után hibaüzit dobott, a 05 meg hibázott, de végigment.a két kártya ugyan olyan, csak a bios külömbözött.
egyszer sikerült normálisan megcsinálni, akkor kaptam ezt a 6050 pontot, ami szar. 😊
érdekes találmány ez az SLI, nem gondoltam volna, hogy ennyit kell vele szopni.viszem vissza a második kártyát.

u.i.:ma reggel elszállt a lapomon az egyik pci-e csati, szal küldhetem gariba <#rinya>

Zetorg
ne flesselj, mert kihullik a hajad! 😊
szoptam vele rendesen...

[NST]Cifu
Pardon. <#idiota>

Az nem hungarcel, hanem az ati silencer hátsó ellendarabja 😊 És alumínium. Csak ilyen furcsa festése/felületkezelése van.
janos666
Milyen BIOS-t flesheltél rá, lehet hogy nekem is jól jöne...?
[NST]Cifu
6600Gt SLI érték...

he?

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Zetorg
6050 pont 3dmark05-ben :\

kircso13
AMD sempron
MEGLEPÕ

Az élet eleme a lét!

kircso13
Hali

http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/news/cid/1/y/8358.html

Az élet eleme a lét!

Gabesz amd64
már ráfért egy házcsere!
jah és a kislemezmeghajtót fújd be feketére meg a Rom-okat is!<#nyes>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

jah,: A zalman minimum fordulaton (900rpm)
A ház oldalán van egy 8cm-es revoltec (leszabályozva: 1000rpm)
A ház tetején meg egy 12cm-es venti (Glacialtech Silentbalde, ez nincs szabályozva mert alapjáraton is f@szányos)
A 8-as befele fúj, a 12-es kifele.

alap 39-40fok
játék közben 46-47fok
(alaplapon is zalman van, csak nem látszik <#idiota>)

Zetorg
már szereztem

Zetorg
adjatok gyorsan egy progit, amivel tudom flesselni a 6600gt bios-át 😊

[NST]Cifu
Jól néz ki, de mi a videókarin az a hungarocel-akármi?

janos666
Hány folkos a prcod azzal a Zalman hûtõvel, most hogy a videókártyán az van összepasszolna...?
Hát most hova tegyem õket?😊
Nem zavarnak azok ott bent senkit.
Punkerwork
rég jártál erre 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ollie
- Pc tuning (1468 új üzenet)

Punkerwork
én rendeltem raktárra 2 UV csõ + UV reagens ide kábelek kittet, ha jó haza viszem hétfõn jön 😊

huhh, szép kábelrengeteg <#nyes>
Én a napokban raktam rendbe a sajátomat + tegnap rendeltem bele cuccost Computermode-ról

Narancs
6600GT gpu 500MHz re van "hitelesítve"...
Szal senki nem garantálja, hogy 600on fog neked menni. Pl Zetorgnak vízzel megy 550 -et...
Pl nekem annó a 2600+ barcim alapfesznél kevesebben is vitte 3000+ként, de 3200+ként 1.9volton se vízzel(!!!)...szal tuninghoz mázli is kell...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Üdv mindenkinek 😊
Jelenleg 2 db ram van a lapon és dual módban megy.
Ha berakok a 3. szabad sínbe még egy ramot, akkor odaveszett a dual mód?
A lap típusa ITT

janos666
Van egy Inno3D 6600GT-m, de nem tetszik<#idiota>, ezért vettem rá egy Zalman Vf700AlCu-t hogy majd akkor jól szarráhúzom<#vigyor4>. A coolbits optimális frekire csak 576/1060-et dob, így még nem szemetel 3DMark03-ban, de kevéske pontot dob (~8700), ha kézileg felrántom 595/1160-ra (ez a legmagasabb amire még rábólint a tesztje, egyel fentebb már 2 futtatsából 1-szer mondja hogy ok), csak így nagyon ritkán, de bevillan 1-1 apró hiba, fõleg a 3DMarkban, bár ilyen beállítással ~10000 pontot is ad. (ezek szerint a RAM-ra a kényesebb...) Ez azért érdekes, mert a teszt lefutása (vagy 0,5-1 óra játék) után a hõfok nem megy 55 celsius fölé, de a gyári hûtõvel már windows-os üresjáratban is 60 fölött volt, játék után pedig veredesete a 69 fokot is. Tehát úgy gondolom nem a melegedéssel lesz a baj. Szerintetek egyszerûen selejt szar ez a konkrét példánya a 6600GT GPU-knak (sokan 600 fölé is bírják húzni), vagy az Inno baszott el valamit és érdemes lenne megpróbálnom valami feszültségemelõ buherálást (nem hal-e meg tõle túl hamar)? Egyébként ez hogy megy, "csak" a BIOS-t kell szerkeszteni és flash-elni, vagy fizikálisan neki kell mennni a karinak heggesztõpákával? (utóbbit nem vállalom itthon, egyedül 😄)
Majd karácsonyra meglepem magam egy 92-es, két 120-as meg egy 80-as ventivel, jó halkakkal, amik passzolnak bele 😊 Addig elfut ez így is.
Hát így fest. Egyelõre nem építettem be a szekrénybe.

Figyeljétek az oldalsó venti rögzítését 😄 Oda 92/80mm-es való, de én odafabrikáltam a 120-asomat. Két ventirács, és némi LEGO gumicsõ, és gumi alátétek segítségével abszolút rezgéscsillapított 😊

Éshát itt meg a gatewatch közelrõl. Szépen teszi a munkáját.
cpu fan a hátsó cooler master 120, + cpu diódát a ht101 heatpipejának aljára tettem
vga fan az oldalsó coolink 120, + a vga dióda az AS2 réz részére ragasztottam közel a gpuhoz
hdd fan a winyo blokkon van, coolink 120 (3 HDD-t hût), + a hdd diódát az egyik samura ragasztottam, csak simán a tetejére
case fan a felsõ 8cm cooler master, + a case diódát a NB bordájára ragasztottam.
A dolog szépséghibája: A stackerhez adott hátsó cooler master ugyan pörög, de nem jelzi ki a gatewatch. A felsõ 8cm-es cooler mastert pedig nemes egyszerûséggel nem is indítja be. Szal nemtom ezekkel mi van. A két coolinket gyönyörûen vezérli, 900 és 1600 rpm között. Auton kb 1050 rpm-re tette õket.

Amint látszik, a gatewatch íve nem egészen követi a stackerét, szal kétoldalt olyan mintha picit kilógna. Ráadásul nem horony van rajta, hanem csavarlyuk, tehát játszani sem tudtam vele különösebben.

Ez pedig a csatatér, meg a régi ház 😊
Narancs
A dobozban van mindenféle csonk, lehet cserélgetni õket. Van belsõ 10-es és belsõ 8 -as az biztos, meg van még egy harmadik féle is asszem...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Zetorg
majd megnézem

Punkerwork
zalmanusa.com?

Zetorg
ki tudja 😊
nincs ráírva dobozra?
akarok benni vga blokkot, de nem tudom, hogy jó-e az én rendszerembe 😞

Punkerwork
szép lesz a fekete lappal 😊

Punkerwork
szerinted megnéztem? 😊

Zetorg
szép!
mekkora a csonkok külsõ átmérõje?

Punkerwork

Zetorg
hagyjál már! 😊
nem eszik az olyan sokat 😊

Punkerwork
ok átszólok paksra ne ijedjenek meg ha megugrik a fogyasztás 😊

Zetorg
este hozok még egy 6600gt-t tesztelni az SLI-t 😊

Punkerwork
én meg ha azért mert 3-4 száz ember van egy helyen 😊

[NST]Cifu
Ebben egyetértünk... 😊
Ezért kell a 2 giga ram... 😊

Valamiért jobban tudom tolerálni, ha egy game az effekt parádé miatt szaggat.

Punkerwork
WWIIOnline-t játszok az volt egy évre 99,99$ 😊

Tufa
<#fejvakaras>
a mit vásároltam topicban valamelyik játék havidíjáról írtál, de akkor kevertem. sry