Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://thenamelessphoto.com/
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
http://thenamelessphoto.com/
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szerk:
Az elsõ elég durvus ([email protected]) én mondjuk azt választanám, valószinüleg az is elviszi 400Mhz-en a 2-2-2-6-ot.
Ilyet kellett volna vennem, dehát mégcsak nem is láttam sajnos hasonlót sem (és biztos horror ára lenne Mo.-n...) <#sir>#sir>
CORSAIR TWINX1024-4400C25PT
vagy
CORSAIR DDR PC3200 xtra-low latency TWINX1024-3200XLPT
Mind2 2*512Mb
A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Bár pl. sulikba még mindig három és felesen kérik a választ állítólag... 😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
fut
A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit
Ja az AGP még ki tud szolgálni egy 6800U-t.
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Fórumaláírásokban láttam hogy egyesek 9000 3DMark03-at vallanek be AGP-s 6600GT-vel (ilyen-olyan körítéssel ami alig veri az enyém), vagy tuninggal 10000 fölött, akár 10600-akat kapnak. Hát így jártam vele, tehát jogosan is haragszom a szerencsére, és ezt érthetõ okból vetítem ki konkrétan erre a lapkára...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
nem hiszem, hogy a procid szab határt, hanem inkább az AGP port...
én 4ghz-re húzott P4-el kaptam 9500 pontot 03- ban és 4500-at 15-ben, PCI-E kártyával, 550/1100-on.szerintem ne várj többet egy AGP-s 6600gt-tõl.
elvileg a dual-hoz két egyforma ram kell, bár vannak kivételek, néha mûködik különbözõvel is.a legjobb az, ha eladod a mostanit és veszel két egyforma újat, ha meg tudod fizetni, akkor 400 fölötti tuningramot, ha már a procit is húzod.
a dual, everest memtestben kb 70%-os javulást hoz...de nem tudom, hogy valami kihasználja-e ezt a teljesítményt.az elõzõ gépemmel sikerült 7000mb/s fölé menni olvasásban 😊
Szétkaptam, 98% os etillel letörölgettem finoman az amúgy csillogó-villogó fézerfejet, de ugyazat mûveli mint eddig: hiába nyomok bele DVD -t, nem látja...😞
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Hogy a rákba kell megtisztítani lézerfejet DVD íróban? Sürgõs lenne...
Igen, úgyhiszem hogy kevés, ha szarráhúzva is csak valami 8950 3DMark'03 és 3780 3DMark'05 (de tényleg nem vagyok benne biztos hogy volt-e 9950 is 3DMark'03-ban, mert tegnap ilyen szöszmötötlõs munkám akadt itthon és futtattam vagy 10-et, de fel se írogattam)
Ezt az ATI képe szebb mint az Nv-é dumát már a 6X.xx-es driverek óta nemigen emlegetik, még az FX-ek is visszaszépültek, és 'elméletileg' már szebb is a Geforce 6-ok képe mint a Radeon X-eké(32bit-es saderprecizitás...)
Most a gépem:
ASUS P4P800Deluxe (1019-es BIOS)
Intel P4 2600/800HT @ 3250MHz (~50celsius)
Elixir 1X512Mb/400Mhz, CL3.0 RAM
Inno3D 6600GT 128Mb AGP @ 600/1160Mhz (~50celisus; gyári hûtõvel alapfrekin 66)
És akkor 8700 pontok 3DMark'03-ban...
A CPU kurva jól adja, azzal semmi bajom, fel se kéne húzni ha nem akarnék biztos lenni bebbe hogy nem az a gát.
Viszont RAM... Ezzel kapcsolatban lenne is egy kérdésem:
Ha most van egy ilyen szar RAM a gépben akkor ha veszek mellé egy másik noname 512/400/CL3.0-as RAM-ot akkor beveszi a dualchenelt, vagy ahhoz telejesen egyforma modulok kellenek? Vagy megérné ezt aprópénzért eladni és venni durvább idõzítésû RAM-okat? Sokkal többre jönne ki költésgben és nem vagyok benne biztos hogy kell-e egyáltalán az a sávszél a bandwidth tesztprogikon kívül másra. (most így egyszál, szar modullal se annyira rossz a helyzet, ha ez most a gát akkor a dualchenellel is magasabbar kerül mint kell...)
alaplapon a rövidítések: smb1 smb2 (... .)
Elõre is kösz!
Igaz nekem 6800Gt-m van, de sem 2D-ben, sem 3D-ben nem érzem azt, hogy rondább lenne a képe, mint a korábbi ATi kártyáimnak, pedig anno a jobb képminõségre való tekintettel választottam a Radeon 32MByte DDR-t a Gf2-vel szemben, illetve a Radeon 8500-at a Gf4Ti-vel szemben...
ha az a bajod vele, hogy nem tudod húzni, azon kár idegeskedni...ha tuningolni akarsz, keress válogatott darabot!
ha esetleg az a baj, hogy kevés pontot kapsz, akkor az sok minden baj lehet, nem csak a kártya...
ha pedig az a baj, hogy ocsmány képe van, akkor cseréld le egy ATI-ra, én is ezt fogom tenni...
😄
amikor kaptunk híreket az ATI féle Crossfire cuccról, mindenki elkezdett sírni, hogy milyen bonyolult, pedig ott szvsz nem kell BIOS-t flesselni meg semmi ilyesmi veszélyes/idegesítõ dolgot csinálni.
Az eggyik hobbim a számítástechnikán kívül a csillagászat.
Lenne egy olyan jellegû kérdésem, hogy tud-e valaki egy jó web-címet a CCD kameráról.
Össze lehet kötni a géppel és akkor tudnék hosszú exponenciális képet készíteni?