36836
  • Vegas
    hi ól!
    Van egy Abit AN7-es lap meg barton 2500+ CPU ami most 166-os fsb-n megy meg 11-es szorzón. Nah ez át akartam állítani 200x9-re de csak sípol. Mi a fasz lehet vele?
    Valamit állítani kell még?
    (gyagya vagyog ilyeneghez)
  • Zetorg
    ha nem agp-s a lapja, akkor egyértelmű, hogy pci-e vga kell :P

hehe..na jó, nem szívom a véredet :)
  • bertino
    jó, hát ugy értettem, hogyha esetleg NEM AGPs lapja van
  • Zetorg
    ha agp-s lapja van, akkor nem a legjobb választás a pci-e kártya :)
  • bertino
    abból is már PCIe
  • Zetorg
    6600gt
  • Danee
    mien VGA-t érdemes venni 3-40 ezer körül??
  • Crokin
    Akkor passz, nekem csak egyszer volt szükségem ilyen adatmentésre, de a getdataback tökéletesen bevált.
  • Zetorg
    azzal is próbáltam, azt krekkeltem, de nem tudta lementeni a cuccokat :(
  • Crokin
    Ja, aszittem getdataback-el próbálkozol.
  • mrzed001
    Sztem a Hiren eleve crack-elve teszi fel a hipermultiextra bootcd-re :))
    Esetleg egy újabb, 7.3, vagy 7.5-öst még érdemes kipróbálni, ha azzal sem megy, akkor valamivel már beleturkálhattál, vagy nagyon csúnyán elcsesződött
  • Zetorg
    Patched BootCD 6 DK.iso
    ezt írtam ki, szvsz ez a krekkelt, nem?
  • Crokin
    Ha nem krekkelted, akkor csak scanelni tudsz, menteni nem.
  • Danee
    "Ultra Quiet "
  • mrzed001
    Hát, akkor ott valami gomoly gond lehet.
    R.I.P.
  • Zetorg
    csak azon a partíción mutatja az adatokat scan után, ami windowsban is működik :(
    ha azt scanelem, ami nem működik, akkor visszadob a kezdő képernyőre
  • Vegas
    jeszoké
  • Gabesz amd64
    bios!
  • Vegas
    hi!
    Biztonságos a cpu-t az OC Guruban huzni? (amit az alaplaphoz kaptam cd-t, azon volt :c). Vagy inkább BIOS?
  • mrzed001
    Miután lefutott a scan, tudtál a megtalált alkönyvtárakban mászkálni? ott elméletileg a tartalmat is meg lehet nézni, szóval 1-2 text file-ba benézve láthatod, hogy tényleg megtalálta
    Scan után mintha valami bill-kombinációval is lehetne menteni (bár ha végigment, tudtál tallózni benne, és nem kérdezte mentenéd-e, akkor rendbetette elsőre is)
    Ha nem megy, gugli, és keresd meg az oldalukat, nem amatőr progi
  • Zetorg
    lefutattam megint a scant, végig is ment, de a végén nem tudtam semmit csinálni.visszajön ugyan az az ablak, mint elötte.
    ha kilépek, akkor nem kérdez semmit, csak visszadob dos parancssorba

le tudná írni valaki, hogy pontosan mit kéne csinálnom?
  • Gabesz amd64
    mér ne lenne?

20 tűs? akkor simán.
    24 tűs? akkor simán.
  • CUCLI
    csak nemtom ,h alaplapommal kompatibilis lesze-e :)
  • Gabesz amd64
    nem tünik rosznak,na!

egy 12cm-es venti nem hangos.
  • Zetorg
    nah, scanneltem, csak rossz helyen.
    most viszont jó helyen, kb háromnegyed órán át tartott, de az utolsó kockánál kifagyott :((
    vártam vagy negyed órát, vinyó nem dolgozott, ESC-re nem reagált, úgyhogy újraindítottam a gépet...
  • mrzed001
    Az szép, nekem ennyire azért nem volt sok a 200-as, talán 1-1,5 óra?
    De rég volt, öregszem (és hülyülök :)), szóval lehetett több is :))
  • Punker
    nekem a 120 gigás winyó full scennelése 5-6 óra volt.
  • mrzed001
    Vagy nem scenneltetted vele végig az egész vincsit (eltart egy darabig), vagy nem engedted, hogy mentesen kilépéskor
  • Zetorg
    jah, ilyen progi van rajta, próbálkoztam is vele, de nem nagyon csinált semmit, lehet, hogy elbasztam valamit.
  • CUCLI
    ilyen táppal valaki találkozott már? ilyet vennék csak nemtom milyen hangos :S
  • mrzed001
    Talán AR (Active Partition Recovery) a neve, a rendszer (vagy Recovery) dolgok között találod meg
    elindítod, kapásból scanneli a wincsit, belenézhetsz eltűntnek hitt alkönyvtáraidba :), majd kilépéskor megkérdezi, hogy menteni akarod-e a megtalál file-ok infóit a wincsire (ha igen, szépen újra létrehozza a particiót és infóit)
    Egyébként van már Hiren-ből 7.3-as is (én még az 5-ösével hoztam rendbe a wincsit, szóval a 6-osod is bőven elég lesz)

Ha ez nem segít, akkor annak annyi :(
  • Zetorg
    leszedtem azt a boot cd-t, a 6.0-s verziót.
    ha meg tudnád mondani a program pontos nevét, talán egyszerűbb lenne a dolgom.
    kipróbáltam már pár progit róla, de egyikkel sem sikerült.partition magic azt írja, hogy formázatlal a partíció, de csak 94 gigának látja és van mellette egy NFTS partíció, ami tizenvalahány giga :S
  • xj700t
    Én mindig így csinálom ti nem ? :))
  • mrzed001
    Mondom, ha nem formáztál, és nem írtál semmit a wincsire, akkor rendbe lehet hozni. Én a 200-ast egyszer nem importáltam, hanem konvertáltam, még a format is eltűnt róla. Próbáld ki a Hiren's BootCD-t, nekem hibátlanul rendbetette, azóta se volt vele gond
  • Gabesz amd64
    és akkor belenyultál a bilibe
  • Zetorg
    ezentúl én is kiírok majd mindent asszem, de már késő :(
    az a baj, hogy tegnap vettem egy 6600gt-t és ha esetleg meghalt a vinyó, nem tudok másikat venni.esetleg akkor, ha visszaviszem a vga-t...

mondjuk nem hiszem, hogy a vinyónak baja lenne, mert a windows a másik partíciójáról működik hibátlanul.
  • Narancs
    Bazz, ezek a kurva vinyók...nekem 160 giga veszett oda, azóta elhatároztam fél évente arhiválok.
  • Zetorg
    2 körül

gondolkozok, hogy mit csináljak...próbálkozzak még, vagy formázzam a picsába?!
    igazán a zenék érdekelnek, ~4000 szám, ezt mégegyszer nem gyüjtöm össze :(
  • bertino
    uhha hány éves vinyó volt ?
  • Zetorg
    mégsem
    próbáltam a zenéimet meghallgatni, de a nagy része be sem töltődik, ami betöltődik, az meg akad :((((