36836
-
#25643 mi köze a szünetmentes tápnak a melegedéshez? -
#25642 alaplap elvileg overlockingos szal az kikapcsol ha nagyon meleg ..elvileg... -
#25641 ha van 1 szünetmentesed akkor 99%-ban biztonságos :) -
#25640 ja és arra gondoltam hogy bios frissitéssel se lehetne huzni? vagy bios frissités is kockázatos? mer néztem hogy 2003ba volt frissitve biosa utoljára -
#25639 na megnéztem everestel és TberdA-magos az enyém szal kéne hogy huzzam...:( -
#25638 köszi -
izb #25637 everest -
#25636 Megpróbálhatnád, hogy csak 1 vinyót hagysz rajta, a többi szart lehúzod. Hátha. Általában a boltban nem írják rá, hogy milyen magos, mivel ez csak a gyáriszámból derül ki két ugyanolyan típus között (pl 2100+ athlonxp). -
#25635 hát ez az hogy ugye 6600gtre uye "tápos" hütés megy ráadásul vettem rá zalman hütöt ami meg átalakitoval mégegy "táp hütést" szal arra is a fehér dugasz megy:D szoval kari 2fehér dugot elfoglal magába már...azon kivül 2 vinyo 1 dvd rom más nincs
proci meg amd athlon 2100 és ma voltam havernál leirni bios beállitásait és semenyit nemtudom felhuzni enyémet övé meg vigan megy 48 fokon 2600+on....szoval ezért nem értem én. amugy vágom mit irtál a proci maggal kapcsolatba de nemtudom már hogy rávolt e irva vagy hogy milyen az enyém meg haveré... -
#25634 2100+ból van Palomino és TberdA vmint TbredB magos is. Az TbredB nagyon jól húzható, az A már kevésbé, a Plomino meg alig. Ha nekem Paló van akkor szopacs. Ha nem kértél külön vmilyen magosat a boltostól és nem írattad a számlára, akkor sijmán lehet, hogy haverok TbredB-t kaptak, te meg A-t vagy Palót.
Amúgy nem írtad le pontosana a géped. Pl hány vinyód, cd-d dvd-d van, mert simán lehet, hogy KEVÉS a codegen táp. Már a sima 6600 dobozára is rávésik, hogy minimum 350Watt, és ezt nem codegenben mérik. -
#25633 ugyanilyen alaplap és proci van a haveroknak??
mert akkor máshol van a bibi...esetleg ram vagy alaplap bios...ezekre tudok gondolni...
nekem nem sikerült semmit húznom a 2100+ os procin ezért írtam....
a 2500+ os procikból is két széria volt kint anno.
az egyiket húzhattad rendesen a másikat meg nem(ja és nem mindegy milyen alaplapban!!).....a fene sem érti ezeket....nézzétek meg a procik azonosítóit, ha eltérnek akkor megvan(talán) miért nem megy...
okosabbat nem tudok neked mondani.... -
#25632 2 haveromank ilyen configja van és mindegyikek megy lazán 2600on és még csak nem is melegszik nekik én meg még egy 100at se tudok rajta huzni szal kicsit érdeks -
izb #25631 Szerintem elég egyértelmü,hogy a Samsung oldaláról lehúzott tesztprogi csak Samsunghoz jó!!! -
#25630 bocsi, most hogy kiléptem egyből 80 fölött volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
#25629 ez elég melegnek tűnik...szerintem vegyél rá egy másik hűtést , ma már egész jó kis cuccokat lehet rá kapni..
még 1. a hűtőborda ezzel a rugós rögzítéssel vagy ragasztással van rögzítve??? -
#25628 ja és a venti fölött lévő műanyag van megrepedezve, nem a kártya :DD
és még annyit, hogy játék alatt 75 fokos a kártya.. tehát nemtom mi legyen :) -
#25627 hi!
megint hűtés.. a vidkari hűtése búgott mint az állta, megtisztítottam, semmi.. és biztos hogy az zúg.. elindítom, krepeg, ha berakom alá a kezem, akkor alig érzem, hogy fújná, mikor meg abbahagyja, akkor jobban elkezdi fújni a "szelet"..+++mióta ezt csinálja kb 5 fpst ha veszítettem a játékokban. pl mikor kijött a most wanted, beállítottam, ment 25-30at, néhol 20at... most meg nagyobbrészt 20at megy végig!!! kicseréltessem a hűtőt, kicseréltessem a kártyát, vagy mellőzzem az innot?
+hozzá kell tenni, hogy 4 csavar fogja a ventit, bele vannak túlságosan is csavarva! ezáltal meg van repedezve a műanyag a csavar körül.. ez nagy gond lehet? nem én voltam, nem is én raktam rá a hűtést. csak úgy feltűnr :) -
#25626 "configom: amd 2100+, asus a7n8x-x, gef6600gt, 1 giga ddr"
ezt a procit nem igen fogod tuningolni, nekem is volt egy de gyorsan eladtam és vettem helyette egy 2500+ amit lehet húzni rendesen. -
#25625 az is érdekes hogy másolok két vinyorol elöbb és 3x lefagy a win...pedig most raktam ujat... -
#25624 de azt nem hiszem el hogy 100 mhzvel se lehet huzni mer az kicsit furcsa lenne...szoval minimálisat engednie kéne -
#25623 cpu voltagét már feltettem 1.775 re szoval az is megvolt -
#25622 Emelj feszültséget! Nem kell sokat, 1.8voltig sztem emelheted, bár a Codegen táp úgysem ad neki annyit. Attól, hogy együtt vettétek, simán leehet, hogy ő jól húzhatót fogott ki, te meg nem. Ez van. -
#25621 baromságot irtam...a ramjaim 333-asok szoval mit tegyek? -
#25620 Ha a ramok 266-osak, és tuning előtt nem változtattál az FSB/RAM arányon, akkor a rmaokat 333-on akarja hajtani, amit tuti nem bírnak, hacsak nem tuningramok. Inkább azt próbáld ki, hogy szorzólockos-e a procid. Vedd leljebb a szorzót, majd a win alatt nézd meg, hogy megtartotta-e az alacsonyabb szorzót. Ha igen nagy mázlid van. -
#25619 ramok azok 266 ha joltudom táp meg 400as codegen de modnom havernak ugyanez van...ugyanott vettük -
#25618 A ramod hány mhz-es? Tápod milyen? Ezeket kihagytad...
Vszínű a proci nem bírja az órajelet, vagy a ram. -
#25617 Sziasztok
egy olyan problémám van hogy, procimat felszeretném huzni egy keveset de mikor kilépek biosbol akkor nem indul ujra a gép szoval monitor sem kap jelet csak pirosan világit vinyok meg csak búgnak...
configom: amd 2100+, asus a7n8x-x, gef6600gt, 1 giga ddr
havernak ugyanilyen configja van és lazán megy neki melegedés nélkl 2600+on...
ugye biosba vannak szorzok és felső 133on van also az 13 on na és felsőt állitom 166ra akkor már a fenti dolgot müveli miután save exitelek bisobol nem értem miért...
valaki tud valami ötletet pls irjon -
#25616 nos magam is rájöttem, hogy mi van a kezemben :D
Kérdés ugye arról szólt, hogy kipróbáltad-e már, és használható e más márkához is?! -
izb #25615 Ez egy Samsung vinyó.
ehez ezt a progit tudom ajánlani.
Már lejjebb belinkelték,én ismét megteszem.
Hutil -
#25614 Igazából keresek mindenféle tesztprogit ami tényleg jó, tehát nem annyira a teljesítményteszt az a mi érdekel, hanem amelyek a hibákat és működési rendellenességeket vizsgálják! (pl.: memtest-86 v3.2)
Tudsz valami álltalános hdd tesztprogit?! -
#25613 HD160JJ -
izb #25612 Nem egy erőbajnok a kártya,de nagyon szép képet produkál,és egész sok játék elfutkorászik rajta...
Nem kell hülyének lenni ahoz,hogy az ember megvegye.. -
#25611 ha találsz olyan hülyét aki m egveszi, akkor sztem ugy 10-15 E forintot -
izb #25610 Igen.
Milyen vinyód van? -
#25609 Ez a progi csak Samsungokhoz jó? -
Sam16 #25608 Okés értem köszi :D (Nyugi):D -
#25607 Esküszöm csinálok egy képet a tuning alaptételéről, és csak azt fogom linkelgetni, mert már annyit ismételtem... :)
A tuning nem exact tudomány, nem lehet előre megmondani, hogy egy proci vagy egy videókártyát meddig lehet húzni. Meg kell próbálni, és addig kell húzni, amíg nem szemetel, és nem fagy. Ha már elkezd fagyogatni vagy szemetelni, akkor elérted a kártya képességeinek határát, és kész.
Fogd az AtiTool-t, kezd el 5-10Mhz-es lépésekben felhúzni, majd 10-15 percig futtas egy gépigényesebb játékot (HL2, Doom3, Quake4, stb.). Ha nem szemetel, és nem fagy, akkor hurrá, lehet újabb 5-10MHz-et emelni. Ha elkezd szemetelni, akkor meg vissza az elöbbi értékre. Utána ugyanez a ramnál is. -
Sam16 #25606 jah de az orajele az 499MHz hogy azt meddig lehet huzi meddig érdemes
most van rajta egy fasza hűtő Vantech Iceberq CCB-A4p ahhoz mit szolsz az bírni fogja nem?:D
-
#25605 Tölsd le az AtiTool nevű programot, tuningolni azzal tudod. Húzni addig lehet, amíg nem kezd el szemetelni (fehér pöttyök, villogó textúrák, stb.) illetve a hőmérséklete nem lesz túl magas (ha jól rémlik, akkor a 9600XT esetén van beépített hőszenzor, tehát ez sem jelenthet problémát). -
Sam16 #25604 Szevasztok! Ha valaki nagyon profi itt a VGA tuningban az plz segítsen hogy: van nekem egy Ati 9600 XT 128 MB-os és szeretném hogy töbet tudjon egy kicsivel de nem akarom tulhuzni! És nem tom mivel érdemes huzi és hogy meddig szabad? ha valaki tud segíteni az irjon plz! Elöre is köszi!