36836
  • Falconer
    Azért. Akkora a hangja, mint egy repülönek nemde?
  • Zetorg
    dual opteron
  • Falconer
    Dual xeon vagy mi a fene?
  • Zetorg
    szereltem ma egy ilyet:

és ez került bele:
  • Narancs
    Közben utánanéztem és kiderült, hogy megszűnik a Home Edition, vszínű ezért nem tod már leszedni a honlapról. Ezen most föl is basztam az agyam rendesen...
  • DirtyPio
    Oreg regi everestem volt es ingyenes(home) csak 1.51-es es a honlapjan ha le akartam tolteni a home-ot akkor az ultimate-ra ment mindig , de kaptam egy 2.2-es verziot mashol, amugy kosz a speedfant!
  • Narancs
    Egyébként SpeedFan jobb hőm figyelésre szerintem, igaz a GPU-t nem jelzi, de tud naplózni ami nagyon jól jöhet.
  • Narancs
    Mert a Home Edition ingyér van te sügér...
  • DirtyPio
    legyszi ajanljatok egy olyan progit amivel tudom nezni a gep homersekletet. Ha az Everesttel jottok, akkor kerek egy kulcsot is hozza, azt sem artana elmondani, hogy hol kell regisztralni, mert en nezegettem a progit es nem kaptam sehol olyan gombot, hogy register vagy licence key.
  • 0ppika
    Azt nem hiszem
  • Vegas
    Kiderüt h az egyik ram volt a hibás..kicseréltük és minden ok lett..:o
  • Gabesz amd64
    ja valami olyasmi.emléxem a régi Abit deszkámon nekem is volt ilyen,de akkor feleslegesnek tartottam még.most meg olyan deszkám van amin nincs ilyen.
  • Narancs
    Szal kell egy konverter vagy mi a péró hozzá?
  • Gabesz amd64
    óra válasza :)
    katt
  • Narancs
    Az óra kérdése srácok: létezik sima jack dugó és SPDIF átalakító? Tehát megoldható valahogy, ha van egy sima jack dugós hangfalam, akkor azt egy átalakítóval SPDIF-ről hajtsam?
  • Narancs
    Lehet frisebb Everest kéne neked
  • Zetorg
    jah, inkább a PWM lehet a táp, de nekem azt nem jelzi...
  • Zetorg
    érzékelőknél van
  • Zetorg
    qrva drága :(
    és a vízhűtés is qrva drága :(
    amit láttál ph-n, annak 56k a listaára...
    próbálok majd alkudozni TTS-el, hátha kijön olcsóbban
  • Narancs
    Szerintem 60 fog nem gáz. Amúgy nem is biztos, hogy a táp az, mert nekem is Chieftec van, és 2 hőmérsékletet is muta az everest, PWM névvel és kis konnektoros logóval...szal az AUX lehet mégse a táp
  • Gabesz amd64
    vegyél akkor már vizhűtéses tápot :P
    ha már egyszer azt csinálsz :)
  • CUCLI
    hm. everesetben melyik fül alatt van ez az aux? néztem az érzékelőknél de ott nem láttam. vagy nem minden táp tudja ezt?
  • Zetorg
    450-es csíftek...
    gáz ez a 60 fok?
    vennem kéne tápot?? :S
  • CUCLI
    milyen ház?
  • RelakSfromhome
    Vettem új házat, és ma délután átköltöztem bele.
    Nem is tudtam, hogy a gépemben több vezeték van, mint pakson összesen
  • Narancs
    Amúgy ugyanazona fülön mi az a Debug info F és Debug info V?
  • Narancs
    De, asszem az pont a tápé
  • Zetorg
    everesztben az AUX, az minek a hőmérséklete?
    remélem nem a tápé, mert 60 fok körül van terhelés alatt :(
  • Zetorg
    5250
  • CUCLI
    mennyi volt?
  • Zetorg
    vettem ilyen primecooler izét a vga-ra tegnap

látszik az is, hogy hogy össze kellett hajtanom a zalman, hogy beférjen :(
  • hmhm
    nekem ha kiírja hoyg nem ment át a logó tesztelésen, akkor is ottvan egy gomb hogy de mégis telepítem...
    próbálj más jogosultságot adni magadnak..
    más dx et próbáltál telepíteni? amit VGA driver mellé adtak ?
  • Mersh
    mer' agyon tuningoljátok szerencsétlen gépeket azér'
  • Vegas
    Ismét fellépett ez a hiba, hiába rakok fel akármi drivert..egyszerűen nem bírom felrakni a directx-t :(((((((((((((((8
  • kovy79
    Format c:, gép szét, gép össze, win install.
    Nekem ez mindig bejött.
    Nálam is voltak hasonló, paranormális dolgok, de egy jó csavarhúzó és pár cd csodákat művelt!
  • fistin
    úgy döntöttem leírom, nem hallgatom el, és hátha mégis vki tudna helpet adni :)
    1.neroval írni akarok egy dvd filmet.. nero recode-val szoktam, elindítom, kiírja hogy vmi hiányzik rakjam újra na mondom :)
    2.felrakom a king kong ot. lehúzom a cd/dvd/rack IDE kábeljét.. egy töltéshez érek a játékban, kikapcsol a monitor, a gép is kikapcsol olyan értelemben, de még nem állt le! megnyomom a resetet(nincs mit tenni).. semmit sem reagál, illetve mintha pörgetne egy cd-t. megnyomom egy párszor, mindig ugyanez.
    3. messengerbe be akarok jelentkezni, beírom a felhasználónevet(amit nem kéne beírni, mer mindig elmenti, de most még azt sem csinálja[->MSN Messenger 7.5]) aztán meg a jelszavat. aztán nem ám hogy töltene vmit, nem.. egyből dob egy hibaüzenetet.. a 7.0 verzsön meg megy
    4. Counter Strike-zek neten: megyek, egyszer csak megint ugyanaz, mint king kong közben.. kikapcsol mer még king kong hoz kell gép, ott megértem, de cshez gép se kell, szal nemtom...
    5. haver hoz filmeket, felmásolom rackről, berakom az enyémet, de még előtte játszok.. másolnám át a filmeket rackra, és 40.000 helyett 2000-el másolja 4,5 giga 2 óra alatt ment volna át rárakom a ventit a rackra(mer lehúztam mer krepegett erőteljesen, és semmi hasznát nem látom, ugyanis a rack(maxtor) még íígyis kevesebb hőfokon fut mint a samsung "beépített". aztán megint elkezdett másolni 40.000-el..
    mindezek tegnap, de még az 1. 2 nappal ezelőtt.
    6. bekapcsolom ma a gépet! hát én nem tudom, de elkezdtek a ventillátorok krepegni.. a vidkarit még megértem, mert az szokott néha bekapcsolásnál(rendellenes tudom, pedig 6600gt, új hűtővel) az egyik még a rack ventije volt.. eszméletlen: nem búgott, hanem bőgőtt :D le is húztam..
    a procié, meg a táp szerencsére még jó volt :)
    7. mielőtt még lehúztam volna a rack ventijét nem ismerte fel a racket total commandet küzködik, ha ráállok, nem rákattintok, ráállok a rack [I meghajtó] jelére, már lefagyott.. sajátgép szintúgy, minden ilyenekkel kapcsolatos.. és mint mondtam lehúztam a ventit, azóta jó, másol is faxánul

tehát azért ilyen különleges jelenségeket 2 nap alatt.... valami vírus? vagy spyvirus?? vagy mi a tököm?? vagy csak egyszerűen döglődik valami? a rackem, a vidkarim, meg a ventik?? vagy csak hirtelen felindulásból elkövetett jelenségek voltak ezek a 2 naposak??
    hátha találkozott már vmki ilyenekkel, és érti mi törpénhetett, mert én nem
  • kovy79
    Thx!
  • Punker
    Kingmax gyártó, a Kingston meg minőségi ellenőrzést csinál de nem a saját chipjei.
  • Vegas
    nekem kingmax van és mekvatyok vele elékedve..
  • Zetorg
    kingston az igazi :)
    kingmax csak utánozza a nevét...