Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
spam listára akarod rakni?<#fejvakaras>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
olvasgasd 😊

a 0 gyorsabb elméletileg, hol ide hol oda ír, az 1 meg letükrözi a 2 winyót.

Tufa
és mi az e-mail neve? mármint a @ után lévõ szöveg 😊

Punkerwork
elég csúnya lenne cégs mail-nek ingyenest megadni azért.

raid 0,1 van feltüntetve. ez a 2cucc mire jó?

http://thenamelessphoto.com/

Tufa
Nem én azt hittem hogy valami szimpla ingyenes e-mail címet használtok külön külön

Punkerwork
persze, mit gondoltál 1 címet használ mindenki a cégnél? 😊

Tufa
saját mail serveretek van? <#wow2> blabla@.hu? 😊

Punkerwork
majd ha telepíted derül ki csak 😊

hm. eztmost megnem mondom neked. de mingyá utánna járok 😄DD

Punkerwork
számlázó rendszer, leltár, mail szerver stb.

Punkerwork
arra gondoltam hogy miylen raid van a lapodon, mert a legtöbb ilyen integrált cucc, izé néha furcsán mûködik :9

raid kártya meg 10k-tõl 100+k-ig van 😊

Tufa
ott ahol te dolgozol, mire használjátok a servert?

hm.
lapom giga k8ns-939
raid kártya is kell hozzá? 😄
úgytudtam ,h a lap vágja ezeket..
hm. de ha mégse akkot mibe fáj eg ilyen kártya?

Punkerwork
mi itt a cégnél a tükrözést használjuk, ugyanaz az adat van mind 2 winyón így ha az egyik behal attól még megy tovább a szerver.

Punkerwork
alaplapod/ raid kártyád mit tud?

höh. 0,1? nemtom. milyenek vannak? 😄

Punkerwork
melyik raid-re gondoslz? 😊

Hali =)
Tervezem ,h vegyek 2 új vinyót(2db samsung 80as sata). És mivel eddig satás vinyóm nem volt nem vágom ,h a raid mire is jó. és pls mondja el valaki nagyvonalakban hogy is mûködik a dolog+ mik kellenek hozzá =o)

janos666
Kösz, nekem 0.398-at (vagy több mint kétszeresét) is kileng, akkor valószínû hogy gyenge a táp a konfighoz és jobb táppal kevesebbet ingadozik.
Falconer
Meg is van:
A 12V az 0.15V -on belül van mindig, a többi az meg 0.1en belül ingadozik.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Chello Topik
De sztem te is tudod...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

off.
nemvágjátok ,h chellot emelték már?

Falconer
Hülyeséget kérdeztem, mindjárt megnézem.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Mittudom én. Ha elmondod, hogy mivel lehet ezt megnézni, akkor megteszem neked.

janos666
Akkor úgy kérdezem: nálad ingadozik ennyit a feszültség üresjárat és terhelés közt?
Falconer
Olyan szempontból érdemes, hogy veszel valami mást (pl coolink, antec), azok megbízhatóbbak, és jóval halkabbak. Ennek a fesz ingadozásnak szerintem semmi köze a VGA tuning eredménytelenséghez. Ha van pénzed, akkor az új táp nagyon ajánlatos.

janos666
Azért fogja az rendesen. Levágtam a két kis rugós mûanyagpöcök hátát ami fogta a hûtõt, mert nem bírtam visszanyomni (összenyomtam fogóval, de félúton megált, másik oldalról viszont nem tudtam rendesen megfogni és húzni). Aztán emeltem volna el, de úgy ált ott mintha még fogná 1-2 csavar, nem is rugós pöcök, stabilan ált. Néztem, néztem, sehol semmi, modnom feszegessük egy kicsit. Oldalra el lehetett tekerni, hát csavargattam és közben húztam felfelé. Már féltem hogy a laza szerelésû nyák hátán elengedi a forrasztás a GPU-t, vagy keresztben meghajlik annyira a lap hogy mikrorepedés lesz az áramkörben.<#idiota>

De a beszerelése is ilyen volt legelõször. Nem ment bele az AGP foglalatba, 5-6 percig igazgattam míg végül isnkább rátehenkedtem és beletuszkoltam egy nagy reccsenés kíséretében. A kártya hátsó lemezének elja is elhajlott, nem tudom miért nem szabványméret volt, nem ez volt az elõ kártya a gépházban. Mikor hûtõcsere után raktam vissza már gond nélkül a helyérecsúszott.

Más: Válaszolna valaki érdemben #23477-re? Megéri tápot cserélni?
Zetorg
na az ragasztás!
ami az inno 6600gt-n van, az nem.
ezen még a memória hûtõ alol is spórólták a ragasztót.volt olyan kártya amirõl lepotyogott 1-2...

[Jakuza]
Nem kellett volna raolvasztani ugyi, a hutore a fel GPU-t. <#hehe>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Narancs
Igen?
Én annó órákig szenvedtem egy Xpert 9800se hûtõ leszedésével, amit kb fél deci (nem vicc) betonkemény ragasztóval rögzítettek a gondos mérnökök. A trutymó belepte az egész GPU -t és környékét (!!!) centi vastagon.
Olvasztottam, fagyasztottam de semmi. Végül finoman körbefeszítgettem csavarhúzóval. Fél óráig maceráltam nagyon óvatosan, mire végül engedni kezdett. Persz a fél GPU ott maradt a hûtõn de sebaj...<#falbav><#rinya>
No gáz, már csak olyan cuccokat veszek amirõl tuti lejön a hûtõ...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Zetorg
szvsz nem ragasztó az.inkább valami gyurma szerû paszta.
a ragasztott hûtõket meg se tudom mozdítani, ez meg simán lejön.

Narancs
Viva inno...<#levele>

Punkerwork
hogy-hogy miért? mert tudják hogy a gyári sz@r, és hát ugye elméletileg a hûtõ eltávolítása garancia vesztéssel jár.

Narancs
Ok, csak tudni akartam igaz-e a pletyka...tudnám mi a faszért kell odaragasztani a hûtõt...ettõl a falra mászok...

janos666
Ragasztó, ott kinlódtam tisztaszeszes vattával, fültisztítóval és 1-2 papírzsepivel mire mind lejött. Apám épp TV-t nézett a szobában mikor csináltam és már hozni akata a hidegindítót, de végül nem kellett... Miért?
Narancs
Hamár inno3d 6600GT:
A hûtõ hogy volt felrakva a kártyára?
Vmilyen ragacs is fogta, vagy csak hõvezetõ pasztát nyomtak rá?

janos666
Igen, de ha olvastad volna az Inno 6600GT AGP tesztet (most kivételesen rászántam egy félórat netezésre kártyavásárlás elõtt. Kár volt, mert az alapján Leadteket választottam és a boltban innot vettem<#idiota>) akkor ott írják hogy bár a RAM-okra 1.6-ot írtak, a Rivatuner szerint 2.0-ban futnak (de nem 450 hanem 500 Mhz-n). Eddig még mindíg elfelejtettem megnézni hogy nekem mi van a RAM-ra írva, (takarta a hûtõ, mikor ráraktam a Zalant elmaradt) de ha tudnám hogy 2.0-n fut megnézném magát a kártyát és ha 1.6 van ráírva akkor szépen átírnám a BIOS-át hogy fusson csak 1.6-ban, és inkább nem MHz-re tuningolnám.
[Jakuza]
A szemed nem jo erre ?😛
Ranezel a memoriara es ravan irva, hogy milyen idozitesu modul van rajta.
Az utolso ket szam jelzi 16 vagy 20

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Arrafelé az is bevett nézet, hogy minden 6600GT egyforma. Szal csak csínján vele, hogy kinek a szavára adsz 😄
janos666
Írtam hogy a Rivateuner adja ki, de az csak azt közli hogy a BIOS-ban definiált 8 idõzítésbõl melyik fut. Ha egy BIOS editorral nyitod meg akkor ott megnézheted hogy 0-7-ig vannak dõzítések, és valami kódban szerkeszdheted is. Csak tudni kéne, hogy ez: 060F1B15 CL1.6 vagy 2.0
alph4
De valami programmal ezt nem lehet megnézni?! <#confused>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Falconer
<#nyes>Irigylem ezeket a problémákat 😄

Narancs
Nem kurva mind1? De õszintén...amúgy PH!-n csak 2.0ns -eket vesznak, mivel bevett nézet arrafelé, hogy 1.6ns revizíójú innókkal sokkal több a gond.
Szal ha nincs gond az inno 6600GT -del, akkor vszínû 2.0ns ramok ülnek rajta...

janos666
Otthon van valaki a GDDR 3 RAM-ok idõzítéseiben?
Az Inno bekavart egy kicsit az 1.6-os és 2.0-s RAM-okkal a ravíziók között. Érdekelne hogy ami most nálam van melyik. A rivatuner subsystem diagnosztikája szerint a 7-es konfigurációban fut. A Gef6 szériánál 0-tól 7-ig vannak elõredefiniált idõzítések a BIOS-ban, csak azt kéne tudni hogy melyik mi is pontosan, ha a nemtudomhanyasszámrandszerû 3 sort nézzük: 060F1B15 ; 09010509 ; 20250407 , mert ez a timing7.
Falconer
Olyant auró szervizben is szoktak használni. Lehet amugy kapni Corában is, meg ilyen helyeken.

Punkerwork
jaja

Narancs
Az meg mi a tosz?
Csak oda villogsz és mutatja hány fok?

Punkerwork
lehet lesz a szervízben lézeres hõmérõm <#vigyor2>