Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narancs
Az vmi sárga spárga, azzal volt föllógatva a VGA mellé a venti...de már kiszedtem, mivel oldallap rajta van, azon meg nincs lyuk a VGA nál...
Amúgy redõny gurtni meglepõen jól tartja a Skoda radikat...<#nyes>

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Punkerwork
dísz? <#banplz>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Falconer
gépben

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Ejj de maszek! Nekem föleg az a redöny húzó gurtni teccik amivel a radiátor van felrakva 😄
Az a sárga kábel/madzag mi a gépbe alul?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Narancs
Ehh, az kéne még csak hogy ilyenem legyen...
Rögtön elcserélném egy kocsira...<#nyes>
PH! -n árulta egy tag, de vhogy nem volt túl kelendõ...
Amúgy az enyém csak 25K volt...mondjuk ez látszik is:

Punkerwork
lol 😊

Tufa
énis ezt hittem az uv-ra a falomon 😊 Az elsõ 2-3 hétben este szinte csak az ment, mostmeg úgy fél éve nem kapcsoltam be. 😛

Punkerwork
nyugis kék fény szerintem engem nem zavarna.

Tufa
Najó egyszer kétszer persze csini, meg az elsõ 1-2 hónapban tényleg hûdejó lesz villogni vele a haveroknak, de egy idõ után-hosszútávra, szerintem zavaró tudna lenni. Mármint az pl hogy világít(bár tudom lekapcsolható, de akkor meg nem néz ki olyan jól) 😊

geri15
Huhh egyik hûtés sem egyszerû, de ha választani kéne akkor a Punker féle Reserator-t választanám, még jobban is néz ki... 340-ért passzív hûtéses ház? Háth ehhez már fanatikusnak kell lenni 😄DD (Narancs- nem sértésként 😊)

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Punkerwork
qrvára nem lenne csúnya, a bõrkanapém és a sarok minibár közé kell. <#vigyor2><#pias><#vigyor3>

Punkerwork
de ez max jövõre, most voltam pecóban a klímással, az amit én kitaláltam kb 300k-ból jönne ki 😞

Tufa
Az szerintem csúnya lenne. Én inkább mondjuk üvegtéglából csinálnám. Egyrészt olcsóbb, másrészt nem romlik el 😊

Punkerwork
#23532 egyedi rendelésre drága sajna 😞

Punkerwork
csak nekem kb 1,5 méter magas és 2,5 hosszú kellene térelválasztónak.

Tufa
Azért csak nem olyan sok az. A mezei egycsöves verzió amibe mûanyag izék úszkálnak fel le és világít többszinben, alig kerül 10 rongyba, ez sem lehet ennyivel drágább :S

Punkerwork
enyém lesz ha lesz rá 300-400k-m 😊

Tufa
A Galériádban az a kék bugyborékos izé a Lakás albumban, a tied?

Punkerwork

czky
Király lehet hálópartyra cipelni!!!<#email>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Banyapapa
Ez a tied?:o

Narancs

3 db Alphacool Cape CORA 642 Konvekt Maxi Silver
Eheim HPPS 12V plus pumpa
2db Innovatek Graph-O-Matic rev3.0 blokk
1 db Nexus H2O-2000 blokk
3 db Innovatek HD-O-Matic winyó blokk
Innovatek Fass-O-Matic feltöltõtartály kék leddel+vízhõmérsékletmérõvel
Innovatek vízhõmérsékletmérõ
Innovatek FlowMeter rev3.6 átfolyásmérõ
Innovatek UV reagens tömlõ átlátszó 5m
Törésgátló rugók a tömlõn
30 db csati kb.
3 db TT UV neon
Sharkoon elõlapi neonvezérlõ
TT Hardcano 12 (erre kötendõk a vízhõmérséklet és átfolyásmérõk)
CM Stacker házikó

Narancs
Ez a kis csoda elvihetõ 340K ért...

Punkerwork
én 50-ért vettem a Reserator-t

[NST]Cifu
Nem vízhûtés, hanem egy ház, tele hõcsöves passzív hûtéssel, ahol mindent passzívan hûtesz.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

geri15
350 ezer egy komplett vízhûtés? <#wilting>

Narancs
Konkrétan az én vizem 25K -ból jött ki (ma 20K ból meglenne), az a cucc meg 350K...ha jól számolok 14 szer drágább...

Narancs
Ja, csak kicsit drágább...

Falconer
Legjobb az a Zalman ház sztem, ami az egész felületén hül és minden hûtés van benne, a tápban sincs venti és áramot sem fogyaszt a szivattyú 😊

Narancs
de...igazából 70ig semmi gond...
Vízhûtés igazi nagy elõnye az, hogy semmi hangja nincs, a gépbõl egy nyikkanás se jön...Azért nem értem azokat, akik 1 kis fika radit használnak visító ventikkel...
Persze a 2400MHz -es barton, meg a 6600GT fölé húzott sima 6600 se rossz...<#ravasz1>

Falconer
Nem mindegy, hogy 28 vagy 40? 😄

Punkerwork
igazából semmire 😊
1 órát játsok felmegy 40 körülire.

És az miért yó, hogy 28 fokos? <#idiota>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

geri15
áhhá 😊 köszönöm a felhomályosítást 😄

[NST]Cifu
Nem olyan régi az, csak a "régebbi", kék szinû Zalman Reserator vízhûtés. 😉

geri15
régi? az mennyi idõs? hiába nem értek a témához, annyit azért tudok, hogy azért nem olyan régi ez a vízhûtés-õrület 😊 azért írok õrületet, mert õrületesen hût... 😊

Punker
a régi Zalman van nekem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

geri15
jó, bocsi, a vízhûtéseket nem igazán vágom, bennem még mindig "barkács sufni munka" képe él 😊 Mondjuk múltkor láttam nagyon szép (és gondolom jól hûtõ) Zalman vízhûtéseket, ilyen vízkeringtetõ tornyokkal együtt, háth nem volt semmi, a tuti nem barkács 😄
De megéri ha 28 fokon tartja a procid 😊

Punker
miért szivárogna? nem barkács sufni munka ez.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

geri15
vízhûtés? hmmm 😊 az tényleg nem kicsit jól hûthet 😊 de azzal vigyázni kell rendesen nem? hogyha vhol szivárog akkor kampó a gépednek...

Punker
vízhûtés odab@sz neki 😊
rack-ben maxtor winyó mindig meleg, úgyis selejtezésre vár amint átállok Sata Raid-re.

geri15
proci csak 28? milyen hûtésed van? vagy 2.8-on járatod? 😊 a rack tényleg meleg sztem is, de vannak ilyen ventis rackek is nem?

geri15
thx, már csak be vhogy építeni mer szabvány 10 ropis ATX házam van, de múltkor raktatok be rajzokat csak fog menni.

Punker
netezés közben 28 fok jó a procimnak? 😊
a tetves maxtor a rack-ben viszont 40 fölött van 😞

Punker
8 centis nyomja rá a levegõt.

geri15
és milyet? 8 centis, vgy vmi speckóbb kéne?

Punker
kis pucolás nem ártana neki, de jó az 😊

[NST]Cifu
Jah, a Maxtornak nem ártana valamiféle hûtés.

geri15
Hány fok egészséges egy vinyónak hosszútávon? Everest szerint a Samsungom 30-40, a Maxtorom pedig 45-55 fok között ingadozik. A Maxtor ugye nem csak szerintem abnormális?! <#wilting>

Gabesz amd64
kislemezmeghajtó üt<#eljen><#eplus2>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate