36836
-
#26203 Mondja már meg valaki, hogy Kingstone, vagy Kingmax a jobb!
Lehet én vagyok hülye, de igazán semmit sem tok a különbségekről (már ha van egyáltalán).
Thx -
stormnet #26202 nah de ez a ram így kevés amim van... sztetek ha ua nagyraktárból veszek mégegy ugyanilyen ramot akkor az úgy dualban jó les ? (cl 3-as szal lehet hogy inkább csere ? ) -
#26201 Ja, szerintem is elleszel vele simán, pláne ha tuningolod kicsit. -
#26200 Nem engem kérdeztél, de szerintem egy 3Ghz körüli proci még azért legalább egy évig bírni fogja. -
stormnet #26199 szted érdemes ezzel kínlódni még egy darabig vagy inkább invesztálni egy amds cuccba ? -
#26198 Ja, home-made. De léggel is próbálkozhatsz tuningolni nyugodtan, nekem alapfeszen is elmegy 3.5 GHz-ig -
stormnet #26197 én prescottom is D0 -
stormnet #26196 valami házigyártmány ? -
#26195 Most 5.10-el még nem jött elő, remélem nem is fog. -
#26194 Víz
De nem a legjobb stepping (D0), ha E0 vagy C0 lenne menne még tovább is. -
#26193 Akkor ott szoftveres probléma valószinű - de gondolom ezzel te is tisztába vagy. ;) -
stormnet #26192 narancs milyen procihutod van ? teccik a 2,8@3,7 Ghz :) -
#26191 Nálam ilyen 9600Pro val volt, vissza kellett venni 4*AGPre és ment. -
#26190 most CSzek, és 59 fokos.. -
#26189 igen? az kemény... de ez azé akkor is szaR!!!!!!!!!!!!!!!!!4 most nem is tok mit tenni ellene? -
#26188 350, vagy 400, nemnem -
#26187 haveromnak is részben uez volt... egy idő után egyszerűen kikapcsolt a monitorja(gépet nem tudjuk de lehet az is, mondjuk meg se mukkant) fogalmam sincs a baj, hogy mult el, még csak az okát se birtuk megfejteni mé csinálhatja, szal ez legalább egy info arra, hogy nem csak veled történik ilyesmi x| -
#26186 Táp nem kevés? -
#26185 valaki tudna segíteni? ismételten nagy gondom lenne :)
az van, hogy játék közben lekapcsol a monitor, azaz a gép, mert onnantól már csak egy restart segít.. játszok a king kong-al, és ezt csinálja.. aztán már a resetre semmit sem reagált. CS közben is ugyanez..
azé 6600gt-nek bírnia kéne a cst :D
szal elképzelésem sincs, hogy mi lehet a gond. valakinek esetleg? -
#26184 Ezen kívül 2 játék van most a gépen, de azokkal semmi gáz. 3Dmarkok is szépen mennek, csak mostWanted szarakodik... VGA tuningot már visszavettem alapra, de akkor is belassult.
Most visszatettem az 5.10-es Catalystot, meglássuk előjön-e még a hiba. -
#26183 Nekem egy giga ram van, 6600GT, 1280*1024 meg akárhányszoros AA és megy simán. Soha nem lassult be még. -
#26182 Csak próbaképpen szerintem vedd vissza a tuningot. Nézd meg így is jelentkezik-e. Lehet, hogy amiatt van valami kis összeakadás.
BTW csak és kizárólag a Most Wantednél jelentkezik a hiba? -
#26181 Nem nyúl, csak egyszerűen lassabb lesz a játék. Ha pause-olom akkor a pause menü is lassú. Olyan, mintha kevés lenne a VGA a játékhoz, mintha hirtelen felére venné vissza valami a VGA órajeleit vagy ilyesmi. Elég bosszantó. -
#26180 Szerintem jó a gép, ezért nem értem a dolgot. Egyszer csak kurvamód belassul a játék, aztán ha nyomok egy PASUE -t van, hogy megjavul, de van, hogy újra kell indítani a játékot. Mondom, mielőtt bővítettem volna a ramot teljesen folyamatos volt, csak kb 10mp -enként megakadt mikor swappolt a vinyóról. Tehát az FPS szám csak azóta esik le, mióta betettem a másik 512-es modult. A múgy gondolkoztam, lehet az 5.12-es driver miatt van, mert azt is most tettem fel. Elvben ez kihasználná a HT-t meg a 2 magos procikat, lehet ez okoz gondokat a játékban. Sőt, vszínű ez lesz a gáz, vissza is teszem a régit. Amúgy a gép:
Abit AA8 DuraMAx
P4 [email protected] GHz
2*512MB PQI RRD2 533@700 MHz
Abit X700Pro 128Mb (@445/1050 MHz)
-
#26179 Jelentem 2 gigabyte ramnál semmi ilyesmi nem jelentkezetett, max. felbontás esetén sem. A beszakadásoknál nem nyúl a vinyóhoz?
(mindenki kiröhögött másfél éve, amikor azt mondtam, hogy egy új gépbe minimum 1 gigabyte ram dukál, most meg azért, mert azt mondom, hogy két giga ram nem árt...) -
PeeVee #26178 nm elég jó a géped... :D nekem most 1 giga ramom van, pár napja vetetm 512t+ba hát 1-2 fpsel lett több.. csak utána nem lassul be a gép.. vedd lejjebb a grafikát:D milyen géped van mellesleg?
-
#26177 srácok, nektek hogy megy a Most Wanted? Fél giga rammal nálam bele-bele szaggatott, bővítettem egy gigára és most a pálya egyik felén teljesen folyamatos, a másikon meg állandóan szaggat...:( Mi a rák lehet? többi játékkal nincs gáz. -
#26176 Sajna az enyém Sapphire GTO1, azaz nem moddolható (igaz R480 mag + 1,6 ns mem), bár a 850 XT bios-t fel fogom rakni rá.
Legalább alapból nem kell az órajelekkel szórakoznom. :) -
#26175 próbálok beszerezni egy kompresszort :D -
PeeVee #26174 tudtok adni 1-2 olyan magyar oldalt ahol vannak géptuning cuccok? multkor találtam egy oldalt, éy voltak ilyen ventilátor elé tehető rácsok, vagymik... mindenféle jellel, UnrealTournament jellel, emg pók meg akármi... és nem találom az oldalt szal ha adnátok pár oldalt ahol esetleg van ilyen, meg tuning oldal, megköszönném! (karácsonyra szeretnék tesómnak olyan UT jeles ventilátorgenyót:P ) -
#26173 thx!
te nem modolod? -
#26172 Bravó a pöttyökhöz Zetorg! -
Vegas #26171 ok!
hötöiksz. -
#26170 Annyi történt, hogy valamelyik hardver drivernek (leggyakrabban a videókártya esetén lép fel ilyesmi) nincs meg a WHQL minősítése. Ez főleg a béta drivereknél jellemző. Ami a furcsa, hogy ilyenkor csak rá szokott kérdezni, hogy telepíted-e annak ellenére, hogy nem ment még át az M$ minőségbiztosítási ellenőrök kezei között, itt meg csak OK van.
Próbálj meg másik drivert (drivereket) felrakni, és utána újra felrakni a Dx9C-t. -
Vegas #26169 OFF:
EZ sztetek miért van?
Most raktam ujra a winfost és telepíteném a directx 9c-t és ezt írja ki :(((((((((8 -
#26168 1.: A tuningnál alapból az a túlmelegedés a veszély. Ha egy korrekt hűtő van rajta (akár gyári, akár utólag felrakott), és nem melegszik túl, akkor baja nem lehet.
2.: Tuningot megpróbálni mindig érdemes, de hogy van-e értelme, azt neked kell eldöntened. Próbáld meg az ATiTool-t, aztán hajrá. -
CUCLI #26167 vf700-cu. nekem is az van most x800xtn alapon zárt házban kb 32-35fokos a kari. -
#26166 -
#26165 szerintem karácsony
egyértelmű válasz -
#26164 szerintetek zalman vagy ati silencer hűtőt vegyek a vga-ra?