36836
  • Zetorg
    pedig tök jól néznének ki a repkedő-fénylő darabok :)
  • kovy79
    Semmi gond nem lenne, csak hülyén néz ki, ha esetleg nem zsírtalanítod rendesen előtte és menet közben potyog lefele.
    Amúgy a haver dobozos Sempron-jának a ventijére is tök ferdén rakta rá a gyár a matricát.
    Elméletileg nem jó, gyakorlatilag....
  • vki
    Apropó. Adott a leírásoban lévő hűtő. Ha én annak a lapátjait valamilyen festékkel bekenném (mondjuk azzal az UV-val, amit lentebb írtam), lenne valamilyen baja?
  • vki
    Csá! Nem tudtok egy olyan helyet, ahol olyan UV aktív festéket lehetne kapni, ami simán egyáltalán nem látszik, csak UV fénynél?
  • Falconer
    LÁL :D
  • DirtyPio
    baszus mekkora egy barom vagyok! Kihuztam azt a hibas kijelzot, de elfelejtelerola a proci ventijet, es eddig passziv hutessel ment. Most alig alig akar 34 fok fole menni.
  • DirtyPio
    ok, kosz a segiseget.
  • Narancs
    Elvben a gyárin van paszta alapból, csak van rajta egy vékony nejlon amit le kell húzni. Az is lehet, hogy ezt nem szedték le, vagy a pasztával együtt szedték le...mindkettő elég gáz. De elbaszhattak még mást is, mindenképp érdemes szétkapni a gépet.
  • DirtyPio
    ok, mar nezegettem, mert a hazon a kijelzot is(CPU/HDD/GPU) sem mukodik rendesen, szerintem nincs jol bekotve. Van egy osztalytarsam, o is allandoan a forumokat bongeszi, es akkor holnap nekiallunk. Szerintem nemes egyszeruseggel elfelejtettek ratenni a pasztat.
  • Narancs
    Hagyd a francba ha ilyen kóklerek. Mivel a gyárihűtő egy kallantyúval vehető le, nagyon könnyű leszedni meg föltenni. Szal te is meg tod nézni, mi a pálya a hűtéssel.
  • DirtyPio
    A masik dolog meg, hogy igy nem is merek nekiallni tuningolni.
  • DirtyPio
    Nem en raktam ossze a gepet(sajnos), mert ahol rendeltem ott ossze is szereltek. Olyan benak voltak, hogy a videokartya kiegeszito tapcsatlakozojat sem dugtak be, hanem otthagytak a dobozban. Oszt visszavittem, mert kellett tapot csereljek(ugy en gondoltam meg tujak ok maguktol rendelni, ugy hogy menjen is a gep vele), es akkor mar egy rendesebb urge volt ott, o ertett is a dolgokhoz, s ujrakotte vegre rendesen. Meg kell kerdezzem holnap, hogy ugyan hogy gondoljak, ohgy a procim 76 fokon fog menni?
  • Narancs
    75 fok kurvára nem normális, gyári coolerrel sem. Kentél alá elég pasztát? Túl sok pasztát kentél alá? Hűtő rendesen fölfekszik?
  • DirtyPio
    de nekem stock hutom van. Lehet ha be kene ujjitsak egy hutore?
  • vki
    Nekem a 3000+-os Venice-es eddig maxon pörgetve is csak 35 fokos volt (videókódolás közben).
  • jakewyler
    megvolt.má minden volt de még mindíg itt ez a hiba.azé gondolok a ram-ra
  • DirtyPio
    ja es esetleg milyen mas progit tudnatok ajanlani, amivel biztosra fogom tudni, hogy a CPU hibas.
  • DirtyPio
    Van meg egy furcs dolog, leszedtem az S&M-et es lefuttattam a teszteket. A CPU *(FPU) teszt alatt amikor elerte az 54 %-ot( bar azelott 60 fokos volt) es mar 76 C-on nyomult (amit a progi max megenged) akkor felbeszakitotta a tesztet. Mi lehet a baj? Szedjem le a procirol a hutot es nezzem meg mi van vagy vigyem be a szervizbe. Mellesleg most vettem a gepet, ezert meregetem a turokepessege hatarait.
  • Narancs
    Format C aztán XP reinstall...
  • jakewyler
    Nah itt is fölteszem a gépem problémáját
    ,eddig senki nem tudott segíteni!!!!!!!!!!

körülbelül 1hónapja vettem egy 2,8procit, elötte egy 1,7 cerkám volt,
    azóta a gép olyat csinál amióta beletettem ,hogy befagy az egér 1percre utána meg mintha semmi nem történt volna ilyeneket csinál!

A configom: ati 9600xt,asrock p4 alaplap,2,8 celeron,512mb ram,
    2 winchester 70gb+80gb, 1 dvd író, 1 cd író.

Ja még annyit a gépem hibájáról hogy ha beírok 1 honlapcímet,
    és nem mozdítom meg az egeret akkor bejön félig ,de ha meg mozdítom,
    akkor gyorsabban behozza.Már lekötöttem a dvd írót+a cd írót,de
    úgyanilyen volt nem változott semmi,ja meg még olyat csinál ,hogy
    ha egymás után az asztalon a frissítés gombot nyomogatom olyan 10szerre akkor is,befagy és csak rá 1 percre mozdul meg az egér a folyamatokba megnéztem amíg nem mozog az egér akkor föl 100százalékosra a cpu használat.

Tudnátok segíteni?,már mindenhol megkérdeztem ezt a hibát senki nem tudott segíteni!!!

Ja annyit hogy már vettem egy 400w-os tápot és még most sem jóóó
  • jakewyler
    és honnan tudom meg azt ha rossz valamelyik ram?
  • Punker
    arról boot-olj be és autómatikusan elindul
  • Narancs
    Ehh...:)
    Prime95-nek talán egy nap is van egy gyengébb gépen
  • jakewyler
    de hogy tudom használni?rákattintok bejön egy kus fekete képernyő és kész.

Mit csináljak?
    Ja és honnan fogom megtudni hogy rossz-e a gépem?
  • Punker
    4 óra a teljes aszem :)
  • Narancs
    Memtest x86 nevű progival. Min 1 órát futtasd.
  • Falconer
    Egy szar hütövel az 60, semmi rendellenesség.
  • jakewyler
    Sziasztok!
    Mivel tudom megnézni azt hogy jól működnek-e a ramjaim?
  • Gabesz amd64
    nem.

egyik ismerősőmnek 40fokos volt a 3200+-os venice több óra játék után
    igaz egy hyper6 hütőtte és még most is az van neki.
  • DirtyPio
    kosz.
  • Falconer
    Igen.
  • DirtyPio
    hi, az normalis, hogy a procim(A64 3000+, Venice magos), jatek kozben 62 fokon megy?
  • czky

Ráraktam ezt a hűtőt az ASUS A8N-SLI Deluxe lapomra, és eddig faszán műxik passzívban. Remélem nyáron is bírni fogja...
  • izb
    hibahatáron belül van az a 150 pont plussz.
    Gyakorlati alkalmazásoknál nem oszt nem szoroz.
  • RelakS
    Biztos? Linkeljek képet?
  • RelakS
    Valami Maxxtro, de az istennek nem találok infót róla
  • kovy79
    Lehet nem ide tartozik, de...
    Haver gépében (2500+ Sempron, SocketA, 1750 Mhz, 2*512 DDR 400, NF7S)egy Gf5200 3DMark03-ban hozott kb 900 pontot.
    Aztán beraktuk egy másik gépbe a vidkarit (I845, 1600Mhz P4, 2*256 133 SD, Abit BL7) és 1050 pont lett.
    Szerintetek miért van, hogy a papíron jóval gyengébb konfig 15%-kal többet hozott?
    Ja, driver mindkettőn ua!
  • Zetorg
    fizetnek érte ;)
  • Gabesz amd64
    mi történt,hogy belenyultál egy AMD-s gépbe?
  • Zetorg
    igen, de szabályozza faszán a lap, a ventiket.csak be kell állítani...
    windows telepítés közben 2-3x mentek a ventik fullon, akkor is kb 1 percig.