Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
300-as táp a kukába elöször is 😊

nekem 500-as ES APC van, az kiskeráron kb 28k lehet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

geri15
egyébként tényleg 😊 gépemhez milyen megfizethetõ árú szünetmenteset tudnál/tudnátok ajánlani? (300 W-os táp van benne)

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

geri15
azzal vigyázni kell :-P

bertino
ez nálam kb. olyan para volt, mikor életemben elõször szereltem be alaplapot 😊
áramszünetet ne említsük, mert az itt szokott lenni 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Punker
jó az mindig 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

geri15
Mondasz valamit, mert murphy mindig ott figyel <#ravasz1>

Punker
de azért jobb ha szünetmentesrõl megy a géped 😊

geri15
mi eddig se paráztunk :-) egyébként nem vágom miért kell ennyire parázni, ha valaki odafigyel, és épp nem jön egy áramszünet akkor nem lehet gáz, annak meg hogy épp akkor legyen áramszünet amikor biost frissítesz mennyi az esélye? nemsok

bertino
ok no para, BIOS frissítés megtörtént

bertino
igen igen, ezt mondom én is

Narancs
flashmenu win alól flessel ha jól tévedek.
Szal oda nem kell a sok biz-basz...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

bertino
namármost ha én ezt a .bin fájlt (amit kicsomagolt) megadom flashmenunek, hogy ebbõl frissítsen nem kell boot lemez ésatöbbi... ?

(bocsánat, hogy így, csak még sose csináltam és nem szeretném elkurni a lapot)

bertino
Hoppá kicsit több lett belõle

Punker
igen, hogy kicsomagolja magát.

bertino
szeretnék érdeklõdni ABIT nf7-s2 lapnál ha töltöttem le BIOS-t és az .exe kiterjesztésû mit csináljak vele ? Mert ami van Flashmenu (BIOS update-hez) ott .bin kiterjesztésû fájlt lehet csak választani.

Indítsam el az .exe-t ?

Narancs
Simából sosem lesz GT, mert a ram brutál bordákkal is max 700ig húzható. GPU meg 550 körülire...így azért már nem rossz, de huzamosabb ideig nemtom lehet-e így használni, mivel hogy gondolom ilyen tuning hosszútávon nem kedvez a kártyának. Én például alaopon hajtom, ígyis visz mindent...

geri15
yup

Szerintetek egy sima 6600-ból egy 6600GT teljesítményét ki lehet hozni ha rakok rá egy nagyobb hûtõt és riva tunerrel kicsit megpiszkálom? A Gt tudtommal órajelben és memóriában különbözik a simától.
oroy_
Prometeia Mach II GT van rajta, ami olyan -20 , -30 fokra lehuti a procit 😊 de kevesen fognak ilyet hasznalni, ugyanis $899. Meg egy link vele kapcsolatban.

\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"

oroy_
pasz, probald kiszamolni 😊

Természtesen huzott intelre gondolok!😊

Melyik Intel hozza egy 2.81 ghzen futo A64 sebességét aminek 1mb cache van?😊
Sorry nem szóltam...<#ravasz1>

Even with just a heatsink and fan cooling the AMD Athlon64 3700+ processor, it was an excellent overclocker. In our tests the CPU reached 2.81GHz with 1.5V.

Punker
azon se gyári hûtés van 😊

Narancs
Ez vajon milyen + nak felelne meg?
Ha alapjáraton 2.2Ghz -en 3700+ nak felel meg, akkor 3.2GHz en minek felel meg?
5400+ -nak, vagy minek?

oroy_
AMD64 3.22GHz tuning nagyon brutal.
Overclocking Fun

Narancs
ja<#nyes>
már vártam mikor mondod<#awink>

Punker
kivéve mikor nem <#nyes>

Méghozzá nem is akárhogy.

Narancs
És így nyomja le a 3gigás P4 -eket...<#ravasz1><#hehe><#vigyor1>

Falconer
1800 on van a 3000+os athlon? Ehh... Akkor nem szoltam

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[NST]Cifu
Hát azért van egy "kis" gyorsulás, ha 1800Mhz-rõl 2500Mhz-re emeled a sebességét, és (szinte) mindenhol észlelhetõ (gyorsabban tölt be a win, gyorsabban tömörít a winrar, gyorsabban jönnek be a játékok, gyorsabbak a játékok, stb.).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Elõre megmondani nem lehet, de feszemelés nélkül úgy 2000-2200Mhz-ig, valahol 230Mhz-es FSB környékén valószinüleg vissza kell venned a Hyper-Transport szorzót 4x-re. Így a ramok még szinkron fognak futna.

Ennél magas értékhez már asszinkron kell futtatni a ramokat, illetve valószinüleg szükség lesz a CPU egy kicsit megemelni a feszültségét, és valahol 240-250Mhz-es FSB-nél a HT szorzót tovább kell csökkenteni 3x-ra. Nálam 1.55volt körül 2500Mhz-et fut a proci.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Falconer
Miért kell egy olyan procit tuningolni?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Narancs
CPU-Z ben?
Kötve hiszem hogy ott mutatná a tuning potenciált...ezt csak jó öreg tuningolással derítheted ki...

ezt nem vágtam <#vigyor5>
ha cpu-zben megnézem az nemelég.?

http://thenamelessphoto.com/

Narancs
Attól függ milyen a proci tuningpotenciálja.
Ezt anélkül is megtudod nézni, hogy új ramot vennél. Asszinkronban hajtsd, HT szorzót vedd leljebb, FSB -t meg szép lassan feljebb. De gondolom ezt tudod.

3000+os a64 procimat mennyire tudnám meghúzni egy 500as kingmax rammal?
giga k8ns-939 lap. 400as zalman táp.

http://thenamelessphoto.com/

[Jakuza]
2006 Majusaig biztosan nem, mert akkor irja belole a srac a dolgozatat.
Meg ugye az is ertheto, hogy egybol nem lenne gazdasagos a kapcsolasi rajzot es tobbi hozzakapcsolodo cuccot kiadni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

az is le lesz írva így?

football without ultras is nothing

[Jakuza]
Varjal meg a keszitessel, mert szerintem sokkal olcsobban ugysem jonne ki mint amibol a srac csinalja meg, es az USBs verzio tulmutat magasan a parallel verzion, foleg ugy hogy XP nem szereti annyira ezt a megoldast.
A srac arrol tajekoztatott, hogy hetfon lesz kesz az elso valtozat.
Idezem:

"Hétfõn kész az elsõ széria . most az ébresztõóra részét alakítgatom.
Hanggal ébreszt, most a boci-boci faragódik bele. De mint a régi mobiloknal itt is lehet letölteni csengõhangokat hozzá"

Tobbszinu panellel lesz rendelheto, de itt egy-ket kep az adott cuccrol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

köszi <#worship>

geri15
Az egy dolog hogy 346-nál állt meg, és még egy hogy tartósabb ideig meddig bírja. Mert 250-rõl 346-ra húzás az már 38%-os tuningot jelent, amit egy referencia borda sem fog hûteni tisztességesen.

[Jakuza]
http://www.tavir.hu/

vagy

http://www.dino.hu/lcd/

Az tudnod kell, hogy mindketto soros ill parhuzamos portra csatlakozhato, de az elso oldalt uzemelteto sraccal es most kommunikalok eppen, es o a heten keszul el az altala elkeszitett elso generacios USBs valtozattal, amik nincsenek kint az oldalan, viszont a HWSW foruman vagy a PH! foruman errol olvashatsz.

mitnha régebben láttam volna valahol az interneten, hogy olyan elõlapi panelt, ami mutatja pl a hõmérsékletet meg stb., azt házilag is lehet barkácsolni...

nincs vkinek URL-je?

bertino
procihoz sztem TT Silent Boost is jó lesz nekem... nem ?

szerintem, egy esmerõs 400 Mzet huzott általa 2.6os Inteljén

amugy az ATI tool nekem legutoljára (max mag Mhznél megállapításnál) 346-nál állt meg... ahhoz képest, hogy 250 Mhz az eredeti érték, sztem nem olyan rossz.(bár nem tudom ennek a megállapításnak mekkora a hitelessége) (és akkor a rajta levõ hûtõbordába volt belecsavarozva egy kis hûtõ)

bertino
Jessz, darkcomp in miskolc: 6200 pénz
zsír <#smile>

geri15
Nézd meg valamelyik online bolt kínálatában, valszeg vállalnak csomagküldést is 😊 És nagyon szivesen^^

bertino
köszi az infokat, sokat segítettél! 😊

nem veszek ujat, naná, ebbe a gépbe én sztem nem nagyon ölök

bertino
akkor már csak hûtõ kérdés, olyan Ati silence-t nem biztos, hogy kapni fogok miskolcon bárhol is <#idiota> de majd utánanézek