Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem 500-as ES APC van, az kiskeráron kb 28k lehet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
áramszünetet ne említsük, mert az itt szokott lenni 😞
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szal oda nem kell a sok biz-basz...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
(bocsánat, hogy így, csak még sose csináltam és nem szeretném elkurni a lapot)
Indítsam el az .exe-t ?
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
Sorry nem szóltam...<#ravasz1>#ravasz1>
Ha alapjáraton 2.2Ghz -en 3700+ nak felel meg, akkor 3.2GHz en minek felel meg?
5400+ -nak, vagy minek?
Overclocking Fun
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ennél magas értékhez már asszinkron kell futtatni a ramokat, illetve valószinüleg szükség lesz a CPU egy kicsit megemelni a feszültségét, és valahol 240-250Mhz-es FSB-nél a HT szorzót tovább kell csökkenteni 3x-ra. Nálam 1.55volt körül 2500Mhz-et fut a proci.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Kötve hiszem hogy ott mutatná a tuning potenciált...ezt csak jó öreg tuningolással derítheted ki...
ha cpu-zben megnézem az nemelég.?
http://thenamelessphoto.com/
Ezt anélkül is megtudod nézni, hogy új ramot vennél. Asszinkronban hajtsd, HT szorzót vedd leljebb, FSB -t meg szép lassan feljebb. De gondolom ezt tudod.
giga k8ns-939 lap. 400as zalman táp.
http://thenamelessphoto.com/
Meg ugye az is ertheto, hogy egybol nem lenne gazdasagos a kapcsolasi rajzot es tobbi hozzakapcsolodo cuccot kiadni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A srac arrol tajekoztatott, hogy hetfon lesz kesz az elso valtozat.
Idezem:
"Hétfõn kész az elsõ széria . most az ébresztõóra részét alakítgatom.
Hanggal ébreszt, most a boci-boci faragódik bele. De mint a régi mobiloknal itt is lehet letölteni csengõhangokat hozzá"
Tobbszinu panellel lesz rendelheto, de itt egy-ket kep az adott cuccrol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
football without ultras is nothing
vagy
http://www.dino.hu/lcd/
Az tudnod kell, hogy mindketto soros ill parhuzamos portra csatlakozhato, de az elso oldalt uzemelteto sraccal es most kommunikalok eppen, es o a heten keszul el az altala elkeszitett elso generacios USBs valtozattal, amik nincsenek kint az oldalan, viszont a HWSW foruman vagy a PH! foruman errol olvashatsz.
nincs vkinek URL-je?
football without ultras is nothing
szerintem, egy esmerõs 400 Mzet huzott általa 2.6os Inteljén
amugy az ATI tool nekem legutoljára (max mag Mhznél megállapításnál) 346-nál állt meg... ahhoz képest, hogy 250 Mhz az eredeti érték, sztem nem olyan rossz.(bár nem tudom ennek a megállapításnak mekkora a hitelessége) (és akkor a rajta levõ hûtõbordába volt belecsavarozva egy kis hûtõ)
zsír <#smile>#smile>
nem veszek ujat, naná, ebbe a gépbe én sztem nem nagyon ölök